AMD.POWER
مدیر بازنشسته
بستگی به تعمیرکار داره حدود 50-60ضمن تشکر، هزینه تقریبی را اگر بفرمایید. رفع مشکل کیبورد + گردگیری + استفاده از خمیر.
با احترام
بستگی به تعمیرکار داره حدود 50-60ضمن تشکر، هزینه تقریبی را اگر بفرمایید. رفع مشکل کیبورد + گردگیری + استفاده از خمیر.
با احترام
توی تنظیمات بالا حتی با اضافه کردن رم تاثیر محسوسی نخواهید دید . قدرت گرافیک های لپتاپ خیلی ضعیف تر از نمونه pC اون هست . بهتره تنظیمات رو کاهش بدید .سلام من لبتابم اسوس مدل k550jk هستش رم ٨ و گرافيك gtx 850m و cpu هم 3.5gh ولي تو بعضي بازيا رو حالت high كم مياره من اگه رم رو ٨ تاي ديگه بهش أضافه كنم مشكل حل ميشه؟
مشکل led یا اینورتر دارید . باید اول اینورتر بررسی بشه .دوستان یه لب تاپ ایسوس مدل k45v دارم گرافیک جیفورس ۶۱۰
چند وقت پیش دیدم صفحه خط خط افتاده و میپره چیزی مشخص نیست ولی از خروجی لب تاپ به مانیتور یا تی وی وصل میکنم نشون میده صفحرو
راهنمایی کنن مشکل کجاست
سلام مجدد!سلام، اگر خاطرتون باشه گفتم كيبوردم مشكل داره و بعضى حروف كار نمى كنند!
امروز خودم بازش كردم اما چند مشكل و سوال:
يكى از پيچ هاى سيستم خنك كننده پيچ گوشتى رو نمى گيره و هرز شده! چطور بازش كنم؟! البته بدون باز كردنش هم ميتونم سيليكون بريزم!
دوم اينكه اتصال كيبورد رو چك كردم! ولى باز هم مشكل هست! بايد عوض بشه؟!
اما سوالم:
اين قسمت كه نوشته ssd يعنى مى تونم كنار هارد اصليم، ssd هم داشته باشم، درسته؟! اسم اين نمونه ssd ها چى هست و چه ظرفيت هايى موجوده و اينكه تفاوت قيمتشون با نمونه هاى معمولى چقدره؟! بيشتره يا كمتر(به نسبت سرعت و برند يكسان)
مشاهده پیوست 859792
سوال دوم اينكه مدل لپ تاپم asus k46c با رم ٦ هست! تا چه ميزان رم ساپورت مى كنه؟!
با احترام
سلام مجدد!
مشکلات رو حل کردم! ولی اون قسمت چه نوع ssd وصل میشه؟! چون msata کشیده هست و نمیشه اینجا قرارش بدم!
فکر می کردم بیشتر پشتیبانی کنه!!
چک میکنم براتون.اون پورت MSATA هم اندازه مینی رو پشتیبانی میکنه که ارتفاع کوتاهتری دارند .
رم تا 8 گیگ DDR3
دو تا 4 گیگ
مجموع 8 گیگفکر می کردم بیشتر پشتیبانی کنه!!
پس باید 2 رو تبدیل کنم به 4!
RUN AS ADMIN بزنی باید اجرا بشه .ویندوزت چیه ؟سلام
msi cx640 دارم میخوام بایوس رو اپدیت کنم .
این منوال خود ام اس ای هست
http://www.msi.com/files/pdf/winflash_BIOS_sop.pdf
فایل فلش رو دانلود کردم 2 تا فایل داره BIOS.ROM و flash.bin .ولی هر چی رو فلش کلیک میکنم cmd یه لحظه باز میشه و سریع بسته میشه.مشکل کجاست ؟
با یه سرج اینو پیدا کردم :
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=10&cad=rja&uact=8&ved=0CF0QFjAJahUKEwjl_-DD7onIAhVJShQKHV5XDKI&url=http://forum.soft98.ir/59570-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D9%88%D8%B3-%D9%84%D9%BE.html&usg=AFQjCNHl64kuCtvq9qOogKg1OoKxekTZcw&sig2=-Fn_jnZOwSaS_704Zl7WsA
دقیقا مشکل من
ممنون با نصب نرم افزاری که گفتید مشکل حل شد .بایوس هم اپدیت شد .RUN AS ADMIN بزنی باید اجرا بشه .ویندوزت چیه ؟
اگر ویندوزت سون هست باید این رو دانلود کنی Winflash V2.29.0.3
خواهش میکنم خوشحالم مشکلت حل شد .ممنون با نصب نرم افزاری که گفتید مشکل حل شد .بایوس هم اپدیت شد .
ممنون اقا امید واقعا شما نباشید یک طرف بخش سخت افزار لنگ میمونه .خواهش میکنم خوشحالم مشکلت حل شد .
یا حق
با سینک مشکل حل میشه . این مشکل ذاتی این چپ هست . یعنی نو هم بخرید تعویض کنید باز مشکل داره .ممنون اقا امید واقعا شما نباشید یک طرف بخش سخت افزار لنگ میمونه .
یه مشکل دیگه هم با این لپ تاپ دارم .
چیپ صداش conexant هست .مدل دقیقش هم اینه : cx20671-112
مشکل اینه که وقتی که اهنگ با صدا بلند میذارم و دستگاه در حال کار هست(خصوصا بازی) بعد 5-10 دقیقه صدا ناگهانی قطع میشه .بعد اگر هدفون رو یک لحظه بزنم و بعد خارج کنم صدا بر میگرده و دوباره بعد از چند دقیقه قطع میشه .یاحتی اگر اهنگ رو pause کنم و یک ثانیه بعد پلی کنم صدا بر میگرده .
تو نت سرچ کردم متوجه شدم این مشکل رایج دستگاه های توشیبا و msi هست که از چیپ صدای conexant استفاده میکنن .
لپ تاپ رو باز کردم که خازن ها و مقاومت های اطراف چیپ صدا رو تست کنم که متوجه موضوع شدم .چیپ صدا به شدت گرم میشه .
همین موضوع رو تو نت سچ کردم دیدم دلیل این قطع صدا همین گرمای بیش از حد چیپ صدا هست .
http://forums.toshiba.com/t5/Audio-...ound-Solved-Hardware-fix-required/td-p/625359
یک خارجی یک راه حل جالب برای رفع مشکل پیدا کرده .اومده یک چیزی شبیه هیت سینک برای چیپ درست کرده که مقداری خمیر سیلیکون روش زده (عکس هاش رو ضمیمه کردم)
ولی خب این راه به دل من نمیشینه .
خواستم بدونم دلیل اصلی این مشکل چیه ؟ ایا باید چیپ عوض بشه یا ممکنه از خازن ها و مقاومت های اطرافش باشه ؟چپش رو تو علی اکسپرس 7 دلار میفروشن تعویض ش هم فکر نکنم کار سختی باشه ولی خب میخوام مطمین بشم چون تجربه ای در این مورد ندارم .
ببخشید زیاد شد .
یک عکس از این وضعیت بگیریدسلام دوستان عزیز>>>یک سوال دارم اون اینکه از طریق لپ تاپ با کابل hdmi به tv وصل میکنم بازی توی tv پرش های تصویر خیلی کوچیک داره گهگاهی...>>>>علت چیه؟؟؟؟از کابلم باشه چندتا کابل دیگه هم امتحان کردم ولی حل نشده