mercedes62
کاربر حرفه ای سیستم عامل
بله گفتم که فروشنده بايد ارسال
نه آی آر تمدید نمیشه
مرسي ممنون
بله گفتم که فروشنده بايد ارسال
نه آی آر تمدید نمیشه
سلام،
دامنه: googlestore.ir
چنانچه این دامنه را برای شخص یا شرکتی به این نام ثبت میکنید، لطفاً شناسه مربوط به همین شخص/شرکت را اعلام نمایید تا دامنه به نام صاحب آن ثبت شود. درغیر اینصورت تعهد کتبی خود مبنی بر قبول مسئولیت هرگونه شکایت یا ادعا در رابطه با این ثبت را ارسال نمایید.
لطفا توجه داشته باشید این تعهد باید حتما توسط صاحبامتیاز فعلی با ذکر نام دامنه با حروف بزرگ نوشته و امضاء شده باشد، و ارسال کپی مدرک شناسایی (برای اشخاص حقیقی کپی کارت ملی، و برای اشخاص حقوقی نوشتن درخواست در سربرگ و ارسال کپی روزنامه رسمی) الزامی است.
توجه: درصورت عدم تطابق مدارک ارسالی با مشخصات شناسهٔ ثبت شده در سایت مرکز ثبت دامنه، به درخواست شما ترتیب اثر داده نخواهد شد.
واحد ثبتدامنه
فاکس: (۰۲۱) ۲۲۲۹۵۷۰۰
نشانی پستالکترونیک: [email protected]
من کشته مرده حماقت ایرنیکم :hmm:
حروف بزرگ دیگه چه صیغه ای'ه؟ :hmm:
اگر منظورتان اینه که بعد از گذشت مدتی بدون هزینه کردن مجدد از یک آدرس دیگه بتوانید استفاده بکنید خیر، چنین امکانی به هیچ وجه وجود ندارد.يه سوال شايد ساده!
من در ايرنيك ثبت نام كردم.و بعد از طريق يه سايت فروش دامنه ميخوام دامنه ثبت كنم.
اگه مثلا آدرس abcd.ir رو ثبت كنم.بعد از يه ماه ميتونم كلا بيخيال abcd.ir بشم و مثلا دامنه ir رو كه ثبت كرده بودم وصلش كنم به efgh.ir ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يعني يه سايت جديد به نام efgh بسازم و دامنه سايت قبلي رو بزارم رو اين؟؟؟؟؟؟انتقال دامنه به همين ميگن؟؟؟؟؟؟؟؟كه رايگانم هست؟؟؟؟
هدفم اينه كه اگه امكان اين مورد فوق باشه دامنه كه ميخوام ثبت كنم 5 ساله ثبت كنم كه ارزون دربياد.نه يه ساله.
سوالم بصورت ديگه:
يعني با ثبت 5 ساله دامنه ir با آدرس abcd.ir ميتونم بعد يه ماه از اون ir براي آدرس ديگيي استفاده كنم؟و آدرس قبلي رو بيخيال شم؟
ممنونم اگه زود ج بدين چون دارم ثبت نام ميكنم.
خیر الان امتحان کردم هیچ مشکلی نبود
بروزر تون مشکل نداره؟
طبق عکسها عمل کنید:همشون آپدیتن ،
با بانک سامان هم مشکل دارم !!!
ایرنیک خیلی وقته مشکل داره/.
astm1834
از خیلی وقته این مشکل هست.
The certificate expired on 1/26/2012 5:04 PM
دقیقاً نمیدونم چیه، ولی شاید یه Certificate باشه که مورد تایید نیست (همچین چیزی)پس اینی که داخل Certificate Viewer نوشته چیه؟
Validity:
Issued on: 1/28/2012
Expires on: 1/25/2022
البته این را که راحت میشد بهش رسید ولی بنده فکر کردم بابت این قضیه به مشکل خوردید و از طریق عکس توضیح دادم وگرنه فکرش رادقیقن ، اگه سرتیفیکت اعتبار داشته باشه احتیاجی به اون روش دستی نیست !
مورد عجیبی نیست!کارگزار موقتاً در دسترس نمیباشد
با عرض پوزش، این سرور موقتاً به منظور عملیات فنی در دسترس نمیباشد.
گروه فنی ما در تلاشاند تا در اولین زمان ممکن مجدداً آن را راهاندازی نمایند.
اگر سئوالی در این زمینه دارید میتوانید با ما به آدرس [email protected] مکاتبه نمایید.
:wacko:
البته این را که راحت میشد بهش رسید ولی بنده فکر کردم بابت این قضیه به مشکل خوردید و از طریق عکس توضیح دادم وگرنه فکرش را
نمیکردم که فقط میخواهید مطرح کنید و این like دادنهای دوطرفه و... :دی بهرحال موفق باشید!
مورد عجیبی نیست!
دیروز صفحه اول اعلام کرده بودند که 2 ساعت عملیات دارند :دی