روزنامه رسمی شرکتتون هستا ...من يه شركت ثبتي دارم يه دامنه دات كو آي آر ثبت كردم الان به من ميگه مدارك برفست اينا نره ماليات اينا پدر مارو در بيارن.امكانش هست؟
از اینترنت هم میشه پیدا کرد.
مشکلی نداره، بدید بشون. البته فقط به ایرنیک بدید. ...
روزنامه رسمی شرکتتون هستا ...من يه شركت ثبتي دارم يه دامنه دات كو آي آر ثبت كردم الان به من ميگه مدارك برفست اينا نره ماليات اينا پدر مارو در بيارن.امكانش هست؟
روزنامه رسمی شرکتتون هستا ...
از اینترنت هم میشه پیدا کرد.
مشکلی نداره، بدید بشون. البته فقط به ایرنیک بدید. ...
من يه شركت ثبتي دارم يه دامنه دات كو آي آر ثبت كردم الان به من ميگه مدارك برفست اينا نره ماليات اينا پدر مارو در بيارن.امكانش هست؟
میبینم که ایرنیک یه "ته-کونی" به خودش داده و مشکل سرتیفیکت رو حل کرده !!
دست پنجول خودم درد نکنه !
ینی چی دقیقن ؟ ربط ارتباطش به مالیات چیه ؟
يعني اين كه اگه شما ارتباط مسافرت را با ماليات فهميدي من هم ارتباط اينو ميفهمم"يه روزي براي ارائه برگه مالياتي فصلي به اداره ماليات بر درآمد شهرستان **رفته بودم گفتم كه من اين رقم مالياتي علي الراس را قبول ندارم گفت شما بايد ديروز مي اومدي و با رييس صحبت مي كردي من گفتم من ديروز مسافرت بودم طرف گفت پس پول داري كه مسافرت مي ري بعد نامه ما رو برگشت داد و ماليات علي الراس را تاييد كرد مبلغ ماليات 1.352ت"همون 13520000ريال خودمون"حالا شما مي گي چه ربطي به ماليات داره
سلام
لطفا کسی میدونه راهنمایی کنه
دیروز واسه ثبت دامنه تو سایت نیک دات آی آر ثبت نام کردم هزینه گرفته شده ازمن 28800 تومن بوده درحالی که دامنه دات آی آر دوروبر پنج تومن هزینه داره حالا من دامنه رو لغو کردم وبه سایت ایمیل زدم که پولمو برگردونن گفتن مدارکتو همراه باامضا فکس کن اینکارو کردم ولی تاحالا نریختن
چند بار یه ایمیل با این مضمون برام اومده:
Thank you for contacting us. This is an automated response confirming the receipt of your ticket. One of our agents will get back to you as soon as possible. For your records, the details of the ticket are listed below. When replying, please make sure that the ticket ID is kept in the subject line to ensure that your replies are tracked appropriately.
Ticket ID: HOC-2*7-**** Subject: ﺑﺎﺯﮔﺸﺖ ﭘﻮﻝ Department: Info Type: Issue Status: Open Priority: Medium
You can check the status of or reply to this ticket online at: IRNIC - Powered by Kayako Fusion Help Desk Software
از دوستان کسی میدونه کمک کنه
خوب وقتی از ریسلر های دیگه ثبت کنی قیمت کمتره اما نمیدونستم هزینه خود نیک 28 هزار تومنه:blink: شاید 2 تا دامنه ثبت کردی چون همون 14400 باید باشه
این پیغام هم میگه که نامه شده دریافت شده، باید تا وقت اداری صبر کنی، احتمالا امروز جوابت رو میدن
از اینجا ثبت کن:
پرشین رجیستر | ثبت و پرداخت آنلاین دامنه ملی
ممنون
آره اشتباه کردم با نیک دات آی آر ثبت کردم عجب آدمایی هستن
حالا پولم زنده میشه یانه
فکر نکنم دیگه بتونی پولی بگیری :دی
سلام و درود
من چند وقته پیش از سایت اصفهان هاست یه دامنه خریدم
ولی چون اون سایت پنل به من نمیداد مجبور شدم تو سایت آی آر نیک یه اکانت بسازم و دامین و منتقل کنم به اونجا
و البته تو هاست رایگان hoho.ir یه هاست ساختم تا سایتم رو راه اندازی کنم
حالا مشکل اینجاس که سایت نیک دات آی آر آدرس آی پی هایی رو که سایت هوهو داده ثبت نمیکنه
یه همچین متنی رو مینویسه:
برخی از IP های وارد شده به نادیده گرفته شدند. برای اظلاعات بیشتر توضیح مربوط به نیاز Glue را در صفحهٔ مربوط به تغییر کارگزاران دامنه بخوانید
لطفا کمکم کنید.
سپاسگزارم
سلام دوستان
از کجا باید فهمید که یه دامنه دات آی آر چند روز تا انقضاش مونده ؟ ( مال کسی دیگه باشه )
به اطلاع کاربران گرامی میرساند که از تاریخ اول مردادماه ۱۳۹۱ تاریخ انقضای دامنههای نقطه آیآر(ir.)
به صورت عمومی در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت. تغییر اعمال شده در “سیاست کیست” قابل مشاهده است.
منبع: ایرنیک (IRNIC) – ایرنیک
تغییر whois / نمایش تاریخ انقضا
تاریخ ثبت هم اضافه کنند خیلی خوب میشه
دندون بعضیا تیز و تیز تر میشه