• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

vahid E

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آیا قانون تداخل خدمت و تحصیل وجود دارد؟من 50 روز از خدمتم باقی مانده
آیا می توانم در حین تحصیل ادامه خدمتم را انجام دهم؟
یعنی هم مهر ماه دانشگاه آزاد ارشد ثبت نام کنم هم 50 روز خدمتمو تموم کنم​

vahid E

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا اگه اطلاعی دارین کمکم کنین
خیلی حیاتیه:blush:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام
آیا قانون تداخل خدمت و تحصیل وجود دارد؟من 50 روز از خدمتم باقی مانده
آیا می توانم در حین تحصیل ادامه خدمتم را انجام دهم؟
یعنی هم مهر ماه دانشگاه آزاد ارشد ثبت نام کنم هم 50 روز خدمتمو تموم کنم​

کنکور میشه ثبت نام کرد ولی به محض قبولی توی دانشگاه ، دانشگاه برگه ی معافیت تحصیلی میفرسته و ترخیص میشید و تا اونجایی که من میدونم به هیچ وجه امکان تحصیل و خدمت به طور همزمان وجود نداره (مگر برای بعضی از دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی! که اونم شرایط خاص خودش رو داره و فعلا فقط برای کاردانی های اون دانشگاه امکانپذیره)

arash66_2m

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوستان من می خوام مدارک رو دوباره بفرستم این بار برای معافیت پزشکی ( برگه سبزم اومده واسه اول تیرماه اعزام ) اگه من بفرستم کی جوابش میاد ؟ تقریبا یک ماه دیگه و اون وقت زمان کمیسیون من کی هستش اونم یه ماه دیگه؟؟؟ چون اگه اینجوری باشه که من بایستی خدمت رو برم تا شاید وسط های خدمت جوابمعافیتم بیاد که ؟!!!

بالاخان

Registered User
لایک‌ها
0
بازم ممنون از جوابت. یه سوال دیگه. من اگر معاف نشم ( که نمیشم )، چکار کنم که در تهران بیفتم؟ آیا با توجه به تک فرزند بودنم، در تهران میفتم؟

اگر یه بزرگواری لطف کنه و این سوالم رو جواب بده، ممنون میشم.

در ضمن توی برگه شماره 5 دفترچه، نوشته سابقه تصادف و بستری و جراحی دارید یا خیر؟ من سابقه هر 3 تاش رو دارم. اول راهنمایی که بودم، پیاده از خیابون داشتم میرفتم اونور که یه پیکان بهم زد و فاتحه! شانس اوردم زنده موندم. کتف راستم کلا از بدنم جدا شد، اما از اونجا که دکترش عالی بود، مثل روز اول شدم! با این شرایط معاف میشم یا نه؟

یخورده بچه تر هم که بودم، از تخت طبقه سوم قطار تو خواب، افتادم پایین و استخوان ترقبه سمت چپم جابجا شد و هنوزم که هنوزه همونجوریه، این یکی معاف نداره؟

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
سلام
دوستان معافیت قد و وزن هنوز هست یا کلا برداشته شده ؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
دوستان معافیت قد و وزن هنوز هست یا کلا برداشته شده ؟

سلام.اگه اضافه وزن یا کمبود وزن شدید همراه با بیماری داخلی باشه یعنی منشا این چاقی یا لاغری مشکلات غدد ومتابولیسم باشه منجر به معافیت میشه.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام دوستان

من یک سوال خیلی مهم دارم ، لطفا اگر کسی میتونه و تجربش رو داشته کمک کنه :دی

من مدتی زانوهام آب آورده ، و کلا زانو درد شدیدی دارم ( البته همیشگی نیست ) و هر از گاهی میاد سراغم ، مخصوصا زمانی که زیاد سر پا می ایستم ، فوتبال هم به هیچ عنوان نمیتونم بازی کنم. حتی توی رانندگی هم اذیت میشم.

بگذریم ، خلاصش اینکه خیلی پام داغونه :دی ، روز اول آموزشی ما هیچی از این پادرد و زانو دردممون نگفتیم و طاغت آوردیم و الان کارم توی یگان جوری هستش که به پام فشار میاره و واقعا نمیتونم انجامش بدم ، حالا میخواسم برم دکتر که حالا یا عمل کنم یا...

سوالم اینه که : اگر تشخیص بدن که بعد از عمل من نیاز به 3-6 ماه استراحت مطلغ دارم ، خدمتم چی میشه؟؟

آیا حداقل 60 روز به من استعلاجی میدن یا نه میره تو پاچم؟ :دی

سربازی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان یک سوال داشتم :در نیروی انتظامی برای جابجایی پایه خدمتی باید یکی باشد یا نه؟

Captive

لایک‌ها
16,665
سلام دوستان

من یک سوال خیلی مهم دارم ، لطفا اگر کسی میتونه و تجربش رو داشته کمک کنه :دی

من مدتی زانوهام آب آورده ، و کلا زانو درد شدیدی دارم ( البته همیشگی نیست ) و هر از گاهی میاد سراغم ، مخصوصا زمانی که زیاد سر پا می ایستم ، فوتبال هم به هیچ عنوان نمیتونم بازی کنم. حتی توی رانندگی هم اذیت میشم.

بگذریم ، خلاصش اینکه خیلی پام داغونه :دی ، روز اول آموزشی ما هیچی از این پادرد و زانو دردممون نگفتیم و طاغت آوردیم و الان کارم توی یگان جوری هستش که به پام فشار میاره و واقعا نمیتونم انجامش بدم ، حالا میخواسم برم دکتر که حالا یا عمل کنم یا...

سوالم اینه که : اگر تشخیص بدن که بعد از عمل من نیاز به 3-6 ماه استراحت مطلغ دارم ، خدمتم چی میشه؟؟

آیا حداقل 60 روز به من استعلاجی میدن یا نه میره تو پاچم؟ :دی

نبود ؟ :happy:

سربازی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان آیا از مرزبانی نیروی انتظامی میشه به انتظامی (کلانتری ستاد فرماندهی آگاهی )جابجایی گرفت ؟

Blue Moon

Registered User
لایک‌ها
50
به علت چاقی مفرط پدر میشه معافیت گرفت ؟
یه نفر میگفت اگه بی ام آی پدر بالاتر از 40 باشه معاف هستی یعنی پدر از کار افتاده محسوب میشه و نیاز به مراقبت داره
آیا این گفته واقعیت داره ؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
به علت چاقی مفرط پدر میشه معافیت گرفت ؟
یه نفر میگفت اگه بی ام آی پدر بالاتر از 40 باشه معاف هستی یعنی پدر از کار افتاده محسوب میشه و نیاز به مراقبت داره
آیا این گفته واقعیت داره ؟

همچین چیزی رو من تا به حال نشنیدم.همونطور که قبلا گفتم الان دیگه حتی به خود مشمول هم فقط به خاطر چاقی مفرط معافیت نمیدن وباید همراه بیماری داخلی باشه.در مورد از کارافتادگی پدر هم شورای پزشکی تصمیم گیری میکنه .ولی معمولا این از کارافتادگی شامل انواع معلولیت ها -سابقه اعمال جراحی سخت -سابقه سکته های قلبی ومغزی- بیماریهای شدید اعصاب وروان و... میشه.فکر نمیکنم چاقی مفرط مشمول از کارافتادگی باشه.

FazMide

Registered User
لایک‌ها
0
پدرم 60 ساله هست و تنها برادر بزرگترم ارمنستان زندگی میکنه و دانشجو هست و توی یه شرکت معتبر استخدام رسمی شده . من هم یک نامه گرفتم از وزارت امور خارجه ارمنستان با تاییدیه سفارت ایران در ارمنستان که این رو گواهی میکنه . فکر میکنین بتونم کفالت بگیرم ؟ از کجا باید شروع کنم ؟

hamid256

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
2تا سوال داشتم؟
1-کسری دوره بسیج رو کم کردند یا نه؟؟
2- شرایط سربازی در صنایع دفاع چیه ؟؟

بالاخان

Registered User
لایک‌ها
0
بازم ممنون از جوابت. یه سوال دیگه. من اگر معاف نشم ( که نمیشم )، چکار کنم که در تهران بیفتم؟ آیا با توجه به تک فرزند بودنم، در تهران میفتم؟

اگر یه بزرگواری لطف کنه و این سوالم رو جواب بده، ممنون میشم.

در ضمن توی برگه شماره 5 دفترچه، نوشته سابقه تصادف و بستری و جراحی دارید یا خیر؟ من سابقه هر 3 تاش رو دارم. اول راهنمایی که بودم، پیاده از خیابون داشتم میرفتم اونور که یه پیکان بهم زد و فاتحه! شانس اوردم زنده موندم. کتف راستم کلا از بدنم جدا شد، اما از اونجا که دکترش عالی بود، مثل روز اول شدم! با این شرایط معاف میشم یا نه؟

یخورده بچه تر هم که بودم، از تخت طبقه سوم قطار تو خواب، افتادم پایین و استخوان ترقبه سمت چپم جابجا شد و هنوزم که هنوزه همونجوریه، این یکی معاف نداره؟

این سوالات رو کسی نیست که جواب بده؟ :(

Captive

لایک‌ها
16,665
این سوالات رو کسی نیست که جواب بده؟ :(

سلام

سوال اولتون : اگر پارتی نداشته باشید ، خیر امکان نداره تهران بیفتید.

2. اگه اینطوری بود که کل ایران معال میشدند :دی ، چون بیشتر موتور سوار ها پلاتین تو دست و پاشون هست و هزار تا مرض دارن ،خود من هم مشکل داشتم و دارم ، اما تو آموزشی انقدر بشین پاشو رفتم که هیکلم اومد.

فقط شما تنها کاری که میتونید بکنید این هستش که پروندتون رو بیارید ، پزشک پایگاه تایید کنه ، بعد شاید بهتون معاف ار رزم تعلق بگیره ( همین ) ، وگرنه به هیچ عنوان معاف نمیشید.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
پدرم 60 ساله هست و تنها برادر بزرگترم ارمنستان زندگی میکنه و دانشجو هست و توی یه شرکت معتبر استخدام رسمی شده . من هم یک نامه گرفتم از وزارت امور خارجه ارمنستان با تاییدیه سفارت ایران در ارمنستان که این رو گواهی میکنه . فکر میکنین بتونم کفالت بگیرم ؟ از کجا باید شروع کنم ؟

نه متاسفانه.همچین قانون یا تبصره ای نداریم.در قانون فقط ذکر شده تک پسر بالای 18 سال.در مورد مشمولانی که برادر متاهل دارن یا برادرشون مقیم خارج از کشور هستن هم فرقی نمیکنه. خیلی از دوستان شرایط شما رو دارن ولی متاسفانه در قانون چیزی بیان نشده.

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
نه متاسفانه.همچین قانون یا تبصره ای نداریم.در قانون فقط ذکر شده تک پسر بالای 18 سال.در مورد مشمولانی که برادر متاهل دارن یا برادرشون مقیم خارج از کشور هستن هم فرقی نمیکنه. خیلی از دوستان شرایط شما رو دارن ولی متاسفانه در قانون چیزی بیان نشده.

قانون گفته یگانه فرزند بالای 18 سال نه تک پسر.یعنی اگه طرف برادر زیر 18 داشته باشه و پدرش 59 باشه معافه.

Last edited:

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
قانون گفته یگانه فرزند بالای 18 سال نه تک پسر.یعنی اگه طرف برادر زیر 18 داشته باشه و پدرش 59 باشه معافه.

بله.من هم همین رو گفتم.یعنی تنها پسر بالای 18 سال باشه.این دو عبارت با هم اومده.معناش هم صریح ومشخصه.یعنی تنها پسر بالای 18 ساله خانوادشون باشه وپسر دیگه ای هم اگه هست زیر 18 سال باشه یا اگه فرزند بالای 18 سالی هم هست اون فرزند دختر باشه.هر کدوم از این عبارات به تنهایی یه معنا دارن ولی وفتی کنار هم میان معنای همدیگه رو محدود میکنن..منظور یگانه فرزند شما هم یعنی یگانه پسر چون فعلا دخترا که سربازی نمیرن.اونطور که شما مطرح کردی برداشت نادرستی ازش میشه.اینطور ممکنه برداشت بشه اگه طرف خواهر بالای 18 سال داشته باشه معاف نمیشه.در صورتی که اینطور نیست.سوال دوستمون هم در مورد برادر بالای 18 سالشون بود که مقیم خارج هستن.من هم عرض کردم قانون در این مورد مطلبی مطرح نکرده واستثنا قائل نشده.تنها قیدی که محدود کرده سالم بودن برادر هست.که این در مورد سایر معافیت های کفالت هم هست.تنها در صورت نداشتن سلامت برادر که منجر به از کارافتادگی یا ناتوانی بشه با تایید شورای پزشکی معافیت کفالت امکانپذیره.

Last edited:
بالا