• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پدری دارم من...

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
درسته من خانومم اینم بهت حق میدم که شما مسئولیت بیشتری داری
ولی من میگم وقتی ما نشون بدیم که اهل کار هستیم وقتی نشون بدیم که میتونیم پدرمون هم کمک میکنه بعدم ایشالا
پدرتون 120 سال زتده باشن ولی خوب بعد همه چیز برای شماس دیگه
من کلا معتقدم که نباید رو مال پدر حساب کرد
البته اگه بعدا میخوای بهش نشون بدی از همینجا بهش سلام میکنم و میگه تو تحصیلاتت کم نذاره
در هر صورت دوست عزیز من نظر شخصیمو گفتم ممکنه لزوما درست هم نباشه
در آخر برات آرزوی موفقیت میکنم

بله!حرف شما درست
من قبول دارم نباید رو سرمایه بابا فکر کرد و روش حساب کرد
این قبوله ولی :
اگه خودم کار کنم که شخصا 2ساله دارم کار میکنم و درس میخونم به هیچ جا نمیرسم
الان پولی که در میارم با خرجم 0 میشه بعضی اوقات قبل سر ماه بدهی میارم! تا اخرشم باید کاگر مردم باشی و بازنشسته که شدی به قول دوستم پول قبرتم نداری
دوما ایشون نگفتن بابام سرمایه بده من که!
ما میگیم پدر سرمایه بده.ما قوی کار کنیم در 4 سال بعد سرمایشو بر میگردونیم هیچ...پس فردا با دل جورت زندگی میکنیم و قوی هستیم که داریم کار میکنیم .تا اخر زندگی برای بچمون زیاد میزیاریم به اونم حال بدیم!
مثلا مغازه
یا 100000 تا کار دیگه که با طرح اصولی میشه توش موفق شد!
و بعد چند سال سرمایه پدرو که بر گردوندی ماشین هم زیر پات هست.بهترین کار رو داری.کاگر زیر دستت داری. و 100 تا مزایای دیگه!
بعدشم اکثر پسرا انقدر غرورو دارن که این حرفای شما تو مخشون نمیگنجه!
منتقی تر باشین و حق بدین

msiburner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بابا شماها چقدر توقع دارین
چه لزومی داره پدر مادر بیان سرمایه بدن وقتی میبینن بچه هاشون هنوز نشون ندادن چی تو چنته دارن
الان چند روزه هی این تاپیکهارو میبینم طرف میاد به باباش فحش میده بابام اینه بابام به ننش میده بابام به فلانی میده بابام سرمایش اینقدره و...بابا یه تکونی هم باید خودمون به خودمون بدیم ما همش عادت داریم بشینیم سر همه چیز حاضر آماده بعدم به زمین و زمان فحش بدیم
پدرم داره که داره برای خودشه
من اگه زرنگ باشم خودم روی پای خودم میایستم مطمینا اگه آدم با وجودی باشم و پدرم هم ببینه عرضشو دارم کمکم میکنه
خیلی ببخشید ولی ایشون دختر نیست مثل شما که منتظر پرنسس سوار بر اسب باشه که بیاد و ببرتش
پس فردا میخواد زن بگیره کلی خرج و مخارج داره مثل شما دخترا نیست که کار که هیچه اگر سواد هم نداشته باشن مشکلی نداشته باشه چون شوهر میخواد خرجشون رو بده

sayyedm

Registered User
لایک‌ها
30
هر وقت سر بحث باز شد به پدرت بگو چه پیشنهادی داره که بتونی روی پای خودت وایسی؟
پیشنهادی که از ادامه تحصیل بهتر باشه
ازش بپرس مگه شما خیر بچتونو نمیخواین؟ احتمالا بگه میخوایم بعد بگو یه راهی بزاره جلوت که از ادامه تحصیل بهتر باشه

nima_haji

Registered User
لایک‌ها
120
من چند ساله تقریبا مستقل بودم از 14 سالگی کار می کردم درس می خوندم الانم دانشجوی دانشگاه سراسری هستم و از دو سال پیش شکر خدا مستقلم
بریم سر اصل مطلب یه روز اومدم خونه به بابام گفتم 400 هزار تومن از سه ماهه دستی می خوام همین و فقط همین و بهت بر می گردونم
اومدم با رفیقم یه کاری شروع کردیم که وسطش اون رفت خدوم تا الان تنهایی ادامه میدم شکر خدا خوبه می گزرونیم
سر سه ماه 500 دادم به بابام
درسته از اون ادم هایی نیست که منت بزاره یا مثل پدر استارتر باشه ولی از اول عشقم بود پول تو جیبم بدون منت برای خودم باشه وگرنه همین الان برادر بزرگم ارشد می خونه پولش رو یا من میدم یا پدرم
ولی اگه بتونی حس پول پرستی و رسیدن به پول حلال رو تو خودت تقویت کنی مطمئن باش پیشرفت می کنی و بهش می رسی

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
این مدل پدرهای عقده ای کم نیستن . نمونه ش پدر بنده .
بعضی ها خودشون چون یکم سختی کشیدن دوست دارن بچه شون تا گردن در سختی فرو بره .

{ برای منم این حرف کلیشه ای که پدر خوبی بچه شو میخواد اصلا توی زندگی نمود واقعی پیدا نکرد }

باز هم خدا رو شکر خدا رو داشتم جای پدر

M.hack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام ...بزرگترین مزیت اینترنت چیه؟اینه که راحت می تونی بیای حرفاتو بزنی بدون این که کسی از هویتت با خبر بشه
پدری دارم که ازبرگ گل نازک تر نیست هیچ، از سنگ خارا هم سخت تره...الان 20 سالمه و یک ساله وارد دانشگاه شدم، پدرم همه سرمایه زندگیش روی هم میرسه به 500 میلیون
تا امروزه روز که هیچی از زندگی نفهمیدیم از بس تحقیر و تنبیه در کار بوده، الانم بهم گفته برو هر غلطی دوست داری بکن من مسئولیتم رو در قبالت انجام دادم، یه جورایی داره میگه برو گمشو که وجودت اضافیه:دی
میگم خوب پدرم یه سرمایه به من بده یه کاری رو شروع کنم...میزنه خودشو به اون راه و قصه پدربزرگم رو تعریف می کنه که به وقت وفات یه قرون براش باقی نگذاشت و آخر قصه هم به جای این که بگه کلاغه به خونش نرسید میگه: " حالا فهمیدی مفت خور!!!"
من الان اگر بخوام مستقل بشم عوض درس خوندن باید برم کارگری کنم، البته برام هیچ کثر شانی نیست ولی دیگه باید قید درس رو بزنم با این مخارج زندگی، واقعا آیا میشه که یک پدر هیچ احساسی نسبت به موفقیت فرزندش نداشته باشه؟؟؟ باور کنید اگر تو یتیم خونه کمیته هم بزرگ شده بودیم با این رتبه بالا تو کنکور کمیته حیفش میومد من ترک تحصیل کنم ولی این پدر عزیز من اصلا به فکر این چیزا نیست!

راه حل از شما نمی خوام دوستان، می خوام بپرسم به نظرتون وظیفه والدین در قبال فرزند فقط نون دادنشون تا سن خاصه (اوایل جوانی)؟ اگر اینطوریه پس چه فرقی بین انسان و حیوان؟ حیوونها هم فرزندانشون رو ول می کنند به امان خدا بعد یه سنی...راستی اگر دوستی از قوانین و حقوق سر در میاره ممنون میشم بگه حکم قضایی چه رایی در این مورد داره
رفیق می شه بگی رشته ات چیه ؟ اگه همکار هستیم شاید بتونم کار برات پیدا کنم
من و تو یه جورایی همدرد هستیم اون موقع که دانشجو کاردانی کامپیوتر بودم پدرم یه قرون هم بهم نداد حالا ازدواج کردم خرج عروسیمو نداد هیچ ماشینمم ازم گرفت .اینم بگم که ماشینم رو خودم با پول خودم خریده بودم

cezar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
در اینکه بابات آنرماله شکی نیست اما نگفتی حالا این درس درس که میکنی چی هس که اینقدر بهش امید بستی. داداش من خودم فوق لیسانس عمران دارم ول معطلم.
شما رشته ات چیه که هی میگی استعدادم فلان میشه هدر میشه..
الان پول تو کاریه که خودت راه بندازی با چند نفر شریک شین یه کوفتی تولید کنین حالا خیار چنبر باشه یا یونجه فرقی نمیکنه. وگرنه اگه به امید دکترا و لیسانس الکی و پشت میز نشینی هستی رسما سرکاری.

بعضی پدر ها واقعا بویی از انسانیت نبردن فقط فکر خودشونن یه غذایی هم که جلوت میزارن با منت که زهرمارت میشه
خیال کردن فقط بچه بزرگ کردن اینه که تا 18 سال برسونیش بعد ولش کنی خودش بره دنبال کارش(این دقیقا کار حیووناست)
مثلا خود من تصمیم گرفتم هیچوقت بچه ایی درست نکنم که عاقبت منه داشته باشه

سعی کنید درست صحبت کنید این یوزر نمیدونه که شما میخواید 70 پست بشید روی حرف شما حساب میکنه با هردوتونم

dollarist

Registered User
لایک‌ها
45
پدر در قبال فرزندی که به دنیا آورده مسئوله.نمیشه که وقتی بچه به سن مثلا 20 رسید بهش بگه برو هر غلطی میخای بکن.سن اصلا ملاک نیس.مهم اینه که بچه به جایی برسه که بتونه خودش رو را ببره.این فرار از مسئولیته.شما یه بار خیلی جدی بهش بگو که من خودم نخواستم بیام فرزند شما بشم.شما واسه خودت تصمیم گرفتی من فرزندت بشم و با من هیچ مشورتی نشد.
من فکر میکنم پدر شما از ابتدا پول و ثروت زیادی نداشته و خودش با تلاش زیاد تونسته اینقدر پول به دست بیاره.معمولا اینجور آدما فکر میکنن همه ی اطرافیان به پول و ثروتش چشم دارن و میخان به حساب پولی که اون داره خوشگذرانی کنن و کار نکنن.به نظرم این ذهنیت تو آدمایی که خودشون با سعی و تلاش به جایی رسیدن خیلی قویه.این آدما معمولا سواد و فرهنگ چندان بالایی هم ندارن و قدری عقده های روحی موجب آزار خودشون و اطرافیان میشه.دوست عزیز یه وقت توهین نشه به پدرتون.اما من به شخصه از انسانهای این شکلی متنفرم و اگر من جای شما بودم و پدرم همچین آدمی بود،براش هیچ احترامی قائل نبودم.
به نظر من، غرور و شخصیت ارزشش خیلی بیشتر از موفقیت و زندگی راحته.درس خوندن هم یگانه راه موفقیت نیست.پدری اینچنین باید برای همیشه فراموش شود و باید مسیر زندگی را به شکلی تغییر دادکه دیگر هرگز محتاج اشخاص حقیرالنفس نشد.این افراد اگر چیزکی به شما کمک کنند،در عوض شما را خرد و سرافکنده خواهند کرد.مطمئن باشید اگر شما بتوانید استقلال خود را به دست آورده و دیگر سراغی از او نگیرید،جز سرافکندگی و شرمندگی چیزی برایش باقی نخواهد ماند.

Last edited:

کافر مقدس

Registered User
لایک‌ها
200
این مدل پدرهای عقده ای کم نیستن . نمونه ش پدر بنده .
باز هم خدا رو شکر خدا رو داشتم جای پدر

خوش به حالت ! من که همونو هم نداشتم !

ما میگیم پدر سرمایه بده.ما قوی کار کنیم در 4 سال بعد سرمایشو بر میگردونیم

البته از حق هم نگذریم تمام این ها احتمالات هست .. طرف که نمیاد به باباش بگه تو پول بده من برم به باد بدم ! میگه میخوام چند برابرش کنم .. ولی از کجا معلوم که محاسباتش اشتباه از آب درنیاد و ورشکست نشه ؟! اون وقت سود پول رو که هیچ ، همون اصل پول رو هم قادر نیست که برگردونه

من یه بار می خواستم وام بگیرم بابام حتا حاضر نشد بیاد ضامن بشه چه برسه به اینکه بخواد پول بده ! یه حرفایی می زنید ها !

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
کل سرمایه ما به 100 میلیون نمیرسه اگه لباسامونم بفروشیم اونوقت تو میگی 500 میلیون سرمایه داریم بدبختیم؟

کافر مقدس

Registered User
لایک‌ها
200
آقا اینجا در و پیکر نداره ؟! یکی بیاد این بالایی ها رو راهنمایی کنه به جزیره !! گویا اینجا رو با یک جا دیگه اشتباه گرفتند !

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
آقا اینجا در و پیکر نداره ؟! یکی بیاد این بالایی ها رو راهنمایی کنه به جزیره !! گویا اینجا رو با یک جا دیگه اشتباه گرفتند !
پست ها که پاک میشن.ولی خب بعضی از دوستان بیخیال نمیشن انگار.
فقط توصیه من اینه که اصلا با این آدما بحث نکنید.
فقط گزارش بدید.من پیام خصوصیم رو همیشه چک میکنم

Amoo Navid

Registered User
لایک‌ها
27,114
من پدری دارم که از هر رفیقی برام رفیق تره
با هم که از سر کار برمیگردیم فالوده میزنیم تو رگ
حتی سینما و استخر هم میریم

کافر مقدس

Registered User
لایک‌ها
200

قدرشو بدون . جدی میگم . بگیر دستشو ببوس . اینجور پدرها در اقلیت هستند .

همین امروز براش سنگ تموم بذار ، شاید که فردایی در کار نباشه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
من یه بار می خواستم وام بگیرم بابام حتا حاضر نشد بیاد ضامن بشه چه برسه به اینکه بخواد پول بده ! یه حرفایی می زنید ها !

دقیقا وظیفه پدر یعنی پشت فرزند بودن
یعنی یه نقطه اتکا بودن
من نمیدونم پدرایی که جربزه اینم ندارن دقیقا چرا پدر میشن ؟
مگه زورتون کردن بچه دار شید ؟
کشیدم که میگما

Carlsberg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دقیقا وظیفه پدر یعنی پشت فرزند بودن
یعنی یه نقطه اتکا بودن
من نمیدونم پدرایی که جربزه اینم ندارن دقیقا چرا پدر میشن ؟
مگه زورتون کردن بچه دار شید ؟
کشیدم که میگما
کاملا درسته دوست عزیز واقعا متوجه نمیشم ما حاصل شهوت اینهاییم و حالا دارن ما رو طرد می کنن
پدر خود من از 16 سالگی از خونه پرتم کرد بیرون!!! اون موقع فقط 100 تومن تو حسابم داشتم رفتم یه اتاق کرایه کردم بغل یه توالت عمومی و ادامه دادم، اون اوایل یادم میاد سه وعده نون درست حسابی نداشتم بخورم ولی مثل سگ جون کندم و الان بعد 12 سال همه چی دارم و دیگه پدری رو نمیشناسم، همه چی دارم ولی شاید باورتون نشه که چقدر کمبود دارم، عقده دارم
عقده اون سالهایی که تحصیل نکردم،عقده پدری که هیچ وقت محبتشو حس نکردم. یه جورایی دیگه همه اون چیزهایی که عمرمو پاش دادم بهم حال نمیده، همشو از چشم پدرم می بینم
اینم بگم پدر من داشت و نداد، درست مثل پدر این دوستمون
ببین رفیق هر کار می کنی ترک تحصیل نکن، شده از نون شبت بزن ولی درستو ادامه بده که صبح مثل من نشی، راستی بچه دار هم نشو که صبح عقده هاتو خواسته و نخواسته سر اون خالی نکنی

Carlsberg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یعنی من اگر همچین پدری داشتم دست و پا شو می بوسیدم
همین الان برو دستشو ببوس، خدا رو روزی هزار بار شکر کن که همچین نعمتی بهت داده

بالا