• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پدری دارم من...

big help

Registered User
لایک‌ها
19
سلام ...بزرگترین مزیت اینترنت چیه؟اینه که راحت می تونی بیای حرفاتو بزنی بدون این که کسی از هویتت با خبر بشه
پدری دارم که ازبرگ گل نازک تر نیست هیچ، از سنگ خارا هم سخت تره...الان 20 سالمه و یک ساله وارد دانشگاه شدم، پدرم همه سرمایه زندگیش روی هم میرسه به 500 میلیون
تا امروزه روز که هیچی از زندگی نفهمیدیم از بس تحقیر و تنبیه در کار بوده، الانم بهم گفته برو هر غلطی دوست داری بکن من مسئولیتم رو در قبالت انجام دادم، یه جورایی داره میگه برو گمشو که وجودت اضافیه:دی
میگم خوب پدرم یه سرمایه به من بده یه کاری رو شروع کنم...میزنه خودشو به اون راه و قصه پدربزرگم رو تعریف می کنه که به وقت وفات یه قرون براش باقی نگذاشت و آخر قصه هم به جای این که بگه کلاغه به خونش نرسید میگه: " حالا فهمیدی مفت خور!!!"
من الان اگر بخوام مستقل بشم عوض درس خوندن باید برم کارگری کنم، البته برام هیچ کثر شانی نیست ولی دیگه باید قید درس رو بزنم با این مخارج زندگی، واقعا آیا میشه که یک پدر هیچ احساسی نسبت به موفقیت فرزندش نداشته باشه؟؟؟ باور کنید اگر تو یتیم خونه کمیته هم بزرگ شده بودیم با این رتبه بالا تو کنکور کمیته حیفش میومد من ترک تحصیل کنم ولی این پدر عزیز من اصلا به فکر این چیزا نیست!

راه حل از شما نمی خوام دوستان، می خوام بپرسم به نظرتون وظیفه والدین در قبال فرزند فقط نون دادنشون تا سن خاصه (اوایل جوانی)؟ اگر اینطوریه پس چه فرقی بین انسان و حیوان؟ حیوونها هم فرزندانشون رو ول می کنند به امان خدا بعد یه سنی...راستی اگر دوستی از قوانین و حقوق سر در میاره ممنون میشم بگه حکم قضایی چه رایی در این مورد داره

big help

Registered User
لایک‌ها
19
پس من میرم میام یه ساعت شلوغ آپ میدم که صاحب نظران عزیز حضور داشته باشند

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
نمیدونم....
شاید بقول قدیمیا میخواد که خودت درامد زیاد رو کار کنی و بقول معروف سرمایه دار شی
ولی از یه جهت دیگه تو این دورو زمون بدون سرمایه هیچ غلطی نمیشه کرد!
کامل درکت میکنم!
من همیشه اگه به مشکلی بر میخوردم فکر میکردم که ترک نحصیل کنم و در چند سال ایندش هی بگم پدرو مادرم نذاشتن من درس بخونم!
ولی شما هم مقابله کن و چیزی ازش نخواه
در مورد راه های قضایی هم من بلد نیستم!چند تا از دوستان هستن که تخصصشون تو این زمینه هسش
ببین تاپیکو 100درضد راهنماییت میکنن!
موفق و پیروز باشی داداش گلم!

big help

Registered User
لایک‌ها
19
من که نمی تونم یه همچین چیزی رو بپذریم
پدرم تو این چندین سال هم در حق من پدری درست حسابی نکرده البته تا ماه پیش که این حرفها پیش بیاد من هیچ اعتراضی نداشتم ولی الان که نگاه می کنم میبینم واقعا آدم بی رحمیه
راستی گفتی می تونم با ترک تحصیل بعدها گناه شو بندازم گردن پدرم ولی نه من اینو نمی خوام...یه بهانه واسه ی من کافی نیست من می خوام ادامه بدم چون واقعا ارزشش رو دارم (حداقل خودم اینطور فکر می کنم)

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
کلا ادما سه دسته ان
اونایی که خودشونو با چیزی مشغول می کنن
اونایی که خودشونو تو زندگی قربانی شرایط می دونن
اونایی که در برابر زندگی اشون خودشونو مسول می دونن

در اینکه زندگی سختی داشتی شکی نیست ولی تو تنها کسی نیستی که ایجور مشکلات رو داری
پدرهایی هستن که به دختر های هف و هش ساله اشون تجاوز می کنن ..
همین دشب اخبار یه مردی رو نشون می داد شیشه زده بود میخواست دخترشو از بالای یه ساختمون پرت کنه پایین ..
فیلم اخر و الزمان رو دیدی ؟ !
این دنیا واسه اکثر ادماش حکم یه جنگل رو داره و از لحاظ علمی بهش نگاه کنی این دنیا یه دنیای وحشیه
اما هر چقدر هم سخت و تحمل ناپذیر باشه
همیشه راهی برای معنا دادن بهش هست , روزنه ای کوچک برای ادامه دادن ..
من نمی تونم بگم چی کار کنی درسته ؛ چی کار کنی غلطه
ولی به عنوان یک انسان رنجدیده بهت میگم تسلیم نشو (( اینجا شو با اهنگ هندی گوش بده ))

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
بابا شماها چقدر توقع دارین
چه لزومی داره پدر مادر بیان سرمایه بدن وقتی میبینن بچه هاشون هنوز نشون ندادن چی تو چنته دارن
الان چند روزه هی این تاپیکهارو میبینم طرف میاد به باباش فحش میده بابام اینه بابام به ننش میده بابام به فلانی میده بابام سرمایش اینقدره و...بابا یه تکونی هم باید خودمون به خودمون بدیم ما همش عادت داریم بشینیم سر همه چیز حاضر آماده بعدم به زمین و زمان فحش بدیم
پدرم داره که داره برای خودشه
من اگه زرنگ باشم خودم روی پای خودم میایستم مطمینا اگه آدم با وجودی باشم و پدرم هم ببینه عرضشو دارم کمکم میکنه

big help

Registered User
لایک‌ها
19
کلا ادما سه دسته ان
اونایی که خودشونو با چیزی مشغول می کنن
اونایی که خودشونو تو زندگی قربانی شرایط می دونن
اونایی که در برابر زندگی اشون خودشونو مسول می دونن

در اینکه زندگی سختی داشتی شکی نیست ولی تو تنها کسی نیستی که ایجور مشکلات رو داری
پدرهایی هستن که به دختر های هف و هش ساله اشون تجاوز می کنن ..
همین دشب اخبار یه مردی رو نشون می داد شیشه زده بود میخواست دخترشو از بالای یه ساختمون پرت کنه پایین ..
فیلم اخر و الزمان رو دیدی ؟ !
این دنیا واسه اکثر ادماش حکم یه جنگل رو داره و از لحاظ علمی بهش نگاه کنی این دنیا یه دنیای وحشیه
اما هر چقدر هم سخت و تحمل ناپذیر باشه
همیشه راهی برای معنا دادن بهش هست , روزنه ای کوچک برای ادامه دادن ..
من نمی تونم بگم چی کار کنی درسته ؛ چی کار کنی غلطه
ولی به عنوان یک انسان رنجدیده بهت میگم تسلیم نشو (( اینجا شو با اهنگ هندی گوش بده ))

نظریه جالبیه...فلسفه نخوندی شما؟:دی
ولی نه کلا یه سوال دیگه چرا من باید زیر دست خودم رو ببینم؟ چرا نباید کسی رو ببینم که بهتر از من در حال زندگی کردنه؟
بابا شماها چقدر توقع دارین
چه لزومی داره پدر مادر بیان سرمایه بدن وقتی میبینن بچه هاشون هنوز نشون ندادن چی تو چنته دارن
الان چند روزه هی این تاپیکهارو میبینم طرف میاد به باباش فحش میده بابام اینه بابام به ننش میده بابام به فلانی میده بابام سرمایش اینقدره و...بابا یه تکونی هم باید خودمون به خودمون بدیم ما همش عادت داریم بشینیم سر همه چیز حاضر آماده بعدم به زمین و زمان فحش بدیم
پدرم داره که داره برای خودشه
من اگه زرنگ باشم خودم روی پای خودم میایستم مطمینا اگه آدم با وجودی باشم و پدرم هم ببینه عرضشو دارم کمکم میکنه
خانوم عزیز شما منتظر پرنسی الان دغدغه های یه مرد تو این سن و سال رو نداری...من می تونم روی پای خودم بایستم ولی یه زندگی خیلی معمولی خواهم داشت، نهایتا 20 سال کار می کنم و بعدش با کمر درد شدید بازنشسته میشم و بعدش هم احتمالا همه پس انداز زندگی مو یه قبر سفارش میدم، خوب این اون چیزیه که من استحقاقشو دارم؟ ولی اگر پدرم به ادامه تحصیل من کمک کنه و بذاره به مدارج بالاتر برسم شاید اوضاع خیلی فرق کنه
در هر صورت شما hoorsa ی عزیز نمی تونی درک کنی چون مسئولیت های یک زن در اجتماع با مسئولیت های جنس مقابلش غیر قابل مقایسه است
در ضمن من به پدرم فحش ندادم...دارم ازش انتقاد می کنم...وقتی تاپیک بسته بشه به خودش هم نشون میدم تا بدونه نظرات بقیه مردم در مورد کارش به چه شکله

من الان تصمیم ام رو گرفتم و راه چاره ای ندارم ولی اومدم بشینیم با هم بگیم که آیا این کار درسته یا خیر؟ و چرا درست یا اشتباهه...این چرا خیلی مهمه!

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
نظریه جالبیه...فلسفه نخوندی شما؟:دی
ولی نه کلا یه سوال دیگه چرا من باید زیر دست خودم رو ببینم؟ چرا نباید کسی رو ببینم که بهتر از من در حال زندگی کردنه؟

خانوم عزیز شما منتظر پرنسی الان دغدغه های یه مرد تو این سن و سال رو نداری...من می تونم روی پای خودم بایستم ولی یه زندگی خیلی معمولی خواهم داشت، نهایتا 20 سال کار می کنم و بعدش با کمر درد شدید بازنشسته میشم و بعدش هم احتمالا همه پس انداز زندگی مو یه قبر سفارش میدم، خوب این اون چیزیه که من استحقاقشو دارم؟ ولی اگر پدرم به ادامه تحصیل من کمک کنه و بذاره به مدارج بالاتر برسم شاید اوضاع خیلی فرق کنه
در هر صورت شما hoorsa ی عزیز نمی تونی درک کنی چون مسئولیت های یک زن در اجتماع با مسئولیت های جنس مقابلش غیر قابل مقایسه است
در ضمن من به پدرم فحش ندادم...دارم ازش انتقاد می کنم...وقتی تاپیک بسته بشه به خودش هم نشون میدم تا بدونه نظرات بقیه مردم در مورد کارش به چه شکله

من الان تصمیم ام رو گرفتم و راه چاره ای ندارم ولی اومدم بشینیم با هم بگیم که آیا این کار درسته یا خیر؟ و چرا درست یا اشتباهه...این چرا خیلی مهمه!

درسته من خانومم اینم بهت حق میدم که شما مسئولیت بیشتری داری
ولی من میگم وقتی ما نشون بدیم که اهل کار هستیم وقتی نشون بدیم که میتونیم پدرمون هم کمک میکنه بعدم ایشالا
پدرتون 120 سال زتده باشن ولی خوب بعد همه چیز برای شماس دیگه
من کلا معتقدم که نباید رو مال پدر حساب کرد
البته اگه بعدا میخوای بهش نشون بدی از همینجا بهش سلام میکنم و میگه تو تحصیلاتت کم نذاره
در هر صورت دوست عزیز من نظر شخصیمو گفتم ممکنه لزوما درست هم نباشه
در آخر برات آرزوی موفقیت میکنم

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
سعی کن با بابات بیشتر بگردی , به بهانه های الکی برید رستوران اینا
بعدپیشنهاد یه کار بده بهشون بگو که فلان قدر سود داره و اینا حالا شما بیا امتحان کن خلاصه یه جور اعتمادشو جلب کن

big help

Registered User
لایک‌ها
19
متشکرم ولی ببین من احتیاجی به مال صرف پدرم ندارم. پدرم می تونه منو تا پایان تحصیلاتم حمایت مالی کنه ولی حاضر نیست...من جسارت انجام فعالیتهای کاری رو نشون دادم ولی تغییری در سیاست های پدرم به وجود نیومده واین کاملا مشخص کننده همه چیزه، با عرض احترام باید باز هم بگم نظر شخصی شما تحت تاثیر شرایطی که در اون قرار دارید ثبت شده و اصلا درست نیست، اصلا!
کس دیگه ای نبود نظری چیزی بده...دوستان حقوق دان هم باشند و بحث رو حقوقی کنند بد نیست آخه فلسفه رو زیاد نمی پسندم:دی

big help

Registered User
لایک‌ها
19
سعی کن با بابات بیشتر بگردی , به بهانه های الکی برید رستوران اینا
بعدپیشنهاد یه کار بده بهشون بگو که فلان قدر سود داره و اینا حالا شما بیا امتحان کن خلاصه یه جور اعتمادشو جلب کن
من یک بار نه چندین بار همچین کاری رو انجام دادم ولی کو اعتماد؟
پدرم یه حاجی بازاریه که به هیچ صراطی مستقیم نیست،حس می کنم یه جورایی داره عقده های دوران نوجوانی اش و قضایای مربوطه رو رفلکت میده به زندگی من

دوستان برای بار 4 ام میگم راه حل نمی خوام چون راه ام رو انتخاب کردم فقط می خوام در مورد درست یا اشتباه بودن کار پدرم بحث کنیم ،فقط همین و هر کس نظر شخصی خودش رو بیان کنه

Sam_K

Registered User
لایک‌ها
88
چه مشکل مشابهی !!
البته من دیگه با خانواده زندگی نمیکنم ولی خب مشکل شما رو داشتم.
این که میگی پدربزرگت فلان کار رو کرده و پدرت هم الان به شما میگن خیلی زور داره. پدر من میگفت هر کاری میخوای بکنی برو سر کار خودت انجام بده.
وضع مالیش هم در حدی هست که 2 نسل بعد از من هم بتونن بدون مشکل زندگی کنن اما خب....
تا مسافرت که میرفتم خودم پولش رو میدادم و میدم.
پیشنهادی که من دارم: زیاد نپیچ به پدرت. طرز فکرشون رو نمیتونی عوض کنی به هیچ وجه!
سعی کن یه کم روی توقعاتت پا بذاری. درست رو ادامه بده و کنارش هم کار کن. هر چند که کوچیک اما برای خودت یه درآمدی داشته باش.
بعدش که برای خودت پیش پدرت اعتبار ساختی, با دست پر برو پیششون و صحبت کن

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
من خودم پدر هستم دغدغه ها و نگراني ها پدر و مادر رو پير ميكنند . اين نگراني ها حتي بعد از ازدواج هم با پدر و مادر ميمونه .

big help

Registered User
لایک‌ها
19
چه مشکل مشابهی !!
البته من دیگه با خانواده زندگی نمیکنم ولی خب مشکل شما رو داشتم.
این که میگی پدربزرگت فلان کار رو کرده و پدرت هم الان به شما میگن خیلی زور داره. پدر من میگفت هر کاری میخوای بکنی برو سر کار خودت انجام بده.
وضع مالیش هم در حدی هست که 2 نسل بعد از من هم بتونن بدون مشکل زندگی کنن اما خب....
تا مسافرت که میرفتم خودم پولش رو میدادم و میدم.
پیشنهادی که من دارم: زیاد نپیچ به پدرت. طرز فکرشون رو نمیتونی عوض کنی به هیچ وجه!
سعی کن یه کم روی توقعاتت پا بذاری. درست رو ادامه بده و کنارش هم کار کن. هر چند که کوچیک اما برای خودت یه درآمدی داشته باش.
بعدش که برای خودت پیش پدرت اعتبار ساختی, با دست پر برو پیششون و صحبت کن
راه حل نخواسته بودم ولی نظر خوبی بود البته تا حدی

من خودم پدر هستم دغدغه ها و نگراني ها پدر و مادر رو پير ميكنند . اين نگراني ها حتي بعد از ازدواج هم با پدر و مادر ميمونه .
شما نباید یک شاخصه از کاراکتر پدرانه تون رو در بین همه والدین مشترک بدونید...به هر حال تفاوت هایی هست

banned_user_10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,060
تا امروزه روز که هیچی از زندگی نفهمیدیم از بس تحقیر و تنبیه در کار بوده، الانم بهم گفته برو هر غلطی دوست داری بکن من مسئولیتم رو در قبالت انجام دادم.

میگم خوب پدرم یه سرمایه به من بده یه کاری رو شروع کنم...میزنه خودشو به اون راه و قصه پدربزرگم رو تعریف می کنه که به وقت وفات یه قرون براش باقی نگذاشت
دوست عزیز این یک درد مشترکه .. خیلی ها با این مشکل روبرو هستند . از صمیم قلب درکت می کنم ولی متاسفانه از طریق قانونی فکر نکنم بشه اقدامی انجام داد ..

تا همینجاش هم که توضیح دادی کفایت می کنه و نشون دهنده ی اینه که پدرت یک فرد عقده ای هست و انتظار داره شما رو همونطور تربیت کنه که خودش تربیت شده ! و شما همونقدر سختی بکشی که اون کشیده .. اینجور افراد بیمار هستند و مدام در حال مقایسه ی دوران خودشون با دوران فعلی هستند .

چی می کشیم ما از دست این پدرهای خودکامه ! در کل دارم به این نتیجه می رسم که پدر خوب یک پدر مرده س !! چون فقط اونایی که پدرشون فوت شده از اون ها راضی هستند و هی دوست دارن دوباره در کنارشون باشند ! یکی از این پدرهای بی منطق اگه گیرشون می افتاد از زندگی سیر می شدند !

من الان 8 ساله دارم خرج خودمو میدم ولی باباهه انگار طلب باباشو ازم داره !

این هم دعای پایانی !

پروردگارا ! نسل این پدران عقده ای رو از روی زمین بردار !

big help

Registered User
لایک‌ها
19
دوست عزیز این یک درد مشترکه .. خیلی ها با این مشکل روبرو هستند . از صمیم قلب درکت می کنم ولی متاسفانه از طریق قانونی فکر نکنم بشه اقدامی انجام داد ..

تا همینجاش هم که توضیح دادی کفایت می کنه و نشون دهنده ی اینه که پدرت یک فرد عقده ای هست و انتظار داره شما رو همونطور تربیت کنه که خودش تربیت شده ! و شما همونقدر سختی بکشی که اون کشیده .. اینجور افراد بیمار هستند و مدام در حال مقایسه ی دوران خودشون با دوران فعلی هستند .

چی می کشیم ما از دست این پدرهای خودکامه ! در کل دارم به این نتیجه می رسم که پدر خوب یک پدر مرده س !! چون فقط اونایی که پدرشون فوت شده از اون ها راضی هستند و هی دوست دارن دوباره در کنارشون باشند ! یکی از این پدرهای بی منطق اگه گیرشون می افتاد از زندگی سیر می شدند !

من الان 8 ساله دارم خرج خودمو میدم ولی باباهه انگار طلب باباشو ازم داره !

این هم دعای پایانی !

پروردگارا ! نسل این پدران عقده ای رو از روی زمین بردار !
تقریبا همینه...پدر خوب فقط تو فیلمهاست، پدر وین در شوالیه تاریکی، پدر خوزه در فردای پنهان و الی آخر
برای این که نسل پدران عقده ای گسترش پیدا نکنه تنها راهش اینه که ما بچه دار نشیم!!! ازدواج نکنیم و بد و خوب رو از ریشه بخشکونیم چون الان من و تو هم عقده ای هستیم

نظر دیگه؟ ول کنید اون تاپیک های نخ نما رو بیاید و ازواقعیتی که می تونید تغییرش بدید حرف بزنید نه از بودجه وزارت فلان،نه از مرگ n نفر بر اثر سقوط جرثقیل...شما نمی تونید اینها رو تغییر بدید چون تغییر رو از خودتون شروع نکردید
کس دیگه ای نیست نظرشو بگه؟ این جامعه آماری واسم یه کم کمه!

big help

Registered User
لایک‌ها
19
شماها همه یه مشت بچه پولدارید که فقط وقت بی ارزشتون رو صرف حرفهای صدمن یه غاز سیاسی می کنید
چقدر احمق بودم وقتم رو گذاشتم و با شماها دردودل کردم، خرپولهای معتاد بی درد
فقط برید دوران خاتمی رو کنکاش کنید...پشت سیستم هاتون حرف بزنید و بعدش برید قهوه بخورید...اگر مملکت عوض شد اسم من هم عوض
FREAKS

کافر مقدس

Registered User
لایک‌ها
200
شماها همه یه مشت بچه پولدارید که فقط وقت بی ارزشتون رو صرف حرفهای صدمن یه غاز سیاسی می کنید
چقدر احمق بودم وقتم رو گذاشتم و با شماها دردودل کردم، خرپولهای معتاد بی درد
با ما هستی الان ؟!!:blink:

H.A.M.E.D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم از این مشکلات داشتم با پدرم ، سعی کن کمی از خواسته هات بزنی تا راحت تر زنگی کنی ، باز تو میگی بابا 500 میلیون سرمایه داره ف ادم میشناسم باباش بالای 500 میلیارد سرمایشه وضعش از تو بدتره ، خلاصه این موضوع اپدمیه ، بیخیال باش...

بالا