• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

jaf@r

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
یه سوال خیلی حیاتی دارم.
من 3 ماه سنوات خوردم به خاطر اشتباهی که دانشگاه کرده و اعزامم یک اسفنده. می خواستم بپرسم اگر من نرم در روز اعزام و بعدا بخوام برم شرایطش چیه؟
1- ایا علاوه بر این سه ماه باز هم اضافه خدمت می خورم؟
2- آیا دوباره باید دفترچه بفرستم؟ برگ سبز جدید میاد؟
3- همون جایی که الان مشخص شده باید برم (بیرجند) یا نه امکان داره کلا عوض بشه؟

ممنون

hosein_b

Registered User
لایک‌ها
10
کسی جایی یا شخصی رو برای مشاوره در مورد کسری خدمت میشناسه؟؟

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
سلام
یه سوال خیلی حیاتی دارم.
من 3 ماه سنوات خوردم به خاطر اشتباهی که دانشگاه کرده و اعزامم یک اسفنده. می خواستم بپرسم اگر من نرم در روز اعزام و بعدا بخوام برم شرایطش چیه؟
1- ایا علاوه بر این سه ماه باز هم اضافه خدمت می خورم؟
2- آیا دوباره باید دفترچه بفرستم؟ برگ سبز جدید میاد؟
3- همون جایی که الان مشخص شده باید برم (بیرجند) یا نه امکان داره کلا عوض بشه؟

ممنون
سلام منم اینطور شده بودم شما برو **** وظیفه قضیه رو مطرح کن و مدرک بیار که تو اون تاریخی که برات اضاف زدن دانشگاه بودی درستش می کنن .
نه دیگه بیشتر از سه ماه اضاف نمی خوری ...
همونجا برات برگ سبز پرینت می کنه ...

پ.ن : زودتر برو دنبالش تا دیر نشده ...

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
کسی جایی یا شخصی رو برای مشاوره در مورد کسری خدمت میشناسه؟؟
مشاوره نمی خواد برو کسریتو بگیر بعدش یا تاییدش می کنن و حالشو می بری یا تایید نمی شه دیگه نهایتش ...

jaf@r

Registered User
لایک‌ها
0
سلام منم اینطور شده بودم شما برو **** وظیفه قضیه رو مطرح کن و مدرک بیار که تو اون تاریخی که برات اضاف زدن دانشگاه بودی درستش می کنن .
نه دیگه بیشتر از سه ماه اضاف نمی خوری ...
همونجا برات برگ سبز پرینت می کنه ...

پ.ن : زودتر برو دنبالش تا دیر نشده ...

سلام عمو!
در مورد اصلاح که نمیشه. من رفتم **** وظیفه شهرم (مشهد)مدارک هم بردم قبول نکردن. من قبولی بهمن بودم ولی گویا دانشگاه از مهر واسم حساب کرده وهمین قضیه رو خراب کرده.

من الان ارتش افتادم اگر نرم و مثلا بخوام برج 2 یا چهار برم باید چه مراحلی طی یشه. دوباره دفترچه بگیرم؟ برگ سبز جدید برام صادر میشه یا نه؟ امکان داره یه نیروی دیگه بیفتم؟

با تشکر

hosein_b

Registered User
لایک‌ها
10
مشاوره نمی خواد برو کسریتو بگیر بعدش یا تاییدش می کنن و حالشو می بری یا تایید نمی شه دیگه نهایتش ...
من کارم به گیر خورده
نیروی زمینی ارتش توی تهران میگه بهم تعلق میگیره
زاهدان که باید کاراش انجام بشه میگه تعلق نمیگیره!!!!
موندم این وسط چیکار کنم

seppeehr

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان یه سوال.
از وقتی که مدارک رو پست میکنیم برای معافیت پزشکی، چقدر طول میکشه که از شورای پزشکی نامه بیاد؟
بعد اگر فقط معاف از رزم تشخیص داده بشیم، از روز شورای پزشکی چقدر طول میکشه که برگ سبز بیاد؟

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
برگ سبز چن روز طول مي كشه تا بياد الان 11 روز شده ولي خبري نيست : o

gony

Registered User
لایک‌ها
4
سلام با تشکر از وقتی که میزارین و جواب سوالات رو میدین.من یکی از کلیه هام داخل لگنم میباشد.(کلیه اکتوپیک درون لگن)میخواستم بدونم میتونم از معافیت استفاده کنم.؟داخل ایین نامه که تو سایت **** وظیف زده.همچین تبصره ای در مورده کلیه لگنی وجود داره(ماده39--تبصره12)..ولی نمیدونم همیم مورده یا شرایط خاص دیگه ای داره؟؟؟؟

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
معافیت کفالت شامل کسی که پدرش 59 سالشه و یه برادر بزرگتر که خدمت کرده و تشکیل خانواده داده میشه .

ممنون میشم جواب بدین .

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
من مدراکم رو امروز فرستادم. حالا هر ماهی که بخوره (احتمالا 4 یا 6) می شه آوردش ماه 2 (اردیبهشت) سال بعد؟ اگه آره چه کنیم؟!؟:rolleyes:

seppeehr

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان سلام.
من یه سوال دارم اگر کسی میدونه خواهشاً راهنمایی کنه.

این که اون پرینتی که پلیس +10 بهمون میده بعد از ثبت مدارک برای معافیت پزشکی یا اعزام، و زیرش نوشته که به هیچ عنوان دیگه اطلاعاتش قابل تغییر نیست، اگر یک درصد کسی بخواد اطلاعاتش رو تغییر بده، (مثلاً برای من شماره نامه فارغ التحصیلیم رو سه رقم سمت چپ نامه که 891 یا /89هست رو تو پرینت نزده که بعیده چیز مهمی باشه، ولی به هرحال برای محکم کاری اگر لازم باشه!) آیا امکانپذیر هست، یا دیگه هیچ راهی نداره؟
البته بعید میدونم مشکلی باشه، چون هم کپی نامه رو دارن تو پرونده، هم شماره نامه درسته، به استثنای اون سه رقم یا دو رقم که اون هم فکر کنم از قصد نزده.

abedi72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من از چند نفر شنیدم که قوانین معافیت اخیرا تغییراتی کرده و و از جمله شرایط معافیت پزشکی فرق کرده. میخواستم بدونم اگه تغییر کرده در مورد شماره چشم چه اتفاقی افتاده؟ و من با شماره چشم مجموع 8 میتونم معافیت بگیرم یا نه؟

shahram.q

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان خسته نباشید.
یه سوال داشتم: من دانش پذیر دانشگاه پیام نورم. و دارم کلاس هاشو میرم.18 فروردین سال 90 هم اعزامم.میتونم 3 ماه مرخصی بگیرم که کنکورمو بدم و تیر ماه برم خدمت؟

shahram.q

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان خسته نباشید.
یه سوال داشتم: من دانش پذیر دانشگاه پیام نورم. و دارم کلاس هاشو میرم.اینجا هم تا مهر ماه گواهی تحصیلی نمیدن.18 فروردین سال 90 هم اعزامم.میتونم 3 ماه مرخصی بگیرم که کنکورمو بدم و تیر ماه برم خدمت؟ چیکار باید بکنم؟

خواهشا کمکم کنید

Last edited:

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
معافیت کفالت شامل کسی که پدرش 59 سالشه و یه برادر بزرگتر که خدمت کرده و تشکیل خانواده داده میشه .

ممنون میشم جواب بدین .

فکر نکنم شاملت بشه چون نباید برادر بالای 18 سال داشته باشی . چون برادرت با اینکه تشکیل خانواده داده میتونه از پدرتون مراقبت کنه

kaka22_milan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من با توجه به سابقه جبهه و بسیج پدرم 516 روز معاف هستم. کلا 24 روز میمونه. آیا باید به غیر از این 24 روز، آموزشی هم برم؟ اگر باید برم **** برم یا ارتش؟ چه جوری میشه که بیفتم شهر خودم (تهران) ؟ نمیشه این 24 روز را معاف شوم؟ آخه من الان دانشجو کارشناسی هستم و 5 ترم را گذرانده ام. میخوام ببینم اگر میشه این 24 روز را هم معاف شون و مرخصی دانشگاهم کنسل شه و برگردم سر کلاس. در ضمن من تک پسر هستم و 4 سال سابقه ی بسیج عادی دارم.تاریخ اعزام من 18 اردیبهشت90 بود که انداختم 18 اسفند. یعنی 18 روز دیگه. ممنون میشم راهنماییم کنین. ببخشید که سوالاتم طولانی شد.

mska

Registered User
لایک‌ها
22
سلام

بالاخره دیروز من به دلیل بیماری آسم معافیت پزشکی را گرفتم

کسی سوالی داشت در خدمتم:)

موفق باشید;)

بالا