AMD.POWER
مدیر بازنشسته
بنچمارک هارد رو نگذاشتید .هنوز این مشل پاربرجاست...
امید جان با دیفرگ هم مشکل حل نشد
باید چیکار کنم>>برنامه ای هست این مشکل رو با اسکن حل کنه؟
بنچمارک هارد رو نگذاشتید .هنوز این مشل پاربرجاست...
امید جان با دیفرگ هم مشکل حل نشد
باید چیکار کنم>>برنامه ای هست این مشکل رو با اسکن حل کنه؟
بنچمارک هارد رو نگذاشتید .
بنچمارک رو بگذارید با حدس و گمان نمیشه عیب یابی کرد .امید جان مشکل از هارد فکر نمیکنم باشه>>>زمانی که حرکت موس لگ دار میشه صفحه نمایش رفرش میشه بعدش درست میشه...
من بایوس رو آپدیت کردم ممکنه مشکل از آپدیت کردن بایوس باشه؟؟؟؟؟
اکسس تایم بالا رفته و همچنین مینیم سرعت پاینه . بهتره یکبار هارد بطور کامل low level format بشه . یا اگر سرعت براتون مهمه یک ssd تهیه کنید . البته این گیر کردن میتونه از وجود بد افزار روی سیستم هم باشه .پیوست زیر قرار دادم امید جان>>>>
مشاهده پیوست 876507
ضعف خاصی خیر . RATING خوبی هم داره بدون مشکل خرید کنید .سلام
من این لپ تاپ رو انتخاب کردم که بخرم
http://www.digikala.com/Product/DKP-35692/Lenovo-Flex-2-A-15-inch-Laptop/لپ-تاپ-15-اينچي-لنوو-مدل-فلکس-2#!/tab-technicalspecs/
از دیدگاه شما مشکل خاصی در موردش وجود داره؟
ضعف خاصی داره که برای همه روشن شده باشه؟
من فقط میترسم در حالت 140 درجه که کیبرد روی زمین قرار میگیره مشکل پیش بیاد ایا این مدل ها امتحان پس دادند؟
اکسس تایم بالا رفته و همچنین مینیم سرعت پاینه . بهتره یکبار هارد بطور کامل low level format بشه . یا اگر سرعت براتون مهمه یک ssd تهیه کنید . البته این گیر کردن میتونه از وجود بد افزار روی سیستم هم باشه .
خواهش میکنم . فقط از من میشنوی به فکر ssd باش .امیدجان هارد رو فرمت کردم و ویندوز رو دوباره نصب کردم مشکل حل شد...تشکر از راهنمایی های شما..
سرعتشون خیلی فرق داره مخصوصا با فعال کردن rapid modeسلام...منم میخوام ssd samsung تهیه کنم>>>میخواستم بدونم فرق و تفاوت بین مدل های pro و evo در چیه؟؟؟؟؟توی سرعتشون من دیدم فرق زیادی ندارن!!!!!
امید جان لپ تاپ لنوو y50-70 هست>>>خود هارد لپ تاپ رو میتونم بعدش با کابل تبدیل به usb لپ تاپ به عنوان اکسترنال استفاده کنمش یا نه دیگه به درد نمیخوره و باید بفروشمش؟؟؟سرعتشون خیلی فرق داره مخصوصا با فعال کردن rapid mode
جناب امید دور هارد قبلی من یک قطعه فلزی باریک ک هارد بعد از قرار گرفتن داخلش به لپ تاپ متصل شده منتها نمیدونم کجا گیر میاد ....اون قطعه باعث میشه هارد به لپ تاپ با پیچ بسته بشه .عکس بگذارید از قطعه
تو بنچمارکها فرق داره اگه برا استفاده معمولی میخای پول تو دور نریز ...سلام...منم میخوام ssd samsung تهیه کنم>>>میخواستم بدونم فرق و تفاوت بین مدل های pro و evo در چیه؟؟؟؟؟توی سرعتشون من دیدم فرق زیادی ندارن!!!!!