AMD.POWER
مدیر بازنشسته
از هارد جدید بنچمارک بگیرید با hdtune و اسکرین شاتش رو اینجا بگذارید .یکی از دوستان هارد لپتاپش سوخته و داده براش هارد جدید گذاشتن و حالا سرعت کار تو لپتاپش پایینه. از چی میتونه باشه؟
از هارد جدید بنچمارک بگیرید با hdtune و اسکرین شاتش رو اینجا بگذارید .یکی از دوستان هارد لپتاپش سوخته و داده براش هارد جدید گذاشتن و حالا سرعت کار تو لپتاپش پایینه. از چی میتونه باشه؟
قبل نصب درایور جدید باید درایور قدیمی با ddu حذف بشه .سلام...گرافیک nvidia geforce gtx 860m هست..آپدیت جدیدی که اومده رو نصب میکنم stop working میده>>>دلیلش چیه؟؟؟
من تا آپدیت ورژن 355.82 مشکلی نداشتم..ولی بعداز این ورژن هرچی آپدیت جدید میاد نصب میکنم همش stop working میده..!!!!!!!!!علت چیه و چگ.نه رفع کنم؟؟
آره همین کارو کردم ... واسه آپدیت های جدید مشکل میخوره!!!!!!!!قبل نصب درایور جدید باید درایور قدیمی با ddu حذف بشه .
بعد از انیستال درایور . حتما با CCLEANER رجیستری رو فیکس کنید و سیستم رو ریستارت کنید .آره همین کارو کردم ... واسه آپدیت های جدید مشکل میخوره!!!!!!!!
بیشتر توضیح میدید چجوری این کارو بکنم؟ ممنون.از هارد جدید بنچمارک بگیرید با hdtune و اسکرین شاتش رو اینجا بگذارید .
بیشتر توضیح میدید چجوری این کارو بکنم؟ ممنون.
سلامسلام دوستان. وقتتون بخیر. لپ تاپ fujitsu من چند روز پیش دیگه روشن نشد. یک مقداری قطع و وصل برق اتفاق افتاد شاید به خاطر اون باشه.
کابل و آدابتور شارژر رو امتحان کردم سالم بود.
لپ تاپ و بردم پیش تعمیرکار و بازش کرد و بهم گفت که Cpu سوخته.
مدل لپ تاپ :
fujitsu lifebook serie A
مدل AH532/G21
corei 3 ................2.30 gh
سوال بنده اینجاست که تو این مدل لپ تاپ سی پی یو روی مادربرد جوش خورده؟ و اینکه امکان داره بدون تعویض مادربرد؛ سی پی یو رو عوض کرد؟ یا باید کلا مادر برد تعویض شه؟
اگر لطف کنید و بفرمایید قیمت تقریبی CPU (همون سه هسته ای واسم کافیه) که به این لپ تاپ بخوره چنده ؟ چه مدلی پیشنهاد می کنید؟
و اگر باید کلا مادربرد عوض شه؛ چه مدل مادربردی باید تهیه کنم ؟ حدود قیمتا رو اگر می دونید بگید.
خیلی ممنونم.
سلام دوست عزیز.سلام
CPU قابل تعویضه پردازنده خودش Core i5-3210M هست و سوکت CPU بردش FCPGA988 . قیمت پردازندش حدود 150 تومنه .
شرکت افق IRANFSO موجود باید داشته باشه .
فرقی نمیکند . سوکت همون هست . میتونید COREI3 این سوکت یا COREI5 خرید کنید .سلام دوست عزیز.
lممنونم از راهنماییتون
اما سی پی یو خودش core i 3 هست. شاید مدل رو اشتباه گفتم. اما مطمئنم که corei 3 هست.
با این اوصاف اگر همین سی پی یو که شما پیشنهاد می کنید رو خریداری کنم؛ صد در صد روش جواب میده؟
متاسفانه من دانشجوی زاهدان هستم و اینجا تعمیرگاه های خوبی وجود نداره. شما خودتون تعمیرگاه معتبری رو سراغ ندارید تو شهرای دیگه که بتونم براشون ارسال کنم؟
یک سوال دیگه اینکه من اطلاعات پایان نامم رو روی این لپ تاپ دارم. ممکنه هارد و اطلاعاتم هم با مشکل مواجه بشه>؟ اطلاعات روی درایو ویندوز ذخیره نشده
در مورد اطلاعات هم میتونید . هارد لپتاپ رو به PC وصل کنید و اطلاعات داخل هارد رو بردارید .سلام دوست عزیز.
lممنونم از راهنماییتون
اما سی پی یو خودش core i 3 هست. شاید مدل رو اشتباه گفتم. اما مطمئنم که corei 3 هست.
با این اوصاف اگر همین سی پی یو که شما پیشنهاد می کنید رو خریداری کنم؛ صد در صد روش جواب میده؟
متاسفانه من دانشجوی زاهدان هستم و اینجا تعمیرگاه های خوبی وجود نداره. شما خودتون تعمیرگاه معتبری رو سراغ ندارید تو شهرای دیگه که بتونم براشون ارسال کنم؟
یک سوال دیگه اینکه من اطلاعات پایان نامم رو روی این لپ تاپ دارم. ممکنه هارد و اطلاعاتم هم با مشکل مواجه بشه>؟ اطلاعات روی درایو ویندوز ذخیره نشده
این cpu ها معمولا روی سوکت نیستند و به مستقیم روی برد لحیم شدند . پس قابل ارتقا نیستند .سلام جناب امید بهترین cpu برای لپ تاپ سوکتFS1r2
بجز a10 5750m چی هست ؟
ایا بالاتر ازاون چیزی اصلا وجود داره که به اون مادربوردش بخوره ؟
شما پردازنده و گرافیکتون مجتمع هست . یعنی گرافیک رادئون مجتمع داخل CPU هست و جدا نیست . پس درست نصب شدهسلام خسته نباشید
لپ تاپ من hp 355 g2 دو تا گرافیک داره یک عدد amd که با سی پی یو هست. و یک عدد amd radeon r5 m240 که گرافیک اصلیشه لپ تاپو که خریدم ویندوز نداشت. روش ویندوز 10 نصب کردم هر دو گرافیک کامل نصب شد. چند روز پیش که دوباره ویندوز عوض کردم گرافیک دوم که گرافیک اصلی هم هست نصب نشد و اصلن سخت افزارش هم توی divice manager نیومده. اینم عکس divice manager اگه امکان داره راهنماییم کنید که اگه مشکل از قطعه باشه تا گارانتیش تموم نشده اقدام کنم.
با تشکر. مشاهده پیوست 888901
بعد ار ویندوز 10 که اول نصب کردم و مشکلی نداشت اول 8.1 نصب کردم روش که گرافیکو نشناخت بعد که دوباره 10 نصب کردم روی اون هم بالا نیومد این مشکلی که اصلا سخت افزارشو تو دیوایس منیجر یا نرم افزاری مثل gpu z نمیشناسه از چیه؟ امکان داره گرافیک از بایوس غیر فعال شده باشه مدل بایوس insyde ورژن f.06 استشما 8.1 نصب کنید . درایورها را از سایت HP دریافت کنید و نصب کنید . درایورها را بصورت کامل نصب کنید . HP هنوز روی درایورهای ویندوز 10 کار میکنه و هنوز نتونسته کاملا درایورها رو اماده کنه .
شما پردازنده و گرافیکتون مجتمع هست . یعنی گرافیک رادئون مجتمع داخل CPU هست و جدا نیست . پس درست نصب شدهبعد ار ویندوز 10 که اول نصب کردم و مشکلی نداشت اول 8.1 نصب کردم روش که گرافیکو نشناخت بعد که دوباره 10 نصب کردم روی اون هم بالا نیومد این مشکلی که اصلا سخت افزارشو تو دیوایس منیجر یا نرم افزاری مثل gpu z نمیشناسه از چیه؟ امکان داره گرافیک از بایوس غیر فعال شده باشه مدل بایوس insyde ورژن f.06 است
مدل لپ تاپ من یک مدل بالاتره cpu a8 ram8 هارد 1 ترا که این مدل 2 تاگرافیک داره یک مجتمع با سی پی یو که رادئون r4 و یکی جدا که radeon r5 m240 هستشما پردازنده و گرافیکتون مجتمع هست . یعنی گرافیک رادئون مجتمع داخل CPU هست و جدا نیست . پس درست نصب شده
http://www.notebookcheck.net/AMD-A-Series-A4-6210-Notebook-Processor.115404.0.html