AMD.POWER
مدیر بازنشسته
فایل راهنما رو در سایت ایسر مطالعه کنید . آنتی ویروس نباید فعال باشه . فایل بایوس رو به دسکتاپ منتقل کنید و آدرسش رو دستی با دکمه browse ثبت کنید .میزنم ولی تغییر نمیکنه همون ارور رو میده
فایل راهنما رو در سایت ایسر مطالعه کنید . آنتی ویروس نباید فعال باشه . فایل بایوس رو به دسکتاپ منتقل کنید و آدرسش رو دستی با دکمه browse ثبت کنید .میزنم ولی تغییر نمیکنه همون ارور رو میده
فایلش رو مطالعه کردم چیز خاصی ننوشتهفایل راهنما رو در سایت ایسر مطالعه کنید . آنتی ویروس نباید فعال باشه . فایل بایوس رو به دسکتاپ منتقل کنید و آدرسش رو دستی با دکمه browse ثبت کنید .
Okay when i use a 64-bit version of WINPHLASH64 i get the following message:
"Image file %s is either not valid or is damaged. Platform signature not found in the interface. Error code: -103".
When i use the 32-bit version of WINPHLASH i get the following message:
"Cannot load driver "C:\WINDOWS\TEMP\WINPHLASH\PHLASHNT.SYS, Please check you accounts, if you have no administrator privilege, please login again! This driver has been blocked from loading Error Code 1275."
This program is being run under Administrator. I've even tried under Safe Mode too.
Regards,
Simon.
ویندوزت سیستم چیه ؟این هم دقیقا مشکل منو داره منتها با دستگاه توشیبا
https://forum.toshiba.eu/showthread.php?41673-Satellite-P200-BIOS-update-under-Vista-x64
از پست 6 به یعد مثل اینکه مشکلش حل شده .نوشته ویستا 32 بیت نصب کردم وو اپدیت شد .
سون 64 هست . الان 32 هم ریختم دیگه اون ارور رو نداد یه ارور دیگه داد .نوشت بایوس از نات فلشیبل ارور 144ویندوزت سیستم چیه ؟
یکبار دیگه دانلود کنید . احتمال ناقص دانلود شدن فایل هست .سون 64 هست . الان 32 هم ریختم دیگه اون ارور رو نداد یه ارور دیگه داد .نوشت بایوس از نات فلشیبل ارور 144
ممنون امید جان فایل سالم بود ولی هر کاری میکردم بازم ارور میداد (احتمالا برای نداشتن باطریه که اجازه فلش بایوس رو نمیده و ارور 144 میاد)یکبار دیگه دانلود کنید . احتمال ناقص دانلود شدن فایل هست .
مطمئنی این لپتاپ بلوتوث داره ؟ممنون امید جان فایل سالم بود ولی هر کاری میکردم بازم ارور میداد (احتمالا برای نداشتن باطریه که اجازه فلش بایوس رو نمیده و ارور 144 میاد)
با usb بوتیبل و داس بایوس رو 2 مرحله اپدیت کردم .خداروشکر همه هم با موفقیت بود .
مشاهده پیوست 874395
الان تنها مشکلی که هست و دلیل اصلیه اپدیت بایوس بود ، نصب نشدن درایور بلوتوث هست .درایور رو از سایت ایسر میگیرم ولی بازم حین نصب این ارور رو میده
مشاهده پیوست 874396
وای فای کامل نصب شده .الان هر چی دکمه روشن شدن بلوتوث رو میزنم عکس العملی نشون نمیده .
ممنون میشم راهنمایی کنی
مطمئنی این لپتاپ بلوتوث داره ؟
بستگی به سفارش و پارت خرید داره . مثلا در مدل e1-531 هم درایور بلوتوث دانلود هست . ولی این قطعه رو نداره . همه چیز بستگی به سفارش خریدار اولیه داره .اره دیگه چون هم دکمه سخت افزاریش رو کنار کیبردر داره هم تو قسمت درایور هایی که برای دانلود داره درایور بلوتوث رو گذاشتن .اگر نداشت که نمیذاشتن .
حق با شماست .مدل 7530G ZY5 بلوتوث نداره بصورت فابریک .فینگر پرینت هم نداره .سخت افزارش رو نداره گویا .دستگاه من هم پارت المانه مستقیم از المان اومده نمونه ش تو ایران نیست اصلا .بستگی به سفارش و پارت خرید داره . مثلا در مدل e1-531 هم درایور بلوتوث دانلود هست . ولی این قطعه رو نداره . همه چیز بستگی به سفارش خریدار اولیه داره .
تو دیوایس منیجر قطعه ناشناسی داری ؟
سرعت مناسب در کنار قیمت مناسب میخواهید samsung 850 evoسلام .. دوستان میخوام هارد ssd 512 تهیه کنم... کدوم برند سرعت و عملکرد بالایی داره>>>samsung یا adata ؟؟ sata 3 هم هستن..
موس یا تاچ پد ؟سلام و خسته نباسید خدمت دوستان عزیزم..
من یک مشکل دارم به وجود اومده تازگی>>>حرکت موس لگ دار و آهسته میشه 30ثانیه تا یک دقیقه بعدش درست میشه خودش>>>
علت چی هست؟؟؟
موس یا تاچ پد ؟
یا با هر دو به این شکل هست ؟
هارد را بنچمارک بگیرید . همجنین اقدام به دیفرگ پارتشین ویندوز کنید .
دیفرگ فراموش نشه . با hdtune بنچمارک بگیرید .با هردو این مشکل هست>>>>یکدفعه لگ دار میشه ب حرکت موس آهسته میشه بعدش درست میشه خودش>>>>این روند در زمان هایی تکرار میشه...
با چه برنامه ای هاردو بنچمارک بگیرم امیدجان؟
باتری چند سال کار میکنه ؟دوستان نرم افزاری هست که بشه از سلامت باطری لپ تاپ مطئن شد؟ باطری لپ تاپ من 1 ساعته تموم میشه. دل مدل 5110
سلام و خسته نباسید خدمت دوستان عزیزم..
من یک مشکل دارم به وجود اومده تازگی>>>حرکت موس لگ دار و آهسته میشه 30ثانیه تا یک دقیقه بعدش درست میشه خودش>>>
علت چی هست؟؟؟