با عرض سلام
سه سوال از خدمت عزيزاني كه احيانا با مواد قانون معافيت پزشكي بند بيماري هاي چشم معاف شده اند داشتم.
1-دوستان طبق قانون شرط معافيت براي مشمولان بالاي ديپلم، مجموع دو چشم بالاي 10 است. سوال بنده اين است كه منظور از مجموع شماره دو چشم چيست?
1- اسفر چشم راست+اسفر چشم چپ+سيلندر چشم راست+سيلندر چشم چپ
2-اسفر چشم راست+اسفر چشم چپ+ نصف سيلندر چشم راست+نصف سيلندر چشم چپ
3-صرفا اسفر چشم راست+اسفر چشم چپ
*اسفر=شماره چشم بدون در نظر گرفتن آسيگماتيسم
*سيلندر=شماره آسيگماتيسم
متاسفانه جواب جامع و قابل استنادي در هيچ يك از مراجع براي اين سوال پيدا نكردم.
2-تعيين شماره چشم با استفاده از دستگاه همراه با سيكلوپلژي (چكاندن قطره) صورت مي گيرد يا فقط شماره عينك ملاك عمل است يا هر دو؟ زيرا همانطور كه ميدانيد شماره عينك تجويز شده با شماره اي كه دستگاه ارائه مي دهد بسيار متفاوت است.
3-تاثير قطره چقدر است؟ (يك نمره براي هر چشم، 0.5 نمره يا ...)
از دوستاني كه معافيت چشم پزشكي گرفته اند درخواست دارم شماره چشم خود در زمان معافيت، سال معافيت و نوع مدركشان و همچنين تاثير قطره مرتبط با سيكلوپلژي (سيكلوپنتلات 1%) را ذكر كنند تا مورد استفاده بقيه دوستان قرار گيرد.![]()
تاثير اون قطره كم نيس !
با همون يك درصد اول جمع چشمام بود نه و هفتاد پنج
با قطره شد جمعش هشت و نيم:hmm:
ملاك هم همون قطره هست
تاثير قطره روي نزديك بيني بيشتر هست و آستيگمات رو هم تغيير نميده
درورد دگر بار
ببینید مهم نیست این پزشک کیه .. برای معافیت پزشکی داشتن یک بیماری خاص که جز بیماری های تعریف شده در **** وظیفه هست مهمه .. یعنی این موضوع یک چیز تعریف شده و مشخص هست .. حالا شاید بین 2 پزشک اختلاف نظر باشه .. یعنی یکی بگه شما فلان بیماری رو دارید یکی بگه نه ندارید .. اما از اونجایی که همه ی متخصص ها دقیقا می دونن که چه بیماری های شامل معافیت میشه .. نظر ایشان باید درست باشه و شما معاف بشید .. و یه چیز دیگه اینکه شما وقتی پرونده تشکیل بدین ، برای معاینه شما رو به یک بیمارستان معرفی میکنن و اون بیمارستان ممکنه نظامی باشه ممکنه هم نباشه .. بعد بیمارستان شما رو به یک درمانگاه یا یک مرکز تخصصی معرفی می کنه و شما در اونجا معاینه میشید ... جواب نامه حوزه رو مهر و موم میکنن میدن به شما .. شما نامه رو میبرید اونجا و منتظر کمسیون پزشکی میشین .. توی کمسیون نامه باز میشه و نظر اون پزشک رو میبینن .. معمولا باز شما رو به پزشک دومی معرفی می کنن و باز شما مراحل رو تکرار می کنید .. در مرحله دوم و کمسیون دوم یا شما معاف میشید یا اینکه به شهر دیگری جهت معاینه معرفی میشید که اگر برای شما اینجوری بشه طبق نظر اون متخصص شما رو میفرستن تهران ... توی تهران فقط یک پزشک شما رو میبینه و بعدش نتیجه مشخص میشه
منظور من از شورا همون کمسیون بود
بعد از انجام این مراحل زمان اعزام شما توسط کامپیوتر تعیین میشه و معمولا بر اساس زمان تشکیل پرونده هست .. و اصلا ربطی به نوع پرونده شما نداره .. اگر شما الان اقدام کنید احتمالش خیلی خیلی ضعیفه که شما تو سال 88 در بیاین .. چون کسایی که تیر ماه هم ارسال کردن برای اردیبهشت 89 نوبت خوردن
بازم از توضیح کاملتون مچکرم.
ولی یه سوال دیگه واسم پیش اومده.اون متخصص قلب که گفتم جزو افراد **** وظیفه نیست و واسه درییچه قلب اونطور که تو دفترچه نوشته باید در بیمارستان نیروی مسلح ثابت بشه.
ایا منظور شما از پزشک همون پزشکیه که تو بیمارستان نیروی مسلح تهران مردم رو معاینه میکنه؟و مرحله شورا بعد از این مرحله است؟(پس کمسیون چیه؟)
پس با این وجود میتونم همین الان دفترچه معافیت پزشکی رو پسیت کنم؟چون اگه تارخ اعزام من دی هم باشه می تونم 2 ماه عقبش بندازم.(اخه من شنیده بودم اگه ادم معاف از رزم شناخته بشه فورا با اولین اعزام ادم رو میفرستند)
يه سوال طبق قانون كه جديدا در 20 تير ماه تصويب شد كليه افراداي كه 2 تن از برادران آنها خدمت سربازي را گذرانده اند برادر سوم از خدمت سربازي معاف هست!
حال سوال اينه آيا برادر ناتني يعني از مادر يكي باشند ولي از پدر 2 تا آيا جز اين قانون ميشه؟ همچنين برادر ناتني اگه در حال حاضر با خانواده مادري زندگي كنه!
همچنين در مورد كفالت سربازي نوه اگه مادربزرگ مادر پسر و شوهر نداشته باشه و با نوه اش زندگي كنه اما نوه هاي پسري ديگه هم داره ولي با اين نوه داره زندگي ميكنه آيا نوه ميتونه معافيت سربازي بگيره؟
با تشکر از این تاپپیک
من پدرم 60 سال به بالا هست . و یک برادر بزرگ از خودم دارم که سربازیشو تموم کرده ولی خارج از کشور هست و دانشجو هست در خارج از کشور .
پدرم هم بیشتر خارج از کشور هست .
میخواستم بدونم که میتونم معافیت کفالت بگیرم ؟ چون باید به هر حال قانون خاصی برای شرایط خاص باشه ...
کلا این مسئله چیزی هست هست که بشه روش کار کرد و دنبالش افتاد ؟؟؟
چند هفتهایی کامپیوترم خراب بود نتونستم بیام اینجا
من بالاخره دفترچه رو دادم به پلیس +10 .
گفتند 3 روز دیگه بیا.
رفتم وگفتند مدارکتو بگیر و 5 روز دیگه برو **** وظیفه.
رفتم نظلام ویظیفه مدارک رو دادم بهشون گفتند برو یه فته دیگه بیا.
رفتم یه نامه بهم دادند و گفتند واسه معاینه باید بری بمارستان امام سجاد تهران.
منم فردا صبح ساعت6 راه افتادم طرف تهران و 9/30 رسیدم به بیمارستان امام سجاد.اونجا 70 تومن ازم گرفتند و گفتند برو بخش قلب.من بعد از 6 یا 7 نفر بودم(هیچ کدوم ا اونایی که تو نوبت بودند مشمول نبودند یکش یه پیر مرد بود یه نفر دیگه یه خانوم)بعد از نیم ساعت نوبت به من رسید رفتم تو دکتر گفت پیراهنت رو بده بالا(دکتر نظامی نبود .یه ادم معمولی بود)معاینه من حتی یک دقیقه هم طول نکشید.دو تا عکس از قلبم گرفت و گفت پاشو.
بهش گفتم ایا لازمه که برگه معاینه متخصص شهر خودمونم بهش نشون بدم گفت نه واست خوب نوشتم
پرسیدم یعنی معاف میشم گفت احتمالش هست.بعد برگه رو داد به خانوم منشی اونم گفت 45 روز دیگه برو **** وظیفه شهرتون جوابش رو بگیر.
حالا من چطور میتونم بفهمم که اون دکتر واسم چی نوشته؟
چون اگه برگه معاینه من تو کمسیون پزشکی شهر خودمون بررسی بشه دیگه نمیتونم بهش اعتراض کنم ولی به نظر پزشک میشه اعتراض کرد
سلام به همه دوستان
میخواستم ببینم کسی که یه سال غیبت خورده حالا بخواد واسه معافی پزشکی اقدام کنه وضعیتش چجوریه؟
چه کار باید کرد کلا؟
با تشکرات ویژه...
سلام به همه دوستان
منم مشکل قلب دارم و میخوام اقدام کنم ولی چندتا سوال :
اینکه من 6 ماه فرجم تمام شده الان 15 روزی هست و هنوز دفترچه رو پست نکردم آیا به قیر از غیبت مشکل دیگه ای پیش میاد ؟
آیا وقتی غیبت بخوریم میشه تمدید کرد یا نه شامل غایبین نمیشه ؟
من پیش چند تا دکتر رفتم نوار قلبم بد نشون میده و یکی از اون ها هم گفته که دریچه قلبت مادر زادی یادم نیست حالا یا گفت گشاده یا افتادگی داره اکومم یخورده بد نشون میده خیلی کم . همه میگن معاف از رزم میشی ولی معاف دائم بسته به دکتری هست که معا ینت میکنه .
میخوام بدونم که هر کس از دوستان که با قلب معاف شده نظر بده من خیلی جوش میزنم که آیا معاف شم یا نه چون رو زندگیم خیلی تائیر میزاره .
به نظر شما ها چه کار کنم ؟:blush:
نه واسه معفیت پزشکی حتی اگه فرصت شش ماهه هم تموم شده باشه میتونی اقدام کنی و در خواست معا فیت بدی(برعکس معافیت کفالت)اینکه من 6 ماه فرجم تمام شده الان 15 روزی هست و هنوز دفترچه رو پست نکردم آیا به قیر از غیبت مشکل دیگه ای پیش میاد ؟
آیا وقتی غیبت بخوریم میشه تمدید کرد یا نه شامل غایبین نمیشه ؟
من پیش چند تا دکتر رفتم نوار قلبم بد نشون میده و یکی از اون ها هم گفته که دریچه قلبت مادر زادی یادم نیست حالا یا گفت گشاده یا افتادگی داره اکومم یخورده بد نشون میده خیلی کم . همه میگن معاف از رزم میشی ولی معاف دائم بسته به دکتری هست که معا ینت میکنه .
میخوام بدونم که هر کس از دوستان که با قلب معاف شده نظر بده من خیلی جوش میزنم که آیا معاف شم یا نه چون رو زندگی
درود
اگر نامه مهر و موم شده راهی ندارید !! اما اگر بازه می تونید برید به یک دکتر دیگه نشون بدید ببینید چی نوشته .. اما در هر حال تفاوتی نمیکنه چون تا پایان نظر کمسیون شما نمی تونید اعتراض کنید. البته بسیار بعیده که با نظر یک پزشک معافیت شما صادر بشه معمولا در اولین کمسیون پزشکی شما رو به پزشک دومی ارجاع میدن و در دومین کمسیون رای صادر میشه...
منم دارم به خاطر قلب معافی مگیرم
نه واسه معفیت پزشکی حتی اگه فرصت شش ماهه هم تموم شده باشه میتونی اقدام کنی و در خواست معا فیت بدی(برعکس معافیت کفالت)
؟
من هم افتادگی هم تنگی دریچه میترال دارم یعنی tr+ , +mr اگه واسه تو هم مثبت بزنند معاف میشی ولی اگه بری تهران و واست بنویسند جزیی معاف از رزم میشی.(البته یه خورده سلیقه ایی هم هست میتونی به نظر یکی دوتا پزشک اعتاض کنی تا شاید یکی واست + بنویسه) البته اگه راه داشته باشه همون طور که تو پست قبل هم هم گفتم من 300 کیلومتر راه رو پاشدم رفتم تهران 70 تومن بیمارستان ازم گرقت ولی معاینم حتی یه دقیقه هم طول کشد دکتری هم که منو معینه کرد خیلی خوش اخلاق بود.
من هنوز معاف نشدم ولی معاینه م تموم شده و باید دو هفته منتظر بمونم تا نامه بیمارستان برسه **** وظیفه شهرمون و بعد برم کمسیون
هر چند از 4 تا دکتر کمسیون 2 تا شون رو میشناسم (اسمشون رو میتونی از **** وظیفه بپرسی) ولی نظر اونها بستگی به نظر پزشکی داره که تو تهران تو رو معاینه میکنند به هر حال میتونی ازشون بپرسی که اگه تهران دقیقا واست چی بنویسه معاف میشی