• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پدری دارم من...

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
راستی بچه دار هم نشو که صبح عقده هاتو خواسته و نخواسته سر اون خالی نکنی

این یه موردو شدیدا تو ذهنم مونده و همیشه بهش فکر میکنم
البته پدر من اوضاع مالی خوبی داره منظورم غیر مالی بود تو موارد غیر مالی فوق العاده باهم مشکلات داشتیم
منظورم پشتوانه روحی بود هیچ موقع از زمان بچگی تا حالا نشده که من یه بار یه کاری رو بخوام انجام بدم کسی منو حمایت کرده باشه
هیچ موقعی نذاشتن خودم یه کاری رو شروع کنم و اگه اشتباه کردم کمکم کنن
همیشه تا خواستم یه کاری کنم سریع منو ترسوندن و گفتن که برو جلو اما خودتیو خودت و رو ما حساب نکن
کلا هم ادم کم توقعی بودم از بابام خیلی از لحاظ مالی چیز زیادی نخواستم و از 2-3 سال پیش هم که دیگه خودم پول دار اوردم و ....

ولی واقعا این جمله که :
بخوام یه کاری بکنم و بابام بگه برو جلو نترس

عین رویا شد واسم :(

pris0n

Registered User
لایک‌ها
32
باهاش کل نکن ارث خوبی بهت میرسه :happy:

کافر مقدس

Registered User
لایک‌ها
200
باهاش کل نکن ارث خوبی بهت میرسه :happy:

اوووووووه ! یعنی هزار دفعه بیشتر این حرف رو شنیدم ! از اطرافیان و دوستان .. میگن صبر کن هر چقدر جمع می کنه مال شماست ! بابا پیر شدیم دیگه ! کی می خواد این ارث کوفتی بهمون برسه ؟! یاد وعده ی بهشت و حوری و این چیزا می افتم . وعده ی سر خرمن !

mohsenoo

Registered User
لایک‌ها
78
ابراز همدردی منم بپذیر.منم پدری دارم که مالش رو بیشتر از پسرش دوس داره.از همین حاجی بازاریاس مث بابای شما.3-4 سال مفتی براش حمالی کردم کاش تف کف دستم میانداخت.بزور خرجای روزمرم رو میده.در حال حاضر تو شهر غریب دارم درس میخونم تو دانشگاه دولتی.خرجم بالاست اما راحتم چون با تمام سختیا دیگه تحمل نمیکنم همچین آدمی رو اطرافم.به شدت هم دنبال کار هستم همزمان انجام بدم.

dollarist

Registered User
لایک‌ها
45
من پدری دارم که از هر رفیقی برام رفیق تره
با هم که از سر کار برمیگردیم فالوده میزنیم تو رگ
حتی سینما و استخر هم میریم
این شکل رابطه با پدر خیلی کم پیش میاد و باید قدرش رو دونست.
اما من بیشتر از این، به پدری که قاطع و پر ابهت و در عین حال بزرگمنش و لوتی صفت باشه رو بیشتر میپسندم.در واقع به معنای حقیقی کلمه مرد باشه.

Carlsberg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اوووووووه ! یعنی هزار دفعه بیشتر این حرف رو شنیدم ! از اطرافیان و دوستان .. میگن صبر کن هر چقدر جمع می کنه مال شماست ! بابا پیر شدیم دیگه ! کی می خواد این ارث کوفتی بهمون برسه ؟! یاد وعده ی بهشت و حوری و این چیزا می افتم . وعده ی سر خرمن !
الحق که تشبیه توپی بود...واقعا آخه کی؟؟؟!!
ابراز همدردی منم بپذیر.منم پدری دارم که مالش رو بیشتر از پسرش دوس داره.از همین حاجی بازاریاس مث بابای شما.3-4 سال مفتی براش حمالی کردم کاش تف کف دستم میانداخت.بزور خرجای روزمرم رو میده.در حال حاضر تو شهر غریب دارم درس میخونم تو دانشگاه دولتی.خرجم بالاست اما راحتم چون با تمام سختیا دیگه تحمل نمیکنم همچین آدمی رو اطرافم.به شدت هم دنبال کار هستم همزمان انجام بدم.
تو هم مال من رو بپذیر دوست من
راستی کار می خواستی؟ کدوم شهری؟ چه نوع کاری می خوای شاید بتونم کمکت کنم
این شکل رابطه با پدر خیلی کم پیش میاد و باید قدرش رو دونست.
اما من بیشتر از این، به پدری که قاطع و پر ابهت و در عین حال بزرگمنش و لوتی صفت باشه رو بیشتر میپسندم.در واقع به معنای حقیقی کلمه مرد باشه.
داریم؟؟؟؟:دی

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
اقا اینی که شما میگی مال قصه هاس ;)
از اینجور پدرا کلا ندیدیم تا حالا

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk

Carlsberg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تقریا میشه گفت نه.اما من یکی دو مورد دیدم.در واقع این پدر خدای فرزندش میشه!پسری که تحت تربیت این پدر باشه،بی شک،انسان بزرگی میشه.

اقا اینی که شما میگی مال قصه هاس ;)
از اینجور پدرا کلا ندیدیم تا حالا

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk
شایدم باشه ولی من ندیدم

بالا