• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

\ پرسش و پاسخ، مباحث و اخبار دامنه های ملی |Nic.ir نیک دات آی آر IrNic /

Pooria_H

Registered User
لایک‌ها
18
چند سوال راجع به دامنه‌ی ir داشتم

1. اگر فرضا بعدا مطالبی را در سایتمان بنویسیم که منجر به ف-ی-ل-ت-ر شود. تنها به این ختم میشود یا مالکیت دامنه زیر سوال میرود؟ اگر ممکن است چند نمونه بیاورید که سایت ف-ی-ل-ت-ر شده باشد ولی همچنان در حال ادامه دادن به کار خود باشد.

2. اگر بعدا مالک دامنه خارج از کشور باشد٬ باز هم میتواند به مالکیت را بدون مشکل تمدید کند؟

3. گوگل بدلیل تحریم ها جلوی بازدید بازدیدکنندگان خارجی را میگیرد؟

4. اگر بعدا بخواهیم دامنه را بفروشیم خودمان اختیار داریم؟ یا باید با ثبت کننده هماهنگی انجام بدیم و کلا دست اونه؟

5. اطلاعات شخصی مالک دامنه(بنده) با whois گرفتن لزوما نمایش داده میشود؟ (پیش گیری بهتر از درمان است!)

Last edited:

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
چند سوال راجع به دامنه‌ی ir داشتم

1. اگر فرضا بعدا مطالبی را در سایتمان بنویسیم که منجر به ف-ی-ل-ت-ر شود. تنها به این ختم میشود یا مالکیت دامنه زیر سوال میرود؟ اگر ممکن است چند نمونه بیاورید که سایت ف-ی-ل-ت-ر شده باشد ولی همچنان در حال ادامه دادن به کار خود باشد.

2. اگر بعدا مالک دامنه خارج از کشور باشد٬ باز هم میتواند به مالکیت را بدون مشکل تمدید کند؟

3. گوگل بدلیل تحریم ها جلوی بازدید بازدیدکنندگان خارجی را میگیرد؟

4. اگر بعدا بخواهیم دامنه را بفروشیم خودمان اختیار داریم؟ یا باید با ثبت کننده هماهنگی انجام بدیم و کلا دست اونه؟

5. اطلاعات شخصی مالک دامنه(بنده) با whois گرفتن لزوما نمایش داده میشود؟ (پیش گیری بهتر از درمان است!)

سلام دوست عزیز
1) معمولا اگر سایت فیلتر بشه مشکلی نداره و کاری به مالک ندارن اما اگر آمار سایت بزنه بالا یا سیاسی و ... باشه از طریق آی پی مالک ممکنه ردش رو بزنن و پلیس فتا اذیت کنه
چون دامنه ملی هست برای سایت های فیلتری و ... یا فقط با اکانت فیک ثبت کنید یا برید سراغ دامنه های دیگه
2)آره مشکلی نیست، برای انتقال فقط کافیه اسکن کارت ملی یا شناسنامه یا پاسپورت رو داشته باشه
3)نه دامنه آی آر ربطی به گوگل نداره ولی برای سایت خارجی پیشنهاد میشه از دامنه .ir استفاده نکنید
4)از طریق سایت هایی مثل پرشین رجیستر | ثبت و پرداخت آنلاین دامنه ملی dدامنه تو پنل خودتون ثبت میشه و تمام دسترسی ها و اختیارات رو دارید
5)بله تمامی اطلاعاتی در nic وارد کنید نمایش داده میشه و امکان پنهان کردنشون نیست

Princess of the world

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان سوال بنده تازه کار رو هم پاسخ بدین :)
من برای یه آموزشگاه میخام توی nic دامین ثبت کنم.موقع ساختن شناسه کاربری باید حتما (شرکت،موسسه،نهاد غیردولتی) رو انتخاب کنم یا اگه (شخص حقیقی) رو هم انتخاب کنم مشکلی پیش نمیاد؟ چون سایت آموزشگاهه میگم گیری وجود نداره که حتما باید موسسه رو انتخاب کنم یا نه؟
آخه واسه شرکت و موسسه شماره ثبت و نوع ثبت و اینجور چیزا میخاد که طرف نداره :D

RayDomain .com

Registered User
لایک‌ها
39
دوستان سوال بنده تازه کار رو هم پاسخ بدین :)
من برای یه آموزشگاه میخام توی nic دامین ثبت کنم.موقع ساختن شناسه کاربری باید حتما (شرکت،موسسه،نهاد غیردولتی) رو انتخاب کنم یا اگه (شخص حقیقی) رو هم انتخاب کنم مشکلی پیش نمیاد؟ چون سایت آموزشگاهه میگم گیری وجود نداره که حتما باید موسسه رو انتخاب کنم یا نه؟
آخه واسه شرکت و موسسه شماره ثبت و نوع ثبت و اینجور چیزا میخاد که طرف نداره :D

اگر مجوز های لازم رو ندارن بايد با شناسه شخصي ثبت كنيد، بستگي بنام دامنه داره در دامنه هایی كه نام school و .. هست باز هم مدارك ميخوان

Princess of the world

Registered User
لایک‌ها
51
دقیقا یه کلمه هم معنی آموزشگاه توش هست پس 100% گیر میدن به مجوز.
ثبت com و org چطور؟ اونا هم مثل ir به مشکل مجوز میخورم؟ یا نه اونا آزادن؟

rabis

Registered User
لایک‌ها
84
دوستان من یه سایت خریدم بعد از 6 ماه دامنه هنوز منتقل نشده و خیلی هم پیگیری کردم ولی هیچ
به کجا باید شکایت کنم؟
چه طوری؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
دوستان من یه سایت خریدم بعد از 6 ماه دامنه هنوز منتقل نشده و خیلی هم پیگیری کردم ولی هیچ
به کجا باید شکایت کنم؟
چه طوری؟

درخواست انتقال رو به نيك داده بوديد ؟‌

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
درخواست انتقال داده شده بود که مدارک نفرستاد از بین رفت
دیگه هم هیچ اقدامی نکرده
جواب تلفن و ایمل و اس هم نمیده

جاي نامناسب سوال مطرح كردي :‌ \ پرسش و پاسخ، مباحث و اخبار دامنه های ملی |Nic.ir نیک دات آی آر IrNic /

Real Genius

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببخشین این مهلت 60 روزه بعد از ثبت دومین برای اینکه صبر کنیم تا بعد از اون دامنه رو منتقل کنیم قانون نیکه یا قانون بین المللی یا اجبار نمایندگی ها است ؟
اگه قانون نیست آیا جایی رو میشناسید که بدون این زمان گارانتی 60 روزه دامنه رو منتقل کنه ؟
آیا این قانون در دامنه های بین المللیه یا تو دامنه های دات ای آر یا هر دو ؟

RayDomain .com

Registered User
لایک‌ها
39
ببخشین این مهلت 60 روزه بعد از ثبت دومین برای اینکه صبر کنیم تا بعد از اون دامنه رو منتقل کنیم قانون نیکه یا قانون بین المللی یا اجبار نمایندگی ها است ؟
اگه قانون نیست آیا جایی رو میشناسید که بدون این زمان گارانتی 60 روزه دامنه رو منتقل کنه ؟
آیا این قانون در دامنه های بین المللیه یا تو دامنه های دات ای آر یا هر دو ؟

در همه جا هست
در نيك ايرن نيست، چون مستثنی هست

RayDomain .com

Registered User
لایک‌ها
39
دقیقا یه کلمه هم معنی آموزشگاه توش هست پس 100% گیر میدن به مجوز.
ثبت com و org چطور؟ اونا هم مثل ir به مشکل مجوز میخورم؟ یا نه اونا آزادن؟

فقط در ايران به اينصورت هست. شايد مشكلي پيش نياد ولي به كلمه School حساس هستن

amir.joon

Registered User
لایک‌ها
12
اگر خودمون بخواهیم بدون استفاده از نمایندگان nic خرید دامین کنیم هم میشه؟مثلا همون 16 ت بریزیم به حسابشون؟
الان من بخوام یه ir ثبت کنم ومثلا 5 ماه دیگه هاست بخرم و کار رو آغاز کنم باید از کجا دامنه رو بخرم که مستقیم بیاد تو حساب nic خودم و کنترل 100 در 100 داشته باشم؟

یه شرکت معتبر و کار درست در تهران معرفی کنید.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
اگر خودمون بخواهیم بدون استفاده از نمایندگان nic خرید دامین کنیم هم میشه؟مثلا همون 16 ت بریزیم به حسابشون؟
الان من بخوام یه ir ثبت کنم ومثلا 5 ماه دیگه هاست بخرم و کار رو آغاز کنم باید از کجا دامنه رو بخرم که مستقیم بیاد تو حساب nic خودم و کنترل 100 در 100 داشته باشم؟

یه شرکت معتبر و کار درست در تهران معرفی کنید.

دوست عزيز از طريق نمايندگان هم ثبت كنيد دامنه 100% در مالكيت خودتون هست و بر خلاف دامنه هاي بين المللي شركت ثبت كننده هيچ دسترسي به دامنه شما نداره
شما يك اكانت در nic.ir ايجاد ميكنيد و در هنگام ثبت دامنه از طريق نمايندگان نيك هندل خودتون رو وارد ميكنيد و دامنه در كنترل پنل شما ثبت ميشه
اين وسط نماينده فقط نقش رابط مالي رو داره و شما صاحب امتياز دامنه هستيد

amir.joon

Registered User
لایک‌ها
12
دوست عزيز از طريق نمايندگان هم ثبت كنيد دامنه 100% در مالكيت خودتون هست و بر خلاف دامنه هاي بين المللي شركت ثبت كننده هيچ دسترسي به دامنه شما نداره
شما يك اكانت در nic.ir ايجاد ميكنيد و در هنگام ثبت دامنه از طريق نمايندگان نيك هندل خودتون رو وارد ميكنيد و دامنه در كنترل پنل شما ثبت ميشه
اين وسط نماينده فقط نقش رابط مالي رو داره و شما صاحب امتياز دامنه هستيد
مرسی از پاسخگویی سریع و عالی.

من الان حساب nic.ir دارم فقط برم مثلا سایت نت افزار و اونجا دامنه رو ثبت کنم؟یا نیک هندل نت افزار رو وارد کنم و بعد خودبخود قیمت دامنه به قیمتی که در سایت نت افزار گفته شده می شه و من پرداختم رو از طریق nic.ir انجام بدم؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
مرسی از پاسخگویی سریع و عالی.

من الان حساب nic.ir دارم فقط برم مثلا سایت نت افزار و اونجا دامنه رو ثبت کنم؟یا نیک هندل نت افزار رو وارد کنم و بعد خودبخود قیمت دامنه به قیمتی که در سایت نت افزار گفته شده می شه و من پرداختم رو از طریق nic.ir انجام بدم؟

شما اول بريد به اينجا : https://www.nic.ir/Profile
رابطه هاي مجاز رو روي همه قرار بديد (اين كار به اين معنا نيست كه همه به پنل شما دسترسي دارن )
بعد بريد به جايي كه ميخوايد دامنه رو ثبت كنيد و دامنه رو ثبت كنيد در هنگام ثبت از شما يك نيك هندل ميخواد كه بايد نيك هندل خودتون رو وارد كنيد . همين !

amir.joon

Registered User
لایک‌ها
12
شما اول بريد به اينجا : https://www.nic.ir/Profile
رابطه هاي مجاز رو روي همه قرار بديد (اين كار به اين معنا نيست كه همه به پنل شما دسترسي دارن )
بعد بريد به جايي كه ميخوايد دامنه رو ثبت كنيد و دامنه رو ثبت كنيد در هنگام ثبت از شما يك نيك هندل ميخواد كه بايد نيك هندل خودتون رو وارد كنيد . همين !

واقعا ممنونم کاملا همه چیز برام واضح شد.

فقط به عنوان 2 سوال آخر
1)نت افراز یا بقیه نماینده ها می گن که همه تنظیمات روی خودم باشه و فقط رابط اداری و صاحب امتیاز رو روی خودم و نمایندگان قرار بدم.اگر این کار رو انجام بدم بعد از ثبت و خرید می تونم این 2 تنظیم رو روی فقط خودم تغییر بدم که امکان سو استفاده های آینده شون رو بگیرم؟(مثل فروش به غیر یا امتنا از تمدید یا مثلا باجگیری...)

2)یه شرکت که هاستینگ خوب بده و خود شما هم باهاشون کار کرده باشید بهم معرفی کن.چون کابر فعال وردپرس هستید و من هم احتمالا از وردپرس برای ساخت سایتم استفاده کنم نظر شما برام خیلی مهم تر از اعداد و ارقام و تحقیقات ناقص خودم هست.(براتون دردسر نمیشه که بعدا بگم آی فلانی گفت و ...... فقط صرفا می خوام تجربه کاریتون رو بدونم.ممنون)

خیلی ممنون

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
واقعا ممنونم کاملا همه چیز برام واضح شد.

فقط به عنوان 2 سوال آخر
1)نت افراز یا بقیه نماینده ها می گن که همه تنظیمات روی خودم باشه و فقط رابط اداری و صاحب امتیاز رو روی خودم و نمایندگان قرار بدم.اگر این کار رو انجام بدم بعد از ثبت و خرید می تونم این 2 تنظیم رو روی فقط خودم تغییر بدم که امکان سو استفاده های آینده شون رو بگیرم؟(مثل فروش به غیر یا امتنا از تمدید یا مثلا باجگیری...)

2)یه شرکت که هاستینگ خوب بده و خود شما هم باهاشون کار کرده باشید بهم معرفی کن.چون کابر فعال وردپرس هستید و من هم احتمالا از وردپرس برای ساخت سایتم استفاده کنم نظر شما برام خیلی مهم تر از اعداد و ارقام و تحقیقات ناقص خودم هست.(براتون دردسر نمیشه که بعدا بگم آی فلانی گفت و ...... فقط صرفا می خوام تجربه کاریتون رو بدونم.ممنون)

خیلی ممنون

خواهش ميكنم

1 - اين موضوع رو مد نظر داشته بشيد 4 رابطه توي نيك هست كه اولين اون صاحب امتياز هست وقتي شما اين رابطه رو روي همه قرار ميديد اين معنيش اين نيست كه همه صاحب امتياز دامنه شما هستند ! معني اينه كه به همه اجازه ميديد تا دامنه اي رو توي پنل شما ثبت كنند .
بقيه رابطه ها هم به همين ترتيب ...
پس ميبينيد هيچ جاي نگراني نيست كه رابطه رو روي همه قرار بديد و هر زمان كه بخوايد ميتونيد اين رابطه ها رو ويرايش كنيد و از هر حالتي به حالت ديگه تبديل كنيد
دامنه كه در پنل شما ثبت ميشه و شما صاحب امتياز اون هستيد ديگه مهم نيست از كجا و توسط كدام نماينده ثبت كرده باشيد اون دامنه براي شما هست و كسي امكان دسترسي به اون رو نداره حتي اگر رابطه هاي مجاز هم روي همه باشه .

2 - يكي از سخت ترين سوال ها هاستينگ معرفي كردن هست , هاستينگ هاي ايراني رو نميتونم معرفي كنم ولي توي هاستينگ هاي خارجي byethost.com رو پيشنهاد ميكنم

RayDomain .com

Registered User
لایک‌ها
39

amir.joon

Registered User
لایک‌ها
12
براي مشاهده آموزش تصويري ثبت دامنه + فيلم به لينك زير مراجعه فرماييد.
http://raydomain.com/index.php/lear...e-آموزش-تصويری-ثبت-دامنه-فيلم-و-ساخت-هندل-نيك

در تمامي نمايندگي ها مالكيت بصورت 100% هست.

مهندس هم قیمت هاتون خوبه و هم به خاطر آموزشی که گذاشتید ممنونم.
فکر کنم امشب نت من خراب باشه چون سایتتون برای من کامل لود نمیشه.اگر فردا صبح لود شد از شما می خرم.
موفق باشید

این لینک رو می گم اصلا باز نمیشه
http://www.buy.raydomain.com/domainchecker.php
البته بازم 99 درصد مشکل از نت منه چون از ظهر تا حالا مدام تایم اوت داره.بازم شما لینک رو یک چکی بکن.

بالا