• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

aminjooon2005

Registered User
لایک‌ها
6
يه سوال ديگه هم دارم اونم اين كه اصلا چطوري بايد براي معافيت پزشكي اقدام كرد؟

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
من 2 برادر بزرگتر دارم که هر دو ازدواج کردن یکی خدمت کرده دومی هم خرید خدمت هستش...پدرم هم بالای 60 سال هست....فکر کنم چون یکی از برادرام خرید خدمت هستش نمی تونم از قانون 2 برادر که تازه تصویب شده استفاده کنم...پدرم مشکل عروق-گرفتگی رگ- داشت..و عمل قلب باز انجام داده...راهی واسه معافیت ندارم؟؟؟

گمان نمی کنم .. چون شما یگانه مراقب نیستید

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من هنوز دانشگاه ثبت نام نكردم (31 ام بايد ثبت نام كنم)‌ الان مي تونم براي معافيت پزشكي اقدام كنم؟

(با توجه به اين كه برا ديپلم بايد جمع شماره چشمها 8 باشه و براي لبيسانس 10!)
برگه گواهي پايان دوره پيش دانشگاهي رو هم از مدرسه گرفتم

بلی .. سریع تر اقدام کنید ... جهت اطمینان سوال سوم این صفحه رو ببینید:
http://police.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=Paper&CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55&LayoutID=c8d9f881-bb1f-41a9-a265-892876c7650f&ID=905633ec-cd1f-48c2-b5be-419ae72116c4

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
يه سوال ديگه هم دارم اونم اين كه اصلا چطوري بايد براي معافيت پزشكي اقدام كرد؟

مدارک رو کامل کنید و به پلیس +10 برید . اونجا ثبت نام کنید .. دو روز بعد از ثبت نام توی پلیس 10+ به حوزه **** وظیفه محل سکونتتون مراجعه کنید ( با تمامی مدارک ) و تشکیل پرونده بدین...

hamid_khoob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

كسي از دوستان هست كه كارت معافيت سه برادري خودش يا آشنايانش به دستش رسيده باشه؟
الان تقريبا 70 روزه كه كارت دستم نرسيده،اگه آپولو بود تا حالا هوا رفته بود،نميگن مردم گرفتار ميشن

سلام دوستان
ما اومدیم

چه عجب یه معافیت 3 برادری تو سایت پیدا شد !!!
دوست عزیز خبری از صدور کارت نیست
مسول استان اصفهان 10 روز پیش گفت هنوز 1 کارت هم صادر نشده !!!
فکر کنم اینا دارن آمار میگیرن
چیزی که اصلا مهم نیست وقت و جوونی من و شماست
موفق باشید

aminjooon2005

Registered User
لایک‌ها
6
مدارک رو کامل کنید و به پلیس +10 برید . اونجا ثبت نام کنید .. دو روز بعد از ثبت نام توی پلیس 10+ به حوزه **** وظیفه محل سکونتتون مراجعه کنید ( با تمامی مدارک ) و تشکیل پرونده بدین...

مرسي امروز مداركم كامل ميشه(واكسن و معاينه اوليه مونده هنوز) فردا مداركم رو مي دم پليس +10

ولي تشكيل پرونده تو حوزه **** وظيفه رو متوجه نميشم چه ضرورتي داره ؟ حتما بايد انجام بشه؟ ميشه بيشتر توضيح بدين

hamid_khoob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در این مورد چیزی نشنیدم ! اما ...
توی این مملکت کجاش قاون رعایت میشه که حالا بخوان اینجا قانون رو رعایت کنن که البته اگر قانونی باشه
اصلا چرا راه دور بریم .. بین سربازی توی بسیج یا **** با سربازی توی ارتش تفاوت از زمینه تا آسمون! یکی نیست بگه آخه توی مملکت عدل علی و امام زمون چرا باید این قدر تبعیض باشه؟

حرف شما تایید میشه
2 تا از دوستام با مدرک لیسانس 1 شهریور رفتن آموزشی
یکی افتاد **** کرمانشاه ، اون یکی انتظامی چالوس
اونی که سپاهه زنگ زده بود میگفت سحر غذا بهمون میدن در حد المپیک ، 7 تا 13 کلاس عقیدتی و احکام و همچنین **** جمع ( این کاره سختشونه ! )
اومی که نیرو انتظامیه میگه مارو با زبون روزه ( پسر معتقدیه ) میبرن آموزش رژه !!!
ارتش هم که تکلیفش روشنه

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
مرسي امروز مداركم كامل ميشه(واكسن و معاينه اوليه مونده هنوز) فردا مداركم رو مي دم پليس +10

ولي تشكيل پرونده تو حوزه **** وظيفه رو متوجه نميشم چه ضرورتي داره ؟ حتما بايد انجام بشه؟ ميشه بيشتر توضيح بدين

پلیس 10+ در واقع پرونده پزشکی شما رو ثبتنام میکنه ، برای مراحل بعدی ( معاینه توسط پزشک) باید حوزه به شما نامه بده .. بعد از ثبت نام در پلیس 10+ خودتون باید برین حوزه و منتظر نامه یا چیزی شبیه اش نباشین .. راجب جزییات معافیت پزشکی پست های زیادی رو جواب دادم قبلا که می تونید برین بخونیدشون

Last edited:

paymanmansouri

Registered User
لایک‌ها
0
درود بر دوستان

من اعزامی برج 4 سال 83 بودم که در تاریخ 6/2/84 مرخصی 14 روزه تا مورخ 20/2/84 گرفتم و بعد از اون تاریخ بدلیل پیگیری بیماری سرطان ریه پدرم که نهایتاً منجر به فوت وی گردید موفق به ادامه خدمت نشدم . البته یک برادر بزرگتر از خودم دارم که مفقود شده ولی متاسفانه مفقودیت وی برای دادگاه تا سن 75 سالگی غیرقابل اثبات می باشد (تقریباً 45 سال دیگر!!!) . و اکنون در خانه با مادر مریضم که بیماری شدید اعصاب دارد (که سابقه بیماری وی مربوط به قبل از فرار اینجانب میباشد) تنها هستم . آیا راهی وجود دارد که بتوانم کفالت مادر مریضم را بگیرم (قابل ذکر می باشد که مادرم مستمری بگیر پدرم می باشد) . چون من در سایت ناجا قوانین کفالت مادر فاقد شوهر را مطالعه نمودم که در آنجا مواردی از قبیل معلولیت والدین و بیماری روانی ذکر شده بود و مطلبی در مورد بیماری اعصاب لحاظ نشده بود . ضمناً گفته شده بود در شرایط نداشتن غیبت . پس من حتی اگر بتونم کفالت مادرم را بگیرم بدلیل غیبت داشتن نمیتونم از این تسهیلات استفاده کنم

بسیار ممنون میشم که افراد آگاه کمکم کنند .

aminjooon2005

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
من امروز رفتم پليس+10 ثبت نام كردم بهم گفت شنبه با پوشه و گيره و تمامي مدارك و كپي آنها برم **** وظيفه
حالا چند تا سوال مسخره!
پوشه و گيره بايد چجوري باشه برم نوشت افزار بگم چجور پوشه و گيره اي ميخوام؟!!؟
بعد مدارك منظورش كدوم مداركه ؟
توي **** وظيفه كدوم قسمت بريم آخه اونجا خيلي شلوغه؟
و سوال آخر اين كه اون برگه هايي كه تو دفرچه پر كرديم رو بايد بكَنيم؟ چيكارشون كنيم؟

تو رو خدا سريع جواب بديد

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من امروز رفتم پليس+10 ثبت نام كردم بهم گفت شنبه با پوشه و گيره و تمامي مدارك و كپي آنها برم **** وظيفه
حالا چند تا سوال مسخره!
پوشه و گيره بايد چجوري باشه برم نوشت افزار بگم چجور پوشه و گيره اي ميخوام؟!!؟
یه پوشه معمولی با یک گیره کلاسور ( همون گیره هایی فلزی که برای استفاده از شون بالای کاغذ رو دو تا سوراخ میکنن )
بعد مدارك منظورش كدوم مداركه ؟
همون مدارکی که توی دفترچه در قسمت معافیت پزشکی ذکر شده
توي **** وظيفه كدوم قسمت بريم آخه اونجا خيلي شلوغه؟
اتاق معافیت پزشکی
و سوال آخر اين كه اون برگه هايي كه تو دفرچه پر كرديم رو بايد بكَنيم؟ چيكارشون كنيم؟
بله .. همه ی اونهایی که جز مدارک هست رو جدا کنید. .. فقط برگه مربوط به واکسن رو قسمت پایینش رو پیش خودتون نگه دارید و قسمتی که مربوط به حوزه هست رو تحویل بدین

چند تا فیش بانکی هم باید واریز کنید .. بهتره فعلا پول ها رو نریزید و به حوزه برین ببینید آیا هنوز هم باید به همون شماره های موجود در دفترچه پول ریخت یا شماره جدیدی تعیین شده .. آخه اکثر دفترچه های توی باجه های پست مربوط به سال 1386 هستند.

پیروز باشید

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
درود بر دوستان

من اعزامی برج 4 سال 83 بودم که در تاریخ 6/2/84 مرخصی 14 روزه تا مورخ 20/2/84 گرفتم و بعد از اون تاریخ بدلیل پیگیری بیماری سرطان ریه پدرم که نهایتاً منجر به فوت وی گردید موفق به ادامه خدمت نشدم . البته یک برادر بزرگتر از خودم دارم که مفقود شده ولی متاسفانه مفقودیت وی برای دادگاه تا سن 75 سالگی غیرقابل اثبات می باشد (تقریباً 45 سال دیگر!!!) . و اکنون در خانه با مادر مریضم که بیماری شدید اعصاب دارد (که سابقه بیماری وی مربوط به قبل از فرار اینجانب میباشد) تنها هستم . آیا راهی وجود دارد که بتوانم کفالت مادر مریضم را بگیرم (قابل ذکر می باشد که مادرم مستمری بگیر پدرم می باشد) . چون من در سایت ناجا قوانین کفالت مادر فاقد شوهر را مطالعه نمودم که در آنجا مواردی از قبیل معلولیت والدین و بیماری روانی ذکر شده بود و مطلبی در مورد بیماری اعصاب لحاظ نشده بود . ضمناً گفته شده بود در شرایط نداشتن غیبت . پس من حتی اگر بتونم کفالت مادرم را بگیرم بدلیل غیبت داشتن نمیتونم از این تسهیلات استفاده کنم

بسیار ممنون میشم که افراد آگاه کمکم کنند .

بهتره شما برای اطمینان به حوزه مراجعه کنید
یه موردی رو ذکر نکردید .. برادر شما به خدمت رفته یا نه؟؟
اما من شخصاَ فکر نمی کنم شما معاف بشید .. شما شامل ماده 159 قوانین خدمت وظیفه عمومی میشین .. توی قوانین معافیت کفالت به یگانه مراقب بودن فرد اشاره شده که شما زمانی یگانه مراقب محسوب میشید که یا برادر شما فوت کرده باشه و یا دچار مشکل پزشکی باشه و نتونه از مادر مراقبت کنه و در نتیجه شما بشین یگانه مراقب ... در واقع مشکل اصلی نا معلوم بودن وضعیت برادر شماست. چون اگر قانون بخواد برای شما معافیت صادر کنه سیل مراجعه کنندگانی که ( به دروغ) ادعا می کنن برادرشون مفقود شده به سوی حوزه ها سرازیر میشه ! شاید به واقع شما باید معاف بشید اما متاسفانه قانون خاصی شامل شما نمی شه تا اونجایی که من می دونم.
به هر حال اگر قرار شد به سربازی برین با شرایطی که شما دارین سعی کنید شهر خودتون بیفتید
بازم برای اطمینان به حوزه شهر خودتون مراجعه کنید.
پیروز باشید

arya2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من چند تا سوال دارم
1 من متولد فروردین 69 هستم میخواستم بدونم برای ثبتنام سربازی اضافه خدمت شامل حال من میشه یا نه چون از معافیت تحصیلی استفاده نکردم مدرک تحصیلیم به صورت متفرقه بوده
2 چه درجه ای به دیپلم نظری میدند به پیش دانشگاهی نظری چه طور؟(فرض مثال گروهبانی) آیا در درجه /پیش دانشگاهی تاثیری نسبت به دیپلم داره؟
3 میتونم در حین سربازی در کنکور شرکت کنم یعنی بعد از اعزام باز هم میتونم شرکت کنم یا نه؟

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان من چند تا سوال دارم
1 من متولد فروردین 69 هستم میخواستم بدونم برای ثبتنام سربازی اضافه خدمت شامل حال من میشه یا نه چون از معافیت تحصیلی استفاده نکردم مدرک تحصیلیم به صورت متفرقه بوده

2 چه درجه ای به دیپلم نظری میدند به پیش دانشگاهی نظری چه طور؟(فرض مثال گروهبانی) آیا در درجه /پیش دانشگاهی تاثیری نسبت به دیپلم داره؟
3 میتونم در حین سربازی در کنکور شرکت کنم یعنی بعد از اعزام باز هم میتونم شرکت کنم یا نه؟

1- شما از فرودین 1387 وارد دوره احضار شدید و از فروردین 1388 وارد دوره اعزام .. قائدتا باید از فروردین امسال تا حالا غائب محسوب بشید ! اما اگر دپیلم شما رو قبول کنن ( چون متفرقه بوده ) شما از آبان امسال به بعد وارد غیبت میشید و فعلا غاوب نیستید..در هر حال چه غائب باشین چه نباشین بهتره دفترچه رو ارسال کنید.
شما احتمالا شامل بند 8 صفحه زیر به حساب میاید:
http://police.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=Instruction&CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55&LayoutID=1d781213-f5c6-4e6b-b3a0-376931cdf1d8&ID=6c84a060-318d-434f-81de-6e3724750e8b
و برای مشخص شدن تاریخ اعزامتون هم این صفحه رو ببینید:
http://police.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=Instruction&CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55&LayoutID=1d781213-f5c6-4e6b-b3a0-376931cdf1d8&ID=d3644b69-1afa-47dd-9032-ca858b35b98b

2- فرقی نیست بین این دو .. شما اگر دپیلم وزارت علوم رو داشته باشید ( ریاضی ، تجربی ، ادبیات ، فنی ، کاردانش ) مدرکتون رو دپیلم می زنن و با پیش دانشگاهی تفاوتی نمی کنید

3- می تونید شرکت کنید اما در صورت قبول شدن به شرطی ترخیص میشید که بدون غیبت اعزام شده باشید .. پس اگر غیبت خوردید طوری امتحان بدبد که موقع قبولی خدمتتون تموم شده باشه

Last edited:

arya2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنونparsimehr

ولی آخه من از یکی از درجه دارای خوده **** وظیفه پرسیدم همهی شرایطمم بهش گفتم اون گفت چند روزی وقت داری که!!
از طرفی به شماره مرکز مشاورشون زنگ زدم اونم میگفت فعلا دارند 69 رو ثبتنام میکنندگفت تا 18 مهر وقت داری؟!؟
حالا چه کار باید بکنم ؟

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
ممنونparsimehr

ولی آخه من از یکی از درجه دارای خوده **** وظیفه پرسیدم همهی شرایطمم بهش گفتم اون گفت چند روزی وقت داری که!!
از طرفی به شماره مرکز مشاورشون زنگ زدم اونم میگفت فعلا دارند 69 رو ثبتنام میکنندگفت تا 18 مهر وقت داری؟!؟
حالا چه کار باید بکنم ؟

منم گفتم اگر دپیلم شما رو بپذیرن شما از ابان به بعد مشمولید ... به هر حال دلیلی نداره دفترچه رو نفرستید! در اولین فرصت دفترچه رو ارسال کنید

paymanmansouri

Registered User
لایک‌ها
0
Parsimehr عزیز من از کجا میتونم کل جزئیات قوانین خدمت وظیفه عمومی رو گیر بیارم ؟

بعد شما که فرمودید باید تکلیف وضعیت برادرم مشخص بشه تا من بتونم کفالت مادرم رو بگیرم . در قوانین وظیفه عمومی چیزی در اینمورد ننوشته و فقط ذکر شده که :

اگر پدر يا مادري معلول باشند آيا ميتوانند يك فرزند خود را معاف كنند? بله، مشروط بر آنكه معلوليت به تائيد شوراي زشكي بهزيستي و شوراي پزشكي در وظيفه عمومي برسد و مشمول قبل از معلوليت فاقد غيبت باشد.

آيا غيبت مانع از رسيدگي مي شود? بله، اما اگر تاريخ معلوليت قبل از شروع غيبت متقاضي بوده باشد قابل رسيدگي است

درمورد سوال دوم که نوشته غیبت نداشته باشد . من غیبت ندارم و فرار کردم . بازم مانع میشه؟ (البته پرونده بیماری عصبی مادرم مربوط به قبل از فرار اینجانب میباشد)

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
Parsimehr عزیز من از کجا میتونم کل جزئیات قوانین خدمت وظیفه عمومی رو گیر بیارم ؟

بعد شما که فرمودید باید تکلیف وضعیت برادرم مشخص بشه تا من بتونم کفالت مادرم رو بگیرم . در قوانین وظیفه عمومی چیزی در اینمورد ننوشته و فقط ذکر شده که :

اگر پدر يا مادري معلول باشند آيا ميتوانند يك فرزند خود را معاف كنند? بله، مشروط بر آنكه معلوليت به تائيد شوراي زشكي بهزيستي و شوراي پزشكي در وظيفه عمومي برسد و مشمول قبل از معلوليت فاقد غيبت باشد.

آيا غيبت مانع از رسيدگي مي شود? بله، اما اگر تاريخ معلوليت قبل از شروع غيبت متقاضي بوده باشد قابل رسيدگي است

درمورد سوال دوم که نوشته غیبت نداشته باشد . من غیبت ندارم و فرار کردم . بازم مانع میشه؟ (البته پرونده بیماری عصبی مادرم مربوط به قبل از فرار اینجانب میباشد)

درود پیمان جان
خوب برای دریافت اطلاعات کامل راجب قوانین خدمت به کتاب قوانین و مقررات خدمت وظیفه عمومی از سری کتاب های قانونی که در قطع جیبی برای دانشجو های رشته حقوق و وکلا چاپ میشه مراجعه کنید ( معمولاً نشر دیدار به چاپ می رسونه این کتاب ها رو)

خوب بر اساس قانون (( معلول به کسی اطلاق می گردد که به تشخیص کمسیون پزشکی سازمان بهزیستی بر اثر ضایعه ی جسمی ، ذهنی ، روانی یا توأم، اختلال مستمر و قابل توجهی در سلامت و کارآئی عمومی وی ایجاد گردد،به طوری که موجب کاهش استقلال فرد در زمینه ء اجتماعی و اقتصادی شود.)) .. در مورد بیماری مادر شما هم باید بیماری ایشون باعث مختل نمودن حداقل یکی از اندامشون شده باشه..مگر اینکه نوع بیماری ایشون رو بیماری روانی مزمن تشخیص بدند. این معلولیت باید بعد از بررسی توسط 7 نفر تایید شود .. می خوام بگم به همین راحتی مادر شما رو معلول به حساب نمیارن و اگر بیارن این معلولیت باید سابقه ی طولانی داشته باشه با توجه به شرایط شما

شما در حال حاضر غائب محسوب میشید و هر چند فرار از خدمت به جز غیبت شامل جریمه هم میشه

اما با همه این حرفا بهتره به حوزه مراجعه کنید و البته نگید فرار کردید ;)
حقیقتش من نه یک حقوق دان هستم و نه یک پرسنل نیروی انتظامی ! و هر چی که میگم بر اساس اطلاعات خودم و مطالعه قانون هست پس جواب من لزوما درست و کامل نیست !
پیروز باشید

Last edited:

arya2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلامparsimehr اگه مزاحم نیستم چند تا سوال دیگه هم داشتم من پدرم جزو نیروی مسلح بوده(سرهنگ) که البته الان بازنشته شده میخواستم بدونم کاری میتونه برای راحت تر شدن خدمتم انجام بده؟ شنیدم تسهیلات افرادی مثل خانواده شهدا شامل حال من میشه؟ یا جزو شرایط دارها حساب نمیشم؟
افتادگی خفیف پلک هم دارم میتونم معاف از رزم بشم؟ چون قانون معافیت دایم باید پلک افتاده نصف قرنیه رو بگیره که برای من اینجوری نیست
راستی یه سوال احمقانه فرم اعلام به خدمتم خط خوردگی پیدا کرده یه موقع برام پس نفرستن! چون دیگه وقت ندارم

cuteboy_1366

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من کاردانیمو آخر اسفند گرفتم و طبق فرجه 6 ماهه تا آخر تابشتون می تونم وارد دانشگاه بشم ولی جوابا 31 شهریور می یاد و ثبت نام دانشگه ها هم 4 و 5 مهر هستش می خواستم ببینم اگه دفترچه سربازی رو پست نکنم مشکلی پیش می یاد آخه اون موقعه می شه 6 ماه و 5 روز. این 5 روز مشکلیه ؟ آخه سازمان سنجش این دفعه جوابا رو دیر اعلام کرده و فکر می کنم تاریخ ثبت نام می زنن همون اول مهر!(البته باید بگم من 100% قبول می شم و مشکلم فقط 5 روز هستش.)

Last edited:
بالا