• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

\ پرسش و پاسخ، مباحث و اخبار دامنه های ملی |Nic.ir نیک دات آی آر IrNic /

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
کد:
[LEFT]
Hello,

Domain: xnxx.ir

Salaam, mote'asefane emkane sabte in domain vojud nadarad. IRNIC
[/LEFT]

اگه تایید نمیکنید مریضید نمیذارید تو لیست ممنوعه؟ :D

زوری یه دامین خوشگل پیدا کردیما :D

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
کد:
[LEFT]
Hello,

Domain: xnxx.ir

Salaam, mote'asefane emkane sabte in domain vojud nadarad. IRNIC
[/LEFT]

اگه تایید نمیکنید مریضید نمیذارید تو لیست ممنوعه؟ :D

زوری یه دامین خوشگل پیدا کردیما :D

کلا کرم دارن
x4x/.ir من رو هم تایید نکردن بی شرفا :|

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
سلام،
دامنه: xvideos.irثبت این دامنه تنها با ارسال مجوز کتبی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مرکز توسعه فن‌آوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال مورد تایید خواهد بود.
واحد ثبت‌دامنه
فاکس: ‎(۰۲۱) ۲۲۲۹۵۷۰۰
نشانی پست‌‌الکترونیک: [email protected]

ما بخوایم سایت پورن بزنیم باید کیو ببینیم؟ :D
دووشواری دارن اینا :D

ajaxo

Registered User
لایک‌ها
68
سلام،
دامنه: xvideos.irثبت این دامنه تنها با ارسال مجوز کتبی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مرکز توسعه فن‌آوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال مورد تایید خواهد بود.
واحد ثبت‌دامنه

سوال نداره. خودشون گفتن دیگه.
وزارت فرهنگ و ارشاد مجوز پورن میده.

Broken Heart

Registered User
لایک‌ها
122
سلام
آقا دقیقاً منم این مشکلو دارک.
ثبت این دامنه تنها با ارسال مجوز کتبی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مرکز توسعه فن‌آوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال مورد تایید خواهد بود.
دامنه هم به اسم شخصی خودم هست.
الآن دقیقاً باید چیکار کنم؟

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
سلام،
واحد ثبت‌دامنه

مرد حسابی حالت خوبه؟ :|
حافظت داغونه هاااا داغووون
همین 4-5 ماه پیش من XVideo.ir رو ثبت کردم بهت گفتم تاییدش نکردن حالا تو رفتی با S ثبت کردی توقع داری تایید بشه؟ :D
برای سایت پورن اون دامینی ک دارم c....ir به دردت میخوره هاااا :p

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
سلام
آقا دقیقاً منم این مشکلو دارک.
ثبت این دامنه تنها با ارسال مجوز کتبی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مرکز توسعه فن‌آوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال مورد تایید خواهد بود.
دامنه هم به اسم شخصی خودم هست.
الآن دقیقاً باید چیکار کنم؟
اسامی مشترک رجال سیاسی به اینصورت هست...

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
بله درسته ...
میخوام بدونم الآن باید چیکار کنم؟
یعنی برای گرفتن مجوز چیکار باید انجام داد؟
چون دامنه خیلی برام مهمه!
برای بنده هم یک مورد مشابه پیش آمد ولی چون میدونستم هیچ جوره کنار نمیان پیگیرش نشدم ولی بنظرم باید از طریق بخش فناوری اطلاعات وزارت ارشاد اقدام کنید و احتمالا تعهد بدید و مجوز بگیرید...

Broken Heart

Registered User
لایک‌ها
122
برای بنده هم یک مورد مشابه پیش آمد ولی چون میدونستم هیچ جوره کنار نمیان پیگیرش نشدم ولی بنظرم باید از طریق بخش فناوری اطلاعات وزارت ارشاد اقدام کنید و احتمالا تعهد بدید و مجوز بگیرید...

حتماً باید تهران اقدام کنیم یا توی شهر خودمون از طریق اداره ارشاد قابل پیگیری ست؟

Shahrokh_XP

Registered User
لایک‌ها
6
حتماً باید تهران اقدام کنیم یا توی شهر خودمون از طریق اداره ارشاد قابل پیگیری ست؟

ببینید چون نیک یه دامنه مرتبه سوم با پسوند .id.ir گذاشته، حقی برای شما برای گرفتن نام فامیلتون روی دامنه مرتبه دوم .ir نمیمونه.
یعنی شما میتونید درخواست .آی دی.آی آر کنید با نام فامیلتون و بعد از فرستادن کارت ملی دامنه براتون ثبت میشه.

دنبالش نرید بهتره!

id.ir

For individuals with Iranian citizenship or legal residence. The applicant must provide proof of citizenship or residence (such as the first page of Shenaasnaame) by fax, mail or email attachment at the time of submitting the Domain Application Form.

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
سلام
من دنبال یه دامنه هستم که چند روز ‍‍پیش تاریخ اکسپایرش بود.(میدونم باید ۲ ماه وایسم)
و دقیقا تا اون روز last-updated یکسال قبل از اکسپایر بود.
ولی از روزی که اکسپایرش رسید last-updated با اکسپایر یکی شده و هر دو تاریخ چند روز پیش رو نشون میدن.
حالا یعنی طرف اومده تمدید کرده دامنه رو یا اتوماتیک اینجوری شده؟
ممنون

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
دوستان کسی مستندات و راهنما و نمونه کدهای epp رو داره به من بده؟

RayDomain .com

Registered User
لایک‌ها
39
[h=3]اخبار ايرنيك:

۴۰۰۰۰۰ دامنه آی‌آر[/h]۱ مرداددماه ۱۳۹۲

به اطلاع تمامی هموطنان عزیز و بویژه کاربران گرامی دامنه آی‌آر میرساند که تعداد دامنه‌های ایران از مرز چهارصدهزار دامنه گذشت و به عنوان بزرگترین کشور در منطقه از لحاظ تعداد دامنه گردید. ایران نه تنها به عنوان بزرگترین دامنه کشوری در منطقه می‌باشد بلکه از نظر تعداد دامنه از کشورهایی نظیر ترکیه، اسلواکی، یونان و فنلاند هم پیشی گرفته است و با بیش از ۴۵٪ رشد سالانه جزء چهار کشور برتر دامنه‌های کشوری قرار دارد. ضمن تبریک این موفقیت امیدواریم در سایه رحمت پروردگار و همدلی و همراهی کاربران گرامی شاهد موفقیت‌های روز افزون و غرور آفرین برای کشور عزیزمان باشیم وتوفیق ارائه خدمات هرچه بهتر به شما عزیزان را داشته باشیم.

[h=3]ری دامين: لازم بذكر است دليل استقبال، افزايش نرخ ارز می باشد و بجز تركيه جمعيت ايران چندين برابر كشورهای مقايسه شده هست و باعث افزايش درصد شده است[/h]

hamed_mp

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
دوستا دو تا سوال :
1- آیا واقعا جایی هست که به صورت رسمی سرویسی رو ارائه بده که توسط اون دامینی که قبلا گرفته شده را back order (پیش خرید) کرد؟ (با توجه به این که این اتفاق برای دو تا از دامین های خودم افتاد و چون backorder شده بود و من روحمم هم نمی تونست باور کنه ولی با این که در صفحه پرس و جوی دامنه اونها رو برای رجیستر آزاد اعلام می کرد ولی وقتی از طریق سایت persianregister چهار بار پیاپی اقدام کردم هر بار با اعلام خطاهای بی ربط در آخر ثبت نکرد که نکرد در نتیجه می دونم که این کار رو می کنند ، فقط می خوام بدونم آیا این کار رسمیه و اگر نیست پس چجوری و از چه راهی)

2- داخل پنل nic.ir امکان عوض کردن آدرس رو نمی ده! برای عوض کردنش باید چی کار کنم؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
سلام
دوستا دو تا سوال :
1- آیا واقعا جایی هست که به صورت رسمی سرویسی رو ارائه بده که توسط اون دامینی که قبلا گرفته شده را back order (پیش خرید) کرد؟ (با توجه به این که این اتفاق برای دو تا از دامین های خودم افتاد و چون backorder شده بود و من روحمم هم نمی تونست باور کنه ولی با این که در صفحه پرس و جوی دامنه اونها رو برای رجیستر آزاد اعلام می کرد ولی وقتی از طریق سایت persianregister چهار بار پیاپی اقدام کردم هر بار با اعلام خطاهای بی ربط در آخر ثبت نکرد که نکرد در نتیجه می دونم که این کار رو می کنند ، فقط می خوام بدونم آیا این کار رسمیه و اگر نیست پس چجوری و از چه راهی)

2- داخل پنل nic.ir امکان عوض کردن آدرس رو نمی ده! برای عوض کردنش باید چی کار کنم؟

درود
1- براي دامنه هاي ir امكان بك اردر زدن نيست .
2- براي تعويض ادرس بايد يك سري تعهدات بديد,به [email protected] ايميل بزنيد راهنمايي ميكنند .

naseria_1364

Registered User
لایک‌ها
20
اقا برای انتقال دامنه از چه طریقی اقدام کنم بهتره؟ هزینه کدوم کمتره
کدوم یکی سریعتر میشه؟

RayDomain .com

Registered User
لایک‌ها
39

p30vell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
فروش وب سایت آماده تبلیغات آگهی فروش ویژه فقط 100هزار تومان همراه هاست ودامین 5سال اعتبار دامین هاست 1 سال
سیستم مدیریت آگهی البرز آگهی
سیستم تبلیغاتی
یوزر: demo
پسورد : demo

هر کی خواست برام ایمیل بزنه
[email protected]
آیدی یاهو:
alirezaeshaghi3

علت فروش : وقت کافی نداشتن برای مدیریت سایت . در آمد عالی در صورت مدیریت عالی این سایت از اسکریپ خریداری شده استفاده شده است .

بالا