• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
سلام دوستان

بعد از شش ماه ياسين قاسمي سرباز شد

)))))):

منو فرستادن كرمان
دكتر اونجا هم گفت

Mvp _ Tvp

ولي امروز شوراي عالي داشتيم و سرباز شدم
معاف از رزم

دوستان ميشه راهنمايي كنيد معافي از طريق خود سربازي چه جوريه؟
چون يكي از دوستان تو خود خدمت معاف كامل شده بود !

بعد
جواب از تهران كي مياد؟؟؟
يك ماه ديگه؟

ممنون

يا حق

vahid216

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
در حین خدمت اگر بخواید معاف بشید تقریبا این کار نشدنی هست و خیلی سخت گیرانه تر ازقبل خواهد بود ، علاوه بر اینکه در آموزشی به بهداری اعزام شدن خودش خیلی سخت هست. شما ابتدا بیمارستان مرکزی محل خدمت مثلا اگر شما در کازرون بودید بیمارستان مرکزی شما 576 شیراز یا مثلا در مراغه ، جلفا یا جای دیگه بودید در تبریز هست ، اونجا شما بعد از ماینه پزشک تشخصی می ده که بری کمیسیون یا نه ، وقت به شما داده می شه برای هفته دیگه برای کمیسیون تا با مدارکتون بیاد ، بعد جواب کمیسیون هفته بعد خواهد بود و در صورت تایید معافی شما ، شما سریعا به تهران همون روز اعزام می شید. باید خودتون رو در عرض 48 ساعت به بیمارستان تهران معرفی کنید . اونجا باز هم پزشک می بینتتون ، تشخیص می ده برید کمیسیون یا نه بعد ار قبول شدید تاریخ کمیسیون گفته می شه و در تاریخ خیلی نزدیک که ممکنه همون هفته هم باشه به کمیسیون اصلی برید. در صورت معافی جواب معافی شما حداقل یک ماه بعد به مکان خدمتی شما می یاد. تاکید می کنم اگر خوش شانس باشید یک ماه.
موفق باشید

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
رئیس مشمولان ستاد كل نیروهای مسلح از اجرای قوانین جدید خدمت **** وظیفه سربازی از اول خرداد خبر داد.

سردار موسی كمالی در گفت‌وگو با شبکه خبر گفت: با توجه به استقبال گسترده جوانان كشور برای انجام بموقع خدمت سربازی و تأمین مشمولان ضروری كشور، به پیشنهاد ستاد كل نیروهای مسلح و موافقت فرمانده معظم كل قوا، تسهیلات جدیدی درباره **** وظیفه تصویب شد.

سردار کمالی افزود: خدمت سربازی فارغ‌التحصیلان دانشگاهی لیسانس یك ماه، فوق لیسانس دو ماه، دكترا دو ماه و فوق دكترا، چهار ماه كاهش یافت.

وی افزود: خدمت محققان و مخترعان فوق لیسانس و بالاتر، به ازای ارایه تحقیق یا اختراعی درباره مسائل نیروهای مسلح، از دو ماه تا یك سال كاهش می‌یابد و جزییات بیشتر این باره نیز، با توجه به ایجاد گروه ویژه‌ای در ستاد كل نیروهای مسلح، به زودی اعلام می‌شود.

رئیس اداره مشمولان ستاد كل نیروهای مسلح در ادامه گفت: بسیجیانی كه از شانزده سالگی تمام، عضو بسیج نیروی مقاومت **** پاسداران باشند و منظم و مداوم با آن نیرو همكاری كنند، به میزان فعالیت، 45 روز تا سه ماه، جزو‌ خدمت وظیفه به شمار می‌رود و حداكثر هم تا 9 ماه از سربازی آنها کاهش می‌یابد.

سردار کمالی اضافه کرد: با توجه به اینكه یكی از فرزندان جانبازان 25 درصد و بالاتر از سربازی معاف هستند، خدمت یكی از فرزندان جانبازان كمتر از 25 درصد هم، به میزان جانبازی پدر یا مادر كسر می‌شود.

وی افزود: با توجه به اینكه یكی از فرزندان رزمندگان دارای سی ماه سابقه جبهه، از انجام خدمت معاف هستند، سربازی یكی از فرزندان رزمندگانی كه كمتر از سی ماه سابقه جبهه دارند، نیز به میزان مدت خدمت پدر یا مادر مشمول، کاهش می‌یابد.

رئیس اداره مشمولان ستاد كل نیروهای مسلح در ادامه این گفت‌وگو با این پایگاه گفت: یكی از فرزندان خانواده‌هایی كه سه فرزند آنها، خدمت دوره ضرورت را گذرانده از سربازی معاف است.

سردار كمالی همچنین درباره خدمت سه فرزند یك خانواده و معاف شدن فرزند چهارم گفت: ملاك برای معافیت فرزند چهارم، شناسنامه پدر است، اگر فردی نیز دو همسر داشته باشد، فرزند چهارم با توجه به اینكه شناسنامه پدر ملاك است معاف می‌شود.

وی افزود: مشمولانی كه دارای فرزند معلول هستند هم از خدمت معاف می‌شوند.
وی اظهار داشت: یكی از فرزندان خانواده‌هایی كه یك فرزند آنها در زمان خدمت فوت كرده باشد نیز از سربازی معاف می‌شود.

سردار کمالی اضافه کرد: این مصوبات شامل مشمولان در حال خدمت هم می‌شود.
وی در ادامه گفت: افرادی كه به علت مأموریت سازمانی به جبهه رفته‌اند نیز مشمول این مصوبات هستند.

او همچنین درباره افزایش حقوق سربازان گفت: تاکنون تصمیمی در این باره گرفته نشده است.
وی درباره غیبت مشمولان هم گفت: قوانین جدید شامل مشمولان غایب تا یکم خرداد نیز می‌شود.

رئیس مشمولان ستاد كل نیروهای مسلح اضافه کرد: اکنون شصت هزار سرباز در 120 وزارتخانه، سازمان و بنیاد در حال انجام خدمت سربازی هستند.

مدیر مسئولان ستاد كل نیروهای كشور در پایان این گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر تأکید کرد: مهلت اجرای این مصوبات، از یکم خرداد سال جاری، تا سی‌ام اسفند سال 1389 است.
http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=48376

M.etallic.A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز رفتم **** وظیفه... گفت هنوز بخشنامه به دست ما نرسیده... 15 خرداد بخشنامه با جزئیاتش میاد بعد بیا سوال کن.

hiv+

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من برگه سبزم اومده تاریخ اعزام 8/1 می خوام دو ماه بندازم عقب یعنی 6/1 دوشنبه می خوام برم میدون ****

از بچه ها اگه کسی ترفندی ، نکته ای چیزی به ذهنش میرسه بگه چون خیلی واجبه حتما باید زود برم خدمت

مرسی

بچه ها کسی جواب منو نمیده

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
امروز پاکتمو دادم به دوستم تا ببره پلیس +10 همه چیزو برگدونده به غیر از یه عکس و یه کپی شناسنامه که برداشتند و یه پرینت تاییدیه داده
هیچیم نپرسیده برگشته دوستم
پس این پاکته به چه دردی میخوره باید پستش کنم ؟ یه مهر روی پاکت زدند
یا اینکه باید منتظر بمونم؟

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
ممنون وحيد جان
لطف كردي
يا حق

soheilov

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه. به راهنمااییتون احتیاج دارم، من 4 5 ماهه لیسانس گرفتم، می خوام ببینم **** وظیفه اجازه میده من که مشمولم برم و لیسانس دوم رو بگیرم؟ یا اول باید سربازیو برم؟ منتظر جوابتون هستم.

satlamerd

Registered User
لایک‌ها
0
ایا در یک ماده قانونی مربوط به معافیت که می گوید اگر یک

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
سلام به همه. به راهنمااییتون احتیاج دارم، من 4 5 ماهه لیسانس گرفتم، می خوام ببینم **** وظیفه اجازه میده من که مشمولم برم و لیسانس دوم رو بگیرم؟ یا اول باید سربازیو برم؟ منتظر جوابتون هستم.

**** وظیفه فقط برای مقطع بالاتر معافیت تحصیلی میده . یعنی شما که لیسانس هستید فقط برای فوق لیسانس می تونید ادامه تحصیل بدید .

djcpr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من پدرم دارای 43 ماه سابقه جبهه هست و برادرم هم با استفاده از این امتیاز معاف گردیده ، حالا می خوام بدونم به من کسری خدمت با توجه به قانون های جدید که از 1 خرداد به اجرا در می یاد ، تعلق می گیره یا نه؟؟
:blink::(

satlamerd

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد معافیت از خدمت سربازی بر اساس قانون دو برادر بالای 18 سال و مادر تحت پوشش کمیته امداد من به موضوع برخورد کرده ام که اگر فرضا حتی چهار فرزند بالای 18 سال وجود داشته باشد اما دوتای آن ها متاهل باشند در این حالت امکان بهره گیری از معافیت وجود دارد و فردی نیز همین کیس را پی گیری کرده و گفته در حال گرفتن معافیت هستم. کسی از این نکته ریز اطلاعاتی دارد؟خیلی برام مهم است.

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
امروز پاکتمو دادم به دوستم تا ببره پلیس +10 همه چیزو برگدونده به غیر از یه عکس و یه کپی شناسنامه که برداشتند و یه پرینت تاییدیه بهش دادند
هیچیم نپرسیده برگشته دوستم
حالا من باید چیکار کنم پاکتو که نگرفتند ازش باید پست کنم یا باید منتظر بمونم
sadsmiley.gif

mansour_ir2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام
اقا درسته نگران نباش
یک هفته بعد از ثبت اطلاعات در پلیس +10 میتونید برید و برگه دیگه ای که تاریخ اعزام و ... مشخص شده ازشون بگیرید هر سوالی هم داشتید ازشون بپرسید:D

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
اقا درسته نگران نباش
یک هفته بعد از ثبت اطلاعات در پلیس +10 میتونید برید و برگه دیگه ای که تاریخ اعزام و ... مشخص شده ازشون بگیرید هر سوالی هم داشتید ازشون بپرسید:D
ممنون حسابی
چرا نمیفرستند در خونه ؟!
biggrinsmiley.gif

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
سلام دوستان
الان زنگ زدم **** وظيفه ميگه
تا آخر برج مياد در خونه نامه اعزام به خدمت
و چون سربازي زياد دارن به احتمال زياد تا هفت هشت ماه ديگه اعزام هستي
اينكه ديگه آخر الافي و مسخره بازيه

نميشه هيچ كاري كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

يا حق

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
سلام دوستان،
من متولد 1366/1/15 هستم، سال 84 مشغول به تحصیل دانشگاهی شدم، آموزش در بهمن سال 86 من رو اخراج آموزشی کرد . من تو این مدت به **** وظیفه مراجعه نکردم، در حال حاضر متاهل هستم، برادر بزرگتری هم دارم که حدود 4 سال از من بزرگتره، در حال حاضر آموزشی رو تمام کرده و یک ماه هم از خدمتش میگذره . پدر سنش زیر 50 هست . خودم هم به محض فعالیت بدنی، حتی کم تعریق شدید دارم .
وضعیت **** وظیفه من چطوری میشه ؟ الآن چه حالتی دارم ؟

mansour_ir2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان،
من متولد 1366/1/15 هستم، سال 84 مشغول به تحصیل دانشگاهی شدم، آموزش در بهمن سال 86 من رو اخراج آموزشی کرد . من تو این مدت به **** وظیفه مراجعه نکردم، در حال حاضر متاهل هستم، برادر بزرگتری هم دارم که حدود 4 سال از من بزرگتره، در حال حاضر آموزشی رو تمام کرده و یک ماه هم از خدمتش میگذره . پدر سنش زیر 50 هست . خودم هم به محض فعالیت بدنی، حتی کم تعریق شدید دارم .
وضعیت **** وظیفه من چطوری میشه ؟ الآن چه حالتی دارم ؟

غایب مطلق:rolleyes:
به خاطر تعریق شدید دکتر هم رفتین؟حتما به یک پزشک مراجعه کنید و اگر اون بیماری خاصی تشخیص داد و در ایین نامه معافیت پزشکی بود پیگیر معافیت پزشکی بشید(البته زیاد دلتون رو به این موضوع خوش نکنید:f34r:)
موفق باشید

djcpr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من یه سوال داشتم در مورد معافیت جبهه پدر که جدیداً اعلام کردند که از خدمت کسر میشه.
من پدرم 43 ماه جبهه داره و برادرم هم معاف شده ، خودم هم الان در حل خدمت هستم ، حالا می خواستم بدونم به چه صورت از خدمت کسر می شه.
کسی از دوستان اطلاعی در این مورد داره ؟؟؟؟!! :wacko:
با تشکر

بالا