mahdibas21
Registered User
- نوشتهها
- 133
- لایکها
- 16
هزار نمایش 50 تومان اصلا بصرفه نیست معمولا هم به ازای 1000 نمایش معمولا یک کلیک یا بیشتر هم میشه مگر اینکه تعداد بالای بنر از این سیستم در سایت قرار بگیره که با توجه به هاست کند و سرعت افتضاح این سایت همکاری را قطع کردم چون اونقدر کند بود که باعث میشد سایت خیلی دیر لود بشه یا با قطعی
هزار نمایش 50 تومان اصلا بصرفه نیست معمولا هم به ازای 1000 نمایش معمولا یک کلیک یا بیشتر هم میشه مگر اینکه تعداد بالای بنر از این سیستم در سایت قرار بگیره که با توجه به هاست کند و سرعت افتضاح این سایت همکاری را قطع کردم چون اونقدر کند بود که باعث میشد سایت خیلی دیر لود بشه یا با قطعی
مثل این که واجب شد دوباره باهاشون صحبت کنم
ولی بعید می دونم ربطی به این چیزا داشته باشه
نه خیلی کمتر از وبگذر میشماره دلیلشم نمیدونم چیه البته هیچکدوم درست نمیشمارن هر سایت کلیکی که بر اساس شمارش کار میکنه همشون شمارششون خیلی کمه مخصوصا نکس وان نتورک که دیگه نوبره
بنده با ایشون قرارداد دارم . وجه هر ماه را پیش پرداخت می کنند. قبول دارم آمارشان از آمار وبگذار 20 درصد پایین نشون میده ... ولی در کل راضی هستم. آمار ماهانه 10 میلیون نمایش
شده واسه 10 هزار تومنم واریز نکردن... تاپیک بزنید تا حال طرف جا بیاد !
یکی پیدا میشه عین اینا 200 300 تومنو واریز نمیکنن و ساده از کنارش رد میشن یه آدمایی هم هستن عین مای پاپ اپ که چن روز بعد جمع کردنش ایمیل میده که شماره کارت جدید بده این 5تومنی که ته حسابت مونده واریز کنم !
دوستان الان بخوایم با اینجور شرکت های مشابه کار کنیم. بهترین سایت تبلیغات کلیکی بنری برای نمایش دهنده کجاست.؟
شما کد کدوم سایت ها رو تو سایتتون گذاشتید؟
یه توضیحاتی بدید ممنون میشم