• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
میزنم ولی تغییر نمیکنه همون ارور رو میده
فایل راهنما رو در سایت ایسر مطالعه کنید . آنتی ویروس نباید فعال باشه . فایل بایوس رو به دسکتاپ منتقل کنید و آدرسش رو دستی با دکمه browse ثبت کنید .

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
فایل راهنما رو در سایت ایسر مطالعه کنید . آنتی ویروس نباید فعال باشه . فایل بایوس رو به دسکتاپ منتقل کنید و آدرسش رو دستی با دکمه browse ثبت کنید .
فایلش رو مطالعه کردم چیز خاصی ننوشته
انتی ویروس هم ندارم
دستی نمیشه انتخاب کرد چون کلا 1 فایله.
winflash باید نصب باشه ؟
این نرم افزارش سر خوده .اسمش هم winphlashe ـه .

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
این هم دقیقا مشکل منو داره منتها با دستگاه توشیبا
https://forum.toshiba.eu/showthread.php?41673-Satellite-P200-BIOS-update-under-Vista-x64
از پست 6 به یعد مثل اینکه مشکلش حل شده .نوشته ویستا 32 بیت نصب کردم وو اپدیت شد .
Okay when i use a 64-bit version of WINPHLASH64 i get the following message:

"Image file %s is either not valid or is damaged. Platform signature not found in the interface. Error code: -103".

When i use the 32-bit version of WINPHLASH i get the following message:

"Cannot load driver "C:\WINDOWS\TEMP\WINPHLASH\PHLASHNT.SYS, Please check you accounts, if you have no administrator privilege, please login again! This driver has been blocked from loading Error Code 1275."

This program is being run under Administrator. I've even tried under Safe Mode too.

Regards,
Simon.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سون 64 هست . الان 32 هم ریختم دیگه اون ارور رو نداد یه ارور دیگه داد .نوشت بایوس از نات فلشیبل ارور 144
یکبار دیگه دانلود کنید . احتمال ناقص دانلود شدن فایل هست .

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
یکبار دیگه دانلود کنید . احتمال ناقص دانلود شدن فایل هست .
ممنون امید جان فایل سالم بود ولی هر کاری میکردم بازم ارور میداد (احتمالا برای نداشتن باطریه که اجازه فلش بایوس رو نمیده و ارور 144 میاد)
با usb بوتیبل و داس بایوس رو 2 مرحله اپدیت کردم .خداروشکر همه هم با موفقیت بود .
DSC01327.JPG

الان تنها مشکلی که هست و دلیل اصلیه اپدیت بایوس بود ، نصب نشدن درایور بلوتوث هست .درایور رو از سایت ایسر میگیرم ولی بازم حین نصب این ارور رو میده

eee.PNG
وای فای کامل نصب شده .الان هر چی دکمه روشن شدن بلوتوث رو میزنم عکس العملی نشون نمیده .
ممنون میشم راهنمایی کنی

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ممنون امید جان فایل سالم بود ولی هر کاری میکردم بازم ارور میداد (احتمالا برای نداشتن باطریه که اجازه فلش بایوس رو نمیده و ارور 144 میاد)
با usb بوتیبل و داس بایوس رو 2 مرحله اپدیت کردم .خداروشکر همه هم با موفقیت بود .
مشاهده پیوست 874395

الان تنها مشکلی که هست و دلیل اصلیه اپدیت بایوس بود ، نصب نشدن درایور بلوتوث هست .درایور رو از سایت ایسر میگیرم ولی بازم حین نصب این ارور رو میده

مشاهده پیوست 874396
وای فای کامل نصب شده .الان هر چی دکمه روشن شدن بلوتوث رو میزنم عکس العملی نشون نمیده .
ممنون میشم راهنمایی کنی
مطمئنی این لپتاپ بلوتوث داره ؟

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
مطمئنی این لپتاپ بلوتوث داره ؟

اره دیگه چون هم دکمه سخت افزاریش رو کنار کیبردر داره هم تو قسمت درایور هایی که برای دانلود داره درایور بلوتوث رو گذاشتن .اگر نداشت که نمیذاشتن .

فایل های ضمیمه

• DSC01334.JPG
    DSC01334.JPG
    119.8 KB · نمایش ها: 3

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اره دیگه چون هم دکمه سخت افزاریش رو کنار کیبردر داره هم تو قسمت درایور هایی که برای دانلود داره درایور بلوتوث رو گذاشتن .اگر نداشت که نمیذاشتن .
بستگی به سفارش و پارت خرید داره . مثلا در مدل e1-531 هم درایور بلوتوث دانلود هست . ولی این قطعه رو نداره . همه چیز بستگی به سفارش خریدار اولیه داره .
تو دیوایس منیجر قطعه ناشناسی داری ؟

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
بستگی به سفارش و پارت خرید داره . مثلا در مدل e1-531 هم درایور بلوتوث دانلود هست . ولی این قطعه رو نداره . همه چیز بستگی به سفارش خریدار اولیه داره .
تو دیوایس منیجر قطعه ناشناسی داری ؟
حق با شماست .مدل 7530G ZY5 بلوتوث نداره بصورت فابریک .فینگر پرینت هم نداره .سخت افزارش رو نداره گویا .دستگاه من هم پارت المانه مستقیم از المان اومده نمونه ش تو ایران نیست اصلا .
ممنون از راهنمایی هاتون .

hamed9004

Registered User
لایک‌ها
23
سلام .. دوستان میخوام هارد ssd 512 تهیه کنم... کدوم برند سرعت و عملکرد بالایی داره>>>samsung یا adata ؟؟ sata 3 هم هستن..

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام .. دوستان میخوام هارد ssd 512 تهیه کنم... کدوم برند سرعت و عملکرد بالایی داره>>>samsung یا adata ؟؟ sata 3 هم هستن..
سرعت مناسب در کنار قیمت مناسب میخواهید samsung 850 evo
سرعت بالا samsung 850 pro

hamed9004

Registered User
لایک‌ها
23
سلام و خسته نباسید خدمت دوستان عزیزم..
من یک مشکل دارم به وجود اومده تازگی>>>حرکت موس لگ دار و آهسته میشه 30ثانیه تا یک دقیقه بعدش درست میشه خودش>>>
علت چی هست؟؟؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
من یک مشکل دارم به وجود اومده تازگی>>>حرکت موس لگ دار و آهسته میشه 30ثانیه تا یک دقیقه بعدش درست میشه خودش>>>
علت چی هست؟؟؟
موس یا تاچ پد ؟
یا با هر دو به این شکل هست ؟
هارد را بنچمارک بگیرید . همجنین اقدام به دیفرگ پارتشین ویندوز کنید .

hamed9004

Registered User
لایک‌ها
23
موس یا تاچ پد ؟
یا با هر دو به این شکل هست ؟
هارد را بنچمارک بگیرید . همجنین اقدام به دیفرگ پارتشین ویندوز کنید .

با هردو این مشکل هست>>>>یکدفعه لگ دار میشه ب حرکت موس آهسته میشه بعدش درست میشه خودش>>>>این روند در زمان هایی تکرار میشه...
با چه برنامه ای هاردو بنچمارک بگیرم امیدجان؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با هردو این مشکل هست>>>>یکدفعه لگ دار میشه ب حرکت موس آهسته میشه بعدش درست میشه خودش>>>>این روند در زمان هایی تکرار میشه...
با چه برنامه ای هاردو بنچمارک بگیرم امیدجان؟
دیفرگ فراموش نشه . با hdtune بنچمارک بگیرید .

arman.405

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان نرم افزاری هست که بشه از سلامت باطری لپ تاپ مطئن شد؟ باطری لپ تاپ من 1 ساعته تموم میشه. دل مدل 5110

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوستان نرم افزاری هست که بشه از سلامت باطری لپ تاپ مطئن شد؟ باطری لپ تاپ من 1 ساعته تموم میشه. دل مدل 5110
باتری چند سال کار میکنه ؟
با توجه به مدل دستگاه باید 4 و 5 سالی کار کرده باشه . باتری شما ضعیف شده و نیاز به تعویض دارد .

hamed9004

Registered User
لایک‌ها
23
علت چی هست؟؟؟

هنوز این مشل پاربرجاست...
امید جان با دیفرگ هم مشکل حل نشد

باید چیکار کنم>>برنامه ای هست این مشکل رو با اسکن حل کنه؟

بالا