• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرداخت نکردن واریزی سایت کلیکی ادتیوب adtube

mahdibas21

Registered User
لایک‌ها
16
هزار نمایش 50 تومان اصلا بصرفه نیست معمولا هم به ازای 1000 نمایش معمولا یک کلیک یا بیشتر هم میشه مگر اینکه تعداد بالای بنر از این سیستم در سایت قرار بگیره که با توجه به هاست کند و سرعت افتضاح این سایت همکاری را قطع کردم چون اونقدر کند بود که باعث میشد سایت خیلی دیر لود بشه یا با قطعی
هزار نمایش 50 تومان اصلا بصرفه نیست معمولا هم به ازای 1000 نمایش معمولا یک کلیک یا بیشتر هم میشه مگر اینکه تعداد بالای بنر از این سیستم در سایت قرار بگیره که با توجه به هاست کند و سرعت افتضاح این سایت همکاری را قطع کردم چون اونقدر کند بود که باعث میشد سایت خیلی دیر لود بشه یا با قطعی
مثل این که واجب شد دوباره باهاشون صحبت کنم
ولی بعید می دونم ربطی به این چیزا داشته باشه
نه خیلی کمتر از وبگذر میشماره دلیلشم نمیدونم چیه البته هیچکدوم درست نمیشمارن هر سایت کلیکی که بر اساس شمارش کار میکنه همشون شمارششون خیلی کمه مخصوصا نکس وان نتورک که دیگه نوبره
بنده با ایشون قرارداد دارم . وجه هر ماه را پیش پرداخت می کنند. قبول دارم آمارشان از آمار وبگذار 20 درصد پایین نشون میده ... ولی در کل راضی هستم. آمار ماهانه 10 میلیون نمایش
شده واسه 10 هزار تومنم واریز نکردن... تاپیک بزنید تا حال طرف جا بیاد !
یکی پیدا میشه عین اینا 200 300 تومنو واریز نمیکنن و ساده از کنارش رد میشن یه آدمایی هم هستن عین مای پاپ اپ که چن روز بعد جمع کردنش ایمیل میده که شماره کارت جدید بده این 5تومنی که ته حسابت مونده واریز کنم !

دوستان الان بخوایم با اینجور شرکت های مشابه کار کنیم. بهترین سایت تبلیغات کلیکی بنری برای نمایش دهنده کجاست.؟
شما کد کدوم سایت ها رو تو سایتتون گذاشتید؟
یه توضیحاتی بدید ممنون میشم

Grudge

Registered User
لایک‌ها
116
طبق مکاتبه ای که داشتیم. گفتند ما براساس بازدید کار میکنیم و اون درآمدی که نمایش داده میشه حساب نیست. بعد از کلی اعتراض گفتند 240 هزار تومن رو نمیتونیم واریز کنیم. 100 تومن میتونیم بدیم..!!
به نظرتون چیکار کنم.؟ واقعا حرفی ندارم

کاری از دستتون بر نمیاد مگر اینکه به همون 100 ت قانع شید , میشه گفت حرف آخرشون هست ..

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213
با بنده تماس گرفتند و گفتند 7 بنر قرار بدم و سایز ها رو اعلام کنم
برای هر 1000 نمایش هم 50 تومان
واقعا به صرفه نیست اگر کلیک ها حساب نشه و بابت 1000 بازدید 50 تومان
بنر هارو با قیمت خیلی پایین اجاره بدید به صرفه تر هست

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
با بنده تماس گرفتند و گفتند 7 بنر قرار بدم و سایز ها رو اعلام کنم
برای هر 1000 نمایش هم 50 تومان
واقعا به صرفه نیست اگر کلیک ها حساب نشه و بابت 1000 بازدید 50 تومان
بنر هارو با قیمت خیلی پایین اجاره بدید به صرفه تر هست

هر کلیک 200 تومان

adnegah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
متاسفانه هر چند وقت یکبار یک شبکه تبلیغات این چنینی راه اندازی میشه و با عدم اجرای تعهدات و پرداخت نکردن درآمد وبمستران باعث بی اعتمادی وبمستران نسبت به تمامی شبکه های تبلیغات و عدم تمایل به همکاریشون با این شبکه ها خواهد شد. در واقع یک شبکه تبلیغات باید با جلب رضایت کاربران باید یک رابط قابل اعتماد بین تبلیغ کننده و نمایش دهنده باشد تا ساختار مناسبی را برای یک همکاری برد برد ایجاد کند.
معمولا شبکه های تبلیغاتی که توسط یک یا دو نفر شخص راه اندازی میشه، شرکت ثبت شده ندارن و اینماد دریافت نکردن این رفتارها رو نشون میدن و کاربران هستن که نباید به این چنین وب سایت هایی اعتماد کنن

Last edited:

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,448
متاسفانه هر چند وقت یکبار یک شبکه تبلیغات این چنینی راه اندازی میشه و با عدم اجرای تعهدات و پرداخت نکردن درآمد وبمستران باعث بی اعتمادی وبمستران نسبت به تمامی شبکه های تبلیغات و عدم تمایل به همکاریشون با این شبکه ها خواهد شد. در واقع یک شبکه تبلیغات باید با جلب رضایت کاربران باید یک رابط قابل اعتماد بین تبلیغ کننده و نمایش دهنده باشد تا ساختار مناسبی را برای یک همکاری برد برد ایجاد کند.
معمولا شبکه های تبلیغاتی که توسط یک یا دو نفر شخص راه اندازی میشه، شرکت ثبت شده ندارن و اینماد دریافت نکردن این رفتارها رو نشون میدن و کاربران هستن که نباید به این چنین وب سایت هایی اعتماد کنن
شمارش سیستم شما رو هم تست کردم افتضاح بود

adnegah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
شمارش سیستم شما رو هم تست کردم افتضاح بود
شمارش سخت گیرانه نمایش و کلیک ها برای افزایش کیفیت تبلیغات و جلوگیری از تقلب ها می باشد.
مشتریان ادنگاه باید از کیفیت تبلیغات رضایت داشته باشند تا ما هم بتوانیم درآمد وب سایت ها رو بیشتر کنیم.

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
دوستان الان بخوایم با اینجور شرکت های مشابه کار کنیم. بهترین سایت تبلیغات کلیکی بنری برای نمایش دهنده کجاست.؟
شما کد کدوم سایت ها رو تو سایتتون گذاشتید؟
یه توضیحاتی بدید ممنون میشم
من با Anetwork کار کردم راضی هستم و irpopup هم پست ثابت داره قیمتش هم مناسبه
پیشنهاد می کنم با کسب و کارهای نوپا کار نکنید یه روز مشکل شمارش یک روز عدم شفافیت و تناقض در کلام یک روز تاخیر در پرداخت و عدم پاسخگویی یا پشتیبانی در نهایت عدم واریز و نارضایتی...

alipopup-ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام وارادت ما سیستم پاپ اپ را داریم توی سیاتمون می تونیم از طریق پاپ اپ به شما عزیزان پولی خوبی پرداخت کنیم : )

ALIPOPUP.IR

Blog313.Com

Registered User
لایک‌ها
81
دقیقا همین اتفاق برای من افتاد امروز بعد از گذشت 5 ماه بعد از درخواست و تماس های مکرر حساب رو بستن و امروز که زنگ زدم می گفتند آمارتون با هم نمی خونه تعداد کلیک ب نمایش.
باید کاربراتون کلیک و خرید می کردنند.

چی بگم اعتماد نکنید طرف می گه قانون نانوشته است.

parsteam

Registered User
لایک‌ها
97
نکس وان نتورک کلاهبرداره بهش پیام هم بدی که واریز نکردی چرا خیلی راحت بدون جواب بلاک میکنه آقا !!

Blog313.Com

Registered User
لایک‌ها
81
لینک تاپیک ها رو براشون ارسال کردم.
حتی براشون مهم هم نیست.
دزدان دیگه دزد.

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
با همون ای نتورک کار کنید حداقل پرداختی دارند
اوایل خیلی خوب بود الان دیگه همشون دزد شدن

mohammadmtl21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز
من هم متاسفانه قربانی کلاهبرداری این شرکت هستم اون هم مبلغ 710000 هزارتومان
یک خرداد در پنل این سایت ثبت نام کردم و کد تبلیغاتشون رو به مدت 10 روز در سایتم گذاشتم یه لایت باکس و یه بنر شناور
بار اول 12 خرداد باهاشون تماس گرفتم که آقای بی ادبی پاسخ دادن و از بد صحبت کردنش که بگذریم گفتن باید واستید تا مسئول پابلیشرها اقای نور الهی یا عبدالهی دقیق خاطرم نیست که در مرخصی هستن برگردم و من از اون روز تبلیغ رو برداشتم، یکشنبه یعنی امروز روز 20 خرداد 97 جهت پیگیری مجدد واریز تماس گرفتم و اقایی که مسئول ناشران بودن با کمال وقاحت و بی شرمی زیر همه چی زدن و گفتن ما حتی موظف نیستیم یه 1000تومنی به شما بدیم، هیچ بدهی به شما نداریم و سایت شما مورد تایید ما نیست در حالیکه وقتی من در پنلشون ثبت کردم دقیقا سایتم مورد تاییدشون بود و کد تبلیغ رو که گذاشتم بدون مشکل نمایش داده شد، بهش گفتم چرا همون زمان ثبت نام جایی از پنل اشاره نکردید که باید اول تماس بگیریم باهاتون و سایت رو تایید کردید و هیچ پاسخی ندادن به این سوال و فقط گفتن ما هیچ بدهی به شما نداریم، تمام آمار با جزئیات کامل در پنلشون موجوده، ، این درحالیه که خداییش سایت هیچ مشکلی نداره و روزانه هزاران آیپی منحصر بفرد از گوگل دارم و تاحالا با هیچکدومش از اژانس های تبلیغاتی که کار کردن همچین سرقتی و کلاهبرداری رو شاهد نبودم

الان که سرچ کردن دیدم کسای دیگه ای هم انگار همین مشکل رو دارن واقعا جای تاسف داره همچین مجموعه کلاهبرداری با کمال آرامش داره به فعالیتش ادامه میده و خدا میدونه سر چندصد نفر ناشر رو اینطور کلاه گذاشتن
اگر کسی شکایت رسمی کرده بنده تمام کمال حاضرم در این شکایت شریک و پیگیر این کار بشیم به صورت چند نفره تا قدرت لازم رو داشته باشیم برای محکوم کردن این ادتیوب کلاهبردار

اینم اسکرین شات آمار وبسایتم در پنل ادتیوب هست
Screenshot (139).jpg

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
از منم 100 تومن زد.

parsteam

Registered User
لایک‌ها
97
نکست وان نتورک که بهش میگفتی چرا واریز نکردی بدون حرفی راحت بلاک میکرد!!

بالا