دوستان من دهم رفته بودم بیمارستان پس این نامه کمسیون چند روز بعد میاد؟
چرا اینقدر طولش میدن؟
زیاد حساب کتاب نداره، برای پسر داییم 2 ماه طول کشید واسه من 2 هفته
دوستان من دهم رفته بودم بیمارستان پس این نامه کمسیون چند روز بعد میاد؟
چرا اینقدر طولش میدن؟
سلام امروز امریه اموزش و پرورش اومد و متاسفانه شامل من نشد.
من پرولاپس دریچه میترال قلب دارم.تاریخ اعزامم هم ۱ تیر هست.حالا (برای معافیت کلی ویا معافیت از رزم) باید چیکار کنم؟
لطفا راهنمایی کنید بدجور امریه حالمو گرفت
سلامسلام
کسی که معافیت تحصیلی داره میتونه واسه معافیت های دائم مثل کفالت و اینطور چیزا اقدام کنه؟
راستی الان سن پدر واسه کفالت چقدره؟ معافیت هاش چجوریاست؟ دردسر داره گرفتنش؟
منبع؟خدمت سربازی هم برای سال آینده 21 ماه تعیین شد![]()
عزیزاینکه نوشته24ماه میمونهاخبار ساعت 13 شبکه خبر
http://www.tabnak.ir/fa/news/379283/سربازی-در-سال-۹۳-افزایش-نمییابد
خدمت سربازی همیشه 24 ماه بوده - ولی برحسب زمان و نیازشون مدت کم میکردند . مثلا یمدت 18 ماه بود مدتیه که شده 21 ماه ! در لینک هم به این موضوع اشاره شدهعزیزاینکه نوشته24ماه میمونه
اگه کسی به سوال بنده پاسخ بده ممنون میشم. این سوال خیلی ذهنمو درگیر کردهبا سلام
بنده سال 90، 75 روز خدمت کردم بعدش به دلیل قبولی در مقطع ارشد ترخیص شدم
چند روز پیش دفترچه پست کردم
چند سوال داشتم ممنون میشم دوستان پاسخ بدن
1- آیا مجددا باید آموزشی برم؟ اگه برم چند روز؟
2- من **** خدمت کردم آیا باز **** میفتم؟
3- با توجه به اینکه کارشناسی ارشد برق مخابرات از یک دانشگاه معتبر تهران دارم احتمال اینکه در شهرستان خودم که همدان است خدمت کنم چقدره؟
پیشاپیش ممنون بابت پاسخ های شما
حتی اگه ایشون باتل کنن شمانمیتونی استفاده کنی-چون قبلاازش استفاده شدهسلام دوستان
اگه بشه به سوالم جواب بدید ممنون میشم
داداش من به خاطر جانبازی و جبهه ای پدرم معاف شد. ولی رفته حوزه! ممکن هم هست بعدش بره تو نیروهای مسلح
خواستم بپرسم تحت چه قوانینی نیشه معافیت اون رو باطل کرد و من استفاده کنم؟
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید
آخه من قبلا دیده بودم که 3 تا شرط بود که یکیش مال متولدین قبل 1354 بود، یکیش این بود که خود معافی بره توی نیروهای مسلح، یکی هم اینکه فوت کرده باشهحتی اگه ایشون باتل کنن شمانمیتونی استفاده کنی-چون قبلاازش استفاده شده
دوست من تااونجایی که من میدونم نمیشه-ولی شماازحوزه سوال کن بهت میگه-پلیس+10احتمالا اظهاربی اطلاعی میکنه-انشالا مشکلت حل بشه-آخه من قبلا دیده بودم که 3 تا شرط بود که یکیش مال متولدین قبل 1354 بود، یکیش این بود که خود معافی بره توی نیروهای مسلح، یکی هم اینکه فوت کرده باشه
حالا نمیدونم راسته یا نه!
خیلی ممنوندوست من تااونجایی که من میدونم نمیشه-ولی شماازحوزه سوال کن بهت میگه-پلیس+10احتمالا اظهاربی اطلاعی میکنه-انشالا مشکلت حل بشه-