• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسشهای اداری (گواهینامه، بیمه، جریمه، تصادفات و ...)

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
بجای کلمه تو اگر از شما استفاده کنی بهتر هستش این رو گفتم که لحن صحبت کردنت رو درست کنی !!
من که مطمئن هستم کار ایشون خلاف هستش فقط خواستم از دوستان هم یه مشورت بگیرم
پیاده رو هم اسمش روش هست و یه چیزه مشخصی هستش تمام اون عزیزانی هم که گفتی بله ازهر نظر بخوای حساب کنی مقصر هستن ولی متاسفانه تو اینجا خیلی چیزا هنوز جا نیوفتاده یکش هم اینه !!
حق دیگران رو ضایع کردن به هر عنوان و هر شکلی که شده( دست فروش جاش توی پیاده رو نیست پس مغازه داره بدبختی که مالیات عوارض دارن ازش میگرن گناهش چیه که اینا مزاحم کسب و کارشون شدن؟
مقصرش میدونی کیه من و شما که دنبال ارزونی و جنس دربو داغون و یکبار مصرف هستم باعث میشیم دست فروش ها هم روز به روز بیشتر بشن و محلی که اسمش روش هست رو اشغال کنن..
موتور هم جاش تو پارگینگ و خیابون هستش و نه پیاده رو !!!
وقتی فرق پیاده رو و جلو پل رو نمیتونی تشخیص بدی چی بگم خداییش

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

FBI_20

کاربر بخش دانلود نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
3,002
دوستان اشتباه برداشت نکنن

ایشون جلوی پل پارک نمیکنه ماشین رو میاره روی پل و پیاده رو میزاره !! در واقع سد معبر میکنه جلوی رفت و امد رو میگره !!!

DEX33ER

Registered User
لایک‌ها
209
سلام من ماشینم بیمه بدنه ایران داره.ایا ایربگ ها هم در تصادف شامل بیمه میشه!؟ من رفتم پرسیدم نمیدونستن :||

myhamed

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,110
اونجاها كه خسارت ميدن ميدونن نه دفاتر صادر كننده بيمه
فكركنم شامل بيمه بدنه ميشه حالا نميدونم كامل يا يه درصدي

Sent from my Phone

DEX33ER

Registered User
لایک‌ها
209
اونجاها كه خسارت ميدن ميدونن نه دفاتر صادر كننده بيمه
فكركنم شامل بيمه بدنه ميشه حالا نميدونم كامل يا يه درصدي

Sent from my Phone
خیلی ممنون دوست گلم.الان که فکر کنم دیره بعد تاسوعا عاشورا زنگ میزنم میپرسم.اگه احیانا کسی اطلاعات دقیق تر داره لطفا بگه که من الکی نرم دنبالش.

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
میخواستم بدونم کسی در مورد نحوه کار نمایندگان شرکتهای خودروسازی (ایران خودرو - بهمن - جیلیران - ایرتویا و... ) اطلاعی داره؟
از هر فروش خودرو چقدر پورسانت میگیرن؟

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
خب به سلامتی گواهینامه 10 ساله ما هم تمام شد چه زود گذشت :general505:
حالا مشکلی نداره با همین گواهینامه تردد کنم ؟

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
دوستان توروخدا کمکم کنید<br />امروز من رفتم **** وظیفه معافیتم برای بیماری صرع قبول شد و معاف شدم.مشکل اینجاست که دو بار اون سروانه گیر داد که گواهینامه داری منم گفتم نه ندارم<br />ظاهرا بگی اره مجبورت میکنن بیاری و میگیرن باطلش میکنن یا نگه میدارن تا 6 ماه 1 سال بعد<br />حالا من موندم الان که فیش ها هم ریختم دادم گفتن تا 2 ماه دیگه کارت میاد ایا میان از راهنمایی رانندگی استعلام میکنن؟؟؟؟ اگر نگرفتن گواهینامم دستم بود ایا باطله بخاطر معافیت؟؟؟<br /><br />Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY<br/>

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
خب به سلامتی گواهینامه 10 ساله ما هم تمام شد چه زود گذشت :general505:
حالا مشکلی نداره با همین گواهینامه تردد کنم ؟
سریع تمدید کن که جریمه میشی وگرنه بابت هر روز

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
دوستان توروخدا کمکم کنید<br />امروز من رفتم **** وظیفه معافیتم برای بیماری صرع قبول شد و معاف شدم.مشکل اینجاست که دو بار اون سروانه گیر داد که گواهینامه داری منم گفتم نه ندارم<br />ظاهرا بگی اره مجبورت میکنن بیاری و میگیرن باطلش میکنن یا نگه میدارن تا 6 ماه 1 سال بعد<br />حالا من موندم الان که فیش ها هم ریختم دادم گفتن تا 2 ماه دیگه کارت میاد ایا میان از راهنمایی رانندگی استعلام میکنن؟؟؟؟ اگر نگرفتن گواهینامم دستم بود ایا باطله بخاطر معافیت؟؟؟<br /><br />Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY<br/>

بستگی داره شما کدوم شهری و او یارو چقدر پیگیره.
در بیشتر مواقع یه نامه میدن به خودت که بری استعلام بگیری اما اگر بهت نداده فکر نکنم مشکلی باشه.
یکی از فامیلامون که معاف شده بود تا فیها خالدونشو استعلام کردن.
در کل 99 درصد احتمال میدم که کاری به گواهی نامت نداشته باشن اون 1 درصدم بخاطر شانس خودت دیگه.

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
بستگی داره شما کدوم شهری و او یارو چقدر پیگیره.
در بیشتر مواقع یه نامه میدن به خودت که بری استعلام بگیری اما اگر بهت نداده فکر نکنم مشکلی باشه.
یکی از فامیلامون که معاف شده بود تا فیها خالدونشو استعلام کردن.
در کل 99 درصد احتمال میدم که کاری به گواهی نامت نداشته باشن اون 1 درصدم بخاطر شانس خودت دیگه.
والا من مشهدم
الانم فیشا رو ریختم پروندم تکمیله
نامه هم ندادن بهم

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
والا من مشهدم
الانم فیشا رو ریختم پروندم تکمیله
نامه هم ندادن بهم

همونطور که گفتم در کل 99 درصد احتمال میدم که کاری به گواهی نامت نداشته باشن اون 1 درصدم بخاطر شانس خودت دیگه.
انشالاه که معاف میشی بی دردسر

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
همونطور که گفتم در کل 99 درصد احتمال میدم که کاری به گواهی نامت نداشته باشن اون 1 درصدم بخاطر شانس خودت دیگه.
انشالاه که معاف میشی بی دردسر
ممنون
حالا هم اگه کاری بشه باید با پارتی چیزی یه ترفندی بزنم درستش کنم
ولی خداروشکر معافیته درست شد
کلی رو زدن معاف از رزم کردن یه عده سرباز چند تا معرفی دوباره به بیمارستان اینا
جالبه بقیه رو گفتن برن ولی معافیت دایم هارو گفتن صف بشین حاجی اومد تک تک دید تایید کرد مهر زد
هفت خوان که نیست صد خوان رستمه

vahid03

Registered User
لایک‌ها
9
سلام

دوستان موضوع اینه که من تازه دو ماهه گواهی نامه گرفتم و 15 روز پیشم یه وانت بار با ظرفیت 3800 کیگلو گرم خریدم.
الان ظرفیت مجاز گواهی نامه من 3600 هست و ماشین هم 3800 کیلوگرم موقع تعویض پلاک هم نفهمیدم بگم این ظرفیت 3800 رو یه 200 کیلو کم بنویسد تا من بتونم بدون مشکل رانندگی کنم الان میخوام بدونم راهیی هست این ظرفیت رو کاهش بدم؟

یکی از اقوام بهم گفت برو کارت ماشین رو به اسم پدرت بزن و سند به اسم خودت باشه میخوام بدون این کار عملیه؟ یعنی پلاک بابام رو بندازم رو ماشین و سند همچنان به اسم خودم باشه؟

vahid03

Registered User
لایک‌ها
9
یعنی با 40 هزار تومان هزینه تعویض پلاک کار تمومه؟

یه چیز دیگه میشه کارت ماشین خودمو برگشت بزنم دوباره کارت بدن و اونجا ظرفیت ماشین رو کم کنن؟

vahid03

Registered User
لایک‌ها
9
میتونم تعویض پلاک کنم و دوباره تعویض پلاک کنم به اسم خودم؟

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
سلام

دوستان بعد از قبولی امتحان شهری، مرحله آخر انگشت نگاریه؟؟ بعد از اون باید منتظر گواهینامه باشم؟؟

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
سلام

دوستان بعد از قبولی امتحان شهری، مرحله آخر انگشت نگاریه؟؟ بعد از اون باید منتظر گواهینامه باشم؟؟
شهری رو قبول بشی میری آموزشگاه یه سری پول ازت میگیرن و امضاء و پول پُست و ... بعدش میگن برو به سلامت گواهینامت میاد جلو در !

بالا