• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

saymon

Registered User
لایک‌ها
20
دوستان من متولد تیر 69 هستم و هنوز دفترچه سربازی و ... رو نفرستادم و از شانس خوب دانشگاه سراسری کاردانی قبول شدم حالا نمیدونم الان من دفترچه رو باید بفرستم یا دیگه نمی خواد و دانشگاه همه کارا رو خودش حل میکنه ؟
میترسم یوقت غیبت بخورم بیچاره شم

ali_mas

Registered User
لایک‌ها
0
درود
اگر با رای کمسیون پزشکی پدر شما از کار افتاده تشخیص داده بشه شما معاف میشید .. ظاهر پدر شما هم نیست ، باید از نظر جسمانی بیمار تشخیص داده بشن

باید حتما دفترچه پست کنم تا بفهمم که معاف میشم یا نه یا قبلا از اون می تونم کاری بکنم؟یکی می گفت باید بری بهزیستی درصد معلولیت پدرتو مشخص کنی؟درسته؟دیگه چیکار می تونم بکنم؟

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من متولد تیر 69 هستم و هنوز دفترچه سربازی و ... رو نفرستادم و از شانس خوب دانشگاه سراسری کاردانی قبول شدم حالا نمیدونم الان من دفترچه رو باید بفرستم یا دیگه نمی خواد و دانشگاه همه کارا رو خودش حل میکنه ؟
میترسم یوقت غیبت بخورم بیچاره شم

بهتر می بود دفترچه رو ارسال می کردید .. نهایتش اینه که تا قبل از قبولی تاریخ اعزامتون رو به تاخیر می نداختید اما کلا فکر نمی کنم مشکلی برات پیش بیاد جهت اطمینان این لینک خبر رو بخون :

http://police.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=News&CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55&LayoutID=174cfce5-407e-4b65-b0d7-454c7b7d60f5&ID=395e0449-f2c1-432e-abfe-5afff747bb26

saymon

Registered User
لایک‌ها
20
بهتر می بود دفترچه رو ارسال می کردید .. نهایتش اینه که تا قبل از قبولی تاریخ اعزامتون رو به تاخیر می نداختید اما کلا فکر نمی کنم مشکلی برات پیش بیاد جهت اطمینان این لینک خبر رو بخون :

http://police.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=News&CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55&LayoutID=174cfce5-407e-4b65-b0d7-454c7b7d60f5&ID=395e0449-f2c1-432e-abfe-5afff747bb26

خدا رو شکر خیالم راحت شد اگرم گیر دادن پرینت این صفحه رو میگیرم بهشون نشون میدم میگم تو سایت خودتون نوشته :D

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
بعد از اعزام اگه دچار بیماری بشیم که شرایط آیین نامه پزشکی رو داشته باشه(معاف رزم یا موقت یا دائم) اون وقت چطور باید اقدام کنیم؟ از طریق محل خدمت؟

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
بعد از اعزام اگه دچار بیماری بشیم که شرایط آیین نامه پزشکی رو داشته باشه(معاف رزم یا موقت یا دائم) اون وقت چطور باید اقدام کنیم؟ از طریق محل خدمت؟

بايد بريد بهداري پادگان محل خدمت آنجا يك معرفي نامه ميده براي يك بيمارستان نظامي و از آنجا بايد پيگير بشيد .
اگر فوق ديپلم به بالا باشيد اصلا ارزش نداره بريد دنبال معاف از رزم چون هيچ فرقي نداره .

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
بايد بريد بهداري پادگان محل خدمت آنجا يك معرفي نامه ميده براي يك بيمارستان نظامي و از آنجا بايد پيگير بشيد .
اگر فوق ديپلم به بالا باشيد اصلا ارزش نداره بريد دنبال معاف از رزم چون هيچ فرقي نداره .
همین که بذارن پوتین پام نکنم خیلی کمکه برام... اگه اجازه بدن البته...
15edzwj.jpg

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
همین که بذارن پوتین پام نکنم خیلی کمکه برام... اگه اجازه بدن البته...
15edzwj.jpg

معاف از پوتين به اين راحتي ها نميدن مگه اينكه خدمتت تو پادگان يا پاسگاه نباشه مثلا حوزه مقاومت بسيج مساجد يا اداره جايي باشه . تو آموزشي يكي از بچه ها كه آنجا بود معاف از پوتين گرفت ولي بعدش در حين خدمت بهش ندادن معاف از پوتين ، بيچاره پوتين كه پاش ميكرد پاهاش ورم ميكرد:(
اينكه معاف از رزم باشي دليل نميشه بهت معاف از پوتين هم بدن نهايت نگهباني با اسلحه و كارهاي سنگين معافي كه اصلا ليسانس باشي بهت اينكارها را نميدند شايد هم شانست گفت مثل ما اصلا لباس شخصي خدمت كردي ...:cool:

Last edited:

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
باید حتما دفترچه پست کنم تا بفهمم که معاف میشم یا نه یا قبلا از اون می تونم کاری بکنم؟یکی می گفت باید بری بهزیستی درصد معلولیت پدرتو مشخص کنی؟درسته؟دیگه چیکار می تونم بکنم؟

با درود دگر بار
شما بپرسید توی شهرتون که چه پزشک هایی در کمسیون پزشکی **** وظیفه هستند .. اون ها می تونن بهتون بگن که آیا شانسی دارید یا خیر .. اگر هم در این مورد سر نخی پیدا نکردید به پزشک متخصصی که پدر شما دچار همون بیماری خاص هست رجوع کنید .. اون ها هم تا حد زیادی می تونن نتیجه این کار رو بهتون بگن

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
میگم کسی تا به حال این کتاب قوانین و مقررات مربوط به سربازان رو دیده؟
مثلا قانونا پستها چند ساعتن و یا بعد از پست چند ساعت استراحت هست.

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
میگم کسی تا به حال این کتاب قوانین و مقررات مربوط به سربازان رو دیده؟
مثلا قانونا پستها چند ساعتن و یا بعد از پست چند ساعت استراحت هست.

در این مورد چیزی نشنیدم ! اما ...
توی این مملکت کجاش قاون رعایت میشه که حالا بخوان اینجا قانون رو رعایت کنن که البته اگر قانونی باشه
اصلا چرا راه دور بریم .. بین سربازی توی بسیج یا **** با سربازی توی ارتش تفاوت از زمینه تا آسمون! یکی نیست بگه آخه توی مملکت عدل علی و امام زمون چرا باید این قدر تبعیض باشه؟

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
سلام
برای معافیت پزشکی، اول باید دفترچه معمولی بگیرم و یا از همون اول می شه دفترچه معافیت پزشکی بگیرم؟

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
کسایی که غیبت داشته باشن رو چیکار میکنن ؟ بهتر بگم چیکارا میتونن کنن ؟ مدت زمان غیبت با اضافه خدمت رابطه ای داره ؟ یا از یه حدی که بگذره اضاف خدمت ثابت میشه ؟

<پ.ن.>
(حتما ثابت میشه دیگه، مثلا طرف 5سال نرفته؛ اضاف خدمتش میشه 24ماه، یهویی باید 4سال بره خدمت !؟)

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
برای معافیت پزشکی، اول باید دفترچه معمولی بگیرم و یا از همون اول می شه دفترچه معافیت پزشکی بگیرم؟

هموون دفترچه معمولی کفایت می کنه
همه ی مدارکتون رو بردارید و به یکی از شعب پلیس +10 در شهرستان خودتون مراجعه کنید .. بعد از ثبت نام اولیه 2 یا 3 روز بعد به حوزه **** وظیفه شهرستان برید و پرونده پزشکی خودتون رو تکمیل کرده و مدارک رو کامل تحویل بدید.

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
کسایی که غیبت داشته باشن رو چیکار میکنن ؟ بهتر بگم چیکارا میتونن کنن ؟ مدت زمان غیبت با اضافه خدمت رابطه ای داره ؟ یا از یه حدی که بگذره اضاف خدمت ثابت میشه ؟

<پ.ن.>
(حتما ثابت میشه دیگه، مثلا طرف 5سال نرفته؛ اضاف خدمتش میشه 24ماه، یهویی باید 4سال بره خدمت !؟)

درود
در حال حاضر مدت زمان غیبت با اضافه خدمت هیچ رابطه ایی نداره .. شما هر چی غایب باشی فقط 3 ماه بیشتر به خدمت میری اما قانونی جدیدا تصویب شده که تبیه غایبن رو سخت تر کرده البته شامل کسایی که تا 5 ماه دیگه خودشون رو معرفی کنن نمیشه

برای اطمینان بیشتر متن خبر رو بخون

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8805210579

ali_mas

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.چرا معافیت پزشکی ارزشش از معافیت کفالت کمتره؟و آیا درسته که میگند معافیت پزشکی را باید تمدید کرد؟هر چند سال یکبار باید تمدید کرد؟

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.چرا معافیت پزشکی ارزشش از معافیت کفالت کمتره؟و آیا درسته که میگند معافیت پزشکی را باید تمدید کرد؟هر چند سال یکبار باید تمدید کرد؟

برای همه اینجور نیست .. اگر شما قصد استخدام شدن در نهادهایی مانند ارتش ، هواپیمایی ، کشتی رانی ندارید نوع معافیت هیچ تفاوتی به حالتون نمی کنه... چون توی بعضی از استخدام های مشاغل حساس معافیت پزشکی رو نمی پذیرن که تعداد این مشاغل در کل خیلی کم هستن و در مجموع این معافیت هیچ مشکلی براتون ایجاد نمی کنه
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
فقط معافیت پزشکی موقت (غیر دائم) شامل معاینه ایی در آینده میشه و اگر در اون معاینه همچنان معاف تشخیص داده بشید معاف دائم میشید. هر چند به ندرت همچین معافیتی رو صادر میکنن . چون یا معاف دائم می کنن یا معاف از رزم ...

alrezadata

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 2 برادر بزرگتر دارم که هر دو ازدواج کردن یکی خدمت کرده دومی هم خرید خدمت هستش...پدرم هم بالای 60 سال هست....فکر کنم چون یکی از برادرام خرید خدمت هستش نمی تونم از قانون 2 برادر که تازه تصویب شده استفاده کنم...پدرم مشکل عروق-گرفتگی رگ- داشت..و عمل قلب باز انجام داده...راهی واسه معافیت ندارم؟؟؟

mska

Registered User
لایک‌ها
22
آقا ازاین قانون جدید معافیت 2-1 برادری خبری نشد؟
:(

aminjooon2005

Registered User
لایک‌ها
6
سلام من هنوز دانشگاه ثبت نام نكردم (31 ام بايد ثبت نام كنم)‌ الان مي تونم براي معافيت پزشكي اقدام كنم؟

(با توجه به اين كه برا ديپلم بايد جمع شماره چشمها 8 باشه و براي لبيسانس 10!)
برگه گواهي پايان دوره پيش دانشگاهي رو هم از مدرسه گرفتم

بالا