• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

ROYAL BOY

Registered User
لایک‌ها
570
سلام
دوستان میخوام معاف از رزم بگیرم
میخوام بدونم که توی کارت پبابن خدمت بخوره معاف از رزم توی جای دولتی قبول میکنن یا نه؟
نه دادا.....ربطی نداره...
اگه بخان جایی امریه بگیرن به رزم و معاف از رزم کاری ندارن....
ولی من یجا خوندم معاف از رزمارو بیشتر اذیت میکنن و بیشتر کار میکشن ازشون.........فقط تو رزمایش شرکتت نمیدن وگرنه شمام مثل بقیه ای....

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
نه دادا.....ربطی نداره...
اگه بخان جایی امریه بگیرن به رزم و معاف از رزم کاری ندارن....
ولی من یجا خوندم معاف از رزمارو بیشتر اذیت میکنن و بیشتر کار میکشن ازشون.........فقط تو رزمایش شرکتت نمیدن وگرنه شمام مثل بقیه ای....
ما 5شب یکبار پست داریم
با معاف از رزمی میشه پست راحت رو گرفت!
اگه راهی هست واسه معاف از پستی بگین تا راحت شیممممممممممم

hd2

Registered User
لایک‌ها
83
ما 5شب یکبار پست داریم
با معاف از رزمی میشه پست راحت رو گرفت!
اگه راهی هست واسه معاف از پستی بگین تا راحت شیممممممممممم
بستگی به نوع بیماریت دارد.
مثلا مشکل قلبی یا کمرد یا مشکل تیروئید و ... داشته باشید می توانید از نگهبانی خلاص بشوید.

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
یخورده ارتروز زانو دارم!و مشکل چشم
بستگی به نوع بیماریت دارد.
مثلا مشکل قلبی یا کمرد یا مشکل تیروئید و ... داشته باشید می توانید از نگهبانی خلاص بشوید.

GUARANTEE

Registered User
لایک‌ها
5
نادیده گرفته شدن دانشجویان بالای ۲۷ سال در پیشنهاد جدید خرید خدمت سربازی

پس از ارائه پیشنهاد دولت در لایحه بودجه سال ۱۳۹۴ برای فروش خدمت سربازی به مشمولین غایب با غیبت بیش از ۱۰ سال، موجی از واکنش‌ها از طرف موافقین و مخالفین این طرح به راه افتاده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، فارغ از این نظرات موافق و مخالف عدم تعریف شفاف از واژه "مشمول غائب" نگرانی دانشجویان بالای ۲۷ سال را در پی‌ داشته است.
نگاهی به جزئیات اعلام شده و مصاحبه های اخیر‌ نمایندگان محترم مجلس، مسولان سازمان **** وظیفه و کارشناسان امر به نظر می‌رسد که این قشر از مشمولان **** وظیفه از قلم افتاده‌اند.
ظاهرا طرح مورد بحث فقط محدود به غایبین غیر موجه با غیبت بیش از ۸ سال خواهد شد. با اعلام نظر موافق ستاد کل نیروهای مسلّح به نظر می‌رسد که به احتمال بسیار زیاد، نمایندگان نیز از این طرح استقبال خواهند کرد.
در این میان، درخواستهای دانشجویان بالای ۲۷ سال که حداقل ۸ سال از معافیت موقت تحصیلی‌ استدفاده کردند و بنا بر تعریف سازمان **** وظیفه غائب موجه محسوب میشوند تا به حال راه به جایی‌ نبرده است. با توجه به وضعیت این دانشجویان و برای از بین بردن تبعیض احتمالی‌ میان اقشار مختلف جامعه، و جلوگیری از سرخوردگی این قشر از مشمولان توجه به نکات زیر راه گشا خواهد بود:

۱- همانطور که در مصاحبهٔ اخیر سردار کمالی نیز مطرح شده است، سنّ بالا، مشغله کاری و مسائل خانواد‌گی مشمولان یکی‌ از دلیل ارائه چنین پیشنهادیست. با در نظر گرفتن سن بالای دانشجویان بالای ۲۷ سال، حذف قید غیبت از این طرح و جایگزینی شرط سنی بالای ۲۷ سال بهترین گزینه خواهد بود. چه این که، فرقی‌ بین این دانشجویان وغائبین بالای ۲۷ سال از لحاظ سن بالا، مشغله کاری و یا مسائل خانواد‌گی نیست.
۲- عدم در نظر گرفتن دانشجویان و محدود شدن طرح جدید به مشمولین غائب، حس تبعیض را در پی خواهد داشت. شرایط این دو قشر کم و بیش شبیه به هم بود و فارغ از نوع غیبت مشکلات یکسانی را ایجاد کرده است. تصویب این طرح با شکل کنونی، باعث تقویت قانونگریزی و دور شدن نسل جدید از تحصیل و علم اندوزی خواهد شد.
۳- با توجه به توصیه‌های مکرر مقام معظّم ***** و سیاستهای کلی کشور در جهت افزایش جمیعت و تقویت اقتصاد مقاومتی، و تشویق جوانان به تشکیل خانواده، حل مشکل سربازی این دانشجویان باعث ورود این قشر مولد به چرخه‌ٔ اقتصاد کشور خواهد شد. با از میان برداشتن مشکل سربازی به عنوان یکی‌ از مشکلات اصلی‌ سر راه ازدواج جوانان، کشور از سرمایه ارزشمند جوانان بهره‌مند خواهد شد و این نیز باعث تقویت بنیان اقتصاد کشور خواهد شد.
۴- با فروش خدمت سربازی به دانشجویان بالای ۲۷ سال، زمینه برای بازگشت دنشجویان مشغول به تحصیل در دانشگاه‌های خارج از کشور را فراهم خواهد آورد. هم اکنون تعداد زیادی از این افراد به علت مشکل خدمت سربازی قادر به بازگشت به کشور بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی‌ نیستند. هدر رفتن سرمایه کشور و عدم ارتباط مناسب با دانشگاه‌ها و مراکز علمی‌ و پژوهشی داخل کشور از نتایج چنین مشکلیست.
امید است با پیگیری نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی و مسئولان سازمان **** وظیفه مشکلات و درخواستهای این قشر از مشمولان نیز در تصویب جزئیات طرح جدید مورد نظر قرار بگیرد.

69winterman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
دوستان من متولد 69 هستم.دیپلم.حدود 3-4 سال غیبت دارم.
فردا قراره برم برای کارای اعزام به خدمت.بعد از ارائه مدارک به پلیس + 10 تقریبا چقدر طول میکشه تا برگ سبز و سفید برسه به دستم؟
با توجه به اینکه تو ماه زوج دارم دفترچه پست میکنم به نظرتون کی اعزام میشم؟ اسفند؟ اونایی که دیپلم هستن جه تاریخایی از ماه معمولا اعزام میشن؟
گفتن تا 22 بهمن غایبا بیان بخشیده میشن همون 21 ماه خدمت میکنن. اگه تا قبل 22 بهمن برگ سفیدم بیاد دیگه اضافه نمیحورم؟
تو آموزشی چند بار یا چند روز مرخصی میدن؟ بیشتر امگان داره ارتش بیفتم یا ناجا؟

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
دوستان شورای پزشکی من رو رد کرد که اونم با نامردی رد کرد . اعتراض زدم و رفتیم کمیسیون عالی پزشکی و متخصص چشم همون جا پرونده ی ما رو دید و تقریبا میشه گفت نظرش مثبت بود برای کفالت پدر از کار افتاده و حتی براش من اون قانونی رو که زیر نظرش معاف میشم رو هم نوشته بودم و دید و چیزی هم نگفت در صورتی که نفر قبلیه من اینو گفت و بهش گفت برو بیرون :))‌
خلاصه دید و به پدرم گفت که عکس رنگیه چشمت رو برو بیمارستان نفهمیدم کجا بگیر + آزمایش و .... چون آزمایش پدرم برای سال ۸۸ بود و جدید نبود .
حالا سوال اصلیه من اینه که اگر این کمیسیون عالی پزشکی قبول کنه دیگه تمومه ؟ یا باز کاری باید کرد ؟

payam358

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
با سلام خدمت همه دوستان
راستش من 18 سالمه و چند روز پیش فهمیدم که کتف دست راستم درد میکنه البته اینم بگم که من وقتی بچه بودم از رو تاب افتادم با سمت راست زمین خوردم و دهنم چند تا بخیه خورده و الان که دقت کردم دیدم از سمت راست بدنم اونجایی که درد میکنه یکم عضلش با سمت چپ کتفم فرق میکنه و تصمیم گرفتم برم پیشه دکتر و وقتی جریانو واسه دکتر گفتم ایشون گفتن که آتروفی پیشرفته عضله سینه داری که مربوط به همون دوران بچگیته
خلاصه که من الان دستم و کتفم هیچ مشکلی نداره و کاملا مثل یه ادم عادی میتونم تکونش بدم و بعضی وقتا خیلی کم درد میگیره که دردش اصلا چیزی نیست که به چشم بیاد یا اذیتم کنه
من الان معافیت تحصیلی دارم و دانشجوم فقط خواستم بپرسم از دوستانی که اطلاعاتی دارن ایا ممکنه به خاطر این مشکل بتونم از سربازی معاف بشم؟؟؟
دکتر بم گفت که وقتی رفتی اونجا بهشون بگو که مثلا دستت اون بنیه و توانایی دسته چپت رو نداره و کم زوره
ببخشید سرتونو درد اوردم
فقط اینکه به نظره شما ممکنه یا نه؟

amirirani

Registered User
لایک‌ها
28
سلام خواهش میکنم کمکم کنید
میخوایتم بدونم بند آخر معافیت پزشکی که بیماریهای پیشبینی نشده است چیه آیا کسی این طوری معاف شده؟
و اینکه در معاینه اولیه مشمولین پزشک میگه که آیا با این بیماری میتونی معافیت بگیری یا نه؟

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
با سلام خدمت همه دوستان
راستش من 18 سالمه و چند روز پیش فهمیدم که کتف دست راستم درد میکنه البته اینم بگم که من وقتی بچه بودم از رو تاب افتادم با سمت راست زمین خوردم و دهنم چند تا بخیه خورده و الان که دقت کردم دیدم از سمت راست بدنم اونجایی که درد میکنه یکم عضلش با سمت چپ کتفم فرق میکنه و تصمیم گرفتم برم پیشه دکتر و وقتی جریانو واسه دکتر گفتم ایشون گفتن که آتروفی پیشرفته عضله سینه داری که مربوط به همون دوران بچگیته
خلاصه که من الان دستم و کتفم هیچ مشکلی نداره و کاملا مثل یه ادم عادی میتونم تکونش بدم و بعضی وقتا خیلی کم درد میگیره که دردش اصلا چیزی نیست که به چشم بیاد یا اذیتم کنه
من الان معافیت تحصیلی دارم و دانشجوم فقط خواستم بپرسم از دوستانی که اطلاعاتی دارن ایا ممکنه به خاطر این مشکل بتونم از سربازی معاف بشم؟؟؟
دکتر بم گفت که وقتی رفتی اونجا بهشون بگو که مثلا دستت اون بنیه و توانایی دسته چپت رو نداره و کم زوره
ببخشید سرتونو درد اوردم
فقط اینکه به نظره شما ممکنه یا نه؟
ببین من خودم از لحاظ قانونی معاف باید میشدم اما شورای پزشکی منو رد کرد بدون اینکه پروندم رو نگاه کنه . با این چیزا احتمالش خیلی خیلی کمه معاف کنن . من خودم الان 3 ماهه دارم کارای **** وظیفم رو انجام میدم و با چشم دیدم چه قدر نا جوانمردانه رد می کنن درخواست های معافی رو . اما ببین شانسه دیگه . من خودم که رد شدم اعتراض زدم و الان از شانس خوبم افتادم به یه دکتر منصف تو کمیسیون عالی پزشکی و باید ببینم چی میشه دیگه از اینجا به بعد .
سلام خواهش میکنم کمکم کنید
میخوایتم بدونم بند آخر معافیت پزشکی که بیماریهای پیشبینی نشده است چیه آیا کسی این طوری معاف شده؟
و اینکه در معاینه اولیه مشمولین پزشک میگه که آیا با این بیماری میتونی معافیت بگیری یا نه؟
معاینه اولیه که من رفتم هیچی طرف نگفت . خیلی ببخشید اما لخت مادرزاد می کنن آدم رو و بررسی می کنن قسمت های مختلف بدن رو .

amirirani

Registered User
لایک‌ها
28
سلام آقا مهران
میخاستم ببینم چند بار میشه به رای شورای پزشکی اعتراض کرد....یعنی یه بار اعتراض کنی میفرستنت شورای عالی پزشکی و هر چی اونا بگن تمومه دیگه....یا میشه دوباره اعتراض کرد
یه سوال دیگه هم داشتم ممکنه یه بیماری خیلی بد داشته باشی و تو لیست معافبت ها نباشه معاف کنن ....همون بند آخر لیست بیماریها رو میگم
ممنون

amirirani

Registered User
لایک‌ها
28
کلا اگه کسی واقعا بیماری بدی داشته باشه معافی میدن یا دونبال اذیت کردن هستن

69winterman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
دوستان من متولد 69 هستم.دیپلم.حدود 3-4 سال غیبت دارم.
فردا قراره برم برای کارای اعزام به خدمت.بعد از ارائه مدارک به پلیس + 10 تقریبا چقدر طول میکشه تا برگ سبز و سفید برسه به دستم؟
با توجه به اینکه تو ماه زوج دارم دفترچه پست میکنم به نظرتون کی اعزام میشم؟ اسفند؟ اونایی که دیپلم هستن جه تاریخایی از ماه معمولا اعزام میشن؟
گفتن تا 22 بهمن غایبا بیان بخشیده میشن همون 21 ماه خدمت میکنن. اگه تا قبل 22 بهمن برگ سفیدم بیاد دیگه اضافه نمیحورم؟
تو آموزشی چند بار یا چند روز مرخصی میدن؟ بیشتر امگان داره ارتش بیفتم یا ناجا؟

hd2

Registered User
لایک‌ها
83
سلام آقا مهران
میخاستم ببینم چند بار میشه به رای شورای پزشکی اعتراض کرد....یعنی یه بار اعتراض کنی میفرستنت شورای عالی پزشکی و هر چی اونا بگن تمومه دیگه....یا میشه دوباره اعتراض کرد
یه سوال دیگه هم داشتم ممکنه یه بیماری خیلی بد داشته باشی و تو لیست معافبت ها نباشه معاف کنن ....همون بند آخر لیست بیماریها رو میگم
ممنون
سلام.
به رای شورای پزشکی یک بار می شود اعتزاض کرد که بعدش می فرستند شورای عالی و به رای شورای عالی دیگه نمیشه اعتراض کرد هر چی اونا بگن تمام است .اما در حین خدمت می شود دوباره اقدام کرد.
بستگی به بیماری و علائم ان دارد به طوری که طرف توام خدمت کردن را نداشته باشد.

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
سلام.
به رای شورای پزشکی یک بار می شود اعتزاض کرد که بعدش می فرستند شورای عالی و به رای شورای عالی دیگه نمیشه اعتراض کرد هر چی اونا بگن تمام است .اما در حین خدمت می شود دوباره اقدام کرد.
بستگی به بیماری و علائم ان دارد به طوری که طرف توام خدمت کردن را نداشته باشد.
خدا خیرت بده یه حالی هم به من بده - من اعتراض زدم و الان باز منو فرستادن دوشنبه پدرم بره ببیمارستان نظامی برا آزمایش و ... . سوالم اینه که : اگر کمیسیون عالی پزشکی رای موافق بده دیگه تمومه ؟ دیگه کمیسیونی چیزی که بعدش نیست ؟ یک راست میفرستن برای صدور کارت ؟

amirirani

Registered User
لایک‌ها
28
با تشکر از دوستان
من هم در شرف فرستان دفترچه برای معافیت هستم .......
خدا لعنتشون کنه فقط دنباله اینن یه اشکال از کار بگیرن

amirirani

Registered User
لایک‌ها
28
راستی داداش به نظرتون همه ی بیماریهامو بگم یه اول تقاضا ی یک بیماری بدم اگه نشد برم سراغ یه بیماری دیگه......
و اینکه به رای شورا اعتراض کنی بری شورای عالی پزشکی اونجا سرباز بشی و اعزامی بزنن برات میتونی برای یه بیماری دیگه اقدام کنی یا نه...

hd2

Registered User
لایک‌ها
83
خدا خیرت بده یه حالی هم به من بده - من اعتراض زدم و الان باز منو فرستادن دوشنبه پدرم بره ببیمارستان نظامی برا آزمایش و ... . سوالم اینه که : اگر کمیسیون عالی پزشکی رای موافق بده دیگه تمومه ؟ دیگه کمیسیونی چیزی که بعدش نیست ؟ یک راست میفرستن برای صدور کارت ؟
بله. کمیسیون عالی هر رای بدهد همان است.بعدش که رای معافیت را اعلام کردند پول را واریز می کنید و 1 ماه دیگه کارت می یاد در خانه.

hd2

Registered User
لایک‌ها
83
راستی داداش به نظرتون همه ی بیماریهامو بگم یه اول تقاضا ی یک بیماری بدم اگه نشد برم سراغ یه بیماری دیگه......
و اینکه به رای شورا اعتراض کنی بری شورای عالی پزشکی اونجا سرباز بشی و اعزامی بزنن برات میتونی برای یه بیماری دیگه اقدام کنی یا نه...
شما هر بیماری که دارید در هنگام معاینه اولیه باید به دکتر بگویید تا در فرم برگ معاینه اولیه مشمولان بنویسد.
رای شورای عالی لازم اجرا است و نمیشه اعتراض کرد.فقط حین خدمت می شود برای همان بیماری یا بیماری دیگر اقدام کرد.
شما باید همان اول که خدمتتان گفتم هر چی بیماری دارید بگویید و هر کدام به صورت جدا گانه بررسی می شود.
یکی از دوستان من هم برای تیروئید و هم برای دیابت اقدام کرده بود چون تا دو بیماری خطر ناک هستند شانس بیشتری برای معافیت داشت و در نهایت معاف شد.

Last edited:
بالا