Shahab2500
Registered User
هر 4 روش لینک مذکور انجام شد نتیجه نداد
با وای فای خاموش هم فرقی نکرد )
با وای فای خاموش هم فرقی نکرد )
بهشون میگن چپقی . که باید عوض بشن .سلام خدمت همه دوستان
من یه لپ تاپ دل استودیو 1558 دارم که وقتی در وضعیت باز هست لولاش در حد 1.5 تا 2 سانتیمتر به جلو و عقب آزادانه و بدون فشار زیاد بازی میکنه.خواستم بپرسم ایا این لولا ها ریگلاژ میشن ؟ یعنی این لق زدن قابل تعمیر هست یا باید لولا ها عوض بشه ؟ البته مشکل خاصی باهاش ندارم فقط دوست دارم درستش کنم اگر بشه .
يعني نيازي به تعويض كل لولا نيست ؟بهشون میگن چپقی . که باید عوض بشن .
همون لولا اسمش چپقی هست . قیمت جدیدش رو نمیدونم . چند باری از افق iran fso خریدم .يعني نيازي به تعويض كل لولا نيست ؟
اگر ميشه يكم بيشتر توضيح بديد و اينكه قيمت چپقي ها چقدره و كجا ميشه خريد
ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
همین الان بازش کردم با تنظیم پیچ لولا ها و ریگلاژ کردنشون و یکم روغن کاری ، شد عین روز اول .کاملا روون و سالم بدون بازی کردن .همون لولا اسمش چپقی هست . قیمت جدیدش رو نمیدونم . چند باری از افق iran fso خریدم .
سلام. منظورتون از ویندوز ارژینال روی DVD بهتون دادن؟ شاید روی یه پارتیشن مخفی ریکاوریش باشه.شما پارتیشنها رو هم دستکاری کردید با صرفا پارتیشن C رو فرمت کردید؟سلام بچه ها..
من یه لپتاپ از برند compaq دارم که قبلا ویندوز ۸ اورجینال روش نصب بوده.. حالا هاردش فرمت شده و هیچ بکاپ و سریال نامبری از ویندوز اورجینالش ندارم...
آیا راهی هست که مثلا از راه تماس با پشتیبانی شرکت یا یه راه دیگه ای بشه که سریال نامبر ویندوز ۸ اورجینالش رو بدست بیارم ....
نه .. dvd ندارم ازش... هاردش هم کلا پارتیشناش به هم ریخته و از نو پارتیشن بندی شده.. حالا اگر سریال نامبر اوون ویندوز قبلی رو داشته باشم.. میتونم یه ویندوز 8 نصب کنم و بعد سریال اورجینال رو وارد کنم... درسته؟سلام. منظورتون از ویندوز ارژینال روی DVD بهتون دادن؟ شاید روی یه پارتیشن مخفی ریکاوریش باشه.شما پارتیشنها رو هم دستکاری کردید با صرفا پارتیشن C رو فرمت کردید؟
زیر لپتاپ cd key ویندوز هست یا نه ؟نه .. dvd ندارم ازش... هاردش هم کلا پارتیشناش به هم ریخته و از نو پارتیشن بندی شده.. حالا اگر سریال نامبر اوون ویندوز قبلی رو داشته باشم.. میتونم یه ویندوز 8 نصب کنم و بعد سریال اورجینال رو وارد کنم... درسته؟
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
نه متاسفانه... دیدم بعضی از لپتاپا زیرش نوشته شده.. اما این ننوشتهزیر لپتاپ cd key ویندوز هست یا نه ؟
ویندوز ارجینال تو ایران هیچ معنی ای نداره .بنظرتون امیدی هست؟
آره شاید... اما دلیله دیگه داره... فقط میخوام بدونم مثلا با ایمیل زدن به شرکت سازنده.. و فرستادن شماره سریال دستگاه.. امکانش هست که واسم سریالشو بفرستن یا غیر ممکنه دیگه؟ تو فکرشم نباشم؟ویندوز ارجینال تو ایران هیچ معنی ای نداره .
من که همون ویندوز کرک شده رو ترجیح میدم سرعتش هم بالاتره .
خیر راهی نیست اگر cd-key رو داشتید در زیر لپتاپ میشد کاری کرد .آره شاید... اما دلیله دیگه داره... فقط میخوام بدونم مثلا با ایمیل زدن به شرکت سازنده.. و فرستادن شماره سریال دستگاه.. امکانش هست که واسم سریالشو بفرستن یا غیر ممکنه دیگه؟ تو فکرشم نباشم؟
پس دیگه باید بیخیال ویندوز ارژینالش بشید.زیر لپتاپ cd key ویندوز هست یا نه ؟
مدل لپتاپ و مشخصات چیپ گرافیکی لپتاپ رو بنو یسید .سلام؛من لپ تاپم یه مدتیه وقتی روشن میشه به محض باز کردن یک کلیپ یا اجرای مرورگر صفحه سیاه میشه،البته متوجه شدم مشکل از کجاست؛وقتی درایور کارت گرافیکم رو غیر فعال می کنم دیگ این مشکل به وجود نمیاد،آپدیت هم کردم-ویندوز عوض کردم نشد دوستان کسی می دونه مشکل رو چه طوری برطرف کنم؟
سلام 1520 دل وسترو،مشخصات چیپ رو نمیدونم،فقط این که هاردم هم خیلی وقته بد سکتور داره و مشکل داره!یه جا خوندم که گفته بود اگه ویندوز بالا میاد مشکل از چیپ گرافیک نیست می تونه از رم و هارد باشه،به هر حال نمی دونم چه کار کنم ؛در حال حاظر با غیرفعال کردن گرافیک کار می کنم،یعنی به محضه این که گرافیک فعال کنم کافیه یه عکس باز کنم یا کلیپی پخش کنم صفحه سیاه میشه؛که هیچ کاری به جز خاموش کردنش نمیشه انجام داد.مدل لپتاپ و مشخصات چیپ گرافیکی لپتاپ رو بنو یسید .
این مدل خرابی چیپ گرافیکی توش متداوله . به تعمیرکار نشون بدید . باید تعمیر بشهسلام 1520 دل وسترو،مشخصات چیپ رو نمیدونم،فقط این که هاردم هم خیلی وقته بد سکتور داره و مشکل داره!یه جا خوندم که گفته بود اگه ویندوز بالا میاد مشکل از چیپ گرافیک نیست می تونه از رم و هارد باشه،به هر حال نمی دونم چه کار کنم ؛در حال حاظر با غیرفعال کردن گرافیک کار می کنم،یعنی به محضه این که گرافیک فعال کنم کافیه یه عکس باز کنم یا کلیپی پخش کنم صفحه سیاه میشه؛که هیچ کاری به جز خاموش کردنش نمیشه انجام داد.