اینجا را مطالعه کنید!کسی می دونه میگرن معافی داره یا نه؟
اینجا را مطالعه کنید!کسی می دونه میگرن معافی داره یا نه؟
زرنگی؟یه سوال .
ما تو خونه 3 تا برادریم و من از همه بزرگتر هستم 19 سالم و بعدی 14.
ایا با قانون طلاق می تونم کفالت بگیرم.
مثلا اگه امروز از هم طلاق بگیرن من می تونم فرداش برای مادرم کفالت بگیرم؟
خیر باید حد اقل 3 سال باشهیه سوال .
ما تو خونه 3 تا برادریم و من از همه بزرگتر هستم 19 سالم و بعدی 14.
ایا با قانون طلاق می تونم کفالت بگیرم.
مثلا اگه امروز از هم طلاق بگیرن من می تونم فرداش برای مادرم کفالت بگیرم؟
درود به همه
من فارغ التحصیل بهمن سال قبل هستم ولی هنوز تسویه نکردم ، 1- میخواستم بدونم تا کی باید دفترچه را پست کنم؟ 2- من بیماری التهاب دستگاه گوارش دارم ، می تونم معاف بشم؟ چه کاری میتونم بکنم قبل از پر کردن دفترچه برا معافی و چه قدر این پروسه معاینه و اینا اگه باشه طول میکشه؟
ممنون
سلام دوستان
من متولد نیمه اول 64 هستم.سال 82 (خرداد ) پیش دانشگاهیم تموم شد ولی کنکور قبول نشدم.(اون زمان یه مهلتی برای قبول
نشدگان کنکور گذاشته بودن که من جزییاتش را نمیدونستم) ولی سال بعدش (83) قبول شدم.حالا میخواستم ببینم توی این بازه
به من اضافه خدمت خورده ؟(ولی اون زمان دانشگاه برای ثبت نام که رفتم ایرادی نگرفتن!)
راستی این فرجه شش ماهه بعد از تحصیل را چه مدتیه برداشتن؟من مدارکم را آخرای این مهلت ارسال کردم اضافه خدمت داره؟
قا ما رفتیم بیمارستان امام ***** معاینه شدیم گفتم معافی دیگه چه مراحلی مونده دیگه کیا میبینن احتمال اینکه رد بشم هم وجود داره
بعد از اون برگه می آید در خانه و روز کمیسیون را بهت اعلام میکنند اگر تو کمیسیون هم تایید بشه معافی
3 تا دکتر نشسته و یک سرهنگ هر کدام از اینها یک نظری می دهند اگر هر سه + سرهنگ موافقت کند معافی دائم