• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

darius_thegreat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.

من تازه اینجا عضو شدم العان 40 روزی هست که مدارکمو برای معافی پزشکی ارسال کردم هنوز نامه نیامده که فلان روز برم حوزه **** وظیفه!! :blink: میخواستم بدونم حداکثر چند روز بعد از ارسال مدارک نامه میفرستن. کسی از دوستان هست که بتونه کمکم کنه ؟؟؟

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسي داداشي
يعني هنوز دفترچه رو پست نكنم؟
من نميدونم
واسه معاف از رزمي بايد چيكار كنم
دكترا كه اوكي دادن
كار ديگه اي بايد بكنم؟
جواب چند تا از سوالام هم مونده!

يا حق

دفترچه رو برای معافیت پزشکی پر کن همراه مدارک خواسته شده بفرست تا مراحل بعدی (معاینه -> کمیسیون)

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.

من تازه اینجا عضو شدم العان 40 روزی هست که مدارکمو برای معافی پزشکی ارسال کردم هنوز نامه نیامده که فلان روز برم حوزه **** وظیفه!! :blink: میخواستم بدونم حداکثر چند روز بعد از ارسال مدارک نامه میفرستن. کسی از دوستان هست که بتونه کمکم کنه ؟؟؟

برای من که 50 روزه اومد

Ehsan.Moradi

Registered User
لایک‌ها
4
آقا من تاریخ اعزامم 1 دی هست ... الان اگه بخوام برای معافیت پزشکی (انحراف ستون مهره ها ، گودی کمر) اقدام کنم ، چیکار باید بکنم ؟ چون دیگه برگ سبزم اومده و تاریخ اعزامم معلومه ... دوباره باید دفترچه پست کنم یا برم همون **** وظیفه اقدام کنم ؟؟

Chapeau

Registered User
لایک‌ها
11
سلام

آقا من یه سوال داشتم من این ترم معافیت تحصیلیم تموم میشه یعنی سقف سنوات میشم . منتهی درسم دو ترم دیگه بعد از اون طول میکشه یعنی دو تا نیم سال اضافی . البته ترم اولش فکر کنم بهم بدن چون 8 واحد پیش نیاز پاس کردم ولی ترم بعدی احتمالا میره **** وظیفه .. حالا کسی از می دونه اونجا چه ا تفاقی میفته .... حالا ایشالا اگر هیچ مشکلی پیش نیومد و من درسم تموم شد آیا غیبت می خورم و اضافه خدمت ....
مرسی از توضیحاتتون :)

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
دفترچه رو برای معافیت پزشکی پر کن همراه مدارک خواسته شده بفرست تا مراحل بعدی (معاینه -> کمیسیون)

معافيت پزشكي؟
يعني اسمي از معاف از رزم و اينا كه نبرم
برگ مخصوص پزشكي رو بفرستم؟
بهمراه واكسن و برگه هاي ديگه؟...

اوكي
مرسي
يا حق

123perspolis

Registered User
لایک‌ها
2
بخشید مرجعی دارید که توش تمامی اطلاعات مربوط به معافیت پزشکی توش باشه
مثلا از پا چقدر صاف باشه و یا گودی کمر چقدر باشه و...

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
آقا من تاریخ اعزامم 1 دی هست ... الان اگه بخوام برای معافیت پزشکی (انحراف ستون مهره ها ، گودی کمر) اقدام کنم ، چیکار باید بکنم ؟ چون دیگه برگ سبزم اومده و تاریخ اعزامم معلومه ... دوباره باید دفترچه پست کنم یا برم همون **** وظیفه اقدام کنم ؟؟

برگه شماره 5 رو باید پر کنی و پیشتاز پست کنی

بخشید مرجعی دارید که توش تمامی اطلاعات مربوط به معافیت پزشکی توش باشه
مثلا از پا چقدر صاف باشه و یا گودی کمر چقدر باشه و...

قبلا تو سایتش بود

http://www.police.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
معافيت پزشكي؟
يعني اسمي از معاف از رزم و اينا كه نبرم
برگ مخصوص پزشكي رو بفرستم؟
بهمراه واكسن و برگه هاي ديگه؟...

اوكي
مرسي
يا حق

نه لازم نیست

قسمت راهنمای معافیت پزشکی دفترچه خدمت رو بخون کامل توضیح داده

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
قسمت راهنمای معافیت پزشکی دفترچه خدمت رو بخون کامل توضیح داده

داداش مرسي
درسته همه چيز اونجا بود
شنبه همه كارا رو انجام ميدم
بازم ممنونم
يا حق

Hitman3

Registered User
لایک‌ها
4
دفترچه رو 25 روزه که فرستادم ولی هیچی نفرستادن برام. اینقدر طول بکشه عادیه؟

satlamerd

Registered User
لایک‌ها
0
سوال اول اینکه کسی که پدرش در حبس باشه و سه برادر بزرگ تر از خودش همگی متاهل باشند ایا امکان گرفتن معافی رو داره یا نه؟ چگونه؟
دوم اگر کسی که تحت پوشش کمیته امداد است و با مادرش جمعا دو نفر تحت پوشش کمیته امداد است و سه برادر دیگه اش همگی متاهل اند ایا امکان اخذ معافیت رو داره یا نه؟

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوال اول اینکه کسی که پدرش در حبس باشه و سه برادر بزرگ تر از خودش همگی متاهل باشند ایا امکان گرفتن معافی رو داره یا نه؟ چگونه؟
دوم اگر کسی که تحت پوشش کمیته امداد است و با مادرش جمعا دو نفر تحت پوشش کمیته امداد است و سه برادر دیگه اش همگی متاهل اند ایا امکان اخذ معافیت رو داره یا نه؟

دوست عزیز من زیاد از قوانین معافیت کفالت اطلاع ندارم ولی تا جایی که می دونم

اگر کسی تنها فرزند پسر بالای 18 سال یک خانواده باشه که پدرش تو حبس باشه بهش معافی موقت می دن که این موردی که شما می گی 3 برادر بزرگ داره که امکان نداره

مورد دوم که می گی من شنیدم به خانواده هایی که پدرشون فوت شده و تحت پوشش کمیته امداد هستند به 2 تا از پسر ها معافیت کفالت می دن ولی باز هم اینجا 3 برادر بزرگ وجود داره که کار و خراب کرده

البته باز هم می گم من اطلاع دقیقی از قوانین کفالت ندارم بهتره اگر تهران هستی حتما یه سر به **** وظیفه (پل چوبی-میدان ****) بزنی اونجا مشاور گذاشتن هر سوالی داری راهنمایی می کنن

pishie malus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال:
اگه مثلا تاریخ اعزام هجدهم باشه ولی هجدهم اونجا حاضر نشیم و چند روز بعدش حاضر بشیم چی میشه؟ من اعزامم خورده به امتحانات دانشگاهم و تا نوزدهم امتحان دارم. (اجبارا باید آموزشی رو برم تا معاف بشم. به معاف شدگان هم مثل بقیه گیر میدن یا مدارا میکنن؟)

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
برو محل آموزش رو بپرس بعد از امتحانات که میگی نوزدهم هست برو خودت رو آنجا معرفی کن

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
یه سوال:
اگه مثلا تاریخ اعزام هجدهم باشه ولی هجدهم اونجا حاضر نشیم و چند روز بعدش حاضر بشیم چی میشه؟ من اعزامم خورده به امتحانات دانشگاهم و تا نوزدهم امتحان دارم. (اجبارا باید آموزشی رو برم تا معاف بشم. به معاف شدگان هم مثل بقیه گیر میدن یا مدارا میکنن؟)
می افته برای ماه بعد....

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب مثل این که یه خبرای خوبی داره میشه انگار قراره مدت خدمت کم بشه البته فعلا قطعی نشده و مدتش هم معلوم نیست ولی من از یکی شنیدم در صورت تصویب قراره 2 ماه کم کنن

تعيين تكليف طرح كاهش سربازي تا پايان مهر

مديركل مشمولان ستاد كل نيروهاي مسلح گفت: تكليف طرح كاهش مدت زمان سربازي تا مهر ماه مشخص خواهد شد

منبع : http://www.tabnak.ir/pages/?cid=20761

بالا