Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
تایید میشهمن نمی دونم چرا همه هی میگن یکی از دوستام ؟ :f34r:
بابا یکی که از پرداخت طلب کاره بیاد جلو ... :hmm:
شاکی ها کجایند؟
تایید میشهمن نمی دونم چرا همه هی میگن یکی از دوستام ؟ :f34r:
مارکت 200 هست...سال دوم 100بنده پس از کلی جستجو و تحقیقات با این نتیجه رسیدم که اگه ایران مارکت بشه با 100 سرویس گرفت از همه راحت تر و بدون دردسرتره اما اگه روی 200 باشه انتخاب های دیگه ای هم پیش میآید مثل dpay و فرستنده
من نمی دونم چرا همه هی میگن یکی از دوستام ؟ :f34r:
نه عزیزم پرداخت 150 سال اول شایدم با منت 120 تومن بهت بدن سال بعد هم 65 تومن
ایران مارکت 100 هم میده اگه تماس بگیری
شما مدرک داری و می تونی ثابت کنی که این دوستمون از شرکت رهنما هست....این خیلی طبیعی هست !!! شما باید از هم شهری هاتون دفاع کنید !!!! کی میدونه شاید خودتون هم جزء همون شرکت رهنما باشید !!!
(ولی همیشه باید حرف حق رو گفت ، منم مشهدی هم و می تونم بگم که ایران مارکت عالیه ولی نمی گم)
در این مورد هم من از دوستانم در خواست می کنم که بیان توی همین تاپیک اعلام کنند !!!
:lol::lol::lol:کی میدونه شاید خودتون هم جزء همون شرکت رهنما باشید !!!
شما مدرک داری و می تونی ثابت کنی که این دوستمون از شرکت رهنما هست....
ایران مارکت 100 هم میده اگه تماس بگیری
وب سایت قرار نمی دی کهقراردادي كه فرد با اين شركتها (ماركت ، پرداخت و ...) براي فروش پستي مي بنده شامل چند سايت مي شه؟
در پنلي كه مي دهند مي تونم به تعداد نامحدود وبسايت معرفي كنم؟
قراردادي كه فرد با اين شركتها (ماركت ، پرداخت و ...) براي فروش پستي مي بنده شامل چند سايت مي شه؟
در پنلي كه مي دهند مي تونم به تعداد نامحدود وبسايت معرفي كنم؟
تخفیف مارکت سنتر برای الکامپ بود که گذشت..اقا اینکه گفتم پرداخت سال اول 150 میگیره نه 100 را زنگ بزنین سوال کنید
و اینکه گفتم ایران مارکت زنگ بزنین یا تو نمایشگاه الکامپ تا 50 درصد هم تخفیف میده را از روی بحث بچه ها تو چند تا انجمن برداشت کردم ( چون قرار بود صادقانه باشه ) شایدم ندن
شما مدرک داری و می تونی ثابت کنی که این دوستمون از شرکت رهنما هست....
ببین شما جهت دار دارین می نویسید...عرض کردم شاید !!!!(لطفا توی خوندن پست ها دقت کنید و بعد اسلحه بردارید )
اصلا به من چه !! خدا کنه که پول شما رو نخوره !!! دیگه هم این بحث رو دنبال نمی کنم !! جون از قدیم گفتم که !!
نرود میخ آهنین در سنگ !!!
این خیلی طبیعی هست !!! شما باید از هم شهری هاتون دفاع کنید !!!! کی میدونه شاید خودتون هم جزء همون شرکت رهنما باشید !!!
(ولی همیشه باید حرف حق رو گفت ، منم مشهدی هم و می تونم بگم که ایران مارکت عالیه ولی نمی گم)
در این مورد هم من از دوستانم در خواست می کنم که بیان توی همین تاپیک اعلام کنند !!!