• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

The Rock

Registered User
لایک‌ها
421
سلام من ميخوام معافي كفالت بگيرم ميخواستم بدنم كي كارتم آماده ميشه ؟ چون تير ماه قراره برم خارج از كشور

monacielo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان و مدیران سایت
اینجانب متولد 1356،لیسانسه،متاهل،مادر فاقد شوهر و پدرم سال 72 فوت کرده
با توجه به اینکه سال 82 معافیت تحصیلیم به پایان رسیده و تنها برادرم 15 سال پیش خدمتش رو به پایان رسونده آیا میتونم از یکی از انواع معافیت ها استفاده کنم؟
قبلا از راهنماییتون ممنونم.

hrhgroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعد از اون برگه می آید در خانه و روز کمیسیون را بهت اعلام میکنند اگر تو کمیسیون هم تایید بشه معافی

3 تا دکتر نشسته و یک سرهنگ هر کدام از اینها یک نظری می دهند اگر هر سه + سرهنگ موافقت کند معافی دائم

سرهنگ اون وسط چی میگه؟ اومد و حالش خوب نبود...یعنی ممکنه کسی بیماری داشته باشه،طبق دفترچه بعد رد کننش؟

samanjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سرهنگ اون وسط چی میگه؟ اومد و حالش خوب نبود...یعنی ممکنه کسی بیماری داشته باشه،طبق دفترچه بعد رد کننش؟

آره شده ممکنه بگه معافیت موقت یا برو دوباره بیمارستان و دوباره بیا کمیسیون

سرهنگ آخرین نفری است که تایید خود را اعلام می کند .

samanjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
الان خود من معافیت موقت 6 ماهه گرفتم

ببین اون دکتر بیمارستان و 3 تا دکتری که در کمیسیون بودند گفتند معافی

ولی سرهنگه گفت معافیت موقت 6 ماهه در صورتی که معافیت دائم بودم

ببین بعضی بیماری ها صد در صد معافیت موقت 6 ماهه می دهند چه در بدترین حالت باشی چه در بهترین حالت .

من تیروئید کم کاری دارم اونم از نوع حاد ولی گفتند معافیت 6 ماهه

مثلا یکی آمده بود گفت من بار 3 هست که معافیت 6 ماهه می دهند ولی اون معافیت روانی می خواست بگیره

hrhgroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان خود من معافیت موقت 6 ماهه گرفتم

ببین اون دکتر بیمارستان و 3 تا دکتری که در کمیسیون بودند گفتند معافی

ولی سرهنگه گفت معافیت موقت 6 ماهه در صورتی که معافیت دائم بودم

ببین بعضی بیماری ها صد در صد معافیت موقت 6 ماهه می دهند چه در بدترین حالت باشی چه در بهترین حالت .

من تیروئید کم کاری دارم اونم از نوع حاد ولی گفتند معافیت 6 ماهه

مثلا یکی آمده بود گفت من بار 3 هست که معافیت 6 ماهه می دهند ولی اون معافیت روانی می خواست بگیره

اوه اوه چقدر بد....میتونی بگی مثلا چه بیماریهایی اینطوریه؟ مثلا فتق هم همینطوره یا نه؟

batinard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
.سلام،چند تا سوال دارم،اول شرایطم رو توضیح میدم بعد سوال هام رو میپرسم،لطفا راهنماییم کنید
من در حال حاضر دانشجوی ترم 14(روزانه) هستم.حدود 10 ماه بعد از اتمام درسم توی ترم جاری،59 سال پدرم تمام میشه و میتانم از معافیت کفالت استفاده کنم.مشکل من این حدود 10 ماهه.
واما سوال هام:
1-معافیت تحصیلی(لیسانس) 6 ساله است و قابل تمدید برای دو ترم میباشد و کسانی که از این دو ترم استفاده میکنند غایب محسوب نمیشوند؟
این شامل حال همه میشه؟یعنی برای من که ورودی 82 دانشگاهم هم صادقه یا شامل حال کساییه که بعد از تصویبش وارد دانشگاه شدن؟

2- آیا تابستان هم جزو این 2 ترم هست؟(من هنوز پروژه ام رو تمام نکردم و میخوام تا آخر تابستان کشش بدم،میشه؟)

3-آیا بیشتر از این مدت، گرفتن اجازه ادامه تحصیل(ترم15)غیبت محسوب میشه؟(یعنی نمیتانم از معافیت کفالت استفاده کنم یا توی آزمون ارشد شرکت کنم؟)

4-آیا کسانی که این شرایط رو دارند 6 ماه فرجه بعد از فراغت از تحصیل رو همچنان خواهند داشت؟

batinard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
.سلام،چند تا سوال دارم،اول شرایطم رو توضیح میدم بعد سوال هام رو میپرسم،لطفا راهنماییم کنید
من در حال حاضر دانشجوی ترم 14(روزانه) هستم.حدود 10 ماه بعد از اتمام درسم توی ترم جاری،59 سال پدرم تمام میشه و میتانم از معافیت کفالت استفاده کنم.مشکل من این حدود 10 ماهه.
واما سوال هام:
1-معافیت تحصیلی(لیسانس) 6 ساله است و قابل تمدید برای دو ترم میباشد و کسانی که از این دو ترم استفاده میکنند غایب محسوب نمیشوند؟
این شامل حال همه میشه؟یعنی برای من که ورودی 82 دانشگاهم هم صادقه یا شامل حال کساییه که بعد از تصویبش وارد دانشگاه شدن؟

2- آیا تابستان هم جزو این 2 ترم هست؟(من هنوز پروژه ام رو تمام نکردم و میخوام تا آخر تابستان کشش بدم،میشه؟)

3-آیا بیشتر از این مدت، گرفتن اجازه ادامه تحصیل(ترم15)غیبت محسوب میشه؟(یعنی نمیتانم از معافیت کفالت استفاده کنم یا توی آزمون ارشد شرکت کنم؟)

4-آیا کسانی که این شرایط رو دارند 6 ماه فرجه بعد از فراغت از تحصیل رو همچنان خواهند داشت؟

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23
واما سوال هام:

درس شما هرموقع تموم شه 6ماه فرجه داری که میتونی دفترچه رو ارسال کنی ممکنه بعد از ارسال از 1ماه تا ؟ماه بعد نوبتت شه ،
ترم 15رو دانشگاه اگه بانظام وظیفه صحبت کنه میتونی بگیری ولی احتمالا 3 ماه غیبت بخوری
بازدوستان دیگه حتما اطلاعات بیشتری دارن میتونند کمکت کنند.

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
58
دوستان متاسفانه پدر من مشکل بینایی داره
و چون تک فرزندم اقدام کردم برای معافیت کفالت
همه کارهام انجام شده مرحله اول و دوم هم تمام شد امروز نوبت دادند که پدرم رو ببرم کمیسیون پزشکی
رفتیم اونجا دکتر معاینش کرد بعد گفت برات میزنم از کار افتادگی
من فکر کردم مربوط به بازنشستگی و اینا میشه گفتم دکتر من میخوام معافیت بگیرم گفت همینه دیگه
بعد نوشت به علت عمل و ...... ایشون از نظر قانونی از کار افتاده هستند و مهر و امضا کرد گفت 1 ماه دیگه جوابش میاد
سوال اینه آیا من معاف شدم ؟
چند مرحله دیگه مونده ؟
این که گفت جوابش میاد نامه میاد دم خونه ؟ بعدش باید چیکار کنم ؟
امکانش هست با این توصیفات معاف نشم ؟
ممنون
میشه اینم جواب بدین ؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
واما سوال هام:

سلام.قبلا معافیت تحصیلی برای کارشناسی 6 سال بود که مجلس در مصوبه جدید سال 88 به 5 سال کاهش داده که حداکثر 2 ترم میشه طبق شرایط وضوابطی مجوز گرفت که برای ورودیهای جدید در نهایت میشه 6 سال.اما در مورد ورودیهای 82 چون چند تا از دوستای منم درگیر این مورد بودن فقط تا پایان تابستان امسال مهلت دارن.در صورتیکه خودشونو معرفی نکنن غیبت میخورن.یعنی علاوه بر 6 سال مهلت معمول 1 سال اضافه مهلت دادن.طبق قانون تمام کسانی که فارغ التحصیل میشن 6 ماه برای معرفی خودشون زمان دارن.تابستون ترم محسوب نمیشه.اما شما در صورتیکه بخوای ترم 15 هم بگیری یعنی ترم پاییز امسال 100 درصد غیبت میخوری واگه غیبت بخوری میدونی که دیگه نمیتونی برای معافیت کفالت اقدام کنی.شما ارشد میتونی شرکت کنی.مشکلی برای شرکت تو آزمون ارشد نداری.شرایطش اینه که تحصیل مشمول در مقطع کارشناسی بیشتر از 7 سال طول نکشیده باشه که مال شما میشه 7 سال.دوم اینه که مشمول غیبت نداشته باشه.شما تا 6 ماه بعد از تاریخ فارغ التحصیلت وقت داری مدارک رو در پلیس +10 ثبت کنی.اگه مدارکت رو به موقع ثبت کنی مشکلی نداره.اگه مدارکت برای اعزام باشه وبعد مثلا ارشد قبول بشی وشامل معافیت کفالت بشی میتونی تغییر بدی.مسئله ای نیست.در مورد پروژه ات هم اگه ثبت واحد کردی تا یه زمانی مهلت داری نمره رد بشه تا پایان شهریور مثلا.در اونصورت مشکلی پیش نمیاد.شما که نمیخوای پروژه رو تابستون بگیری.خودت میگی گرفتی میخوای طول بدی مشکلی پیش نمیاد.فقط باید تاریخ فارغ التحصیلیت تا آخر شهریور باشه.اگه تا پایان امسال شما شامل معافیت کفالت میشی وسن پدرتون 59 سال تمام میشه که هیچی مشکلی نداری میتونی مدارک رو حتی روز آخر فرجه 6 ماهه ثبت کنی.اما اگه اینطور نیست تنها راهش اینه که مدارک رو برای اعزام ثبت کنی وتلاش کنی ایشالا ارشد قبول بشی چه آزاد یا سراسری که در اونصورت میتونی چون غیبت نخودی برای معافیت کفالت اقدام کنی.ایشالا موفق باشی.

Last edited:

samanjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اوه اوه چقدر بد....میتونی بگی مثلا چه بیماریهایی اینطوریه؟ مثلا فتق هم همینطوره یا نه؟

ممکنه و ممکنه هست نه

البته به شانس خیلی بستگی دارد

batinard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس تا31 شهریور 89 وقت دارم که درسم رو تمام کنم؟(مطمئن مطمئن؟آخه توی حکم کمیته موارد خاص فقط گفته ترم دوم 89).بعدهم تا 31 اسفند 89 فرجه دارم برا ارسال مدارک،درسته؟خب اگه اینطوری باشه اعزامم در بدترین حالت اردیبهشت 90 میشه،اون رو هم میشه حداقل یه دوره عقب انداخت(میشه دیگه؟) که میشه تیر 90.پدر من 4 تیر 59،90سالش تمام میشه.یعنی من با این شرایط معاف میشم به نظر شما؟نمیخوام وقتم رو برای قبول شدن دانشگاه،فقط به خاطر معافیتش تلف کنم.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
پس تا31 شهریور 89 وقت دارم که درسم رو تمام کنم؟(مطمئن مطمئن؟آخه توی حکم کمیته موارد خاص فقط گفته ترم دوم 89).بعدهم تا 31 اسفند 89 فرجه دارم برا ارسال مدارک،درسته؟خب اگه اینطوری باشه اعزامم در بدترین حالت اردیبهشت 90 میشه،اون رو هم میشه حداقل یه دوره عقب انداخت(میشه دیگه؟) که میشه تیر 90.پدر من 4 تیر 59،90سالش تمام میشه.یعنی من با این شرایط معاف میشم به نظر شما؟نمیخوام وقتم رو برای قبول شدن دانشگاه،فقط به خاطر معافیتش تلف کنم.

البته اسفند 29 روزه ست:).شما چون 29 تعطیل رسمیه تا 28 اسفند مهلت دارین البته این به شرطیه که تاریخ فارغ التحصیلی شما 31 شهریور 89 باشه.هر تاریخی فارغ التحصیل بشین حداکثر 6 ماه مهلت دارین.چون شما گفتین میتونم تا آخر تابستون طول بدم من به این خاطر عرض کردم.آخرین مهلت برای فارغ التحصیلی شما پایان نیمسال دوم تحصیلی 89-88 هست.در کمیته موارد خاص به شما نگفته چه تاریخی.تابستون اصلا ترم محسوب نمیشه.تازه شما که نمیخوای تابستون ترم بگیری.طبق قانون پایان سال تحصیلی 89-88 اخر تابستون میشه.بعدشم شما موقعی که مدارک رو ثبت کنین حداقل اعزام شما میفته به 8-7 ماه بعدش.مهم اینه که شما نباید غیبت داشته باشین.باز شما میتونی مراجعه کنی به **** وظیفه بپرسی.یا تماس بگیری مرکز مشاوره بپرسی.قانونش فکر میکنم اینه مشمول در هر مرحله رسیدگی به پروندش باشه یا در حال حدمت اگه هر کدوم از معافیت ها چه پزشکی یا کفالت یا موارد خاص شامل حالش بشه میتونه در خواست معافیت بده.شما اگه این ترم درست رو تموم میکنی تاریخ فارغ التحصیلیت اول مرداد میشه وشما تا اول بهمن فرصت دارین مدارک رو ثبت کنین.در صورتیکه بخوای طول بدی باید مطمئن باشی تاریخ فارغ التحصیلیت حداکثر 31 شهریور ثبت میشه.اگه میخوای بیشتر مطمئن بشی تماس بگیر با **** وظیفه بپرس.ولی اونطوری که تو سایت **** وظیفه اومده حداکثر مهلت برای اتمام دوره کارشناسی 7 ساله.که مال شما تا آخر تابستون میشه 7 سال.به هر حال شما اگه این ترم هم تموم کنی مدارکت رو باید تا بهمن ثبت کنی اعزامت حداقل میفته 8-7 ماه بعد که معافیت کفالت شامل حالت میشه.در ضمن میتونی از دانشگاه هم بپرسی که پایان ترم دوم چه تاریخی میشه.ایشالا درست میشه.

zendegiye

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

دوستان من 7 یا 8 ماهی خدمت کردم و متاسفانه به دلیل بیماری عصبی که گرفتم فراری شدم و الان 1 سال و 7 هشت ماهی هست که فراری هستم و تا حالا هم 4 یا 5 باری دژبان ارتش اومده سراغم که البته خونه نبودم و نتونستن بگیرنم . تو اون مدت خدمتم خیلی سعی کردم که معافی بگیرم اما بی رحما انگار نه انگار ... پرونده ای دارم اما خوب کلا از همه جا بدشانسی اوردم و برام کمیسیون نگرفتن گفتن الکی خودتو داری زحمت میدی سالمی باید خدمت کنی از اون ور پادگان فرمانده ها لج کردن بگذریم که چی کشیدم ... آخرین باریم که دژبانه اومده گفته ما یه بار دیگم میایم و بعد بی خیال میشیم .. به هر حال حرف اینا که روش نمی شه حسابی باز کرد .. حالا واقعا نمی دونم
اگر خودمو معرفی کنم چی میشه با این وضع یعنی دادگاه ممکنه چه حکمی بده با این وضعی که دارم اگه برم زندان اونم حشمتیه مطمئنا دیگه روانی میشم . از این طرف بعضی یا میگن نه کاری ندارن میفرستنت پادگان دوباره اضافه میکشی و این حرفا ... نظر شما چیه دوستان ؟ با این وضعی که دارم واقعا نمی دونم اگر دوباره این سختیم تحمل کنم و برم و خودمو معرفی کنم دوباره حالم بد نشه و فراری شم .. خلاصه اگر کمکی اطلاعاتی چیزی دارین بدین بهم که شاید بهم کمکی بشه . راستی یگان خدمتیم نیرو زمینی خراب شده بود .

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
رفتن زندانت احتمالش خیلی خیلی خیلی ضعیفه یعنی به 1 درصدم نمی رسه ولی خوب اضاف برات می زنند و دادسرا هم می فرستنت

اگه می ری پیه خدمت رو تا آخر به تنت بکش یعنی هی نرو بعد فرار کن یه آدمی توی پادگان ما بود تا وقتی که من بودم 3 سال بود داشت خدمت می کرد بعد آخرم 15 روز مونده به پایان خدمتش فرار کرد و تا آخر خدمت من هم بر نگشت که اصلا نفهمیدم برای چی 15 روز رو نتونست صبر کنه بگذریم

اینکه برات اضاف می زنند که خیلی احتمالش زیاده و اگه می خوای خدمت کنی هرچی زودتر بری بهتره و به نفع خودته اگه هم نمی خوای بری کلا بی خیالش شو و ولش کن یه 10 سال دیگه می گی شکر که نرفتی

بعد اگه رفتی حرف بزن با مسئولا یا یه بزرگتر رو ببر با مسئولای پادگان حرف بزنه که مثلا مشکل اعصاب داری یا هر چی بندازنت یه قسمت پادگان که فکر می کنی برات راحت تره و زودتر تموم میشه اونجا خدمتت حرف بزنی جواب می ده مخصوصا برای تو که فرار کردی اونها هم اینقدر که فکر می کنی یزید نیستند ( حالا شاید هم بودند دیگه بدشانسیته )

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
با سلام خدمت همه دوستان
من سال 82 رفتم خدمت و بعد از حدود 8 ماه ولش کردم و دیگه نرفتم . حدود 2 سالی هست که سینوزیت مزمن دارم ، پارسال هم یه بار عمل کردم ولی فایده نداشت و تقریبا همیشه یه سردرد دایمی دارم .الان می تونم برای معافی اقدام کنم ؟ اگه می شه چطوری ؟
ممنون
خیر، امکانش نیست، البته اول باید دوباره برید خدمت و در حین خدمت برای معافیت اقدام کنید

batinard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته اسفند 29 روزه ست:).شما چون 29 تعطیل رسمیه تا 28 اسفند مهلت دارین البته این به شرطیه که تاریخ فارغ التحصیلی شما 31 شهریور 89 باشه.هر تاریخی فارغ التحصیل بشین حداکثر 6 ماه مهلت دارین.چون شما گفتین میتونم تا آخر تابستون طول بدم من به این خاطر عرض کردم.آخرین مهلت برای فارغ التحصیلی شما پایان نیمسال دوم تحصیلی 89-88 هست.در کمیته موارد خاص به شما نگفته چه تاریخی.تابستون اصلا ترم محسوب نمیشه.تازه شما که نمیخوای تابستون ترم بگیری.طبق قانون پایان سال تحصیلی 89-88 اخر تابستون میشه.بعدشم شما موقعی که مدارک رو ثبت کنین حداقل اعزام شما میفته به 8-7 ماه بعدش.مهم اینه که شما نباید غیبت داشته باشین.باز شما میتونی مراجعه کنی به **** وظیفه بپرسی.یا تماس بگیری مرکز مشاوره بپرسی.قانونش فکر میکنم اینه مشمول در هر مرحله رسیدگی به پروندش باشه یا در حال حدمت اگه هر کدوم از معافیت ها چه پزشکی یا کفالت یا موارد خاص شامل حالش بشه میتونه در خواست معافیت بده.شما اگه این ترم درست رو تموم میکنی تاریخ فارغ التحصیلیت اول مرداد میشه وشما تا اول بهمن فرصت دارین مدارک رو ثبت کنین.در صورتیکه بخوای طول بدی باید مطمئن باشی تاریخ فارغ التحصیلیت حداکثر 31 شهریور ثبت میشه.اگه میخوای بیشتر مطمئن بشی تماس بگیر با **** وظیفه بپرس.ولی اونطوری که تو سایت **** وظیفه اومده حداکثر مهلت برای اتمام دوره کارشناسی 7 ساله.که مال شما تا آخر تابستون میشه 7 سال.به هر حال شما اگه این ترم هم تموم کنی مدارکت رو باید تا بهمن ثبت کنی اعزامت حداقل میفته 8-7 ماه بعد که معافیت کفالت شامل حالت میشه.در ضمن میتونی از دانشگاه هم بپرسی که پایان ترم دوم چه تاریخی میشه.ایشالا درست میشه.

راست میگید ها،انقدر تو فکر کش دادنم اسفندم تا اونجا که میشد کش دادم.
همون طور که احتمالا میدانید مراکز **** وظیفه قسمت مشاوره دارن،منم رفتم که این سوالا رو از آقای مشاور بپرسم،اصلا گوش نداد که من چه میگم،فقط گفت برو درست که تمام شد بیا،همین.نمیدانم مشاوره توی همه شهرا همین طوره یا مشاور شهر ما(کرمانشاه) اینجوریه.
تلفن های **** وظیفه هم که یا اشغالن یا جواب نمیدن،خلاصه هیچکی نیست به ما جواب بده.
اگه از اینا مطمئن شم دیگه لازم نیست به فکر دانشگاه قبول شدن برای معافیتش باشم و بهتر میتانم برای آینده تصمیم بگیرم

بالا