کد:[LEFT] Hello, Domain: xnxx.ir Salaam, mote'asefane emkane sabte in domain vojud nadarad. IRNIC [/LEFT]
اگه تایید نمیکنید مریضید نمیذارید تو لیست ممنوعه؟
زوری یه دامین خوشگل پیدا کردیما
سلام،
دامنه: xvideos.irثبت این دامنه تنها با ارسال مجوز کتبی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مرکز توسعه فنآوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال مورد تایید خواهد بود.
ما بخوایم سایت پورن بزنیم باید کیو ببینیم؟
دووشواری دارن اینا
سلام،
دامنه: xvideos.irثبت این دامنه تنها با ارسال مجوز کتبی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مرکز توسعه فنآوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال مورد تایید خواهد بود.
ما بخوایم سایت پورن بزنیم باید کیو ببینیم؟
دووشواری دارن اینا
اسامی مشترک رجال سیاسی به اینصورت هست...سلام
آقا دقیقاً منم این مشکلو دارک.
ثبت این دامنه تنها با ارسال مجوز کتبی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مرکز توسعه فنآوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال مورد تایید خواهد بود.
دامنه هم به اسم شخصی خودم هست.
الآن دقیقاً باید چیکار کنم؟
اسامی مشترک رجال سیاسی به اینصورت هست...
برای بنده هم یک مورد مشابه پیش آمد ولی چون میدونستم هیچ جوره کنار نمیان پیگیرش نشدم ولی بنظرم باید از طریق بخش فناوری اطلاعات وزارت ارشاد اقدام کنید و احتمالا تعهد بدید و مجوز بگیرید...بله درسته ...
میخوام بدونم الآن باید چیکار کنم؟
یعنی برای گرفتن مجوز چیکار باید انجام داد؟
چون دامنه خیلی برام مهمه!
برای بنده هم یک مورد مشابه پیش آمد ولی چون میدونستم هیچ جوره کنار نمیان پیگیرش نشدم ولی بنظرم باید از طریق بخش فناوری اطلاعات وزارت ارشاد اقدام کنید و احتمالا تعهد بدید و مجوز بگیرید...
تماس بگیرید و سوال کنیدحتماً باید تهران اقدام کنیم یا توی شهر خودمون از طریق اداره ارشاد قابل پیگیری ست؟
حتماً باید تهران اقدام کنیم یا توی شهر خودمون از طریق اداره ارشاد قابل پیگیری ست؟
id.ir
For individuals with Iranian citizenship or legal residence. The applicant must provide proof of citizenship or residence (such as the first page of Shenaasnaame) by fax, mail or email attachment at the time of submitting the Domain Application Form.
سلام
دوستا دو تا سوال :
1- آیا واقعا جایی هست که به صورت رسمی سرویسی رو ارائه بده که توسط اون دامینی که قبلا گرفته شده را back order (پیش خرید) کرد؟ (با توجه به این که این اتفاق برای دو تا از دامین های خودم افتاد و چون backorder شده بود و من روحمم هم نمی تونست باور کنه ولی با این که در صفحه پرس و جوی دامنه اونها رو برای رجیستر آزاد اعلام می کرد ولی وقتی از طریق سایت persianregister چهار بار پیاپی اقدام کردم هر بار با اعلام خطاهای بی ربط در آخر ثبت نکرد که نکرد در نتیجه می دونم که این کار رو می کنند ، فقط می خوام بدونم آیا این کار رسمیه و اگر نیست پس چجوری و از چه راهی)
2- داخل پنل nic.ir امکان عوض کردن آدرس رو نمی ده! برای عوض کردنش باید چی کار کنم؟
اقا برای انتقال دامنه از چه طریقی اقدام کنم بهتره؟ هزینه کدوم کمتره
کدوم یکی سریعتر میشه؟