تسبیح ملک را و صفا رضوان را ................. دوزخ بد را بهشت مر نیکان را
دیبا جم را و قیصــــر و خاقان را ................. جانان مــا را و جان ما جانان را
شاعر :
ابو سعید ابو الخیر
رباعیات
پی نوشت :
100 پست اول تاپیک را به pdf تبدیل کردم و قرار شد برای تشویق کاربران زیباترین شعر و 5 شعر برتر را انتخاب کنیم. از آنجا که بیشتر شعرها واقعا زیبا هستند چنین انتخابی غیر ممکن به نظر می رسه ! به خصوص اینکه خیلی از دوستان نظرشون رو در این باره نگفتند...
با اجازه دوستان خوبم در این تاپیک نتیجه را چنین اعلام می کنم :
زیبا ترین شعر :
پست شماره 56 #
Helia
دلم نايد به يزدانت ســـــــــپردن .........جفايت پيش يزدان برشمردن
و گرچه چشــم من خونبار كردي .........كنارم رود جيحــــون بار كردي
مبيناد ايچ دردت د يــــــــــدگانم .........كه باشد درد تو هم بر روانــم
فخرالدين اسعد گرگاني : ويس و رامين
زیباترین اشعار :
1_ پست شماره 86 #
pilot
کاربر فعال ماهواره
در ازل داده ست ما را ســــاقی لعل لبت .................. جرعه جـامی که من مدهوش آن جامم هنوز
ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان .................. جان به غم هایش سپردم نیست آرامم هنوز
حافظ
2 _ پست شماره 60 #
wolfskin
مرا رازی ست انـدر دل به خــون ديــده پــرورده .......... وليكن با كه گويم راز چون محرم نمي بينم
خوشا و خرما آن دل كه هست از عشق بيگانه .......... كه من تا آشنــا گشتم دل خرم نمي بينم
شاعر : سعدي
غزليات
3 _ پست شماره 24 #
mammad81
کاربر فعال فرهنگ و هنر
نازنینا ما به ناز تو جوانی داده ایم --------------------- دیگر اکنون با جوانان ناز کن با ما چرا
شهریار
4 _ پست شماره 68 #
یاشار
کاربر فعال فرهنگ و هنر
زاهد ندیده ام که تـــــرا دیــــد یک نظر ------------- وز بیخودی ز طاعـت صــــد ساله برنخواست
باران اشک را سبب ای ماه زلف تست ------------- آری چه فتنه هـــا که از این هاله برنخواست
شاعر : احمد گلچین معانی
5 _ پست شماره 59 #
Dong Fang Bobai
شکســــت از موج این کشتی نه خوبی ماند و نه زشتی ........... شدم بی خویـــــــش و خود را من سبک بر تخته ای بستم
نـه بالایم نـه پست امـا و لیـک ایـن حــــــــرف پست آمـد ........... که گـه زیـن مــــــــــوج بر اوجـم گهـــی زان مـوج در پستم
چـه دانـم نیســــــــتم . هستم و لیک این مایه می دانم ........... چو هستم نیســــــــتم ای جان ولـی چون نیستم هستم
شاعر : مولوی غزلیات
جایزه زیباترین شعر یک عکس زیبا برای دسکتاپ + یک برگ اسکناس 20 تومانی ( زمان قاجار)! جایزه نفرات اول تا چهارم یک عکس دسکتاپ + مبلغ 5 تومان( یک برگ اسکناس از همان زمان) ! جایزه نفر پنجم هم کتاب " هزار و یک شب " است که قبلا به ایشان تحویل شده!!!!
همه جایزه ها ( حتی مبلغ ) از طریق ایمیل کاربران ارسال خواهد شد!
موفق باشید.:happy: :lol:
.