• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
سلامparsimehr اگه مزاحم نیستم چند تا سوال دیگه هم داشتم من پدرم جزو نیروی مسلح بوده(سرهنگ) که البته الان بازنشته شده میخواستم بدونم کاری میتونه برای راحت تر شدن خدمتم انجام بده؟ شنیدم تسهیلات افرادی مثل خانواده شهدا شامل حال من میشه؟ یا جزو شرایط دارها حساب نمیشم؟
افتادگی خفیف پلک هم دارم میتونم معاف از رزم بشم؟ چون قانون معافیت دایم باید پلک افتاده نصف قرنیه رو بگیره که برای من اینجوری نیست
راستی یه سوال احمقانه فرم اعلام به خدمتم خط خوردگی پیدا کرده یه موقع برام پس نفرستن! چون دیگه وقت ندارم

خوب ایشون می تونن شما رو توی شهر خودتون بندازن و در یک یگان مشخص
تسهیلات خانواده شهدا هم از اسمش پیداست که برای خانواده شهدا هست ! اما اگر پدر شما سابقه خدمت در جبهه جنگ رو داره می تونه به دردتون بخوره .. اگرم چیزی دیگری هست من اطلاعی ندارم
برای مشخص شدن نظر پزشکی پیش دکتر معتمد ارتش یا نیروی انتظامی برید .. اگر پیدا نکردید پیش یک متخصص چشم برید اون ها تا حد زیادی می تونن به این سوال شما جواب بدن

Last edited:

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من کاردانیمو آخر اسفند گرفتم و طبق فرجه 6 ماهه تا آخر تابشتون می تونم وارد دانشگاه بشم ولی جوابا 31 شهریور می یاد و ثبت نام دانشگه ها هم 4 و 5 مهر هستش می خواستم ببینم اگه دفترچه سربازی رو پست نکنم مشکلی پیش می یاد آخه اون موقعه می شه 6 ماه و 5 روز. این 5 روز مشکلیه ؟ آخه سازمان سنجش این دفعه جوابا رو دیر اعلام کرده و فکر می کنم تاریخ ثبت نام می زنن همون اول مهر!(البته باید بگم من 100% قبول می شم و مشکلم فقط 5 روز هستش.)

کار بسیار اشتباهی کردید که دفترچه رو ارسال نکردید !! چون هیچ دلیلی نداشته که این کار رو نکنید .. شما از زمان ارسال دفترچه تا زمانی که قرار باشه شما رو به خدمت بفرستن بیش از 6 ماه طول می کشه .. یعنی شما اگر یک ما ه پیش می فرستادید دفترچه رو به احتمال ضعیف برای دی ماه امسال نوبت می خوردید و بدون هیچ نگرانی با قبولی شما در دانشگاه برای شما مجددا معافیت تحصیلی صادر می شد و اعزام شما لغو میشد.... حالا هم فکر نمی کنم مشکلی براتون پیش بیاد اما سر جمع اگر 1 % هم برای شما غیبت رد بشه شما نمی تونید در دانشگاه ثبت نام کنید .. پس بهتره برین به حوزه و جواب قطعی و درست سوالتون رو از اونا جویا بشید
موفق باشید

mska

Registered User
لایک‌ها
22
آقا از قانون معافیت 2 برادری خبر جدیدی نشد؟:(

مرسی

arya2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود parsimehr
اگه تو کمیسیون پزشکی معاف از رزم بشم بازم اضافه خدمت بهم میخوره؟ دیپلم متفرقه ارزش دیپلم حضوری داره؟ یعنی خدایی نکرده زیر دیپلم برام حساب نمیکنند؟؟ چون تو برگه وضعیت تحصیلیم ترک تحصیل زدن برام

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
درود parsimehr
اگه تو کمیسیون پزشکی معاف از رزم بشم بازم اضافه خدمت بهم میخوره؟ دیپلم متفرقه ارزش دیپلم حضوری داره؟ یعنی خدایی نکرده زیر دیپلم برام حساب نمیکنند؟؟ چون تو برگه وضعیت تحصیلیم ترک تحصیل زدن برام

درود دگر بار

معاف از رزم شدن هیچ ارتباطی به اضافه خدمت نداره
نگران اضافه خدمت نباشید چون اگه اضافه هم بخوری به احتمال 99% بخشوده میشید.
ببینید در کل خدمت از نظر کیفیت به دو دسته تقسیم میشه یکی فوق دپیلم به بالا یکی دپیلم به پایین البته شاید این ها اموزشی متفاوتی بگذرونن اما بعدش خدمت مشابهی رو سپری می کنن .. پس خیلی به فکر این نباشید که با چه مدرکی می خوای بری چون چه دپیلم باشی په زیر دپیلم بعد از اموزشی یه جوره برات
به هر حال در رفتن به خدمت وقت تلف نکن .. هر چه سریع تر برو و خودت رو از بلا تکلیفی در بیار ..الان خدمت 18 ماهه .. این فرصت رو غنیمت بشمر و سریع خودت رو اعزام کن
پیروز باشید

arya2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود دگر بار

معاف از رزم شدن هیچ ارتباطی به اضافه خدمت نداره
نگران اضافه خدمت نباشید چون اگه اضافه هم بخوری به احتمال 99% بخشوده میشید.
ببینید در کل خدمت از نظر کیفیت به دو دسته تقسیم میشه یکی فوق دپیلم به بالا یکی دپیلم به پایین البته شاید این ها اموزشی متفاوتی بگذرونن اما بعدش خدمت مشابهی رو سپری می کنن .. پس خیلی به فکر این نباشید که با چه مدرکی می خوای بری چون چه دپیلم باشی په زیر دپیلم بعد از اموزشی یه جوره برات
به هر حال در رفتن به خدمت وقت تلف نکن .. هر چه سریع تر برو و خودت رو از بلا تکلیفی در بیار ..الان خدمت 18 ماهه .. این فرصت رو غنیمت بشمر و سریع خودت رو اعزام کن
پیروز باشید

من منظورم این بود که معاف از رزم بخورم بازم جزو غایب حساب میشم یا نه درباره مدرکم برای من دیپلم و زیره دیپلم خیلی مهمه به هرحال ممنون از راهنماییت عزیزم

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
من منظورم این بود که معاف از رزم بخورم بازم جزو غایب حساب میشم یا نه درباره مدرکم برای من دیپلم و زیره دیپلم خیلی مهمه به هرحال ممنون از راهنماییت عزیزم

درود
;) کمی سوالتون رو بد پرسیده بودید .. خوب ببینید شما وقتی دفترچه رو ارسال می کنید اگر از موعد قانونی نگذشته باشه غائب محسوب نمی شید اما اگر پرونده پزشکش تشکیل دادید و در نهایت معاف پزشکی یا معاف از رزم نشید و از زمان معرفی به خدمتتون گذشته باشه عیبت می خورید ...
در مورد مدرک شما هم من جواب درستی نمی تونم بهتون بدم بهتره از حوزه بپرسید ( هر چند شما نمی تونید مدرک فعلی تون رو تغییر بدید چون احتمالش ضعیفه جایی شما رو ثبت نام کنه)

Last edited:

readnews2007

Registered User
لایک‌ها
31
سلام
من متولد 68/06/21 هستم که تو خرداد 88 مدرک دیپلم کاردانش رو به صورت داوطلب آزاد گرفتم
تو دانشگاه آزاد شهر خودمون هم قبول شدم
اما چون نه دفترچه پست کردم نه ....
ثبت نامم نمیکنن
کسی از دوستان راه حلی میدونه که من بتونم ثبت نام کنم ؟
ممنون

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من متولد 68/06/21 هستم که تو خرداد 88 مدرک دیپلم کاردانش رو به صورت داوطلب آزاد گرفتم
تو دانشگاه آزاد شهر خودمون هم قبول شدم
اما چون نه دفترچه پست کردم نه ....
ثبت نامم نمیکنن
کسی از دوستان راه حلی میدونه که من بتونم ثبت نام کنم ؟
ممنون

شما وارد مرحله غیبت شدید .. و ثبت نام شما امکان پذیر نیست .. حتی اگر در حین خدمت هم قبول بشید شما رو ترخیص نمی کنن و شما باید تا پایان خدمت سربازی صبر کنید و بعدش دوباره کنکور امتحان بدید ( قبولی در دانشگاه آزاد چندان دشوار نیست و حتی شما رو بدون کنکور هم ثبت نام میکنن)

feripilot

Registered User
لایک‌ها
1
سلام و خسته نباشيد به همه شما پرشين تولزيها

منو راهنمايي كنيد كه چگونه استعلاجي بگيرم

راههاي عملي گرفتن مرخصي استعلاجي

ضمنا من افسر هستم و تو پادگان خدمت مي كنم

لطفا راهنمايي كنيد تا يه مدت استراحتي بكنيم

sanieha

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
نامزد 1/6 رفته خدمت 01 افسریه تهران _نیروی زمینی
می خوام بدونم اینایی که میان تو خود پادگان پذیرش می کنن
چه جوریه؟ قطعیه؟
مثلا دیروز اومدن 01 از ستاد کل و دانشگاه امام علی
گفتن پذیرش داریم مثلا کیا لیسانس کامپیوترن یا فوق لیسانساهی ریاضی و فیزیک و اینا رو برای دانشگاه امام علی خواستن همچنین دانشگاه امام علی ناجی استخر خواسته که نامزد من کارت نجات غریق داره ثبت نام کرده و فرم پر کرده.
این یعنی پذیرشش برای دانشگاه امام علی قطعیه؟
اونا 3 نفر ناجی می خواستن اما فقط نامزد من ناجی بوده.
لطفا زودتر بهم جواب بدین دلم شور می زنه
:(

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
سلام این سینوزیت چطوریه قضیش برای معافی؟!

shahi boobooli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
قانون دو برادری کی اجرا میشه؟
من از الان میتونم برم دنبال کارهاش؟
ممنون

mska

Registered User
لایک‌ها
22
سلام
قانون دو برادری کی اجرا میشه؟
من از الان میتونم برم دنبال کارهاش؟
ممنون

هنوز هیچی معلوم نیست
حتی ممکنه اصلا اجرا نشه

فعلا کاری نمیشه کرد باید صبر کنیم;)

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
سلام دوستان
من پدرم جبهه داره 18 ماه..ميتونم معاف بشم؟
درسته اگه 26 ماه جبهه داشته باشن معاف كامل ميشن؟
كلا روال گرفتن اين معافي چيه؟چه قدر طول ميكشه؟
اگه الان دفترچه رو پست كنم كي جواب مياد؟
بچه ها تو رو خدا كمك كنيد بلاتكليفم...

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
آقا این قانون مزخرف چیه گذاشتن؟؟؟
هرکی معاف هم بشه باید بره آموزشی!!
1 تبصره ای جیزی نیست از آموزشی هم معاف بشیم؟:D

nima1989

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
سلام دوستان
من پدرم جبهه داره 18 ماه..ميتونم معاف بشم؟
درسته اگه 26 ماه جبهه داشته باشن معاف كامل ميشن؟
كلا روال گرفتن اين معافي چيه؟چه قدر طول ميكشه؟
اگه الان دفترچه رو پست كنم كي جواب مياد؟
بچه ها تو رو خدا كمك كنيد بلاتكليفم...

كسي نميدونه؟

بالا