• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

lolobini

Registered User
لایک‌ها
27
آقا این هرنی دیسکال چه سیقه ایه دیگه :دی
من رفتم دکتر معاینه کرد گفت که هرنی داری تا گفت هرنی داری از دانشگاه انصراف دادم و دفترچمو پستش کردم
این جواب رادیولوژیمه :
در برسی بافت نرم اینگوئیال علام هرنی اینگو ئینال دو طرفه حین مانور والسالوا دیده شد شدت هرنی در سمت چپ بیشتر است .

بعد رفتم پیش یه جراح عمومی با دست زدن این نتیجه رو داد:
گواهی میشود که بیمار مذکور به دلیل اظهار درد و تالم از ناحیه اینگوئیال مراجعه نموده در معاینه خصوصا در حین مانور واسالوا در سمت چپ مبتلا به هرنی اینگوئیال میباشد سمت راست نرمال است

هرنی اینگوئیال چپ خصوصا delta S در حین مانور والسالوا

با این شرایط معاف میشم ؟؟؟

من 9 ام دفترچه رو تحویل پلیس + 10 دادم چند روز بعدش نوبت کمسیون برام میزارن ؟ جوابش کی میاد در خونه ؟؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنین

ahmadbadpey

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستان
یکی منو راهنمایی کنهههههههه!!
من میخوام معافیت کفالت بگیرم چون پدرم سن لازم را داره اما یه برادر هم دارم که ازدواج کرده!!!!!!!!
می خواستم یکی تمام شرایط کفالت رو بهم بگه خیلی ممنون میشم
تمام شرایط:(
mail:[email protected]

Last edited:

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
سلام.

من بالاخره موفق شدم کارای معافیتم(پدر بالای 59 سال) رو انجام بدم و تا چند روز دیگه کارت میرسه دستم.گفتم مراحلی که رفتم رو بنویسم تا دوستانی که میخوان از این معافیت استفاده بکنن راهنمایی بشن(البته خیلی کلی هست)

اول بگم که من برادری ندارم و پدرم هم 59 سالش تموم شده و خودم هم دانشجو هستم.

من اطلاعی از اونهایی که برادر معلول یا زیر 18 سال و.... ندارم ، ولی فکر میکنم روال کلی کار هم نزدیک به همین چیزی باشه که پایین مینویسم.

مثال از سن پدر : امروز 88/12/10 هست پس کسایی که پدرشون متولد 29/12/10 هست میتونن معاف بشن.

خب برای شروع کار بهتره که این چیزا رو جدا از اونایی که پلیس +10 میخواد داشته باشید :

یه کیف خوب برای مدارک(شاید مجبور به مسافرت بشید پس جای خوبی برای مدارکتون داشته باشید)

اول کار 12 قطعه عکس 3*2 رنگی از خودتون چاپ کنید(یه سری رو اول باید استفاده بکنید یه سری رو هم آخرای کار میخواید)

چنتا عکس 4*3 هم از پدرتون نیاز میشه.

همیشه یه کپی صفحه اول شناسنامه خودتون و کل خانوادتون و صفحه ازدواج شناسنامه پدر و مادرتون همراه تون باشه.یه کپی از کارت ملی کل خانواده داشته باشید بدک نیست.

خب ، برید پلیس +10 یه دفترچه بگیرد ، یه سری فرم اولیه هست که باید پر کنید ، پیش پزشک عمومی باید برید یه فرم رو پر کنه ، واکسن باید بزنید(من روزی که واکس زدن تا فردا صبحش حالم خوب نبود) .البته شاید بتونید از دست واکسن در برید ، ولی پلیس +10 محل ما نمیزاشت.

اگه متولد قبل از 64 هستید برید **** وظیفه فرومش رو پر کنید و مهر کنید.

برید پلیس +10 دقیق بپرسید که مدارک چی میخواد و اون رو ارسال کنید.

وقتی این کارا کردید با شناسنامه کل خانوادتون + کپی اونها ، برگه اشتغال به تحصیل(البته اگر دانشجو هستید) ، اون فرومایی که از تو دفترچه پر کردید ، میرید **** وظیفه (اگه تهران هستید - اتاق 21)

یه نکته مهم در مورد **** وظیفه : سعی کنید 7:30 صبح اونجا باشید.اگه بزارید ساعت 10 صبح برید خیلی شلوغ میشه و به هیچ کاری نمیرسید.

وقتی این مدارک رو تحویل دادید اگه جایی از کارتون مشکل نداشته باشه(مثلا غیبت نداشته باشید و مدارک کامل باشه ، سه تا برگه بهتون میدن ، یکی برای استعلام از شناسنامه پدر ، یکی استعلام از شناسنامه مادر و یکی هم معرفی شما به کلانتری.این برگه ها رو پر میکنید و امضا هاشون رو میگیرد و مهر میکنید.

خب حالا باید برید محل صدور شناسنامه پدر و مادرتون ، اگه شهری دیگه هست باید برید همون شهر.از اینجا آدرس ثبت احوال شهری که میخواید برید رو در بیارید.

مدارکی که ثبت احوال میخواد ازتون عشقی هست!! مثلا ثبت احوال تهران از من فقط شناسنامه پدرم رو خواست ، ولی اصفهان اصل شناسنامه پدرم و مادرم و کپی شناسنامه بچها رو! بهتره قبلش زنگ بزنید و دقیق ازشون بپرسید که چی مدارکی باید بیارد.جاهای مختلف فرق میکنه! ولی اصل شناسنامه اون کسی که میخواد استعلام بگیره رو حتما میخوان.

بعد نوبت کلانتری هست ، باید 3 تا شاهد (عمو ، خاله ، دایی ، عمه) رو ببرید کلانتری محل سکونتشون ، با یه قبض تلفن یا برق و اگه صاحب خونه هستن اصل سند اگه نیستن اجاره نامه و شناسنامه شون.اونجا باید یه فرم رو پر کن و امضا و انگشت بزنن.

یه ضامن هم نیاز هست که میتونه یکی از این شاهد ها باشه ، که باید شهادت بده که شما برادری ندارید و پدرتون همسر دیگه ای نداره و اینها رو بنویسه و امضا و انگشت بکنه.

بعد از این یه مامور رو کلانتری بهتون میده که باید بیاریدش دم خونتون ، اون میاد با 2-3 تا از همسایهاتون صبحت میکنه و میپرسه که شما برادر دارید یا پدرتون همسر دیگه ای داره ، اونها هم امضا میکنن.

بعد با یه کپی از کارت شناسایی همسایه ها میرید کلانتری و چنتا برگه میده به **** وظیفه.

البته باید بگم تو مراحل ثبت احوال و کلانتری کلی کپی هم از شما میخوان ، بهتره قبل از این که برید دقیق بپرسید که چی میخوان که لنگ نمونید.

وقتی این کارها رو کردید با پدرتون میرید **** وظیفه ، استعلام ثبت احوال رو اگر دستی دارید که هیچی اگر اونها فرستادن میرید اتاق 21 میگیرد ، برگه کلانتری رو هم میدید و اونها چک میکنن و اگر مشکلی نباشه پدرتون رو میفرستن برای تایید نهایی پیش 6 تا درجه دار ، اینجا هم کل شناسنامه های خانواده رو میخوان.

اگر هیچ مشکلی نباشه تایید میکنن و شما رو میفرستن برای صدور کارت که 3 تا عکس 3*2 و 2 تا قبض بانک و قبض پست رو باید بهشون بدید و 40 رو بعد کارت بدستون میرسه.

چنتا نکته :

صبور باشید ، دعوا نکنید ، تپیپ عجب قریب نزنید.

از شناسنامه پدرتون مثل چشماتون مراقبت بکنید ، هر جا برید این شناسنامه رو میخوان.

من فقط تجربه خودم رو نوشتم و از حالتای دیگه مثل کسایی که قبلا پدرشون ازدواج دیگه داشتن یا برادر دارن خبر ندارم.

امید وارم مفید بوده باشه براتون.
=================================
البته اینا تجربیات من نیستن و فقط کپی کردم و تاپیکش توی راهنمای کار و زندگی بودش:دی

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
با سلام خدمت همه دوستان
یکی منو راهنمایی کنهههههههه!!
من میخوام معافیت کفالت بگیرم چون پدرم سن لازم را داره اما یه خواهر هم دارم
می خواستم یکی تمام شرایط کفالت رو بهم بگه خیلی ممنون میشم
تمام شرایط:(
mail:[email protected]
اگر پدرت به سن 59 سال رسیده باشه و تو تک پسر باشی معاف هستی

-------------------

امروز شنیدم یکی از اقوام با رشوه 15 میلیونی تونسته معافی بگیره! مملکته داریم؟ یعنی واقعا اون 15 میلیون از گلوی طرف و خانواده اش پایین میره؟

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
امروز شنیدم یکی از اقوام با رشوه 15 میلیونی تونسته معافی بگیره! مملکته داریم؟ یعنی واقعا اون 15 میلیون از گلوی طرف و خانواده اش پایین میره؟

راحت هم از گلوشون پایین میره!!
الان هرکی به یه نحوی(چه حلال چه حروم) داره از بقیه پول میکشه:( و همه از هم دزدی میکنن!

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
چجور معافیتی؟ پزشکی؟

-------------------

smsbaz

Registered User
لایک‌ها
20
سلام بجه ها

من ديسك كمر دارم

مي تونم معاف بشم؟

lolobini

Registered User
لایک‌ها
27
آقا این هرنی دیسکال چه سیقه ایه دیگه :دی
من رفتم دکتر معاینه کرد گفت که هرنی داری تا گفت هرنی داری از دانشگاه انصراف دادم و دفترچمو پستش کردم
این جواب رادیولوژیمه :
در برسی بافت نرم اینگوئیال علام هرنی اینگو ئینال دو طرفه حین مانور والسالوا دیده شد شدت هرنی در سمت چپ بیشتر است .

بعد رفتم پیش یه جراح عمومی با دست زدن این نتیجه رو داد:
گواهی میشود که بیمار مذکور به دلیل اظهار درد و تالم از ناحیه اینگوئیال مراجعه نموده در معاینه خصوصا در حین مانور واسالوا در سمت چپ مبتلا به هرنی اینگوئیال میباشد سمت راست نرمال است

هرنی اینگوئیال چپ خصوصا delta S در حین مانور والسالوا

با این شرایط معاف میشم ؟؟؟

من 9 ام دفترچه رو تحویل پلیس + 10 دادم چند روز بعدش نوبت کمسیون برام میزارن ؟ جوابش کی میاد در خونه ؟؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنین

یکی جواب بده لطفا

morris2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالاخره طرح معافيت تك پسر با سه خواهر چي شد، چيزي تصويب شده يا هنوز براي خانواده مددجو هاست؟

ahmadbadpey

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

-------------------

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
حالا اگه یه برادر داشته باشی و ازدواج کرده باشه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
بالاخره طرح معافيت تك پسر با سه خواهر چي شد، چيزي تصويب شده يا هنوز براي خانواده مددجو هاست؟
شنیدم قراره تصویب بشه!
ولی سایت **** وظیفه هنوز چیزی اعلام نکرده...

برای منم سؤاله
question.gif

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
حالا اگه یه برادر داشته باشی و ازدواج کرده باشه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فرقی نمیکنه.برادر بالای 18 سال نباید داشته باشه یا ناتوانیش از سوی شورای پزشکی تایید بشه.وگرنه برادر ازدواج کرده باشه یا حتی مقیم خارج باشه و.....فرقی نمیکنه

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
شنیدم قراره تصویب بشه!
ولی سایت **** وظیفه هنوز چیزی اعلام نکرده...

برای منم سؤاله
question.gif

کلا این طرح فقط برای خانواده های تحت پوشش نهادهای حمایتی نوشته شده ودر صورت اجرا برای این خانواده ها اجرا میشه.

morris2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کلا این طرح فقط برای خانواده های تحت پوشش نهادهای حمایتی نوشته شده ودر صورت اجرا برای این خانواده ها اجرا میشه.

خب اين سوال پيش مياد كه اگر تك پسر باشي و جز خانواده هاي تحت حمايت حتما پدر يه مشكلي داشته و اينطوري كه ديگه معافيت كفالت هست براي چي اونوقت بخوان اين قانون تك پسر و سه خواهر رو براشون تصويب كنند؟

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
آقا جان ما یکی که دقیق می دونه بگه سن ممنوع الخروج شدن چنده؟
بعد اون میشه با وثیغه رفت خارج؟با چه شرایطی؟وثیقه اش چقدره؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
خب اين سوال پيش مياد كه اگر تك پسر باشي و جز خانواده هاي تحت حمايت حتما پدر يه مشكلي داشته و اينطوري كه ديگه معافيت كفالت هست براي چي اونوقت بخوان اين قانون تك پسر و سه خواهر رو براشون تصويب كنند؟

معافیت کفالت برای پدرانی هست که بالای 59 سال تمام یا زیر 59 سال اما نیازمند مراقبت هستن اما همه خانواده های تحت پوشش نهاد های حمایتی وضعیت یکسان ندارن.به جز خانواده های زن سرپرستی که فاقد همسر هستن(مطلقه یابیوه) یه سری خانواده ها هستن که سرپرست خانوار به دلایل مختلف در کنارشون نیست یا اینکه پدر هست ولی وضعیت مالی خوبی ندارن اینه که پسر هم کار میکنه.اون موردی که شما میگی موردی هست که پدر مشکل جسمانی داشته و فاقد توانایی کار کردن باشه یا نیازمند مراقبت دائم باشه که حرف شما دقیقا درسته ولی تمام خانواده های تحت پوشش اینطوری نیستن اینه که این قانون رو اصلا برای این جور خانواده ها تعریف کردن که پسری که دارای سه خواهر باشه وخانواده تحت پوشش باشه فارغ از این که پدرش چه وضعیتی داشته باشه از معافبت برخورداره.میدونین که از کل آیین نامه جدید که قراره به طور کامل ابلاغ بشه فعلا فقط دارن قانون معافیت سه برادری رو اجرا میکنن که اون هم با کلی مشکلات مواجه شده وخیلیها که ماه هاست مدارک رو دادن هنوز کارت به دستشون نرسیده.بقیه موارد آیین نامه جدید هنوز اجرایی نشده.در مورد صحبت شما شاید بعدها بیان این قانون رو تعمیم بدن به کل خانواده ها یا تبصره بذارن ولی فعلا در متن این قانون اینطور تعریف شده.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1

گذاشتن وثیقه در مواردی تعریف شده .مثل زیارت خانه خدا وعتبات عالیات یا مشکلات جسمی وبیماریهایی که از طرف شورای پزشکی **** وظیفه باید تایید بشه که امکان معالجه داخل کشور نیست.فرصت های مطالعاتی یا تحصیلی که باز شرایط خاص خودش رو داره.دعوت به انجمن ها همایش ها ومجامع علمی که باز شرایط داره.ادامه تحصیل که در مقاطع تحصیلات تکمیلی(کارشناسی ارشد به بالا)امکان پذیره اینها یه سری شرایط خروج از کشور با وثیقه هست .مبلغ وثیقه هم فعلا به طور کلی 15 میلیون تومنه .از اول فروردین سالی که شما وارد سن 19 سالگی میشی شما مشمول حساب میشی.در پست بعدی هم از خود سایت **** وظیفه دقیقا جواب سوال شما کامل میذارم.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1

شرايط دريافت مجوز خروج از کشور براي مشمولان
گروه ناجا - سازمان وظيفه عمومي ناجا، شرايط دريافت مجوز براي مشمولاني که قصد خروج از کشور را دارند، اعلام کرد.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني پليس، کارشناسان سازمان وظيفه عمومي ناجا در پرسش و پاسخ با شهروندان به سؤالاتي در ارتباط با شرايط دريافت مجوز خروج از کشور براي مشمولان، پاسخ داده اند كه جزئيات آن را در ذيل مي‌خوانيم.

- ميزان وديعه براي مجوز خروج از كشور چه مبلغ و نوع وثيقه چه مي‌باشد؟

1. وديعه سفرهاي زيارتي حج تمتع و عمره و عتبات عاليات: مبلغ 15ميليون تومان چك و مبلغ 500 هزار تومان وجه نقد2. وديعه سفر سوريه و ساير كشورها: مبلغ 15ميليون تومان پرداخت وجه نقد و يا ضمانت نامه بانكي3. خروج از كشور براي فرصتهاي مطالعاتي، ارائه مقالات و ساير سفرهاي علمي با تائيد وزارت علوم و بهداشت و يا سازمان مركزي دانشگاه آزاد اسلامي با سپردن وديعه به مبلغ 5 ميليون تومان بصورت نقد و يا ضمانت بانكي4. پذيرش در دانشگاه خارج از كشور براي ادامه تحصيل با سپردن وديعه به مبلغ 15ميليون تومان وجه نقد يا ضمانت نامه بانكي و يا وثيقه ملكي

2- اخذ وديعه بصورت ضمانتنامه بانكي چگونه است و چه بانكي معتبر مي‌باشد؟

ضمانت نامه همه بانكها با هماهنگي امورمالي سازمان وظيفه عمومي ناجا معتبر مي‌باشد.

3-نحوه خروج از كشور دانشجويان از طريق ستاد عمره دانشجويي چگونه است؟

1. دانشجويان با شرايط ذيل مي‌توانند از طريق ستاد عمره دانشجويي، براي عمره از كشور خارج شوند.2. درخواست ستاد عمره دانشجويي و تعهد آن ستاد3. سقف مجاز سنوات تحصيلي دانشجو به اتمام نرسيده باشد و وارد غيبت نشده باشد.

4-آيا به مشمولان غايب مجوز خروج تعلق ميگيرد؟
مشمولان غايب مجاز به خروج از كشور نيستند مگر مشمولاني كه بدليل درمان خود لازم است به خارج از كشور مسافرت نمايند كه اين امر منوط به تاييد شوراي پزشكي وزارت بهداشت يا شوراي عالي پزشكي وظيفه عمومي است.

5-مجوز خروج به مقصد چه كشورهايي و به چه منظور صادر ميشود؟
1. تمامي كشورها به منظور سفر علمي به جز فلسطين اشغالي2. كشورهاي زيارتي (عراق، سوريه و عربستان)

6-خروج موقت دانشجويان از كشور به چه صورت ميباشد؟
1. به منظور سفر علمي و فرصت مطالعاتي و زيارت با درخواست و تائيد دانشگاه و سپردن وديعه مورد نظر، مجوز خروج براي دانشجويان صادر ميشود.

7-مدت خروج از كشور به منظور فرصت مطالعاتي در دوره‌هاي فوق ليسانس و دكتري به چه صورت ميباشد؟
در مقطع كارشناسي ارشد 4ماه و در مقطع دكتري 9ماه مي‌باشد كه در مواقع ضروري و با درخواست وزارت علوم مدت مذكور براي فوق ليسانس حداكثر تا 6ماه و دكتري حداكثر تا يكسال قابل افزايش است.

8-نحوه خروج از كشور متعهدين خدمت به سازمانها (نفتكش، كشتيراني، هواپيمايي، آموزش و پرورش، قوه قضائيه و ...) چگونه ميباشد؟
با درخواست سازمان مربوط پس از طي دوره آموزش نظامي و تعهد سازمان مربوط به مبلغ 15ميليون تومان، خروج اين افراد ممكن ميباشد.

9-نحوه خروج از كشور ورزشكاران اعم از دانش آموز و دانشجو چگونه مي‌باشد؟
1. درخواست دفتر امور مشترك فدراسيون‌ها در سازمان تربيت بدني و ارايه تضمين لازم.2. سقف مجاز سنوات تحصيلي دانشجويان و دانش‌آموزان به اتمام نرسيده باشد و وارد غيبت نشده باشند.3. سن دانش‌آموزان رشته‌هاي فني و حرفه‌اي نبايد بيشتر از 22سال باشد.

10-نحوه خروج از كشور فرزندان مامور ثابت دولت در خارج از كشور چگونه است؟
با تائيد ماموريت از طرف وزارت امور خارجه و به شرط نداشتن غيبت و سپردن تضمين از سوي سازمان مربوطه، همراهي فرزندان مامورين ثابت دولت در خارج از كشور تا پايان ماموريت والدين امكان پذير مي‌باشد.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1

ماده2- هر فرد ذكور ايراني از اول فروردين ماه سالي كه طي آن سال وارد سن 19 سالگي ميشود مشمول مقررات خدمت وظيفه عمومي خواهد شد.
یعنی مثلا اگه کسی متولد سال 72 هست سال بعد یعنی سال 90 مشمول میشه

در ضمن شما برای هر سوال میتونی به سایت **** وظیفه مراجعه کنی.www.police.ir

به طور کامل میتونی هر چی اطلاعات لازمه دریافت کنی.

Last edited:
بالا