• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
من رفیقم اوکراین زندگی می کنه و اومده بود ایران و می خواست بدونه میتونه معاف بشه یا نه...زنگ زدیم بعد از کلی زنگ زدم جواب دادن و سوالات رو پرسیدیم و من گوشی رو گرفتم و شرایطم رو توضیح دادم و گفتم معافی می تونم بگیرم ؟ گفتن خیر اما یه مدت دست نگه دارین در آینده نزدیک مجددا فروشی میشه برای مدت کوتاه و شایعه نیستش که میخوان باز بفروشن......دیگه پس وقتی خوده **** وظیفه اعلام میکنه یعنی شایعه نیستش....
احتمال فروش در حد صفره.
**** وظیفه هم هرگز همچین چیزی رو تلفنی خبر نمیده.
شوخی کردن با شما لابد

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

VTG

Registered User
لایک‌ها
212
نه ایجاد نمیکنه تا جایی که من میدونم ورودیای قبل 90 به مدت 12 ترم سنوات تحصیلی دارن برای مقطع کارشناسی پیوسته

MorningStar

Registered User
لایک‌ها
130
دوستان من قوز قرنیه دارم. چشم چپ که کاملا شدید هست و حتی عینک هم نمیتونه کاری براش بکنه (عینکی که دکتر بهم داده برا چشم چپ شیشه هست!)
چشم راستم هم بدون عینک تار میبینه.

قوز قرنیه رو معاف میکنند؟ اگه آره زیاد سخت میگیرن؟

کسی نبود دوستان؟

نادر.

Registered User
لایک‌ها
483
برادر من زود باوریا.
اگه بخوان بفروشن قشر ضعیف که نمیتونن بخرن بلوا و آشوب میکنن.
همه ی نمایندگان مجلس خودشونو حامی قشر ضعیف جا میزنن ...
اصن راه نداره ! اصرار نکن!

Last edited:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
فروشی نمیشه، منظورش این بوده که فروش مجددا برای ایرانی هایی که بیش از 2 ساله خارج هستن ازاد میشه، قبلا هر کسی برای مدتی خارج از کشور بود میتونست بره سفارت ایران و با پرداخت هزینه خدمتش رو بخره که چند وقت پیش کنسلش کردن احتمالا منظورش همون بوده وگرنه فروش سربازی برای کسایی که داخل کشور هستن به طور کلی کنسله.

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
احتمال فروش در حد صفره.
**** وظیفه هم هرگز همچین چیزی رو تلفنی خبر نمیده.
شوخی کردن با شما لابد

آره داداش شماره رو حتما اشتباه گرفتم :))))
ای بابا **** وظیفه از دستوراتتون سرپیچی کرده و یه ندایی به ما داده....

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
آره داداش شماره رو حتما اشتباه گرفتم :))))
ای بابا **** وظیفه از دستوراتتون سرپیچی کرده و یه ندایی به ما داده....
خدا کنه حرف شما درست باشه. سه چهارتا منتظر و ملتمس دعا داریم. شیرینی هم میدم بهتون تازه

MorningStar

Registered User
لایک‌ها
130
آقـــــــــــــا قوز قرنیه معاف دائم داره!!!!!! حتما برو دنبالش

آقا دمت گرم پس حله دیگه معاف میشم.

فقط این نگرانی رو دارم در مورد کار پیدا کردن. اکثرا میگن معاف بشی شانست برا کار خیلی میاد پایین. بعضیا هم میگن تاثیری نداره. واقعا گیج شدم. کسی تجربه دست اول در این رابطه داره؟

ARTAS

Registered User
لایک‌ها
383

فقط این نگرانی رو دارم در مورد کار پیدا کردن. اکثرا میگن معاف بشی شانست برا کار خیلی میاد پایین. بعضیا هم میگن تاثیری نداره. واقعا گیج شدم. کسی تجربه دست اول در این رابطه داره؟
من تا جایی که میدونم معافیت به کار مربوط نیست اون در صورتی که فرار کرده باشی و وضعیت خدمتت مشخص نباشه.البته اونم برای کار های دولتی و اینجور چیز هاست که همینجوریش هم هرکسی رو را نمیدن.

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158

شما معاف شو بعد چشمت رو عمل کن ، مطمئن هم باش هیچ مشکلی برات پیش نمیاد.
دیگه مشکلت بدتر از برادر من که نیست! معافیت پزشکی داره و الان چند ساله تو آموزش و پرورش داره کار میکنه!(بدون پارتی) معافیتش هم بابت مشکل مغز و اعصاب هستش

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

برای بعضی استخدامی ها مشکل ایجاد میکنه، موقعی که استخدامی میزنن توی سایتها میتونی یه نگاه بندازی توی بعضی ها شون نوشته کارت معافیت پزشکی قبول نیست و اجازه ثبت نام رو نمیده ولی بازم ارزشش رو داره که بری دنبال معافیت.

MorningStar

Registered User
لایک‌ها
130
من تا جایی که میدونم معافیت به کار مربوط نیست اون در صورتی که فرار کرده باشی و وضعیت خدمتت مشخص نباشه.البته اونم برای کار های دولتی و اینجور چیز هاست که همینجوریش هم هرکسی رو را نمیدن.
معافیت پزشکی رو من شنیدم که سخت استخدام میکنند. یا حداقل تو شرایط مشابه کسی رو استخدام میکنند که سربازی رفته تا اونی که معافیت پزشکی داره. این چیزیه که من شنیدم.
شما معاف شو بعد چشمت رو عمل کن ، مطمئن هم باش هیچ مشکلی برات پیش نمیاد.
دیگه مشکلت بدتر از برادر من که نیست! معافیت پزشکی داره و الان چند ساله تو آموزش و پرورش داره کار میکنه!(بدون پارتی) معافیتش هم بابت مشکل مغز و اعصاب هستش

برادر شما استخدام رسمی شده؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
معافیت پزشکی رو من شنیدم که سخت استخدام میکنند. یا حداقل تو شرایط مشابه کسی رو استخدام میکنند که سربازی رفته تا اونی که معافیت پزشکی داره. این چیزیه که من شنیدم.

کاملا درسته خصوصا قسمت بولد شده.

ARTAS

Registered User
لایک‌ها
383

بابا اخه استخدام کجا بود همینجوریش هم باید صدتا پارتی داشته باشی با کلی سابقه ی درخشان و سابقه ی کار . توصیه من اینه که کاری با اینا نداشته باشی و کار خودتو بکنی.

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
استخدام پیمانی همراه با فیش حقوقی رسمی
شما اگه واقعا فکر میکنی استخدامت نمیکنن میتونی بری 2 سال عمرت رو داغون کنی، تصمیم با خودته!

MorningStar

Registered User
لایک‌ها
130
والا من ساکن جنوب هستم و اینجا موقعیت کار به نسبت بهتر هست. مثلا هزار و صد حیف شد که پایان نامه ام رو دیر دارم تموم میکنموگرنه دانشگاه علمی کاربردی استاد میخواست پارسال
و رسمی هم استخدام میکرد حقوق و مزایاشم عالی بود. پارتی هم داشتم..متاسفانه پرید به دلیل تنبلی خودم. میترسم اگه باز همچین موقعیتی پیش بیاد سر این معافی بپره!

ra3ou1

Registered User
لایک‌ها
48
تا جایی که اطلاع دارم در صورتی که 5 سال قبل از مشمول شدن در کشوری زندگی میکرین
می توانید هنگامی که مشمول شدید با پرداخت هزینه ای سربازی را بخرید
نمیدونم هنوز هم این وجود دارد یا خیر

اما خدایی خیلی ستم هست . خیلی ضرره چه از نظر زمانی و چه از نظر مالی

marzieh411

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام. همسر من 32 سالشونه و سربازی نرفتن. پدرشون بالای 60 سال سن دارن. سه تا برادر دارن که 2 تاشون سربازی رفتن و سومی که کوچکتر از همسر من هست معافیت پزشکی دارن. مادر همسرم هم از پدر شوهرم جدا شدن و مجدد ازدواج کردن. اما پدر همسرم به همراه پسر کوچکترشون زندگی می کنن. اگر همسرم کفالت پدرشون رو به عهده بگیرن می تونن معاف بشن؟

emperor561

Registered User
لایک‌ها
413
سلام. همسر من 32 سالشونه و سربازی نرفتن. پدرشون بالای 60 سال سن دارن. سه تا برادر دارن که 2 تاشون سربازی رفتن و سومی که کوچکتر از همسر من هست معافیت پزشکی دارن. مادر همسرم هم از پدر شوهرم جدا شدن و مجدد ازدواج کردن. اما پدر همسرم به همراه پسر کوچکترشون زندگی می کنن. اگر همسرم کفالت پدرشون رو به عهده بگیرن می تونن معاف بشن؟
نمیتونن کفالت بگیرن-چون غیرازشوهرتون بچه دارن که میتونن مراقبت کنن-ضمنااوایی که ازدواج کردن سربازی براشون راحت تره-میتونن به همسرسربزنن

• Like
Reactions: L+X
بالا