• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مدیرمشمولان ستاد کل نیروهای مسلح تاکید کرد : مشمولانی که با جانبازان اُناث (زن) 25 درصد و بالاتر ازدواج کنند به صورت موقت از خدمت دوره ضرورت معاف و پس از پنج سال ، معافیت موقت آنان به دایم تبدیل می شود

نظر شما چیه ؟؟

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
البته یکی میگفت چاقی و لاغری هست اما با شرایط خاص و دشوار !

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
مدیرمشمولان ستاد کل نیروهای مسلح تاکید کرد : مشمولانی که با جانبازان اُناث (زن) 25 درصد و بالاتر ازدواج کنند به صورت موقت از خدمت دوره ضرورت معاف و پس از پنج سال ، معافیت موقت آنان به دایم تبدیل می شود

نظر شما چیه ؟؟
به نظرت می ارزه ؟

kopoli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.من دانشجوی پزشکی هستم و تقاضای معاف از رزمی کردم.رفتم بیمارستان و اونا نشتن نامبرده یعنی من بهتره معاف دائم بشم و گرنه معاف از فعالیت بدنی به طور کامل حالا تو کمیسیون چی می شه

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
http://www.irteb.com/nezamvazife/12.htm

آقايون باتوجه به لينك بالا لطفا من رو كمك كنيد

من مشكل فكي دارم و هر چي ميجوم درد دارم
يعني سوپ ميخورم

حالا با توجه به اين احوالات معافم ؟

اگر معاف كليه مراحل معافيت رو شرح دهيد كه چه كار هايي بايد انجام بدم و چه جاهايي بايد برم (لطفا كامل تمام مراحل معافيتش رو شرح بديد )

pishie malus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Barobax baram 2a konid, daram az 80 mah jebheye pedar estefade mikonam farzande 2vom moaf sham. Dadasham chand sal pish bekhatere hozure bish az 50 mah jebheye pedar moaf shod, hala ye ghanune jadid umade bish az 80 maho moaf mikonan.. Kaaram 99% pish rafte, age jur beshe ta yeki 2 mah dige kartamo migiram.. Eltemase 2a..

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
Barobax baram 2a konid, daram az 80 mah jebheye pedar estefade mikonam farzande 2vom moaf sham. Dadasham chand sal pish bekhatere hozure bish az 50 mah jebheye pedar moaf shod, hala ye ghanune jadid umade bish az 80 maho moaf mikonan.. Kaaram 99% pish rafte, age jur beshe ta yeki 2 mah dige kartamo migiram.. Eltemase 2a..
بالای 40 ماه معاف...

pishie malus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالای 40 ماه معاف...

Ghablan intori bud ke faghat yek farzand ro moaf mikardan un ham ba 50 mah, vali alan har 40 mah ye farzand, yani ba 80 mah har2 farzand moafan. Dadasham mogheyi moaf shod ke ghanune 50 mah hakem bud (un moghe faghat yek farzand ro moaf mikardan) alan ba ghanune 80 mah man ham moafam, komision ham ra'ye mosbat dade.. 2a konid, torokhoda 2a konid radif she...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
Ghablan intori bud ke faghat yek farzand ro moaf mikardan un ham ba 50 mah, vali alan har 40 mah ye farzand, yani ba 80 mah har2 farzand moafan. Dadasham mogheyi moaf shod ke ghanune 50 mah hakem bud (un moghe faghat yek farzand ro moaf mikardan) alan ba ghanune 80 mah man ham moafam, komision ham ra'ye mosbat dade.. 2a konid, torokhoda 2a konid radif she...
جون مادرت فارسی بنویس...چشم در اومد....

pishie malus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جون مادرت فارسی بنویس...چشم در اومد....

Mesle inke gerun shodane sms english rutun kheili asar gozashte.. Ta 2ruz pish hala hame tu gushiashun penglish mineveshtana:D
(100 bar goftam vase bare 101om! Baba computeram kharabe, daram ba gprs e mobile internet browse mikonam! Gushim sefareshe faransast, farsi nadare..!)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
http://www.irteb.com/nezamvazife/12.htm

آقايون باتوجه به لينك بالا لطفا من رو كمك كنيد

من مشكل فكي دارم و هر چي ميجوم درد دارم
يعني سوپ ميخورم

حالا با توجه به اين احوالات معافم ؟

اگر معاف كليه مراحل معافيت رو شرح دهيد كه چه كار هايي بايد انجام بدم و چه جاهايي بايد برم (لطفا كامل تمام مراحل معافيتش رو شرح بديد )
این رو باید شما از طریق بیمارستان و مدارک ثابت کنید..

Journalist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منو دریابید لطفا. قرار شد بپرسید، پرسیدید؟

ممنون

Journalist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
---------------------- کسی از شرایط کفالت اطلاع داره؟ --------------------------

pishie malus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Salam be hamegi.
Khob, man moaf shodaaaam! :D Albate bayad amuzeshiro beram vali eshkal nadare, 45 ruz miram amuzeshi, avazesh 2 sal nemiram parcham bazi, zemne inke amuzeshi vase moafia kheili hotel bazie.. Huraaaaa :D

بالا