سایت ملی باکس که در تاریخ 20/1/92 شروع به فعالیت کرده روزانه حداقل 10 آگهی استاندارد 10 تومانی به همراه چندین آگهی کوچک و خیلی کوچک میدهد در عضویت استاندار 1000 نفر میتوانید اجاره کنید هزینه هر نفر اجاره 700 تومان است در ماه 500 تومان از هر زیرمجموعه اجاره ای میتوانید سود داشته باشید.حتما عضو شوید.
پردرآمدترین سایت کلیکی ایرانیه 500 تومان سود از هر زیرمجموعه اجاره ای
روزانه 10 آگهی استاندارد 10 تومانی
از هر زیرمجموعه 1200 تومان در ماه کسب میکنید که 500 تومان سودش میشه از همه باکسها بیشتر
میانگین واقعا بالای زیرمجموعه ها (میانگین زیرمجموعه های من تا الان 10 است واقعا عالیه)
درامد تا 500000 تومان در ماه فقط در عضویت استاندارد و در صورت ارتقا حتی بیشتر
پرداخت سریع 24 ساعته با پشتیبانی خوب
4 تومان به ازای کلیک هر زیرمجموعه
به جرات میتونم بگم که پردرامدترین سایت و سریعترین سایت در پرداخته و در واقع بهترینه خودت که عضو بشی واقعا متوجه میشی(من خودم برداشت داشتم)
پشتیبانیشم خوبه اسپانسر هم داره از این بهتر باکس ایرانی وجود نداره.فعلا که بهترینه
سایت واقعا فوقالعاده ای است حتما عضو شوید میتوانید با کلیک بر روی بنر زیر ثبت نام کنید.

پردرآمدترین سایت کلیکی ایرانیه 500 تومان سود از هر زیرمجموعه اجاره ای
روزانه 10 آگهی استاندارد 10 تومانی
از هر زیرمجموعه 1200 تومان در ماه کسب میکنید که 500 تومان سودش میشه از همه باکسها بیشتر
میانگین واقعا بالای زیرمجموعه ها (میانگین زیرمجموعه های من تا الان 10 است واقعا عالیه)
درامد تا 500000 تومان در ماه فقط در عضویت استاندارد و در صورت ارتقا حتی بیشتر
پرداخت سریع 24 ساعته با پشتیبانی خوب
4 تومان به ازای کلیک هر زیرمجموعه
به جرات میتونم بگم که پردرامدترین سایت و سریعترین سایت در پرداخته و در واقع بهترینه خودت که عضو بشی واقعا متوجه میشی(من خودم برداشت داشتم)
پشتیبانیشم خوبه اسپانسر هم داره از این بهتر باکس ایرانی وجود نداره.فعلا که بهترینه
سایت واقعا فوقالعاده ای است حتما عضو شوید میتوانید با کلیک بر روی بنر زیر ثبت نام کنید.

Last edited: