• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
این توضیحات هم کمک میکنه به شما
Although two AMD graphics chips in the forms of the Radeon R5 (Beema) and a dedicated Radeon R5 M240 GPU are installed in HP's laptop, they do not operate in dual-graphics mode. AMD does not provide this in its Beema APUs. Thus, a graphics-switching solution (Enduro) has been implemented. The integrated GPU is enabled in routine and battery mode. The dedicated graphics core takes care of performance-devouring applications like computer games. Switching is normally performed automatically, but the user sometimes has to intervene manually. Nvidia's graphics switching solution (Optimus) functions more smoothly.

naser9021

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مدل لپ تاپ من یک مدل بالاتره cpu a8 ram8 هارد 1 ترا که این مدل 2 تاگرافیک داره یک مجتمع با سی پی یو که رادئون r4 و یکی جدا که radeon r5 m240 هست
من براتون عکس دیوایس منیجر رو موقعی که هر دو گرافیک فعال بود میزارم.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
من براتون عکس دیوایس منیجر رو موقعی که هر دو گرافیک فعال بود میزارم.
توضیحات پست بالا را با دقت بخونید .به خوبی توضیح داده چه زمانی گرافیک داخلی پردازنده فعال میشه .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
تغییری تو بایوس سیستم ندادید ؟
درایورهای چیپست و دیگر درایور ها باید بطور کامل نصب بشه . درایورها رو کامل از سایت hp دریافت کنید . پیشنهاد میکنم ویندوز 8.1 64 بیت استفاده کنید .

naser9021

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تغییری تو بایوس سیستم ندادید ؟
درایورهای چیپست و دیگر درایور ها باید بطور کامل نصب بشه . درایورها رو کامل از سایت hp دریافت کنید . پیشنهاد میکنم ویندوز 8.1 64 بیت استفاده کنید .
ببخشید امکان داره مشکل از خراب شدن قطعه باشه یا سوختن کارت گرافیک.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ببخشید امکان داره مشکل از خراب شدن قطعه باشه یا سوختن کارت گرافیک.
خیر . یا بایوس تنظیماتش رو تغییر دادید . یا درایورهای چیپست نصب نیست . که تو اسکرین شات اول شما مشخصه درایورهای چیپست نصب نیست .

naser9021

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شرمنده میشه لینک درایور چیپست رو برام بزارید چون تو سایتش چیزی به نام درایور چیپست نیست الان نگاه کردم.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
شرمنده میشه لینک درایور چیپست رو برام بزارید چون تو سایتش چیزی به نام درایور چیپست نیست الان نگاه کردم.
هر درایوری که تو سایت هست رو دانلود و نصب کنید .

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
سلام
بعضی وقتا تصویر ال سی دی برفکی (خط خطی رنگی) میشه علت چیه؟ نرم افزاره یا سخت افزار؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
مال خودم hp 8460p استوک از همین فروم گرفتم ... فعلاً چند ماهه برخورد نکردم. تو این مدت که باهامه فکر کنم 5-4 بار اونطوری شد
یه ایسوز هم بود صاحب دستگاه میگفت این مشکل رو داره. مدلش رو یادم نمیاد

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
مال خودم hp 8460p استوک از همین فروم گرفتم ... فعلاً چند ماهه برخورد نکردم. تو این مدت که باهامه فکر کنم 5-4 بار اونطوری شد
یه ایسوز هم بود صاحب دستگاه میگفت این مشکل رو داره. مدلش رو یادم نمیاد
مدلهای اسوس اون مشکل رو دارند و متاسفانه ایراد اولیه در مادربردش هست تو خارج از کشور اسوس مادربرد این لپتاپ ها در زمان گارانتی تعویض میکرد .
در مورد hp هم عموما به خاطر gpu دستگاه هست .

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
مدلهای اسوس اون مشکل رو دارند و متاسفانه ایراد اولیه در مادربردش هست تو خارج از کشور اسوس مادربرد این لپتاپ ها در زمان گارانتی تعویض میکرد .
در مورد hp هم عموما به خاطر gpu دستگاه هست .
gpu که داخل پردازنده هست. intel hd 3000
این چند ماه آخر اون اتفاق نیوفتاده ممکنه بعدا هم اتفاق نیوفته؟ میشه عیب یابی کرد دستگاه رو؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
gpu که داخل پردازنده هست. intel hd 3000
این چند ماه آخر اون اتفاق نیوفتاده ممکنه بعدا هم اتفاق نیوفته؟ میشه عیب یابی کرد دستگاه رو؟
عیب یابی توسط خودتون نه . کاری که میتونید انجام بدید وصل کنید به مونیتور
اگر روی مونیتور مشکل نداشت ایراد از پنل lcd/led هست .

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
سلام
لنوو زد ٥١٠ دارم عين خيلي هاي ديگه مشكل معروف باطري رو داره.
گاهي اوقات مينويسه ٠ درصد charging و ساعت ها همينطور ميمونه و درصدش بالا نميره. در حالي كه اگر كابل شارژر رو خارج كنم تا ٢ ساعت هم با نور بالا كار ميكنه و بعد خاموش ميشه.
يا روي ١٠٠ درصد ميمونه و يك دفعه خاموش ميشه. تو نت سرچ كردم مشكل خيلي ها بوده. ولي راه حل درستي نديدم
ايا اپديت بايوس كمك ميكنه ؟ تو سايت لنوو فريمور جديد براي باطري معرفي كرده ولي من مخصوص زد٥١٠ رو پيدا نميكنم
بعضي ها تو نت گفتن اين نرم افزار انرژي منيجر لنوو رو نبايد نصب كرد چون اين مشكلات همه دليلش اونه. ممنون ميشم راهنمايي كنيد

Sent from my iPhone using Tapatalk

hamed9004

Registered User
لایک‌ها
23
سلام خدمت همه دوستان>>>من میخوام بایوس کارت گرافیک رو آپدیت کنم>>مدل کارت گرافیک nvidia geforce gtx 860m هست بایوس این مدل رو از کجا دانلود کنم سایتی پیدا نکردم!!!!!

hamed9004

Registered User
لایک‌ها
23
سلام
لنوو زد ٥١٠ دارم عين خيلي هاي ديگه مشكل معروف باطري رو داره.
گاهي اوقات مينويسه ٠ درصد charging و ساعت ها همينطور ميمونه و درصدش بالا نميره. در حالي كه اگر كابل شارژر رو خارج كنم تا ٢ ساعت هم با نور بالا كار ميكنه و بعد خاموش ميشه.
يا روي ١٠٠ درصد ميمونه و يك دفعه خاموش ميشه. تو نت سرچ كردم مشكل خيلي ها بوده. ولي راه حل درستي نديدم
ايا اپديت بايوس كمك ميكنه ؟ تو سايت لنوو فريمور جديد براي باطري معرفي كرده ولي من مخصوص زد٥١٠ رو پيدا نميكنم
بعضي ها تو نت گفتن اين نرم افزار انرژي منيجر لنوو رو نبايد نصب كرد چون اين مشكلات همه دليلش اونه. ممنون ميشم راهنمايي كنيد

Sent from my iPhone using Tapatalk
ا سلام خدمت شما>>>بنده هم لپ تاپ لنوو مدل y50-70 رو دارم ..از نرم افزار انرژي منيجر نمیتونه باشه چون من باهاش چنین مشکلی تاحالا نداشتم...فکر کنم باید باتری رو باید بالانس کنین..
فریمور جدیدی که واسه باتری داده میشه لینکش رو بدین واسه مدل y50-70 میخوام..سپاسگزارم

mohsen.pb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درجه حرارت
cpu
گرافیک
رم
مادربورد
برای لبتاب Studio 1558 وقتی یه بازی نسبتا سنگین و جت آدیو و mkp دارن فیلم پخش میکنند همزمان چقدر باید باشه؟؟؟

بالا