• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پردرآمدترین باکس ایرانی با پرداخت24 ساعته بیا تو ضرر نمیکنی

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
سایت ملی باکس که در تاریخ 20/1/92 شروع به فعالیت کرده روزانه حداقل 10 آگهی استاندارد 10 تومانی به همراه چندین آگهی کوچک و خیلی کوچک میدهد در عضویت استاندار 1000 نفر میتوانید اجاره کنید هزینه هر نفر اجاره 700 تومان است در ماه 500 تومان از هر زیرمجموعه اجاره ای میتوانید سود داشته باشید.حتما عضو شوید.
پردرآمدترین سایت کلیکی ایرانیه 500 تومان سود از هر زیرمجموعه اجاره ای
روزانه 10 آگهی استاندارد 10 تومانی
از هر زیرمجموعه 1200 تومان در ماه کسب میکنید که 500 تومان سودش میشه از همه باکسها بیشتر
میانگین واقعا بالای زیرمجموعه ها (میانگین زیرمجموعه های من تا الان 10 است واقعا عالیه)

درامد تا 500000 تومان در ماه فقط در عضویت استاندارد و در صورت ارتقا حتی بیشتر
پرداخت سریع 24 ساعته با پشتیبانی خوب
4 تومان به ازای کلیک هر زیرمجموعه
به جرات میتونم بگم که پردرامدترین سایت و سریعترین سایت در پرداخته و در واقع بهترینه خودت که عضو بشی واقعا متوجه میشی(من خودم برداشت داشتم)

پشتیبانیشم خوبه اسپانسر هم داره از این بهتر باکس ایرانی وجود نداره.فعلا که بهترینه

سایت واقعا فوقالعاده ای است حتما عضو شوید میتوانید با کلیک بر روی بنر زیر ثبت نام کنید.
468x60.gif

Last edited:

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
اکثر پرداختی هاش کمتر از یک روز کاری و حتی در 3 ساعت انجام شده!!!!برای اثبات میتونید به انجمنش بروید.و این فکر میکنم بینظیره

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
یک دفعه معرفی شده

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
واقعا پرداختی داره؟ من تو تئوباکس یکسال فعالیت داشتم آخرش هم تا الان که 5ماه میگذره خبر از واریز نیست که نیست!!

واقعا تا الان که خیلی خوب پرداختی داشته من خودم هم ازش واقعا برداشت داشتم میتونید برید انجمنش و پرداختیهاش ببینید.من خودم هم تو تئوباکس چند ماهی فعالیت داشتم ولی متاسفانه هیچ برداشتی نداشتم ولی از این سایت برداشت داشتم و تا الان که واقعا فوق العاده بوده.سودش هم نسبت به همه سایتهای دیگه واقعا خیلی بیشتره.توصیه میکنم حتما عضو شوید.

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
اخه عزیز من پرداخت ۲۴ ساعترو از کجا اوردی؟ من الان تقریبا ۱ ماهه ازش پول میخام خبری نیست .بعد میگی ۲۴ ساعته!؟ دوست داری برو تو فرومش پستامو میبینی.

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
اخه عزیز من پرداخت ۲۴ ساعترو از کجا اوردی؟ من الان تقریبا ۱ ماهه ازش پول میخام خبری نیست .بعد میگی ۲۴ ساعته!؟ دوست داری برو تو فرومش پستامو میبینی.

ولی توی همون فرومش خیلی ها حتی 3 ساعت هم پرداخت داشتند 24 ساعت که زیاده من خودم هم ازش برداشت داشتم و خیلی خوب بوده نمیدونم چرا به شما پرداخت نداشته؟

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
حتی امروز پرداخت در یک ساعت هم داشته در انجمنش ذکر شده میتونید بروید وخودتون نگاه کنید عالیه!!!!!

Campaign

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با سلام
سایت ملی باکس منحل شد و با کاربرانش تصویه حساب نموده و مبالغشان را به حساب بانکی آنها عودت میدهد
هرگز از به زمین خوردن کسی خوشحال نشدم چون سعی کردم خودم رو جای اون فرد بزارم ولی باکس های معروف دیگه ای هستن که نوبت اون ها هم به زودی میرسه
و امیدوارم مثل این باکس بدون تصویه با کاربراشون خداحافظی نکنن
با آرزوی موفقیت و پیروزی همه

بالا