باهات همدردی میکنم
درسته من خانومم اینم بهت حق میدم که شما مسئولیت بیشتری داری
ولی من میگم وقتی ما نشون بدیم که اهل کار هستیم وقتی نشون بدیم که میتونیم پدرمون هم کمک میکنه بعدم ایشالا
پدرتون 120 سال زتده باشن ولی خوب بعد همه چیز برای شماس دیگه
من کلا معتقدم که نباید رو مال پدر حساب کرد
البته اگه بعدا میخوای بهش نشون بدی از همینجا بهش سلام میکنم و میگه تو تحصیلاتت کم نذاره
در هر صورت دوست عزیز من نظر شخصیمو گفتم ممکنه لزوما درست هم نباشه
در آخر برات آرزوی موفقیت میکنم
خیلی ببخشید ولی ایشون دختر نیست مثل شما که منتظر پرنسس سوار بر اسب باشه که بیاد و ببرتشبابا شماها چقدر توقع دارین
چه لزومی داره پدر مادر بیان سرمایه بدن وقتی میبینن بچه هاشون هنوز نشون ندادن چی تو چنته دارن
الان چند روزه هی این تاپیکهارو میبینم طرف میاد به باباش فحش میده بابام اینه بابام به ننش میده بابام به فلانی میده بابام سرمایش اینقدره و...بابا یه تکونی هم باید خودمون به خودمون بدیم ما همش عادت داریم بشینیم سر همه چیز حاضر آماده بعدم به زمین و زمان فحش بدیم
پدرم داره که داره برای خودشه
من اگه زرنگ باشم خودم روی پای خودم میایستم مطمینا اگه آدم با وجودی باشم و پدرم هم ببینه عرضشو دارم کمکم میکنه
رفیق می شه بگی رشته ات چیه ؟ اگه همکار هستیم شاید بتونم کار برات پیدا کنمسلام ...بزرگترین مزیت اینترنت چیه؟اینه که راحت می تونی بیای حرفاتو بزنی بدون این که کسی از هویتت با خبر بشه
پدری دارم که ازبرگ گل نازک تر نیست هیچ، از سنگ خارا هم سخت تره...الان 20 سالمه و یک ساله وارد دانشگاه شدم، پدرم همه سرمایه زندگیش روی هم میرسه به 500 میلیون
تا امروزه روز که هیچی از زندگی نفهمیدیم از بس تحقیر و تنبیه در کار بوده، الانم بهم گفته برو هر غلطی دوست داری بکن من مسئولیتم رو در قبالت انجام دادم، یه جورایی داره میگه برو گمشو که وجودت اضافیه:دی
میگم خوب پدرم یه سرمایه به من بده یه کاری رو شروع کنم...میزنه خودشو به اون راه و قصه پدربزرگم رو تعریف می کنه که به وقت وفات یه قرون براش باقی نگذاشت و آخر قصه هم به جای این که بگه کلاغه به خونش نرسید میگه: " حالا فهمیدی مفت خور!!!"
من الان اگر بخوام مستقل بشم عوض درس خوندن باید برم کارگری کنم، البته برام هیچ کثر شانی نیست ولی دیگه باید قید درس رو بزنم با این مخارج زندگی، واقعا آیا میشه که یک پدر هیچ احساسی نسبت به موفقیت فرزندش نداشته باشه؟؟؟ باور کنید اگر تو یتیم خونه کمیته هم بزرگ شده بودیم با این رتبه بالا تو کنکور کمیته حیفش میومد من ترک تحصیل کنم ولی این پدر عزیز من اصلا به فکر این چیزا نیست!
راه حل از شما نمی خوام دوستان، می خوام بپرسم به نظرتون وظیفه والدین در قبال فرزند فقط نون دادنشون تا سن خاصه (اوایل جوانی)؟ اگر اینطوریه پس چه فرقی بین انسان و حیوان؟ حیوونها هم فرزندانشون رو ول می کنند به امان خدا بعد یه سنی...راستی اگر دوستی از قوانین و حقوق سر در میاره ممنون میشم بگه حکم قضایی چه رایی در این مورد داره
در اینکه بابات آنرماله شکی نیست اما نگفتی حالا این درس درس که میکنی چی هس که اینقدر بهش امید بستی. داداش من خودم فوق لیسانس عمران دارم ول معطلم.
شما رشته ات چیه که هی میگی استعدادم فلان میشه هدر میشه..
الان پول تو کاریه که خودت راه بندازی با چند نفر شریک شین یه کوفتی تولید کنین حالا خیار چنبر باشه یا یونجه فرقی نمیکنه. وگرنه اگه به امید دکترا و لیسانس الکی و پشت میز نشینی هستی رسما سرکاری.
بعضی پدر ها واقعا بویی از انسانیت نبردن فقط فکر خودشونن یه غذایی هم که جلوت میزارن با منت که زهرمارت میشه
خیال کردن فقط بچه بزرگ کردن اینه که تا 18 سال برسونیش بعد ولش کنی خودش بره دنبال کارش(این دقیقا کار حیووناست)
مثلا خود من تصمیم گرفتم هیچوقت بچه ایی درست نکنم که عاقبت منه داشته باشه
این مدل پدرهای عقده ای کم نیستن . نمونه ش پدر بنده .
باز هم خدا رو شکر خدا رو داشتم جای پدر
ما میگیم پدر سرمایه بده.ما قوی کار کنیم در 4 سال بعد سرمایشو بر میگردونیم
پست ها که پاک میشن.ولی خب بعضی از دوستان بیخیال نمیشن انگار.آقا اینجا در و پیکر نداره ؟! یکی بیاد این بالایی ها رو راهنمایی کنه به جزیره !! گویا اینجا رو با یک جا دیگه اشتباه گرفتند !
من پدری دارم که از هر رفیقی برام رفیق تره
با هم که از سر کار برمیگردیم فالوده میزنیم تو رگ
حتی سینما و استخر هم میریم
قدرشو بدون . جدی میگم . بگیر دستشو ببوس . اینجور پدرها در اقلیت هستند .
همین امروز براش سنگ تموم بذار ، شاید که فردایی در کار نباشه
من یه بار می خواستم وام بگیرم بابام حتا حاضر نشد بیاد ضامن بشه چه برسه به اینکه بخواد پول بده ! یه حرفایی می زنید ها !
کاملا درسته دوست عزیز واقعا متوجه نمیشم ما حاصل شهوت اینهاییم و حالا دارن ما رو طرد می کنندقیقا وظیفه پدر یعنی پشت فرزند بودن
یعنی یه نقطه اتکا بودن
من نمیدونم پدرایی که جربزه اینم ندارن دقیقا چرا پدر میشن ؟
مگه زورتون کردن بچه دار شید ؟
کشیدم که میگما
یعنی من اگر همچین پدری داشتم دست و پا شو می بوسیدممن پدری دارم که از هر رفیقی برام رفیق تره
با هم که از سر کار برمیگردیم فالوده میزنیم تو رگ
حتی سینما و استخر هم میریم