• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
با سینک مشکل حل میشه . این مشکل ذاتی این چپ هست . یعنی نو هم بخرید تعویض کنید باز مشکل داره .
اخه گویا اون اوایل که لپ تاپ نو بوده این مشکل رو نداشت ... همه نوشتن بهد از 1 سال تا 2 سال این مشکل رو پیدا کردن
بعد بنظرتون اون تیکه مس که تو عکس گذاشتم ، کجا گیر میاد ؟صفحه عایق چی ؟ میترسم از این پارچه ها بذارم و اتصالی کنه .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اخه گویا اون اوایل که لپ تاپ نو بوده این مشکل رو نداشت ... همه نوشتن بهد از 1 سال تا 2 سال این مشکل رو پیدا کردن
بعد بنظرتون اون تیکه مس که تو عکس گذاشتم ، کجا گیر میاد ؟صفحه عایق چی ؟ میترسم از این پارچه ها بذارم و اتصالی کنه .
هیت سینک کوچک کافیه . فروشگاه های الکترونیک هیت سینک دارند میتونید تهیه کنید . یکسری سینک ها کوچک برای رم هست که زیرشون برچسب دارند از همون ها تهیه کنید . در مقابل via , realtek این چیپ ها جنس بیکیفیت به حساب میان . قیمت کمتری هم دارند . اگر اطرافش خازن با ظرفیت کم دارد . اونها را با خازنهای صوتی ژاپنی elna-nichicon عوض کنید.

hamed9004

Registered User
لایک‌ها
23
دوستان این مشکل من از چی میتونه باشه ممنون راهنمایی کنین.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
توی عکس معلوم نمیشه>>>>حالت های مثل ریپ زدن تصویر هست و توی عکس مشخص نمیشه
شما ابتدا باید درایور کارت گرافیک لپتاپ رو اپدیت کنید .اگر جواب نداد اطلاع بدید . اینطوری نمیشه نظر داد . چون چندین نوع ارتیفکت وجود دارد که هر کدوم دلیل خاصی دارند .

hamed9004

Registered User
لایک‌ها
23
شما ابتدا باید درایور کارت گرافیک لپتاپ رو اپدیت کنید .اگر جواب نداد اطلاع بدید . اینطوری نمیشه نظر داد . چون چندین نوع ارتیفکت وجود دارد که هر کدوم دلیل خاصی دارند .

امید جان کارت گرافیک درایورهاش آپدیت شده ...ولی بازم مشکل وجود داره

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

hamed9004

Registered User
لایک‌ها
23
مشکل از گرافیک لپتاپ نیست . مدل دقیق gpu لپتاپت چیه .
توی خود لپ تاپ مشکلی ندارم به tv وصل مبکنم تصویر توی tv گهگاهی ریپ میزنه>>>>لپ تاپ لنوو y5070 هست مدل گرافیک هم 860m gtx nvidia geeforceهست.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
توی خود لپ تاپ مشکلی ندارم به tv وصل مبکنم تصویر توی tv گهگاهی ریپ میزنه>>>>لپ تاپ لنوو y5070 هست مدل گرافیک هم 860m gtx nvidia geeforceهست.
تنها چیزی که احتمال داره . همون قسمت خروجی HDMI خود لپتاپ هست . یک ایسی مفسر برای HDMI دارد اون اگر مشکل داشته باشه اینطور موارد پیش میاد .

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
اقا امید من یکی دو تا مغازه رفتم اصلا هیت سینک کوچیک نداشتن
من اینطور چیزای میخوام :
DSCN4609.JPGDSCN4607.JPG 7805_heatsink.jpg
بنظرت پیدا میشه ؟
ic فوق العاده کوچیکه در حد یه مربع 5 میلمتر در 5 میلیمتر

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اقا امید من یکی دو تا مغازه رفتم اصلا هیت سینک کوچیک نداشتن
من اینطور چیزای میخوام :
مشاهده پیوست 862475مشاهده پیوست 862476 مشاهده پیوست 862477
بنظرت پیدا میشه ؟
ic فوق العاده کوچیکه در حد یه مربع 5 میلمتر در 5 میلیمتر
http://eshop.eca.ir/هیت-سینک/4255-هیت-سینک-مخصوص-پردازنده-و-تراشه-های-smd-سایز-9x9x5mm.html

hamed9004

Registered User
لایک‌ها
23
بالاخره مشکل رو با روش زیر حل کردم>>>>واسه خودمم جالب بود و گفتم اینجا هم این روش رو بزارم>>>>>
1.برنامه WinUtilities رو نصب کردم.
2.همه ریجستری ها رو انجام دادم.
3.به قسمت optimize & improve و روی disk defrag همه درایور ها رو defrag کردم...
4.کامپیوتر رو ریستارت و تمام...
دیگه مشکل ریپ زدن وتیک توی تصویر رفع شد...

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
این هیت سینک بهش نمیخوره چون ضخمیمه و در قاب بسته نمیشه .باید ک تیکه صفحه مسطخ مسی استفاده کنم .
الان دنبال صفحه عایقم .
همیچین چیزی :
img_0604.jpg
میدونید مورد مشابه ش کجا پیدا میشه ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
من سینک المینومی که روی چیپ های صدا قرار میگیره رو موجود دارم . تهران هم موجوده .این پدهای حرارتی هم من تو ایران ندیدم .

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
من سینک المینومی که روی چیپ های صدا قرار میگیره رو موجود دارم . تهران هم موجوده .این پدهای حرارتی هم من تو ایران ندیدم .
ممنون امید جان
دستگاه رو فرستادم تعمیر که بررسی بشه مشکلش چیه .با یک تعمیرکار مشورت کردم ایشون فرمودن داره ولتاژ اضافه وارد چیپ میشه شما هر چقدر هم خنکش کنی صورت مسئله رو پاک کردی و اون چیپ داره داغون میشه .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ممنون امید جان
دستگاه رو فرستادم تعمیر که بررسی بشه مشکلش چیه .با یک تعمیرکار مشورت کردم ایشون فرمودن داره ولتاژ اضافه وارد چیپ میشه شما هر چقدر هم خنکش کنی صورت مسئله رو پاک کردی و اون چیپ داره داغون میشه .
بعید میدونم . این چیپ ها به شدت حساس هستند . اگر ولتاژ بالا باشه . سریع چیپ خراب میشه . این به دلیل کیفیت چیپ و همچین یکسری نقص های ذاتی خود برد هست . بعضی از شرکت ها متاسفانه در این قسمت خازنهای مخصوص تجهیزات صوتی استفاده نمیکنند .

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
بعید میدونم . این چیپ ها به شدت حساس هستند . اگر ولتاژ بالا باشه . سریع چیپ خراب میشه . این به دلیل کیفیت چیپ و همچین یکسری نقص های ذاتی خود برد هست . بعضی از شرکت ها متاسفانه در این قسمت خازنهای مخصوص تجهیزات صوتی استفاده نمیکنند .
اخه بعد از تقریبا 2 سال این مشکل به وجود اومده .یعنی از روز اول اینقدر داغ نمیکرد .گویا عمر این چیپ همینقدر هست .فروم های خارجی رو هم که نگاه کردم همه بعد از تعویض چیپ مشکلشون حل شده .بعد متاسفانه محل قرار گیری ش هم طوری هست که مثل دستگاه های توشیبا نمیشه هیت سینک جالبی براش درست کرد چون دیگه قاب لپ تاپ بسته نمیشه .از همه مهمتر اینکه کنار این چیپ یه سری خازن هست که از سطح چیپ بلند ترن .اگر هیت سینک استفاده بشه قطعا باعث اتصالی مادربرد میشه مگر اینکه از عایق استفاده بشه .عایق مناسب هم یه راحتی گیر نمیاد .در کل اگر هم این ایده اجرا بشه جالب نمیشه بخاطر همین تصممیم گرفتم چیپ رو عوض کنم تا به کل مشکل حل بشه .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اخه بعد از تقریبا 2 سال این مشکل به وجود اومده .یعنی از روز اول اینقدر داغ نمیکرد .گویا عمر این چیپ همینقدر هست .فروم های خارجی رو هم که نگاه کردم همه بعد از تعویض چیپ مشکلشون حل شده .بعد متاسفانه محل قرار گیری ش هم طوری هست که مثل دستگاه های توشیبا نمیشه هیت سینک جالبی براش درست کرد چون دیگه قاب لپ تاپ بسته نمیشه .از همه مهمتر اینکه کنار این چیپ یه سری خازن هست که از سطح چیپ بلند ترن .اگر هیت سینک استفاده بشه قطعا باعث اتصالی مادربرد میشه مگر اینکه از عایق استفاده بشه .عایق مناسب هم یه راحتی گیر نمیاد .در کل اگر هم این ایده اجرا بشه جالب نمیشه بخاطر همین تصممیم گرفتم چیپ رو عوض کنم تا به کل مشکل حل بشه .
اون خازنهای کناریش عوض بشه ممکنه مشکل حرارت چیپ هم حل بشه .

بالا