لطفا کسی که دقیقا مطمئن هست جواب بده:
من حدود 6-7 ساله غایب هستم. دفترچه هم نگرفتم هنوز... حالا میخوام برای معافیت پزشکی اقدام کنم. آیا این غیبت مشکلی پیش میاره برای اقدام پزشکیم؟ یا مسئله ای نیست؟
خدا رو شکر واقعابه مناسبت سالروز ابلاغ امامت و ولایت حضرت امیر المومنین (ع)، روز اکمال دین و اتمام نعمت، عید سعید غدیر خم عید الله اکبر، عید امامت و ولایت، عید آل محمد علیهم السلام، اضافه خدمت مشمولان غایب بخشیده شد.
مدیر مشمولان این ستاد طی گفت و گویی اعلام کرد: مقام معظم ***** و فرماندهی کل قوا، اضافه خدمت ناشی از غیبت اولیه کلیه مشمولان وظیفه که تا عید سعید غدیر خم سال 1428 (تاریخ 8/10/1386) به خدمت اعزام شده اند را عفو فرمودند.
سردار سرتیپ دوم پاسدار موسی کمالی گفت: مشمولان مورد اشاره بدون تحمل اضافه خدمت از خدمت ترخیص خواهند شد و این مصوبه از روز یکشنبه تاریخ 9/10/1386 لازم الاجراء بوده و نیروهای مسلح اقدامات لازم را به عمل خواهند آورد.
ضمنا ایشان تاکید کردند این بخشش در سال های آتی استمرار نخواهد یافت.
بنابراین ضرورت دارد کلیه مشمولان وظیفه به موقع خود را جهت انجام خدمت دوره سربازی معرفی کنند تا دچار مشکل اضافه خدمت نشوند
به مناسبت سالروز ابلاغ امامت و ولایت حضرت امیر المومنین (ع)، روز اکمال دین و اتمام نعمت، عید سعید غدیر خم عید الله اکبر، عید امامت و ولایت، عید آل محمد علیهم السلام، اضافه خدمت مشمولان غایب بخشیده شد.
مدیر مشمولان این ستاد طی گفت و گویی اعلام کرد: مقام معظم ***** و فرماندهی کل قوا، اضافه خدمت ناشی از غیبت اولیه کلیه مشمولان وظیفه که تا عید سعید غدیر خم سال 1428 (تاریخ 8/10/1386) به خدمت اعزام شده اند را عفو فرمودند.
سردار سرتیپ دوم پاسدار موسی کمالی گفت: مشمولان مورد اشاره بدون تحمل اضافه خدمت از خدمت ترخیص خواهند شد و این مصوبه از روز یکشنبه تاریخ 9/10/1386 لازم الاجراء بوده و نیروهای مسلح اقدامات لازم را به عمل خواهند آورد.
ضمنا ایشان تاکید کردند این بخشش در سال های آتی استمرار نخواهد یافت.
بنابراین ضرورت دارد کلیه مشمولان وظیفه به موقع خود را جهت انجام خدمت دوره سربازی معرفی کنند تا دچار مشکل اضافه خدمت نشوند
ساس کواچ من قبلا هم این سوال رو پرسیده بودم، اتفاق و یا جواب جدیدی براش نداری؟آقا کسی راجب سرباز صنعت شنیده؟ می گند مثل اینکه تو کارخانه استخدام می شی نصفه حقوق رو دولت می ده نصفشو کار خانه، برای کسب تجربه فارغ التحصیلان این کار رو می کنند!
به ظور کلی من می خوام برم سربازی چند تا راه حل دارم؟ در موردشون توضیح بدید (
اونایی که خودم به ذهنم رسیده:
1. نیروی زمینی (سر خیابون صوت بزنم!)
2.سرباز صنعت نمی دونم هست یا نه!
3.امریه تو دانشگاه (نهاد، جهاد، بسیج، خود دانشگاه)
4. رشتهام عمران تو وزارت خونه ها (اگر اطلاعات دارید راهنمایی کنید!)
5.**** این دوره های 5 ساله
درباره سرباز صنعت چیزی نمی دونم ولی در کل با امریه میشه خدمت رو خیلی آسون کرد هر جا که امریه تونستی بگیر چون بدون امریه کارت خیلی سخت میشهساس کواچ من قبلا هم این سوال رو پرسیده بودم، اتفاق و یا جواب جدیدی براش نداری؟
با سلام خدمت همه !
گلاب به رو تون من یک سوالی داشتم.
می خواستم ببینم شرایط معافیت برای کفالت مادری که از پدر جدا شده چی هست؟
یکیش اینه که باید تک پسر باشی ...
دیگه چی ؟
چه مدت باید از طلاق گذشته باشه؟
لطفا هر کی که در این زمینه هر اطلاعاتی داره یگه
ممنون .
یه سوال داشتم؟
من دیروز شورای پزشکی داشتم در تظام وظیفه
و بعدش پزشکایی که بودند برگه من و چند تای دیگه رو معاف دائم علامت زدند
ولی گفتند چند روز دیگه با مدارکی که اعلام کردند ( حدود 6 هزرا تومان پول-4 قطعه عکس-آدرس کامل)
بیاییم به جلسه بعدی
حالا این جلسه دیگه چی هست ؟
باز هم یه شورای پزشکی هست یا
دیگه ما خیالمون راحت باشه که معاف شدیم؟
کسی اطلاعاتی داره لطفا بگه
اگه مثل **** باشه روال کارش که به این صورته که دو تا کمیسیون میگیرن. بدوی و عالیممنون
در مورد این جلسه اطلاعاتی دارین؟
ممنون
در مورد این جلسه اطلاعاتی دارین؟
من فوق دیپلم دارم و 4 ماه غیبت دارم...در ضمن 1 سال پیش عمل کیست پیلوندال داشتم(عملی که پشت آدم رو به اندازه یه مشت خالی میکنن..به اصطلاح بهش میگن دنبلیچه) هنوز هم نه میتونم بدوم ..حتی وقتی جایی میشینم..بعد از 10 دقیقه کل پایین تنم سر میشه...در ضمن برادرم خارج از کشور هستش و پدرم هم یه جورایی از کار افتاده هست..میخواستم بدونم آیا میتونم معافی بگیرم..اگه میشه خواهش میکنم بهم بگید چطوری و از چه راهی...
سلام خدمت كابران گرامي
مي خواستم ببينم من شامل معافيت مي شم يا نا
من 140 كيلو وزن دارم 170 قدم
اسم دارم شديد كه پروندم در بيمارستان قطر بيشتر از 20 سانت هست
يكي از پاهام هم شكسته و بد جوش خورده همش پيچ ميخوره
و ......................
بازم بگم يا همينا بسه
من دفتر چه رو چطور بايد پور كنم
با تشكر