• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

goodtech

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان

پدر من 27 ماه و خورده ای جبهه داره + کارت ایثارگری ، خودمم تک پسر هستم و دو خواهر دارم پدرم هم 54 سالش هست
می خواستم ببینم کسری یا معافیتی بهم می خوره یا نه ، و اصلا چطور باید در این مورد اقدام کنم (اگر معافیت یا کسری داشته باشه )
ممنون پیشاپیش :)

Wild Eagle

Registered User
لایک‌ها
22
سلام دوستان
من دانشجوی ترم 6 کارشناسی هستم.
فکر میکنم بیماری واریکوسل گرفتم ( هنوز دکتر نرفتم و تایید نشده )
با فرض اینکه من دچار واریکوسل شده باشم:
1. ایا میشه تابستون امسال برای معافی اقدام کنم؟!
2. اگر عمل کنم، بعد از عمل دیگه معافی نمیدن؟!
3. اگر معافی پزشکی بگیرم برای واریکوسل، در اینده برای پیدا کردن کار و این چیزا دچار مشکل میشم؟!

ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

سلام
برای واریکوسل فقط درجه 3 معافی میدادن زمان ما ( سال 85 )
الان هم برو چندتا مرکز **** وظیفه سوال کن ، شاید یه شهر بهت بگه نه نمیدیم ، شما برو شهرهای اطراف ببین چی میگن
اگر عمل کنی به هیچ عنوان شامل معافی نمیشه ، حتی معاف از رزم !
ربطی به کار گرفتن نداره ، این حرفا چرند هستن . معافیت رو بگیر و 2 سال طلایی زندگیت رو نجات بده
برو پیش یه سونوگراف درجه 1 تا برات خوب تشخیص بده
موفق باشی

smagoli

Registered User
لایک‌ها
46
سلام
برای واریکوسل فقط درجه 3 معافی میدادن زمان ما ( سال 85 )
الان هم برو چندتا مرکز **** وظیفه سوال کن ، شاید یه شهر بهت بگه نه نمیدیم ، شما برو شهرهای اطراف ببین چی میگن
اگر عمل کنی به هیچ عنوان شامل معافی نمیشه ، حتی معاف از رزم !
ربطی به کار گرفتن نداره ، این حرفا چرند هستن . معافیت رو بگیر و 2 سال طلایی زندگیت رو نجات بده
برو پیش یه سونوگراف درجه 1 تا برات خوب تشخیص بده
موفق باشی
ممنون داداش :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

goodtech

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان

پدر من 27 ماه و خورده ای جبهه داره + کارت ایثارگری ، خودمم تک پسر هستم و دو خواهر دارم پدرم هم 54 سالش هست
می خواستم ببینم کسری یا معافیتی بهم می خوره یا نه ، و اصلا چطور باید در این مورد اقدام کنم (اگر معافیت یا کسری داشته باشه )

دوستان ممنون می شم جواب من هم بدید ;)

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام دوستان

سلام
اگه 30 ماه جبهه داشت کلا معاف بودید ولی کمتر از 30 ماه رو کسری میدن، فکر کنم به ازای هر ماه 10 روز کسر میشه یعنی 270 روز تقریبا (حدودا 9 ماه کسری).
برای معافیت کفالت هم در صورتی میتونید اقدام کنید که یا سن چدرتون 65 سال باشه (که نیست) یا اینکه از کار افتاده باشه پس اگه از کار افتادگی پدرتون توی کمیسیون پزشکی تایید بشه معافیت کفالت میگیرید.

goodtech

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ممنون
سلام
اگه 30 ماه جبهه داشت کلا معاف بودید ولی کمتر از 30 ماه رو کسری میدن، فکر کنم به ازای هر ماه 10 روز کسر میشه یعنی 270 روز تقریبا (حدودا 9 ماه کسری).
برای معافیت کفالت هم در صورتی میتونید اقدام کنید که یا سن چدرتون 65 سال باشه (که نیست) یا اینکه از کار افتاده باشه پس اگه از کار افتادگی پدرتون توی کمیسیون پزشکی تایید بشه معافیت کفالت میگیرید.

ممنون بابت راهنمایی

HDDD

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
گفتم سوالم رو در این تاپیک هم بپرسم
من دیپلم دارم و برگه سبزم هم گرفتم و چون سرباز غایب بودم 6 ماه اضافه خدمت خوردم...

حالا به نظرتون آیا امکان داره چون سرباز غایب بودم آموزشی من رو به جای بد بندازن یا مثلا کل خدمت رو بدترین جاها بیافتم..
یا سرباز غایب بودن کلا تاثیری نداره و فقط اضافه خدمت میخوری ؟

خواهشا اگه کسی هم اینجا سرباز غایب بوده و خدمت رفته بهم پی ام بده...چند تا سوال دارم ازش.
مرسی

R.nasri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
563
سلام
گفتم سوالم رو در این تاپیک هم بپرسم
من دیپلم دارم و برگه سبزم هم گرفتم و چون سرباز غایب بودم 6 ماه اضافه خدمت خوردم...

حالا به نظرتون آیا امکان داره چون سرباز غایب بودم آموزشی من رو به جای بد بندازن یا مثلا کل خدمت رو بدترین جاها بیافتم..
یا سرباز غایب بودن کلا تاثیری نداره و فقط اضافه خدمت میخوری ؟

خواهشا اگه کسی هم اینجا سرباز غایب بوده و خدمت رفته بهم پی ام بده...چند تا سوال دارم ازش.
مرسی
سلام فقط غيبته وهيچ تاثىرى نداره من داداشم يکم غيبت داشت ....

0782

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوستان. بنده با توجوه به بخش يازدهم و :
بند 8- بيماريهاي طبي كليه: سندروم نفروتيك، گلومر و لونفريت مزمن، پيلونفريت مزمن، بيماريهاي كلاژن كليه، پروتئين اوري بيش از 300 ميلي گرم و هماتوري اسانسيل و نارسايي مزمن كليه معاف دائم

شاملش میشم. بعد همین پروتئین اوری با آزمایش ادرار ثابت بشه براشون کافیه یا باید حتما نشانه های خاصی تو بدن هم ببینن تا معافی بدن ؟
کسی بوده که با این بند تونسته باشه معاف شه ؟

ممنون

SHADOW1991

Registered User
لایک‌ها
212
سلام
در حین خوندن پست ها به دیدم یکسری دنبال خرید سربازی و اینگونه چیزها هستن!

به جرات میتونم بگم هرکس خرید سربازی ش رو بعد چند وقت کار چاغ کنش لو رفته و باعث شده طرف بعد پرداخت جریمه باز بره سربازی!

به هیچ وجه سربازی رو نخرید،

ولی هستند کسایی هزینه هایی بگیرند و شما رو انتقال بدن به شهر خودتون ( بدون مشکل)

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
سلام
در حین خوندن پست ها به دیدم یکسری دنبال خرید سربازی و اینگونه چیزها هستن!

به جرات میتونم بگم هرکس خرید سربازی ش رو بعد چند وقت کار چاغ کنش لو رفته و باعث شده طرف بعد پرداخت جریمه باز بره سربازی!

به هیچ وجه سربازی رو نخرید،

ولی هستند کسایی هزینه هایی بگیرند و شما رو انتقال بدن به شهر خودتون ( بدون مشکل)
همچین چیزی نیس

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

behnam855

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من سال 84 تصادف کردم و ساق پای چپم ( جفت استخوانام ) و دست راستم شکستن
عمل جراحی داشتم که هم در پام و هم در دستم دو تا میله ( نه پلاک و پلاتین داخل پا، از اونا که نصفش بیرونه ) گذاشتن که بعد 2-1 ماه در آوردنش
سر همین تصادفه 6 درصد هم نقص عضو از پام بهم خورده
میدونم شاید ربطی نداشته باشه ولی از یکی از فامیلا شنیدم می گفت مهمه : جراحی ام 17 تا بخیه خورده که طولش هم 10 سانته
جدیدا هم فهمیدم که زانوی همون پای چپم پارگی منیسک درجه 3 داره و البته هنوز عمل نکردم
شاید جاش اینجا نباشه که بپرسم : آیا داشتن میگرن و درد شدید معدوی هم می تونه تاثیر گدار باشه ؟!!
ممنون میشم راهنمایی بکنین
خیلی مچکر

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
بعد از دوندگی فراوون بالاخره معاف شدم و مراحلش رو اینجا مینویسم برای عزیزانی که میخوان اقدام کنند.

من مدت‌ها دنبال این معافیت دویدم و بهر دری زدم توی **** وظیفه، توی بیمارستان و خلاصه هزارجا ازم پول خواستن و ندادم و مرحله اول معاف نشدم!
بار دوم چون زاهدان بودم، همونجا خواستم تشکیل پرونده بدم و پرونده‌مو یکی دیگه رفت بجام تشکیل بده و بجای هرنی اینگوینال (یکی از فتق‌های جداره شکمی که باعث ورود احشاء شکمی مثل روده به ناحیه اینگوینال و در نهایت کیسه بیضه میشه)، این آقا دیابت زده بود برام که من رفتم **** وظیفه و بهشون گفتم که آقا من دیابت ندارم ولی پزشک اشتباهی برام دیابت زده و بیماریمو پرسیدن
بعدش همونجا معاینه کردن و چون فتق من کاملا معلوم بود، همینکه چشمی نگاه کردن، باهم مشورت کردن و گفتن ۳ روز دیگه بیا نامه بیمارستان بگیر
بعد از ۳ روز نامه بیمارستانمو گرفتم و رفتم بیمارستان **** (اسم **** میآد آدم می‌ترسه) و از شانس خوبم دیدم پزشک مربوطه همون روز شیفته و انگار زیاد هم مریض نداشت.
البته ۲-۳ نفر مریض بدحال از اورژانس آوردن که من مجبور شدم نوبتم رو بذارم اونا برن که حالشون بد بود و بعد رفتم پیش دکتر
همینکه معاینه کرد گفت اوضاعت خیلی جدیه و باید زودتر عمل کنی و بعد نظریه‌شو نوشت و وقتی هم پرسیدم که آیا معاف میشم؟ گفت که نمی‌دونم من از قوانین **** وظیفه خبر ندارم.
خلاصه که بدون اینکه از **** وظیفه بهم خبر بدن همون هفته چهارشنبه که روز کمیسیون بود، ساعت ۷:۳۰ رفتم **** وظیفه و منتظر موندم اسم‌هارو خوندن و اسمم نبود توی شرکت‌کننده‌ها ولی خانمی که توی بیمارستان منشی پزشک بود گفت همین امروز ما جوابو ارسال می‌کنیم و مطمئن بودم نامه من توی **** وظیفه‌ست و رفتم گفتم آقا با اینکه جواب من اومده اسممو نخوندین، بنده خدا نامه‌هارو نگاه کرد و اسممو پیدا کرد و گذاشت توی لیست و بعد چند ساعت نوبتم شد که برم برای معاینه مجدد توی جلسه کمیسیون
توی کمیسیون بعد از بررسی پرونده و معاینه مجدد توسط کلیه حضار (پزشک‌ها و سرهنگ و یه سروان) و نشون دادن بنده به همدیگه (تصور کنین خجالت بنده‌رو که لخت جلوی ۶ نفر وایسادم:-s)، گفتن بفرمایید بیرون و صدالبته قبلش پزشک‌ها بهم گفتن چرا عمل نمی‌نی؟ قضیه‌ت جدیه
بعد از یک ساعت معطلی حدود ساعت ۱۲:۳۰ اومدن اسامی رو خوندن و این‌دفعه برعکس دفعه قبل که اول معافیت‌هارو می‌خوندن، اسامی افرادی که معاف نشدن، بعدد معاف از رزم و در نهایت معافیت‌های دایم رو خوندن که اسم من هم شامل اونا بود
بعدش یه برگه دادن که روش ۳تا شماره حساب بود که باید مبلغی به هرکدوم واریز میشد که اینهارو واریز کردم بهمراه کپی شناسنامه و کارت ملی و کپی مدرک تحصیلی بردم براشون و بهم گفتن ۲ ماه دیگه کارتت میآد به آدرسی که داده بودی

اگه شما توی مرکز استان باشین، این مرحله یعنی معافیت شما قطعیه ولی اگه توی شهرستانی غیر از مرکز استان باشین، ممکنه بعد از این مرحله، باز شورای عالی استان هم شمارو بخوان و مجدد برای معاینه ارجاع بدن به بیمارستان و نظر نهایی هم نظریه اون‌هاست که معافیت یا عدم معافیت شمارو تعیین می‌کنه.

rahman4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام دوستان:
یکی از بچها تک فرزنده پدرش هم 58 سالشه و مشکل بینایی داره یکی از چشماش نمیبینه و دومی هم ضعیفه، ب نظرتون با این شرایط پدرش قادر به گرفتن معافیت هست یا خیر؟

Sent from my ME173X using Tapatalk

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
سلام دوستان:
یکی از بچها تک فرزنده پدرش هم 58 سالشه و مشکل بینایی داره یکی از چشماش نمیبینه و دومی هم ضعیفه، ب نظرتون با این شرایط پدرش قادر به گرفتن معافیت هست یا خیر؟

Sent from my ME173X using Tapatalk

تا جاییکه اطلاع دارم ایشون می‌تونه معافیت کفالت بگیره چون پدر ایشون از کار افتاده حساب میشه

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
سلام؛
امکان تحصیل تو این دانشگاهای غیرحضوری مثه فراگیر همزمان با خدمت هست؟ممنون

Nathan Mckane

Registered User
لایک‌ها
69
دوستان من ی پسرخاله دارم مادرش رحمت خدا رفت سال پیش .همه خواهراش و تک برادرش ازدواج کردن. فقط خودشه و پدرش که ۷۶ سال سن داره. تا بهمن لیسانسش تمومه.

میخواستم بدونم میتونه معاف بشه؟

sami40

Registered User
لایک‌ها
42
امکان خرید سربازی به شکلی که غیر قانونی هم نباشه نیست؟ میدونم سوال خیلی تکراریه ولی حتما این قانون یه جایی درز داره. نمیخوام غیر قانونی باشه

بالا