• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
بله. کمیسیون عالی هر رای بدهد همان است.بعدش که رای معافیت را اعلام کردند پول را واریز می کنید و 1 ماه دیگه کارت می یاد در خانه.
بعد که آزمایش دادیم جواب آزمایش رو همون متخصصی که تو کمیسیون عالی بود باز می بینه ؟ یا ممکنه بیوفته دست یکی دیگه ؟
چون یکی از دوستام می گفت مسلما وقتی اون دکتر مهر و امضا زده و فرستاده یعنی جوابش رو هم خودش میخواد دیگه . چون دکتر منصف و خوبی بود و کتاب قانون هم جلوش بود و حق کسی رو نمیخورد که الکی رد کنه و نظرش تقریبا موافق بود با معافیت من و امیدوارم بیوفته دست اون

hd2

Registered User
لایک‌ها
83
بعد که آزمایش دادیم جواب آزمایش رو همون متخصصی که تو کمیسیون عالی بود باز می بینه ؟ یا ممکنه بیوفته دست یکی دیگه ؟
چون یکی از دوستام می گفت مسلما وقتی اون دکتر مهر و امضا زده و فرستاده یعنی جوابش رو هم خودش میخواد دیگه . چون دکتر منصف و خوبی بود و کتاب قانون هم جلوش بود و حق کسی رو نمیخورد که الکی رد کنه و نظرش تقریبا موافق بود با معافیت من و امیدوارم بیوفته دست اون
ممکنه تغییر بکند.
اصلا اینجوری نیست ممکنه دکتر دیگر جواب آرمایش را ببیند یا همان دکتری باشد که قبلا فرستادنتون برای معاینه مجدد.برای من که اینجوری بود.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
تو کمیسیون دکترا کتاب دستشونه بر اساس اون نظر میدن

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

amirirani

Registered User
لایک‌ها
28
ممنونم
راستی درباره معاینه اولیه که از پلیس+10صادر میشه و باید مراجعه کنیم به دکتر جایی ثبت میشه یعنی پرونده برامون درست میشه یا نه ؟ و اینکه میشه از اون دکتر پرسید آیا با این بیماری میشه راحت معاف شد ?

hd2

Registered User
لایک‌ها
83
ممنونم
راستی درباره معاینه اولیه که از پلیس+10صادر میشه و باید مراجعه کنیم به دکتر جایی ثبت میشه یعنی پرونده برامون درست میشه یا نه ؟ و اینکه میشه از اون دکتر پرسید آیا با این بیماری میشه راحت معاف شد ?
بله.در همان برگه معاینه اولیه دکتر می نویسد و بعد که مدارک را به پلیس +10 تحویل دادید تو سیستم ثبت می کنن.دکتری که برای معاینه اولیه تشریف می برید کتاب قانون معافیت پزشکی را دارد اگر ازش بخواهید به شما می گویید که آیا می توانید معاف بشوید یا نه.

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
تو کمیسیون دکترا کتاب دستشونه بر اساس اون نظر میدن

شورای پزشکی که پرونده رو باز نکرده زد نیاز به مراقبت نداره در صورتی که پدرم چشمش به قدری ضعیفه که قانونه خودشون میگه معاف تا اینجا فقط متخصص کمیسیون عالی کتاب قانون داشت بقیه هیچ کدوم نداشتن .

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
شورای پزشکی که پرونده رو باز نکرده زد نیاز به مراقبت نداره در صورتی که پدرم چشمش به قدری ضعیفه که قانونه خودشون میگه معاف تا اینجا فقط متخصص کمیسیون عالی کتاب قانون داشت بقیه هیچ کدوم نداشتن .
همینجوریه هر کس یه نظری میده

amirirani

Registered User
لایک‌ها
28
بله.در همان برگه معاینه اولیه دکتر می نویسد و بعد که مدارک را به پلیس +10 تحویل دادید تو سیستم ثبت می کنن.دکتری که برای معاینه اولیه تشریف می برید کتاب قانون معافیت پزشکی را دارد اگر ازش بخواهید به شما می گویید که آیا می توانید معاف بشوید یا نه.
پس میشه به دکتر اولیه مراجعه کنیم اگه گفت معافیت به شما تعلق نمیگیره دفترچه رو پست نکرد

hd2

Registered User
لایک‌ها
83
پس میشه به دکتر اولیه مراجعه کنیم اگه گفت معافیت به شما تعلق نمیگیره دفترچه رو پست نکرد

دوست عزیز شما یکسری به سایت نطام وظیفه بزنید .در سایت بیماری هایی که طرف معاف می شود را زده است مطالعه بفرمایید که ایا بیماری شما شامل معافیت دائم می شود بعد که مطمئن شدید اقدام کنید.
دکتر اولیه هم درست حسابی چیزی در مورد بیماری که دارید نمی داند و ار روی همان کتاب قانون معافیت پزشکی که تو سایت نطام وطیفه هم است بپرسید نظر می دهد.
شما باید از بیماری که دارید مطمئن بشوید بعد به یک بیمارستان ارتش یا نطام وطیفه مثل بیمارستان امام سجاد مراجعه بکنید تا یک پزشک متخصص شما را معاینه کند و به شما می گویید آیا امکان معافیت دارید یا نه.
http://vazifeh.police.ir/?siteid=25&siteid=25&pageid=4269

amirirani

Registered User
لایک‌ها
28
دوست عزیز شما یکسری به سایت نطام وظیفه بزنید .در سایت بیماری هایی که طرف معاف می شود را زده است مطالعه بفرمایید که ایا بیماری شما شامل معافیت دائم می شود بعد که مطمئن شدید اقدام کنید.
دکتر اولیه هم درست حسابی چیزی در مورد بیماری که دارید نمی داند و ار روی همان کتاب قانون معافیت پزشکی که تو سایت نطام وطیفه هم است بپرسید نظر می دهد.
شما باید از بیماری که دارید مطمئن بشوید بعد به یک بیمارستان ارتش یا نطام وطیفه مثل بیمارستان امام سجاد مراجعه بکنید تا یک پزشک متخصص شما را معاینه کند و به شما می گویید آیا امکان معافیت دارید یا نه.
ممنونم
جالبه همه ی بیماریها تغیراتی داشته

xX_boy

Registered User
لایک‌ها
70
من سال 90 دفترچه فرستادم تاریخ اعزامم افتاده بود 12/1 الان باز دوباره دفترچه بفرستم آخه یکی میگفت تو باید بری خودتو معرفی کنی دلیل نرفتنم در دانشگاه قبول شدم رفتم معافیت تحصیلی گرفتم حتی بعدها برام یه برگ قرمز اومده بود
الان من دفترچه پر کنم یا معرفی کنم کدوم؟؟

lionsg

Registered User
لایک‌ها
104
اقا من اینو تو تاپیک بقلی هم گفتم چون عجله ای هستم اینجام میگم .
فردا 7 صبح بهم گفتن **** وظیفه باش واسه کمیسیون . من چون الان سفر هستم تا فردا صبح نمیتونم خودم رو برسونم . . یعنی اگه پس فردا برم خبر بدم مشکلی پیش میاد ؟؟ خیلی استرسی شدم .
درضمن یه توضیحی در مورد جلسه کمیسون میدین ؟؟ شنیدم کلان جلو همه باید لخت شد ؟؟؟ :D . درسته ؟؟؟؟

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
فردا 7 صبح بهم گفتن **** وظیفه باش واسه کمیسیون . من چون الان سفر هستم تا فردا صبح نمیتونم خودم رو برسونم . . یعنی اگه پس فردا برم خبر بدم مشکلی پیش میاد ؟؟ خیلی استرسی شدم .
درضمن یه توضیحی در مورد جلسه کمیسون میدین ؟؟ شنیدم کلان جلو همه باید لخت شد ؟؟؟ :D . درسته ؟؟؟؟
اقا چرا زودتر نمیگی؟
باید قبلش زنگ میزدی هماهنگ میکردی با **** وظیفه
الانم نمیدونم زنگ بزنی بگی مریضی فلانی
بقیه نظری ندارن؟

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
راستی من چون کمسیون رفتم دیدم که میگن برو بیکیش پایین لخت شو[emoji3] البته بستگی به بیماریت داره

lionsg

Registered User
لایک‌ها
104
اقا چرا زودتر نمیگی؟
باید قبلش زنگ میزدی هماهنگ میکردی با **** وظیفه
الانم نمیدونم زنگ بزنی بگی مریضی فلانی
بقیه نظری ندارن؟

زنگ زدم گفتم نمیتونم بیام . یارو گفت نمیدونم چی میشه :general208: . بهش میگم اگه نتونم بیام چی میشه خیلی راحت گفت نمیدونم !!!
بعدش دوباره زتگ زدم یه خانومی برداشت بهش گفتم که نمیتونم بیام گفت میره واسه هغته بعد . ولی انگار خودشم شک داشت !!
دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم .
جلو دکترا عیب نداره لخت شی ولی شنیدم چند نفری میبرن تو اتاق کمیسون . خیلی داغون میشه اینجوری اگه قرار جلو ملت لخت شی :D

payam358

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
با سلام به همه دوستان
من چند تا سوال دارم کسی میدونه ممنون میشم راهنماییم کنه
این کمیسیون پزشکی که بری چند تا دکتر هستن و چجوریه یعنی هر دکتر رای میده بعد بیشترین رای قبوله یا یکی نظر میده کلا چجوریه؟
و اینکه خداروشکر من تونستم یه اشنا گیر بیارم که اون اقا بم گفت اگه کمیسیونت شنبه باشه من خودم تو کمیسیون هستم حالا اینکه من چیکار میتونم بکنم که به شنبه بخورم و اینکه اون یه نفر تو کمیسیون تا چه حد میتونه کمکم کنه؟
و سوال اخر این که تو سایت **** وظیفه در خصوص اون بندی که به من میخوره نوشته
(بند6- انواع صغر عضلاني عضلات بزرگ :
الف)با اختلال شديد وضعف مشهود اثبات شده با EMG و NCV : معاف دائم)
حالا دوستان کسی میدونه این EMG و NCV چی هستن؟؟؟
یعنی ایا قدرت عضله و توان حرکت و محدودیت ها با این تست ها مشخص میشه یا نه؟یا اصلا چجور ازمایش هایین؟
دوستانی که اطلاعی دارن خواهشا منو کمک کنید یه دنیا ممنونتون میشم

narunima

Registered User
لایک‌ها
289
سلام دوستان چندتا سوال دارم وضعیت این دوستمون(مدیونین فکر کنین خودمم:general609: ) به این صورت هست تک فرزند ساکن تهران پدر سابقه 9 ماه جبهه به صورت داوطلبی(بسیجی ولی بسیجی الان کجا و اون موقع کجا) کلش هم شرکت در عملیات بوده وضیعت سربازی این دوستمون :))) چطوره کاریش میشه کرد یا بره واسه فوق و دکترا ؟ ممنون

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
من شنیدم در کمیسیون نهایی دیگه معاینه نمیشید بلکه بر اساس نظرات اون سه تا دکتری که تو بیمارستان شمارو معاینه کردن، مدارک پزشکی موجود و ... رای نهایی صادر میشه
حالا نمیدونم شاید اگه ابهامی در پرونده بود مجددا معاینه کنند خودمم منتظرم بهم خبر بدن برم

مهرداد خان

Registered User
لایک‌ها
2,396
من شنیدم در کمیسیون نهایی دیگه معاینه نمیشید بلکه بر اساس نظرات اون سه تا دکتری که تو بیمارستان شمارو معاینه کردن، مدارک پزشکی موجود و ... رای نهایی صادر میشه
حالا نمیدونم شاید اگه ابهامی در پرونده بود مجددا معاینه کنند خودمم منتظرم بهم خبر بدن برم

دیسک در ححدکم معافی نداره ؟:(
اگه چندتا کوچیک باشه چطور مثلا صافی پا نرم و دیسک و اینطور چیزا ولی حاد نباشن همشون :D
موندم اه و ناله و تیپ و قیافه تو تصمیمشون تاثیر داره یا نه :D

مهرداد خان

Registered User
لایک‌ها
2,396
راستی من چون کمسیون رفتم دیدم که میگن برو بیکیش پایین لخت شو[emoji3] البته بستگی به بیماریت داره

معاف شدی تو؟ اگه اره سر چی اگه نه برای چی :D

بالا