• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام دوستان به کمکمتون نیاز دارم
برای معافیت به خاطر واریکوسل اقدام کردم و کمسیون واریکوسل درجه 3 منو در جه 1 تشخیص داد که طبق گفته 3 دکتر خودشون من اگه چند ماه دیگه اقدام به عمل نکنم برای همیشه باید قید بچه رو بزنم
من اعتراض کردم به این موضوع 10 روز قبل ماه رمضون یه پول پیکی هم از ما گرفتن گفتن جواب میاد دم خونتون
حالا یه 50 روزی گذشته و واب نیومده هیچ منم بلاتکلیفم
دوستان چیکار کنم ککجا برم؟
دوستان سوال دوم اینه که به خاطر سرطان معاف میکنن کسی رو؟ قانونش هست اصلا؟

جواب رو نمیدونم چرا نیومده، ولی در مورد سوال دوم بله 100% معاف میکنن.

دوستان کسی میدونه بعد اموزشی چقد به لیسانس وظیفه حقوق میدن اخه میگن حقوقا افزایش پیدا کرده کسی میدونه بگه ممنون .

دیروز حقوقمون رو ریختن، لیسانس وظیفه 62 تومن.

دوستان صفحات خیلی‌ قبل برای ساله ۲۰۰۹ رو می‌خوندم دیدم اون بحث معافی فرزند سوم داغ! :D میگم الان اون معافی اصلا نیست؟!

آخه نوشته بود ۱۹۰هزار پرونده واسه این قضیه باز شده

اصلا کسیو معاف کردن با این شرایط؟

قبلا آره ولی الان دیگه معاف نمیکنن و حذف شده.

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
سلام دوستان به کمکمتون نیاز دارم
برای معافیت به خاطر واریکوسل اقدام کردم و کمسیون واریکوسل درجه 3 منو در جه 1 تشخیص داد که طبق گفته 3 دکتر خودشون من اگه چند ماه دیگه اقدام به عمل نکنم برای همیشه باید قید بچه رو بزنم
من اعتراض کردم به این موضوع 10 روز قبل ماه رمضون یه پول پیکی هم از ما گرفتن گفتن جواب میاد دم خونتون
حالا یه 50 روزی گذشته و واب نیومده هیچ منم بلاتکلیفم
دوستان چیکار کنم ککجا برم؟
دوستان سوال دوم اینه که به خاطر سرطان معاف میکنن کسی رو؟ قانونش هست اصلا؟
ازت پول پیک گرفتن؟؟؟ دستی پول دادی؟؟؟؟ مگه پول میگیرن برای جواب؟؟؟ با پست میاد، پیک نیست که، تازه جواب با پست نمیاد، جواب رو همون موقع میدن

Kara Dayi

Registered User
لایک‌ها
173
دوستان خواهشا کمکم کنید یه نفر پیدا شده نفوذ زیادی داره گفته با 5 میلیون اینا برات معاقیت میگیرم درست و حسابی نمیگه چیکار میکنه گفته شاید پزشکی باشه شاید نباشه شاید اموزشی نری شاید 10 روز بری مدارک هم شناسنامه و عکس و کارت ملی من هنوز دانشگاهو تمام نکردم اما میگه فعلا با دانشگاه کاری نداریم یه مدرک پیش دانشگاهی هم بدی کفایت میکنه , خیلی بلوف میزنه من اینطوریم سابقه ام را خراب نمیکنم , یه وام 100 میلیونی برای اشنا ها درست کرده از این طریق باهاش اشنا شدم
قیمت هم دقیق نگفته گاهی میگه مثلا 2 5 10 میلیون - میگه معلوم نیست شاید برات کسری بگیرم شاید برات معافیت پزشکی بگبرم این معافیت پزشکی برای استخدام مشکلی نداره میگه طرف تو بانکه معافیت پزشکی داره
کلا اصلا اعتماد ندارم بهش
فقط یه شماره ایرانسل دارم ازش

خودم که میخوام قیدشو بزنم
خواهشا نظرتون رو بگین

zeus360

Registered User
لایک‌ها
3
ازت پول پیک گرفتن؟؟؟ دستی پول دادی؟؟؟؟ مگه پول میگیرن برای جواب؟؟؟ با پست میاد، پیک نیست که، تازه جواب با پست نمیاد، جواب رو همون موقع میدن

اره 15 تومن یه فیش هم بهم دادن الان برم کجا بگم چی؟ جواب اعتراض به رای کمیسیون رو همون موقع فک نکنم بدن !!!
واقعا باید الان کجا برم :(

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان خواهشا کمکم کنید یه نفر پیدا شده نفوذ زیادی داره گفته با 5 میلیون اینا برات معاقیت میگیرم درست و حسابی نمیگه چیکار میکنه گفته شاید پزشکی باشه شاید نباشه شاید اموزشی نری شاید 10 روز بری مدارک هم شناسنامه و عکس و کارت ملی من هنوز دانشگاهو تمام نکردم اما میگه فعلا با دانشگاه کاری نداریم یه مدرک پیش دانشگاهی هم بدی کفایت میکنه , خیلی بلوف میزنه من اینطوریم سابقه ام را خراب نمیکنم , یه وام 100 میلیونی برای اشنا ها درست کرده از این طریق باهاش اشنا شدم
قیمت هم دقیق نگفته گاهی میگه مثلا 2 5 10 میلیون - میگه معلوم نیست شاید برات کسری بگیرم شاید برات معافیت پزشکی بگبرم این معافیت پزشکی برای استخدام مشکلی نداره میگه طرف تو بانکه معافیت پزشکی داره
کلا اصلا اعتماد ندارم بهش
فقط یه شماره ایرانسل دارم ازش

خودم که میخوام قیدشو بزنم
خواهشا نظرتون رو بگین

بیخیالش بشو، بعضی ها هم که ادعا دارن میگیرن قیمت هاشون بالای 15 تومنه این که هیچی نمیدونه فقط میخواد 5 تومن بزنه به جیب.

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
کلاهبرداری اقا جان !!!!!!
دانشگاه ازاد کی فارغ التحصیلی میده .من پست کنم کی میرم .کلا من ارجاع مونده .تا ابان رفتم یا نه؟

tarashee

Registered User
لایک‌ها
174
سلام
من تا اول برج ١٠ فرصت دارم براي دقترچه پست كردن ولي 20 برج ١١ كنكور دارم به نظرتون چه كار ميشه كرد حداقل بيوفته براي برج ١٢ ؟!
يه موقع ١٠ هم برج ١٠ اعزامم شد چه كنم !!!!!

Sent from my 

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام
من تا اول برج ١٠ فرصت دارم براي دقترچه پست كردن ولي 20 برج ١١ كنكور دارم به نظرتون چه كار ميشه كرد حداقل بيوفته براي برج ١٢ ؟!
يه موقع ١٠ هم برج ١٠ اعزامم شد چه كنم !!!!!

Sent from my 

شما اواسط 9 که پست کنی اعزامت میخوره واسه 12 حتی میتونی یه دوره هم عقب بندازی که بشه برج 2 سال آینده.

tarashee

Registered User
لایک‌ها
174
شما اواسط 9 که پست کنی اعزامت میخوره واسه 12 حتی میتونی یه دوره هم عقب بندازی که بشه برج 2 سال آینده.

مطمءن هستيد ؟ اگه اعزامم شد برج ١٠ چطور ؟!
خيليها ميگن ١٠ روزه جوابش مياد !!
راستي خبري از برگشت خدمت به همون ١٨ ماه نشد ؟! يعني ديگه مدرك اهميت نداره و همه ٢ ساله اند !؟!

Sent from my 

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
مطمءن هستيد ؟ اگه اعزامم شد برج ١٠ چطور ؟!
خيليها ميگن ١٠ روزه جوابش مياد !!
راستي خبري از برگشت خدمت به همون ١٨ ماه نشد ؟! يعني ديگه مدرك اهميت نداره و همه ٢ ساله اند !؟!

Sent from my 

دیپلم هستید یا مدرک دانشگاهی دارید؟
اون 10 روزه تازه تاریخ اعزام رو مشخص میکنه اگه اواسط 9 بفرستید محاله 10 اعزام بشید چون بعد از چند روز تازه تاریخ اعزام مشخص میشه و حداقل 1 هفته تا 10 روز قبل از اعزام محل مشخص میشه که خیلی بیشتر از 10 روز طول میکشه.
مدرک تحصیلی کسری نداره، همه 21 ماه خدمت میکنن.

saeid_h

Registered User
لایک‌ها
7
اخرش نفهمیدم 3 ماه اضافه خدمت دفترچه ای ما رو کی میبخشن...................................

hosseinriasati

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
من لیسانس کامپیوتر گرفتم. پدرم هم 65 سال داره. 3 تا برادر دارم که 2 تاشون معافیت پزشکی گرفتن و اون یکی هم سربازی رفته.
حالا سوال من اینه که من معاف میشم یا نه؟
با تشکر

A L I™

Registered User
لایک‌ها
97
سلام عزیز اقا این سوال یکی از دوستانم هست من گفتم براش میپرسم :
من رفتم کمیسیون 7م همین ماه ولی گفتن معاف نیستی شما و باید بری سربازی من تازه 18 سالم شده و اول مهر میخوام برم دانشگاه حالا میخواستم ببینم میتونم از معافیت تحصیلی استفاده کنم؟امسال تازه کنکور دادم و منتظر اعلام نتایج هستم...

و سوال دیگه اینکه برم دانشگاه معافیت تحصیلی میخوره برام یا نه لازمه برم پلیس +10 و کارایی رو انجام بدم؟

a1a1

Registered User
لایک‌ها
146
سلام
واسه اعزام آبان حداکثر تا چه تاریخی باید دفترچه پست کرد؟(لیسانس)

saeed_fars3da

Registered User
لایک‌ها
138
با سلام و درود
بنده دیسک کمر دارم
جواب MRI بنده به شرح زیر است :
L4-L5 & L5-S1 disc herniation (protrusions)
Lower Lumbar spondylosis
Lower Lumbar canal stenosis
میخواستم ببینم معافیت دائم به بنده تعلق می گیره یا خیر

Last edited:

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
سلام
من لیسانس کامپیوتر گرفتم. پدرم هم 65 سال داره. 3 تا برادر دارم که 2 تاشون معافیت پزشکی گرفتن و اون یکی هم سربازی رفته.
حالا سوال من اینه که من معاف میشم یا نه؟
با تشکر

نه..چون برادر بزرگتر از تو هست که کفالت پدر رو بر عهده بگيره

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
5 ماه دوندگی و سگ دو زدن امروز نتیجه داد
معاف شدم :rolleyes:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام
واسه اعزام آبان حداکثر تا چه تاریخی باید دفترچه پست کرد؟(لیسانس)

سلام
همین روزها بفرست! دیرتر بشه احتمالش هست که بندازنت واسه 1/10

بالا