• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

\ پرسش و پاسخ، مباحث و اخبار دامنه های ملی |Nic.ir نیک دات آی آر IrNic /

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
من يه شركت ثبتي دارم يه دامنه دات كو آي آر ثبت كردم الان به من ميگه مدارك برفست اينا نره ماليات اينا پدر مارو در بيارن.امكانش هست؟
روزنامه رسمی شرکتتون هستا ...
از اینترنت هم میشه پیدا کرد.

مشکلی نداره، بدید بشون. البته فقط به ایرنیک بدید. ...

poyol

Registered User
لایک‌ها
43
روزنامه رسمی شرکتتون هستا ...
از اینترنت هم میشه پیدا کرد.

مشکلی نداره، بدید بشون. البته فقط به ایرنیک بدید. ...

آقا دمتون گرم واقعن حيف كه اين فروم دكمه تشكر نداره اما لايك به شما

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
میبینم که ایرنیک یه "ته-کونی" به خودش داده و مشکل سرتیفیکت رو حل کرده !!

دست پنجول خودم درد نکنه !

من يه شركت ثبتي دارم يه دامنه دات كو آي آر ثبت كردم الان به من ميگه مدارك برفست اينا نره ماليات اينا پدر مارو در بيارن.امكانش هست؟

ینی چی دقیقن ؟ ربط ارتباطش به مالیات چیه ؟

poyol

Registered User
لایک‌ها
43
میبینم که ایرنیک یه "ته-کونی" به خودش داده و مشکل سرتیفیکت رو حل کرده !!

دست پنجول خودم درد نکنه !

ینی چی دقیقن ؟ ربط ارتباطش به مالیات چیه ؟

يعني اين كه اگه شما ارتباط مسافرت را با ماليات فهميدي من هم ارتباط اينو ميفهمم"يه روزي براي ارائه برگه مالياتي فصلي به اداره ماليات بر درآمد شهرستان **رفته بودم گفتم كه من اين رقم مالياتي علي الراس را قبول ندارم گفت شما بايد ديروز مي اومدي و با رييس صحبت مي كردي من گفتم من ديروز مسافرت بودم طرف گفت پس پول داري كه مسافرت مي ري بعد نامه ما رو برگشت داد و ماليات علي الراس را تاييد كرد مبلغ ماليات 1.352ت"همون 13520000ريال خودمون"حالا شما مي گي چه ربطي به ماليات داره

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
يعني اين كه اگه شما ارتباط مسافرت را با ماليات فهميدي من هم ارتباط اينو ميفهمم"يه روزي براي ارائه برگه مالياتي فصلي به اداره ماليات بر درآمد شهرستان **رفته بودم گفتم كه من اين رقم مالياتي علي الراس را قبول ندارم گفت شما بايد ديروز مي اومدي و با رييس صحبت مي كردي من گفتم من ديروز مسافرت بودم طرف گفت پس پول داري كه مسافرت مي ري بعد نامه ما رو برگشت داد و ماليات علي الراس را تاييد كرد مبلغ ماليات 1.352ت"همون 13520000ريال خودمون"حالا شما مي گي چه ربطي به ماليات داره

سوال من ارتباط مالیات به دامنه شما بود !!

adasazan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و درود
من چند وقته پیش از سایت اصفهان هاست یه دامنه خریدم
ولی چون اون سایت پنل به من نمیداد مجبور شدم تو سایت آی آر نیک یه اکانت بسازم و دامین و منتقل کنم به اونجا

و البته تو هاست رایگان hoho.ir یه هاست ساختم تا سایتم رو راه اندازی کنم

حالا مشکل اینجاس که سایت نیک دات آی آر آدرس آی پی هایی رو که سایت هوهو داده ثبت نمیکنه

یه همچین متنی رو مینویسه:
برخی از IP های وارد شده به نادیده گرفته شدند. برای اظلاعات بیشتر توضیح مربوط به نیاز Glue را در صفحهٔ مربوط به تغییر کارگزاران دامنه بخوانید

لطفا کمکم کنید.

سپاسگزارم

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
سلام
لطفا کسی میدونه راهنمایی کنه
دیروز واسه ثبت دامنه تو سایت نیک دات آی آر ثبت نام کردم هزینه گرفته شده ازمن 28800 تومن بوده درحالی که دامنه دات آی آر دوروبر پنج تومن هزینه داره حالا من دامنه رو لغو کردم وبه سایت ایمیل زدم که پولمو برگردونن گفتن مدارکتو همراه باامضا فکس کن اینکارو کردم ولی تاحالا نریختن
چند بار یه ایمیل با این مضمون برام اومده:
Thank you for contacting us. This is an automated response confirming the receipt of your ticket. One of our agents will get back to you as soon as possible. For your records, the details of the ticket are listed below. When replying, please make sure that the ticket ID is kept in the subject line to ensure that your replies are tracked appropriately.

Ticket ID: HOC-2*7-**** Subject: ﺑﺎﺯﮔﺸﺖ ﭘﻮﻝ Department: Info Type: Issue Status: Open Priority: Medium

You can check the status of or reply to this ticket online at: http://ticketing.nic.ir/index.php?/default_import/Tickets/Ticket/View
از دوستان کسی میدونه کمک کنه

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
سلام
لطفا کسی میدونه راهنمایی کنه
دیروز واسه ثبت دامنه تو سایت نیک دات آی آر ثبت نام کردم هزینه گرفته شده ازمن 28800 تومن بوده درحالی که دامنه دات آی آر دوروبر پنج تومن هزینه داره حالا من دامنه رو لغو کردم وبه سایت ایمیل زدم که پولمو برگردونن گفتن مدارکتو همراه باامضا فکس کن اینکارو کردم ولی تاحالا نریختن
چند بار یه ایمیل با این مضمون برام اومده:
Thank you for contacting us. This is an automated response confirming the receipt of your ticket. One of our agents will get back to you as soon as possible. For your records, the details of the ticket are listed below. When replying, please make sure that the ticket ID is kept in the subject line to ensure that your replies are tracked appropriately.

Ticket ID: HOC-2*7-**** Subject: ﺑﺎﺯﮔﺸﺖ ﭘﻮﻝ Department: Info Type: Issue Status: Open Priority: Medium

You can check the status of or reply to this ticket online at: IRNIC - Powered by Kayako Fusion Help Desk Software
از دوستان کسی میدونه کمک کنه

خوب وقتی از ریسلر های دیگه ثبت کنی قیمت کمتره اما نمیدونستم هزینه خود نیک 28 هزار تومنه:blink: شاید 2 تا دامنه ثبت کردی چون همون 14400 باید باشه
این پیغام هم میگه که نامه شده دریافت شده، باید تا وقت اداری صبر کنی، احتمالا امروز جوابت رو میدن
از اینجا ثبت کن:
پرشین رجیستر | ثبت و پرداخت آنلاین دامنه ملی

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
خوب وقتی از ریسلر های دیگه ثبت کنی قیمت کمتره اما نمیدونستم هزینه خود نیک 28 هزار تومنه:blink: شاید 2 تا دامنه ثبت کردی چون همون 14400 باید باشه
این پیغام هم میگه که نامه شده دریافت شده، باید تا وقت اداری صبر کنی، احتمالا امروز جوابت رو میدن
از اینجا ثبت کن:
پرشین رجیستر | ثبت و پرداخت آنلاین دامنه ملی

ممنون
آره اشتباه کردم با نیک دات آی آر ثبت کردم عجب آدمایی هستن
حالا پولم زنده میشه یانه

adasazan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و درود
من چند وقته پیش از سایت اصفهان هاست یه دامنه خریدم
ولی چون اون سایت پنل به من نمیداد مجبور شدم تو سایت آی آر نیک یه اکانت بسازم و دامین و منتقل کنم به اونجا

و البته تو هاست رایگان hoho.ir یه هاست ساختم تا سایتم رو راه اندازی کنم

حالا مشکل اینجاس که سایت نیک دات آی آر آدرس آی پی هایی رو که سایت هوهو داده ثبت نمیکنه

یه همچین متنی رو مینویسه:
برخی از IP های وارد شده به نادیده گرفته شدند. برای اظلاعات بیشتر توضیح مربوط به نیاز Glue را در صفحهٔ مربوط به تغییر کارگزاران دامنه بخوانید

لطفا کمکم کنید.

سپاسگزارم

خوهشا یکی جواب من و بده حسابی کارم گیره

faraways

Registered User
لایک‌ها
111
سلام دوستان

از کجا باید فهمید که یه دامنه دات آی آر چند روز تا انقضاش مونده ؟ ( مال کسی دیگه باشه )

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
تغییر whois / نمایش تاریخ انقضا
به اطلاع کاربران گرامی می‌رساند که از تاریخ اول مردادماه ۱۳۹۱ تاریخ انقضای دامنه‌های نقطه آی‌آر(ir.)

به صورت عمومی در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت. تغییر اعمال شده در “سیاست کیست” قابل مشاهده است.

منبع: ایرنیک (IRNIC) – ایرنیک

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
خیلی خوب شد تازه مثل آدمیزاد شدن. که چی نشون نمی دادن مثلا من یه دامین رو منتظر بودم اکسپایر بشه فکر می کردم شاید یک ساله ثبت کرده حالا فهمیدم تا 2018 ثبت شده
wacsmiley.gif

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
دندون بعضیا تیز و تیز تر میشه :D

بالا