• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
آقا ما رفتیم بیمارستان امام ***** معاینه شدیم گفتم معافی دیگه چه مراحلی مونده دیگه کیا میبینن احتمال اینکه رد بشم هم وجود داره ?

عثمان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مگس پرونی چشم معافی داره یا نه ؟

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
دوستان این برگه استشهاد تک فرزند پسر رو باید از **** وظیفه شهرمون بگیریم و یا از پادگان محل آموزش؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
وقتی دفترچه رو میفرستی چقدر طول میکشه که برگه اعزام بیاد ؟

mkf711

Registered User
لایک‌ها
18
تعرفه هاي جديد معافي صادر شد.
براي زير ديپلم معافي رهبري تا روز آخر اسفند 88 مبلغش 1000 تومن بوده الان شده 75000 تومن.:f34r:

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
سلام
من دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد IT (فناوری اطلاعات) هستم.
انشاالله تا آخر تابستون امسال پایان نامه رو دفاع می کنم.
اگه بخوام برای دانشگاه آزاد یا پیام نور یه شهرستان امریه بگیرم کی باید باهاشون صحبت کنم؟ اصلاً نمی دونم امریه می خوان یا نه!!!
کی باید دفترچه خدمت رو ارسال کنم؟
در ضمن ممکنه به علت یه بیماری معاف از رزم بشم.
ممنون:)

STEPS

Registered User
لایک‌ها
26
یه سوال .
ما تو خونه 3 تا برادریم و من از همه بزرگتر هستم 19 سالم و بعدی 14.
ایا با قانون طلاق می تونم کفالت بگیرم.
مثلا اگه امروز از هم طلاق بگیرن من می تونم فرداش برای مادرم کفالت بگیرم؟

sia0368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
یه سوال .
زرنگی؟:D
قانونش رو دقیقا نمیدونم ولی از طلاق پدر و مادر باید حداقل 5_6 سالی گذشته باشه(چند سال رو مطمین نیستم بهتره بپرسی) در ضمن اگر احتمال ازدواج مجدد مادر باشه مثلا مادر جوون باشه(من موندم مادر حداقل بگیر 37 ساله جوون حساب میشه؟) فقط کارت معافیت موقت بهت میدن

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
یه سوال .
خیر باید حد اقل 3 سال باشه

roohroba

Registered User
لایک‌ها
0
درود به همه
من فارغ التحصیل بهمن سال قبل هستم ولی هنوز تسویه نکردم ، 1- میخواستم بدونم تا کی باید دفترچه را پست کنم؟ 2- من بیماری التهاب دستگاه گوارش دارم ، می تونم معاف بشم؟ چه کاری میتونم بکنم قبل از پر کردن دفترچه برا معافی و چه قدر این پروسه معاینه و اینا اگه باشه طول میکشه؟
ممنون

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
درود به همه
من فارغ التحصیل بهمن سال قبل هستم ولی هنوز تسویه نکردم ، 1- میخواستم بدونم تا کی باید دفترچه را پست کنم؟ 2- من بیماری التهاب دستگاه گوارش دارم ، می تونم معاف بشم؟ چه کاری میتونم بکنم قبل از پر کردن دفترچه برا معافی و چه قدر این پروسه معاینه و اینا اگه باشه طول میکشه؟
ممنون

سلام.شما از تاریخ فارغ التحصیلی 6 ماه فرصت دارین مدارک رو تحویل پلیس + 10 بدین.برای شما تا اول مرداد میشه.شما در مورد معافیت پزشکی به سایت **** وظیفه قسمت معافیت های پزشکی مراجعه کنین.اما در مورد شما شاید ماده 37 بند 22 که میگه :بند22- كليه بيماريهاي التهابي دستگاه گوارش (IBD) به ثبوت رسيده مانند كرون، كوليت اولسر و... معاف دائم . ممکنه شامل حال شما بشه.باید بررسی کنین.اما اگه بعد از بررسی 100 درصد مطمئن نشدین بهتره حداقل 2 ماه قبل از پایان مهلت 6 ماهه اقدام به ثبت اطلاعات کنین تا یه وقت در صورت اعزام مشمول غیبت نشین.کل پروسه معافیت پزشکی بین 6 هفته تا 2 ماه در حالت نرمال طول میکشه.شما قسمت معافیت پزشکی دفترچه رو مطالعه میکنین مدارکی که خواسته شده آماده میکنین وبرگه معاینه اولیه رو پیش یک پزشک میبرین فرقی نمیکنه عمومی یا متخصص اما بهتره متخصص دستگاه گوارش باشه واون مهر وامضا میکنه واسم بیماریتونو مینویسه ومیبرین پلیس +10 ثبت میکنه.بعد حداکثر دو هفته برای شما نامه بیمارستان میاد.فکر میکنم بیماری شما بیشتر روی آزمایشات وسونوگرافی عکس و ام آر آی اثبات میشه استرس زیادی نباید داشته باشن.ایشالا که معاف بشین

Last edited:

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
قا ما رفتیم بیمارستان امام ***** معاینه شدیم گفتم معافی دیگه چه مراحلی مونده دیگه کیا میبینن احتمال اینکه رد بشم هم وجود داره ?

vahidscs

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوستان قوانینی که تابستون پارسال تصویب شد همه ش ابلاغ شده ؟
قرار بود مشمولیت بر پایه ی ماهه تولد بشه نه سال این قانون رو کسی از دوستان اطلاع داره تصویب شده یا نه ؟

otherworld

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من متولد نیمه اول 64 هستم.سال 82 (خرداد ) پیش دانشگاهیم تموم شد ولی کنکور قبول نشدم.(اون زمان یه مهلتی برای قبول

نشدگان کنکور گذاشته بودن که من جزییاتش را نمیدونستم
) ولی سال بعدش (83) قبول شدم.حالا میخواستم ببینم توی این بازه

به من اضافه خدمت خورده ؟(ولی اون زمان دانشگاه برای ثبت نام که رفتم ایرادی نگرفتن!)

راستی این فرجه شش ماهه بعد از تحصیل را چه مدتیه برداشتن؟من مدارکم را آخرای این مهلت ارسال کردم اضافه خدمت داره؟

دادا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه ی دوستان من افتادم 02 ارتش تهران چطور پادگانی هست؟ بهترین جاش کجاست؟ راه در رو هاش از چه قراره من هفته دیگه عازمم با لیسانس. ممنون.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان

من متولد نیمه اول 64 هستم.سال 82 (خرداد ) پیش دانشگاهیم تموم شد ولی کنکور قبول نشدم.(اون زمان یه مهلتی برای قبول

نشدگان کنکور گذاشته بودن که من جزییاتش را نمیدونستم
) ولی سال بعدش (83) قبول شدم.حالا میخواستم ببینم توی این بازه

به من اضافه خدمت خورده ؟(ولی اون زمان دانشگاه برای ثبت نام که رفتم ایرادی نگرفتن!)

راستی این فرجه شش ماهه بعد از تحصیل را چه مدتیه برداشتن؟من مدارکم را آخرای این مهلت ارسال کردم اضافه خدمت داره؟

سلام.اگه دانشگاه ایراد نگرفته موقع ثبت نام مشکلی نیست.فرجه 6 ماهه رو برنداشتن.اون قضیه ارفاق به کسانیه که بعد از این مهلت 6 ماهه تو مقطع بالاتر قبول میشن.این افراد مشکلی برای ادامه تحصیل تو مقطع بالاتر ندارن.

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
قا ما رفتیم بیمارستان امام ***** معاینه شدیم گفتم معافی دیگه چه مراحلی مونده دیگه کیا میبینن احتمال اینکه رد بشم هم وجود داره

samanjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
قا ما رفتیم بیمارستان امام ***** معاینه شدیم گفتم معافی دیگه چه مراحلی مونده دیگه کیا میبینن احتمال اینکه رد بشم هم وجود داره

بعد از اون برگه می آید در خانه و روز کمیسیون را بهت اعلام میکنند اگر تو کمیسیون هم تایید بشه معافی

3 تا دکتر نشسته و یک سرهنگ هر کدام از اینها یک نظری می دهند اگر هر سه + سرهنگ موافقت کند معافی دائم

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
بعد از اون برگه می آید در خانه و روز کمیسیون را بهت اعلام میکنند اگر تو کمیسیون هم تایید بشه معافی

3 تا دکتر نشسته و یک سرهنگ هر کدام از اینها یک نظری می دهند اگر هر سه + سرهنگ موافقت کند معافی دائم

پس این بیمارستان این وسط چیه ؟

بالا