• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

hamed9004

Registered User
لایک‌ها
23
سلام خدمت دوستان...لپ تاپ بنده دوتا رم مدل DDR3 SDRam 8GB SK hynix باس 1600 >> 800MHz به صورت dual chanel بسته شده...
دوتا رم 8گیگ دیگه میخوام تهیه کنم ولی مثل همین مارک رو پیدا نکردم اگه از دوستان راهنمایی کنن از کجا تهیه کنم یا مارک دیگه ای با همین مشخصات بهم معرفی کنن ممنون میشم..

یک سوال اینکه فرق بین رم های تک کانال و دوکانل چی هستش و از کجا باید بفهمم رم بنده تک کانال یا دوکانال هستش..

مادربردم که از دوال چنل پشتیبانی میکنه و همچنین حافظه رم هم دوال چنل اکتیو هست و دوتا رمی هم که روی سیستم هست به صورت دوال چنل بسته شده>>>ولی خود رم رو نمیدونم تک کانال هستش یا دوکانال!!!!

با تشکر

Last edited:

hamed9004

Registered User
لایک‌ها
23
لپ تاپ لنوو y5070 هستش 16گیگ رم >>2تا رم 8گیگ نصب هست..
با برنامه های زیر که اسکرین شات گذاشتم میخواستم ببینم ماکزیمم ساپورت رم تا چقدر هست>>>طبق تصاویر پیوست با برنامه AIDA64 Extreme نوشته 32گیگ هست..با برنامه CrucialScan گفته 16گیگ هست..
میخواستم ببینم چندتا اسلات واسه رم داره>>4تا یا 2تا؟؟؟
و اینکه تا چقدر رم ساپورت میکنه؟؟؟؟
2016-01-08_21-19-35.png 2016-01-08_21-18-11.png 2016-01-08_21-21-17.png

tondar900

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
یه لتپاپ گرفتم که دی وی دی رایترش این مشکلات رو داره میخواستم ببینم دی وی دی رایتر باید عوض شه یا قابل تعمیر هست ؟
وقتی دکمه اجکت رو میزنی دی وی دی رایتر بیرون نمیاد و باید با دست بیاری بیرون
و
وقتی کامل میاری بیرون از سمت راست بیرون میزنه و میشه دی وی دی رایتر رو 20 تا 30 درجه چرخوند !
ممنون میشم راهنمایی کنید !

pouyar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام روز خوش لپ تاپم چون ده اینچ بود زدم به مانیتور تا صفحه بزرگ تر بشه.اما تصویر لپ تاپ رفت و تصویر فقط داخل مانیتور می یاد وقتی نور صفحه رو کم و زیاد می کنم نور لپ تاپ کم زیاد می شه.اساتید مشکل از کجاست و هزینه احتمالی چه مقداره؟

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
سلام، یه لپتاپ lenovo دارم دیشب یهوئی تصویر وایستاد و هرچی کنترل آلت و دل هم میزدم هیچ عکس العملی نشون نمیداد بعدش هم که دکمه ی power ش رو می زدم می گفت no operating system found! آخرش با F12 دوباره بوت شد. مشکل چیه؟ چی کار کنم که دیگه این اتفاق نیفته؟

moein16

Registered User
لایک‌ها
7
با سلام
من یک لپ تاپ دل دارم که صفحش شکسته
و مجبورم ب مانیتور وصلش کنم ، قبلا که ویندوز ۷ داشتم با ریختن درایور پک و نصب درایور های لپ تاپم از این سی دی میتونستم به مانیتور وصلش کنم اما الان ویندوز ۱۰ریختم به هزار بد بختی چون صفحه لپ تاپم خرابه ، حالا ک درایور پک رو ریختم وصل میکنم می خوام بیارمش ارور میده میگه کامپیوتر شما نمیتونه ب پروژکتور وصل بشه لطفا درایور مورد نیاز را نصب کنین، لطفا اگر کسی میدونه ک چکار کنم راهنمایی کنه خیلی ضروریه.
اگر که مشکل از ویندوز ۱۰ هست ک ی چیزه و اگر باید درایور خاص و جدیدیو دانلود و نصب کنم لطفا راهنماییم کنین.
با تشکر فراوان

moein16

Registered User
لایک‌ها
7
نزديك بين گرم 750 تا يك و خرده اي كيلو گرم(1.2) بسته به نوع باطري و تعداد سلول هاي آن...البته باطري هاي الان سبك ترند..ولي اگر نوت بوك باطري نداشته باشه چطور كار مي كنه؟با برق؟اون وقت كه نوت بوك نيست... :blink: :lol:
با سلام
و مجبورم ب مانیتور وصلش کنم ، قبلا که ویندوز ۷ داشتم با ریختن درایور پک و نصب درایور های لپ تاپم از این سی دی میتونستم به مانیتور وصلش کنم اما الان ویندوز ۱۰ریختم به هزار بد بختی چون صفحه لپ تاپم خرابه ، حالا ک درایور پک رو ریختم وصل میکنم می خوام بیارمش ارور میده میگه کامپیوتر شما نمیتونه ب پروژکتور وصل بشه لطفا درایور مورد نیاز را نصب کنین، لطفا اگر کسی میدونه ک چکار کنم راهنمایی کنه خیلی ضروریه.
اگر که مشکل از ویندوز ۱۰ هست ک ی چیزه و اگر باید درایور خاص و جدیدیو دانلود و نصب کنم لطفا راهنماییم کنین.
با تشکر فراوان

Pr0m3en

Registered User
لایک‌ها
324
با سلام
با تشکر فراوان
درود
دوست عزیز لطفا توی تاپیک خوتون هم پیگیر باشید.

sensation xe

Registered User
لایک‌ها
53
درود
من یک لپتات ایسوس مدل n552vx خریدم .
و اینکه همه چیزاش اوکی و عالی کار میکنه بجز این ارور که میاد موقع کار کردن با مرورگر موزیلا
و اینکه من موزیلا اخرین ورژن را نصب کردن این ارور اومد و اومد ورژن قدیمی نصب کردم بازم این ارور اومد
مشکل از چیه از ورژن 45موزیلا تا ورژن 40 هی پاک و نصب کردم این ارور بازم اومد و عاجزم کرده حدود 5تا10 مین همینطوری این ارور میاد دلیلش چیه ؟؟؟

http://8pic.ir/images/9773ycc5fmno2q5sr504.png

Pr0m3en

Registered User
لایک‌ها
324
درود
من یک لپتات ایسوس مدل n552vx خریدم .
و اینکه همه چیزاش اوکی و عالی کار میکنه بجز این ارور که میاد موقع کار کردن با مرورگر موزیلا
و اینکه من موزیلا اخرین ورژن را نصب کردن این ارور اومد و اومد ورژن قدیمی نصب کردم بازم این ارور اومد
مشکل از چیه از ورژن 45موزیلا تا ورژن 40 هی پاک و نصب کردم این ارور بازم اومد و عاجزم کرده حدود 5تا10 مین همینطوری این ارور میاد دلیلش چیه ؟؟؟

http://8pic.ir/images/9773ycc5fmno2q5sr504.png
درود
یه بنده خدا دیگه هم مشکل شما رو داشت همونی که به ایشون گفتم رو به شما عرض میکنم.
ببینید اول سعی کنید که مرورگرتون رو تعویض بفرمائید و اگه جواب داد که فبها و اگه نمیتونید و یا .... اونموقع با برنامه DDU درایور گرافیکتون رو پاک کنید(بعد ریست شدن نوع گرافیک رو اینتل انتخاب کنید) و سپس جدیدترین نسخه گرافیک اینتل رو دانلود و نصب بفرمائید.
موفق باشید.

sensation xe

Registered User
لایک‌ها
53
ممنونم گرامي
و اينكه اين برنامه را اگر ممكنه لينك دانلودش را بزارين
و همچنين اموزشش
و اينكه يعني كلا ويندوز بايد پاك بشه ؟؟

Pr0m3en

Registered User
لایک‌ها
324

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با سلام
با تشکر فراوان
درایور گرافیک را از سایت سازنده لپتاپ دریافت کنید . از نصب با درایور پک جدا خوداری کنید /

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
درود خدمت دوستان ، من یه لپ تاپ مد نظرم هست واسه خرید + یه ssd جدا
میخواستم ببینم موردی نداره اگر قبل از نصب ویندوز ssd رو جایگزین hdd کنم ؟ بایوس شناسایی میکنه ssd رو ؟
یا باید اقدام دیگه صورت بدم ؟
با سپاس .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
درود خدمت دوستان ، من یه لپ تاپ مد نظرم هست واسه خرید + یه ssd جدا
میخواستم ببینم موردی نداره اگر قبل از نصب ویندوز ssd رو جایگزین hdd کنم ؟ بایوس شناسایی میکنه ssd رو ؟
یا باید اقدام دیگه صورت بدم ؟
با سپاس .
فرقی با هارد نداره . جایگزین کنید و ویندوز رو نصب کنید . تنظیمات خاصی نداره

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
سمنان نه کسی رو نمیشناسم .
بعد از مدتی روشن موندن لپتاپ ،وقتی میخوام از پردازنده کار بکشم،ققط از ۲۵٪ از قدرتش استفاده میکنه درصورتی که ابتدای روشن کردن لپتاپ از۱۰۰٪ تمام هسته ها میشه استفاده کرد،مشکل از چی میتونه باشه؟

بالا