• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

vayu

Registered User
لایک‌ها
645
سلام دوستان
بنده موقعی که درایور کارت گرافیکم را نصب می کنم با مشکل بلو اسکرین مواجه میشوم .
در تمام سیستم عاملها ی 7 و 8.1 و 10 هم امتحان کردم به محض اینکه درایور کارت گرافیک رو نصب میکنم این مشکل پیش میاد، یعنی بعد از اینکه ریستارت می کنم موقع بالا اومدن ویندوز با مشکل بلواسکرین مواجه می شوم و دیگه ویندوز بالا نمیاد!!
لطفا راهنمایی کنید.
اینم پیام خطا (video_tdr_failure (atikmpag.sys
لب تابم hp هست مدل 4540s مثل اینکه ویندوز 10 با کارت گرافیک های amd مشکل داره!
مدل کارت گرافیک هم AMD Radeon HD 7650M است اگر کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم.
سلام
چه ورژنی از درایور AMD رو نصب می کنید؟ گرافیک Switchable دارین؟
این روش رو تست کنید اگر گرافیک Switchable دارین اول درایور اینتل رو نصب کنید بعد به جای درایور AMD این درایور رو امتحان کنید:
http://leshcatlabs.net/downloads_unfil/
امیدوارم مشکل از درایور باشه.

kak naseh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
اگر توی همه سیستم های عامل به این شکل هست . مشکل چیپ گرافیکی دارید و باید لپتاپ تعمیر بشه

سلام
چه ورژنی از درایور AMD رو نصب می کنید؟ گرافیک Switchable دارین؟
این روش رو تست کنید اگر گرافیک Switchable دارین اول درایور اینتل رو نصب کنید بعد به جای درایور AMD این درایور رو امتحان کنید:
http://leshcatlabs.net/downloads_unfil/
امیدوارم مشکل از درایور باشه.

ممنون از پاسخ و راهنمایی دوستان عزیز:
حقیقتا چون از حل نرم افزاری لب تاب نا امید شده بودم ، لب تاب رو بردم تعمیرگاه.
جواب تعمیر کار این بود که به دلیل گرد و خاک زیادی که در لب تاب و جود داشته گرمای لب تاب به خوبی خارج نمی شد بنابر این گرمای بیش از حد باعث شده که نمیدونم چی چی چیپ گرافیک از هم فاصله بگیره، بنابر این به ما گفت دو راه پیش رو داریم:
1- چیپ گرافیکی رو بخریم و قیمتش تقریبا 300 هزار تومنه:general410::general410:
2 چیپ رو ریبال کنیم و قیمتش 100 هزار تومنه و می گفت مسئولیتش با خودته اگر اتفاقی برای لب تاب بیفته!!
خب منم اگه تعمیر نمی کردم فقط باید از گرافیک اینتل اچ دی استفاده می کردم، به همین خاطر دستور تعمیر صادر کردیم و برامون ریبال کرد! خب چون شهرستان بودم و تعمیرکار درست حسابی وجود نداره به حرف همین تعمیرکار اعتماد کردیم 100 هزار تومن هزینه لب تاب شد دیگه !
البته تعمیرکار می گفت همین کار رو تهران 130یا 140 هزار تومن انجام میدن.
دوستان معرفیش کردن، خوش برخوردم بود، ولی 100 تومن برا من زیاد بود فک نمی کردم اینقد خرج برداره!
نتیجه کار و مشکل خودم رو اینجا گفتم شاید کسای دیگری هم استفاده بکنند.
اگر اساتید نظری دارند مطرح کنند.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ممنون از پاسخ و راهنمایی دوستان عزیز:
حقیقتا چون از حل نرم افزاری لب تاب نا امید شده بودم ، لب تاب رو بردم تعمیرگاه.
جواب تعمیر کار این بود که به دلیل گرد و خاک زیادی که در لب تاب و جود داشته گرمای لب تاب به خوبی خارج نمی شد بنابر این گرمای بیش از حد باعث شده که نمیدونم چی چی چیپ گرافیک از هم فاصله بگیره، بنابر این به ما گفت دو راه پیش رو داریم:
1- چیپ گرافیکی رو بخریم و قیمتش تقریبا 300 هزار تومنه:general410::general410:
2 چیپ رو ریبال کنیم و قیمتش 100 هزار تومنه و می گفت مسئولیتش با خودته اگر اتفاقی برای لب تاب بیفته!!
خب منم اگه تعمیر نمی کردم فقط باید از گرافیک اینتل اچ دی استفاده می کردم، به همین خاطر دستور تعمیر صادر کردیم و برامون ریبال کرد! خب چون شهرستان بودم و تعمیرکار درست حسابی وجود نداره به حرف همین تعمیرکار اعتماد کردیم 100 هزار تومن هزینه لب تاب شد دیگه !
البته تعمیرکار می گفت همین کار رو تهران 130یا 140 هزار تومن انجام میدن.
دوستان معرفیش کردن، خوش برخوردم بود، ولی 100 تومن برا من زیاد بود فک نمی کردم اینقد خرج برداره!
نتیجه کار و مشکل خودم رو اینجا گفتم شاید کسای دیگری هم استفاده بکنند.
اگر اساتید نظری دارند مطرح کنند.
دقیقا مشکل رو بهتون گفته بودم . امیدوارم مشکلتون برنگرده . چون تو این موارد بهتره چیپ تعویض بشه

kak naseh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
دقیقا مشکل رو بهتون گفته بودم . امیدوارم مشکلتون برنگرده . چون تو این موارد بهتره چیپ تعویض بشه

مگر احتمال داره این مشکل دوباره به وجود بیاد؟
من فک میکردم دیگه مشکل حل شده!!

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

kak naseh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
بله در مواردی که چیپ ریبال یا ریسولد میشه احتمال برگشت خرابی هست
سلام دوستان عزیز هنوز یک ماه از تعمیر لب تابم نگذشته که دوباره ادا در میاره!!
از دیشب یهو هنگ کرد و بعدشم رفت رو بلو اسکرین و خیلی سریع ریستارت شد و دیگه هر کاری کردم ویندوز بالا نیامد!!
حتی رو safe mode هم ویندوز بالا نمیاد با خیلی از سی دی های بوت هم سعی کردم به قسمت safe mode برم و سیستم رو ریستور کنم اما فایده نداشت و هر کاری میکردم این صفحه مرگ رو نشون میداد عکسش رو گرفتم:
عکس
حتی مجبور شدم ویندوز رو دوباره عوض کنم اما ویندوز هم نصب نمیشه یک وضعیه به خدا!!
لب تاب هر مشکلی داشت با ویندوز عوض کردن درست میشد الان ویندوز هم نصب نمیشه، یعنی تا قسمت کپی فایلهای ویندوز جلو میره منتها وقتی سسیتم ریستارت میشه که مراحل پایانی ویندوز رو تکمیل کنه دیگه بالا نمیاد و میره رو قسمت بوت!!!
منتظر نظرات شما عزیزان هستم خصوصا جناب AMD.POWER عزیز، قبلا گفته بودی بعد از ریبال احتمال برگشت مشکل وجود داره و الان دقیقا برام پیش اومد.
مثل اینکه خرید حداقل یه چیپ رو افتادیم اگر خرج دیگه ای نداشته باشه!
اون از پرسپولیس که دیروز حسابی داغونمون کرد! اینم از لب تاب!!
منتظر جوابم دوستان...

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان عزیز هنوز یک ماه از تعمیر لب تابم نگذشته که دوباره ادا در میاره!!
از دیشب یهو هنگ کرد و بعدشم رفت رو بلو اسکرین و خیلی سریع ریستارت شد و دیگه هر کاری کردم ویندوز بالا نیامد!!
حتی رو safe mode هم ویندوز بالا نمیاد با خیلی از سی دی های بوت هم سعی کردم به قسمت safe mode برم و سیستم رو ریستور کنم اما فایده نداشت و هر کاری میکردم این صفحه مرگ رو نشون میداد عکسش رو گرفتم:
عکس
حتی مجبور شدم ویندوز رو دوباره عوض کنم اما ویندوز هم نصب نمیشه یک وضعیه به خدا!!
لب تاب هر مشکلی داشت با ویندوز عوض کردن درست میشد الان ویندوز هم نصب نمیشه، یعنی تا قسمت کپی فایلهای ویندوز جلو میره منتها وقتی سسیتم ریستارت میشه که مراحل پایانی ویندوز رو تکمیل کنه دیگه بالا نمیاد و میره رو قسمت بوت!!!
منتظر نظرات شما عزیزان هستم خصوصا جناب AMD.POWER عزیز، قبلا گفته بودی بعد از ریبال احتمال برگشت مشکل وجود داره و الان دقیقا برام پیش اومد.
مثل اینکه خرید حداقل یه چیپ رو افتادیم اگر خرج دیگه ای نداشته باشه!
اون از پرسپولیس که دیروز حسابی داغونمون کرد! اینم از لب تاب!!
منتظر جوابم دوستان...
دوست گرامی . الان چیپ هم عوض بشه به دلیل اینکه برد چند بار حرارت دیده . ممکنه جواب نگیره . شما قیمت برد دستگاه را قیمت کنید . اگر تا 300 بود به نظرم بهتره برد عوض بشه

kak naseh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
دوست گرامی . الان چیپ هم عوض بشه به دلیل اینکه برد چند بار حرارت دیده . ممکنه جواب نگیره . شما قیمت برد دستگاه را قیمت کنید . اگر تا 300 بود به نظرم بهتره برد عوض بشه
سلام
ممنون که پاسخ دادی
یادمه اون موقع تعمیرکار گفت که چیپ گرافیکی 300تومن در میاد، یعنی بردشم همین قیمته؟؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
ممنون که پاسخ دادی
یادمه اون موقع تعمیرکار گفت که چیپ گرافیکی 300تومن در میاد، یعنی بردشم همین قیمته؟؟
بله ماکزیمم 350-400
بردش عوض بشه بهتره . بعید میدونم دوباره زیر حرارت دوام بیاره .

sherzad2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
HP Pavilion Notebook - 15-p107ne
رو خریدم اما بعد سه ماه پورت USB3 اون از کار افتاد حتی چند بار ویندوز عوض کردم باز هم نشد
و کول پد هم که بهش وصل میکنم نمیشه(فکر کنم برق نمیده)
من باید چی کار بکنم لطفا منو راهنمایی کنید؟

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
HP Pavilion Notebook - 15-p107ne
رو خریدم اما بعد سه ماه پورت USB3 اون از کار افتاد حتی چند بار ویندوز عوض کردم باز هم نشد
و کول پد هم که بهش وصل میکنم نمیشه(فکر کنم برق نمیده)
من باید چی کار بکنم لطفا منو راهنمایی کنید؟
درایور usb 3.0 رو از سایت hp دانلود و نصب کنید مشکل باقی بود ببرید گارانتی

sherzad2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درایور usb 3.0 رو از سایت hp دانلود و نصب کنید مشکل باقی بود ببرید گارانتی
مشکل اینه که من تو سایت hp مدل رو میزنم ویندوز رو هم 10 انتخاب میکنم هیچ درایوری برا usb3 نمیاره

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
مشکل اینه که من تو سایت hp مدل رو میزنم ویندوز رو هم 10 انتخاب میکنم هیچ درایوری برا usb3 نمیاره
تو دیوایس منیجر چک کنید usb 3.0 دستگاه را به چه نامی شناخته .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

sherzad2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکلی نداره . باید ببرید گارانتی . چون شناسایش هم درسته . قبلش یک ویندوز 8.1 نصب کنید ببین تو اون ویندوز هم مشکل داره یا نه

ویندوز 7 و 10 نصب کردم با هر دو تا همین وضع بود

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ممنون
من تو شهرستانم نمیشه نمایندگی هم اینجا نداره مجبورم ببرم تعمیرگاه های دیگه
تعمیرگاه دیگه نمیتونند مشکل رو حل کنند یک لپتاپ خراب تر شده از قبل بهتون تحویل میدن . شما دستگاه را بفرستید برای گارانتی تهران با پست

k4v3h

Registered User
لایک‌ها
66
دوستان کسی میدونه چطوری میشه لپ تاپ ایسوس مدل k556ub باتری هاش رو جدا کرد؟ چون زیاد روی میز ازش استفاده میکنم و جابجایی ندارم و دانلود شبانه هم میکنم برای آسیب ندیدن باتری میخوام اونا رو از لپ تاپ جداش کنم ولی طریقه جدا کردنش رو بلد نیستم اصلا باتری این مدل قابل جدا شدن هستش یا نه ؟ اگه آره روش جدا سازی رو راهنمایی بفرمایید ممنون

بالا