بعد از اون برگه می آید در خانه و روز کمیسیون را بهت اعلام میکنند اگر تو کمیسیون هم تایید بشه معافی
3 تا دکتر نشسته و یک سرهنگ هر کدام از اینها یک نظری می دهند اگر هر سه + سرهنگ موافقت کند معافی دائم
پس این بیمارستان این وسط چیه ؟
سرهنگ اون وسط چی میگه؟ اومد و حالش خوب نبود...یعنی ممکنه کسی بیماری داشته باشه،طبق دفترچه بعد رد کننش؟
الان خود من معافیت موقت 6 ماهه گرفتم
ببین اون دکتر بیمارستان و 3 تا دکتری که در کمیسیون بودند گفتند معافی
ولی سرهنگه گفت معافیت موقت 6 ماهه در صورتی که معافیت دائم بودم
ببین بعضی بیماری ها صد در صد معافیت موقت 6 ماهه می دهند چه در بدترین حالت باشی چه در بهترین حالت .
من تیروئید کم کاری دارم اونم از نوع حاد ولی گفتند معافیت 6 ماهه
مثلا یکی آمده بود گفت من بار 3 هست که معافیت 6 ماهه می دهند ولی اون معافیت روانی می خواست بگیره
.سلام،چند تا سوال دارم،اول شرایطم رو توضیح میدم بعد سوال هام رو میپرسم،لطفا راهنماییم کنید
من در حال حاضر دانشجوی ترم 14(روزانه) هستم.حدود 10 ماه بعد از اتمام درسم توی ترم جاری،59 سال پدرم تمام میشه و میتانم از معافیت کفالت استفاده کنم.مشکل من این حدود 10 ماهه.
واما سوال هام:
1-معافیت تحصیلی(لیسانس) 6 ساله است و قابل تمدید برای دو ترم میباشد و کسانی که از این دو ترم استفاده میکنند غایب محسوب نمیشوند؟
این شامل حال همه میشه؟یعنی برای من که ورودی 82 دانشگاهم هم صادقه یا شامل حال کساییه که بعد از تصویبش وارد دانشگاه شدن؟
2- آیا تابستان هم جزو این 2 ترم هست؟(من هنوز پروژه ام رو تمام نکردم و میخوام تا آخر تابستان کشش بدم،میشه؟)
3-آیا بیشتر از این مدت، گرفتن اجازه ادامه تحصیل(ترم15)غیبت محسوب میشه؟(یعنی نمیتانم از معافیت کفالت استفاده کنم یا توی آزمون ارشد شرکت کنم؟)
4-آیا کسانی که این شرایط رو دارند 6 ماه فرجه بعد از فراغت از تحصیل رو همچنان خواهند داشت؟
میشه اینم جواب بدین ؟دوستان متاسفانه پدر من مشکل بینایی داره
و چون تک فرزندم اقدام کردم برای معافیت کفالت
همه کارهام انجام شده مرحله اول و دوم هم تمام شد امروز نوبت دادند که پدرم رو ببرم کمیسیون پزشکی
رفتیم اونجا دکتر معاینش کرد بعد گفت برات میزنم از کار افتادگی
من فکر کردم مربوط به بازنشستگی و اینا میشه گفتم دکتر من میخوام معافیت بگیرم گفت همینه دیگه
بعد نوشت به علت عمل و ...... ایشون از نظر قانونی از کار افتاده هستند و مهر و امضا کرد گفت 1 ماه دیگه جوابش میاد
سوال اینه آیا من معاف شدم ؟
چند مرحله دیگه مونده ؟
این که گفت جوابش میاد نامه میاد دم خونه ؟ بعدش باید چیکار کنم ؟
امکانش هست با این توصیفات معاف نشم ؟
ممنون
.سلام،چند تا سوال دارم،اول شرایطم رو توضیح میدم بعد سوال هام رو میپرسم،لطفا راهنماییم کنید
من در حال حاضر دانشجوی ترم 14(روزانه) هستم.حدود 10 ماه بعد از اتمام درسم توی ترم جاری،59 سال پدرم تمام میشه و میتانم از معافیت کفالت استفاده کنم.مشکل من این حدود 10 ماهه.
واما سوال هام:
1-معافیت تحصیلی(لیسانس) 6 ساله است و قابل تمدید برای دو ترم میباشد و کسانی که از این دو ترم استفاده میکنند غایب محسوب نمیشوند؟
این شامل حال همه میشه؟یعنی برای من که ورودی 82 دانشگاهم هم صادقه یا شامل حال کساییه که بعد از تصویبش وارد دانشگاه شدن؟
2- آیا تابستان هم جزو این 2 ترم هست؟(من هنوز پروژه ام رو تمام نکردم و میخوام تا آخر تابستان کشش بدم،میشه؟)
3-آیا بیشتر از این مدت، گرفتن اجازه ادامه تحصیل(ترم15)غیبت محسوب میشه؟(یعنی نمیتانم از معافیت کفالت استفاده کنم یا توی آزمون ارشد شرکت کنم؟)
4-آیا کسانی که این شرایط رو دارند 6 ماه فرجه بعد از فراغت از تحصیل رو همچنان خواهند داشت؟
اوه اوه چقدر بد....میتونی بگی مثلا چه بیماریهایی اینطوریه؟ مثلا فتق هم همینطوره یا نه؟
پس تا31 شهریور 89 وقت دارم که درسم رو تمام کنم؟(مطمئن مطمئن؟آخه توی حکم کمیته موارد خاص فقط گفته ترم دوم 89).بعدهم تا 31 اسفند 89 فرجه دارم برا ارسال مدارک،درسته؟خب اگه اینطوری باشه اعزامم در بدترین حالت اردیبهشت 90 میشه،اون رو هم میشه حداقل یه دوره عقب انداخت(میشه دیگه؟) که میشه تیر 90.پدر من 4 تیر 59،90سالش تمام میشه.یعنی من با این شرایط معاف میشم به نظر شما؟نمیخوام وقتم رو برای قبول شدن دانشگاه،فقط به خاطر معافیتش تلف کنم.
خیر، امکانش نیست، البته اول باید دوباره برید خدمت و در حین خدمت برای معافیت اقدام کنیدبا سلام خدمت همه دوستان
من سال 82 رفتم خدمت و بعد از حدود 8 ماه ولش کردم و دیگه نرفتم . حدود 2 سالی هست که سینوزیت مزمن دارم ، پارسال هم یه بار عمل کردم ولی فایده نداشت و تقریبا همیشه یه سردرد دایمی دارم .الان می تونم برای معافی اقدام کنم ؟ اگه می شه چطوری ؟
ممنون
البته اسفند 29 روزه ست.شما چون 29 تعطیل رسمیه تا 28 اسفند مهلت دارین البته این به شرطیه که تاریخ فارغ التحصیلی شما 31 شهریور 89 باشه.هر تاریخی فارغ التحصیل بشین حداکثر 6 ماه مهلت دارین.چون شما گفتین میتونم تا آخر تابستون طول بدم من به این خاطر عرض کردم.آخرین مهلت برای فارغ التحصیلی شما پایان نیمسال دوم تحصیلی 89-88 هست.در کمیته موارد خاص به شما نگفته چه تاریخی.تابستون اصلا ترم محسوب نمیشه.تازه شما که نمیخوای تابستون ترم بگیری.طبق قانون پایان سال تحصیلی 89-88 اخر تابستون میشه.بعدشم شما موقعی که مدارک رو ثبت کنین حداقل اعزام شما میفته به 8-7 ماه بعدش.مهم اینه که شما نباید غیبت داشته باشین.باز شما میتونی مراجعه کنی به **** وظیفه بپرسی.یا تماس بگیری مرکز مشاوره بپرسی.قانونش فکر میکنم اینه مشمول در هر مرحله رسیدگی به پروندش باشه یا در حال حدمت اگه هر کدوم از معافیت ها چه پزشکی یا کفالت یا موارد خاص شامل حالش بشه میتونه در خواست معافیت بده.شما اگه این ترم درست رو تموم میکنی تاریخ فارغ التحصیلیت اول مرداد میشه وشما تا اول بهمن فرصت دارین مدارک رو ثبت کنین.در صورتیکه بخوای طول بدی باید مطمئن باشی تاریخ فارغ التحصیلیت حداکثر 31 شهریور ثبت میشه.اگه میخوای بیشتر مطمئن بشی تماس بگیر با **** وظیفه بپرس.ولی اونطوری که تو سایت **** وظیفه اومده حداکثر مهلت برای اتمام دوره کارشناسی 7 ساله.که مال شما تا آخر تابستون میشه 7 سال.به هر حال شما اگه این ترم هم تموم کنی مدارکت رو باید تا بهمن ثبت کنی اعزامت حداقل میفته 8-7 ماه بعد که معافیت کفالت شامل حالت میشه.در ضمن میتونی از دانشگاه هم بپرسی که پایان ترم دوم چه تاریخی میشه.ایشالا درست میشه.