تورا به قران راست میگی ؟؟؟؟؟؟؟؟
کارت بیمه و ماشین همراهم بود خیلی عضیتشون کردم البته جو گیر شدم پدر زنگ زد ولم کردن
اره سرهنگه بهم گفت پسر بهت چرغ زدیم یواش بری چرا دررفتی من گفتم نمیدونستم هی خدا لعنتم کنهقانونیش که اینجورری هاست
ولی من خودم ۵ سال ماشین دارم گواهینامه هم ندارم
کار خاصی انجام نمیدم پیله کنند
هر وقت هم میگیرن میگم گواهینامه گم شده یه وری میپیچونم فوقش ۱۵-۲۰ تومن جریمه نداشتن گواهینامه
فقط هم تو سالای اول ۲ بار ماشین خابوندن که اونم یک هفته ای با اشنا و... درست شد
ولی این کارایی که تو کردی فکر نمیکنم حالا حالا ها دست از سرت بردارن
یا باید قانون رو روت اجرا کنند و پوستت کنده میشه ماشین هم حالا حالا ها میخابه
یا بند پ
این تیکه موست وانتد خیلی خوب بود!منم گواهی ندارم و 3 سالی رانندگی میکنم ولی جومونگ بازی در نیاوردم!اخه چرا در رفتی دیووونه؟حاجی فقط زبونت نرم باشه با زبون نرم میتونی یه مملکت رو بهم بریزی بابا هم که اشناست ایشالله ردیف میشه ولی خب باید یکمی هم سیبیل چرب کنی !سلام
بچه ها بدبخت شدم داشتم 90 نیگاه میکردم که شکم سابمرده به قار قور افتاد با ماشین برادرم روفتم شهر چیزی بخرم یک جوگیر شدم دوسه بار ترمز دستی و از این کارا کردم خدا نصیبتون نکنه ماشین یگان ویژه افتاد دنبالم من هم گواهینامه نداشتم در رفتم 10 20 دقیقه دنبالم بودن(خدا لعنت کنه ند فور اسپید موست وانتد رو داشت دیروز نصبش کردم ) یک باره دیدم دو سه تا ماشین شدن من هم ترسیدم زدم کنار ریختن گرفتنم ماشین رو گرفتن بردن پارکینگ ما رو هم وسط شهر ول کردن تازه رسیدم خونه به نظر شما چند جریمه میکنن زندان داره ماشین مال خودم هم نیست گواهینامه هم ندارم
جواب بدید نمیتونم بخابم از یک طرف ماشین برادر و از طرف دیگه بدون گواهینامه
خدایش جو گرفتم نکه موست وانتد رو دیروز نصب کردم دیروز 3 چهار ساعت هم بازی کردم یک باره پام رفت روی گاز خدا رحم کرد تصادف نکردم دوسه جا تعادل ماشین هم کامل از دستم در رفتاین تیکه موست وانتد خیلی خوب بود!منم گواهی ندارم و 3 سالی رانندگی میکنم ولی جومونگ بازی در نیاوردم!اخه چرا در رفتی دیووونه؟حاجی فقط زبونت نرم باشه با زبون نرم میتونی یه مملکت رو بهم بریزی بابا هم که اشناست ایشالله ردیف میشه ولی خب باید یکمی هم سیبیل چرب کنی !
اره میفهمم چی میگی داداشی!حالا خدا رحم کرد؟ماشین چی بود ؟خدایش جو گرفتم نکه موست وانتد رو دیروز نصب کردم دیروز 3 چهار ساعت هم بازی کردم یک باره پام رفت روی گاز خدا رحم کرد تصادف نکردم دوسه جا تعادل ماشین هم کامل از دستم در رفت
405 موتور تی یو 5 فکرکنم داداش زنگ زدم گفتن همین طوری گرفتنم برای این حرفا گفتن باید بره شورای حل اختلافاره میفهمم چی میگی داداشی!حالا خدا رحم کرد؟ماشین چی بود ؟
ببین داداشی فقط به یکی که گواهی داره بگو که بات هماهنگ باشه فردا هم رفتی اون ماموری که تورو دیده یه جوری با زبون و پول رامش کن که بگه پشت فرمون نبودی !اینجوری نصف کارات جلو میوفته
405 موتور تی یو 5 فکرکنم داداش زنگ زدم گفتن همین طوری گرفتنم برای این حرفا گفتن باید بره شورای حل اختلاف
اسمن من مجتبی هست اسم داشم مصطفی میشه بگه خودش پشت فرمون بوده چون موقه که میخواستن ماشین رو ببرن پارکینگ اسم خودم رو نوشتن
مواد چیه داداش نه امروز روز بدی بود ولی یک حس حالی میدد فکر کن ند فور اسپید بودم میخواستم بزنم زیرشون ادرنالین رفته بود1000)))) مایدمت پسر!خو خری مگه دیوانه!؟بدون اوضا میتونست ازین بدتر شه!خدارو شکر مستم نبودی میگن عشق است بازی دراوردی !؟ اهل شیطونی(دود,موات اینا) که نیستی؟داداشت چی؟
ایشالله که همینطوری میشه اخه چیزی بات نبوده چیزیم که نخورده بودی مطمئنن اینجوری نمیشه!من برم بکپم مطمئن باش همه چی حل میشه داداشم!بگی بکپ من برم بکپمداشم اومد گفته باید فردا بره پیش فرمنده اگه خدا کنه 100 جریمه کنه دادگاهی نشم خیلی خوب میشه
دست خودم رو دغ میکنم از این کارا نکنم بدبختی یک لحضه ترسیدم گاز دادم چند کوچه اونطرف تر به خودم اومدم وایسادم اومدن گرفتنم بعدش که معلوم شد چیزی همراه ندارم و چیزی نخوردم معمور گفت پسر جون چراغ زدیم چون یکم سرعتت ریاد بود وکاریباهات نداشتیم ولی خدارا هزار مرتبه شکر که کسی چیزی نشد داداش من با مرتال و استریت نیستم فقط mma .wwe میزنم هرچی میکنم خوابم نمیبره استرس دارمحالا گیرم که دنبالت هم نمی افتادن !
ادم تو خیابون عمومی این کار ها رو میکنه ؟ میزدی بچه یه نفر رو زیر میکردی یا مادر پدر یه نفر رو زیر میکردی چی میشد ؟
تو که از دست پلیس در میری اگه با یکی تصادف میکردی فرار نمیکردی ؟
یکی نصف شب خدایی نکرده بزنه به داداشت بچت بابات مادرت اونم سر این کارا چیکار میکردی ؟
تا حالا دیدی خانواده هایی رو که سر این غذیه ها زندگیشون داغون شده چه بدبختی هایی کشیدن ؟
حالا اگه کاریت نکنن دو روز دیگه باز بدون گواهینامه نمیشینی پشت ماشین ؟
دو روز دیگه همین کارا رو نمیکنی ؟
حالا خوبه street fighter یا mortal kombat بازی نکردی !!!
من نمیدونم چیکارت میکنن اما امیدوارم اگه دیگه از این کارا نکنی و با جون ملت بازی نکنی ایشالا ولت کنن
اما اگه میخوای باز این کار ها رو کنی و یه روزی یه کاری دست خودت و یه خانواده بدی از همین الان تنبیه ت کنن واسه خودت هم بهتره