سلام
آیا قانون تداخل خدمت و تحصیل وجود دارد؟من 50 روز از خدمتم باقی مانده
آیا می توانم در حین تحصیل ادامه خدمتم را انجام دهم؟
یعنی هم مهر ماه دانشگاه آزاد ارشد ثبت نام کنم هم 50 روز خدمتمو تموم کنم
بازم ممنون از جوابت. یه سوال دیگه. من اگر معاف نشم ( که نمیشم )، چکار کنم که در تهران بیفتم؟ آیا با توجه به تک فرزند بودنم، در تهران میفتم؟
سلام
دوستان معافیت قد و وزن هنوز هست یا کلا برداشته شده ؟
سلام دوستان
من یک سوال خیلی مهم دارم ، لطفا اگر کسی میتونه و تجربش رو داشته کمک کنه :دی
من مدتی زانوهام آب آورده ، و کلا زانو درد شدیدی دارم ( البته همیشگی نیست ) و هر از گاهی میاد سراغم ، مخصوصا زمانی که زیاد سر پا می ایستم ، فوتبال هم به هیچ عنوان نمیتونم بازی کنم. حتی توی رانندگی هم اذیت میشم.
بگذریم ، خلاصش اینکه خیلی پام داغونه :دی ، روز اول آموزشی ما هیچی از این پادرد و زانو دردممون نگفتیم و طاغت آوردیم و الان کارم توی یگان جوری هستش که به پام فشار میاره و واقعا نمیتونم انجامش بدم ، حالا میخواسم برم دکتر که حالا یا عمل کنم یا...
سوالم اینه که : اگر تشخیص بدن که بعد از عمل من نیاز به 3-6 ماه استراحت مطلغ دارم ، خدمتم چی میشه؟؟
آیا حداقل 60 روز به من استعلاجی میدن یا نه میره تو پاچم؟ :دی
به علت چاقی مفرط پدر میشه معافیت گرفت ؟
یه نفر میگفت اگه بی ام آی پدر بالاتر از 40 باشه معاف هستی یعنی پدر از کار افتاده محسوب میشه و نیاز به مراقبت داره
آیا این گفته واقعیت داره ؟
بازم ممنون از جوابت. یه سوال دیگه. من اگر معاف نشم ( که نمیشم )، چکار کنم که در تهران بیفتم؟ آیا با توجه به تک فرزند بودنم، در تهران میفتم؟
اگر یه بزرگواری لطف کنه و این سوالم رو جواب بده، ممنون میشم.
در ضمن توی برگه شماره 5 دفترچه، نوشته سابقه تصادف و بستری و جراحی دارید یا خیر؟ من سابقه هر 3 تاش رو دارم. اول راهنمایی که بودم، پیاده از خیابون داشتم میرفتم اونور که یه پیکان بهم زد و فاتحه! شانس اوردم زنده موندم. کتف راستم کلا از بدنم جدا شد، اما از اونجا که دکترش عالی بود، مثل روز اول شدم! با این شرایط معاف میشم یا نه؟
یخورده بچه تر هم که بودم، از تخت طبقه سوم قطار تو خواب، افتادم پایین و استخوان ترقبه سمت چپم جابجا شد و هنوزم که هنوزه همونجوریه، این یکی معاف نداره؟
این سوالات رو کسی نیست که جواب بده؟![]()
پدرم 60 ساله هست و تنها برادر بزرگترم ارمنستان زندگی میکنه و دانشجو هست و توی یه شرکت معتبر استخدام رسمی شده . من هم یک نامه گرفتم از وزارت امور خارجه ارمنستان با تاییدیه سفارت ایران در ارمنستان که این رو گواهی میکنه . فکر میکنین بتونم کفالت بگیرم ؟ از کجا باید شروع کنم ؟
نه متاسفانه.همچین قانون یا تبصره ای نداریم.در قانون فقط ذکر شده تک پسر بالای 18 سال.در مورد مشمولانی که برادر متاهل دارن یا برادرشون مقیم خارج از کشور هستن هم فرقی نمیکنه. خیلی از دوستان شرایط شما رو دارن ولی متاسفانه در قانون چیزی بیان نشده.
قانون گفته یگانه فرزند بالای 18 سال نه تک پسر.یعنی اگه طرف برادر زیر 18 داشته باشه و پدرش 59 باشه معافه.