منتخب بازارچه

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,401
لایک‌ها
22,840
سن
39
محل سکونت
طهران

mohamad elx

Registered User
تاریخ عضویت
1 می 2013
نوشته‌ها
3,029
لایک‌ها
2,802
محل سکونت
کرمانشاه
بعد از نصب ویندوز برای نصب درایور گرافیک اینتل به این ارور بر خوردم .راه حلش چیه ؟
6VOiM.png
گرافیک اینتل 4000
@AMD.POWER ممنون میشم جواب بدید یکم فوریه .
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,401
لایک‌ها
22,840
سن
39
محل سکونت
طهران

mohamad elx

Registered User
تاریخ عضویت
1 می 2013
نوشته‌ها
3,029
لایک‌ها
2,802
محل سکونت
کرمانشاه
از سایت خود سازنده لپ تاپ گرفتم این ارور رو داد . از اینتل بگیرم درست میشه ؟
تو گوگل سرچ کردم خیلی ها این مشکل رو داشتن ولی راه حل مناسبی رو نتونستم پیدا کنم .
پردازند اینتل 3210 ام هست .
الان خواستم دانلود کنم این ارور رو داد :
Capture.PNG
راه حل دیگه ای نداره ؟
این ریکوایر که میگه منظورش چیه ؟ مایکروسافت نت فریمورک هم نصب کردم بازم حل نشد
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,401
لایک‌ها
22,840
سن
39
محل سکونت
طهران
باید ببینی گرافیک این پردازنده چیه از سایت اینتل بگیری . با فندق شکن
 

mozaso0

Registered User
تاریخ عضویت
8 ژوئن 2005
نوشته‌ها
1,013
لایک‌ها
27
محل سکونت
at power mind
سلام، دوستان نمیدونم مشکل نصب درایور به اینجا مربوط میشه؟ یه مشکلی برای نصب درایور وایرلس لپتاپ لنوو B50-80
https://www.digikala.com/p/85771
درایورهای ویندوز 8.1 رو از سایتش گرفتم، ولی درایور وایرلس نمیدونم باید برای نصبش چیز دیگه ای کنارش نصب کرد یا احتیاج به برنامه ای داره، درایور وای فای کامل نصبه ولی ضربدر قرمز رو ایکونش هست و به هیچ عنوان کانکت نمیشه. به نظرتون مشکل از کجاست؟ airplane mode هم غیرفعاله ولی بازم کار نمیکنه. تشکر
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,401
لایک‌ها
22,840
سن
39
محل سکونت
طهران
این دو مورد رو قبل از نصب وایرلس نصب کنید
1-درایور چیپست اینتل
2-درایور شبکه lan
 

mozaso0

Registered User
تاریخ عضویت
8 ژوئن 2005
نوشته‌ها
1,013
لایک‌ها
27
محل سکونت
at power mind
این دو مورد رو قبل از نصب وایرلس نصب کنید
1-درایور چیپست اینتل
2-درایور شبکه lan
هر دو رو نصب کردم، چیپست رو که نصب کردم، یه سری از سخت افزارهارو درست کرد، بعد درایور شبکه رو نصب کردم، بعد از نصبش درایور شبکه رو کامل شناخت و با لن وصل شدم، اما وایرلس هنوز نشده، یه چند باری شد که یکدفعه کار کرد دوباره ضربدر قرمز روش افتاد.
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,401
لایک‌ها
22,840
سن
39
محل سکونت
طهران
هر دو رو نصب کردم، چیپست رو که نصب کردم، یه سری از سخت افزارهارو درست کرد، بعد درایور شبکه رو نصب کردم، بعد از نصبش درایور شبکه رو کامل شناخت و با لن وصل شدم، اما وایرلس هنوز نشده، یه چند باری شد که یکدفعه کار کرد دوباره ضربدر قرمز روش افتاد.
درایور جدید وایرلس رو از سایت سازنده بگیر و نصبش کن .
 

ahmad®

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 اکتبر 2015
نوشته‌ها
12
لایک‌ها
1
سن
39
سلام، دوستان cpuلپ تاپ من core i7 2.3ghz هستش، اگه یه بازی بخام نصب کنم که حداقل سیستم مورد نیازش core i5 باشه ولی3.3 Ghz آیا روسیستم من جواب میده

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,401
لایک‌ها
22,840
سن
39
محل سکونت
طهران
سلام، دوستان cpuلپ تاپ من core i7 2.3ghz هستش، اگه یه بازی بخام نصب کنم که حداقل سیستم مورد نیازش core i5 باشه ولی3.3 Ghz آیا روسیستم من جواب میده

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
بستگی به مدل پردازنده داره ولی عموما مشکلی نخواهید داشت .
 

mojtaba-x

Registered User
تاریخ عضویت
2 می 2016
نوشته‌ها
125
لایک‌ها
55
سن
28
محل سکونت
تهران
سلام، دوستان cpuلپ تاپ من core i7 2.3ghz هستش، اگه یه بازی بخام نصب کنم که حداقل سیستم مورد نیازش core i5 باشه ولی3.3 Ghz آیا روسیستم من جواب میده

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
به احتمال ۹۰ درصد بله!
البته این موضوع به مدل پردازنده شما مربوط هست!
اگثر core i7 ها تا فرکانس ۳ گیگاهز(حد اقل) بوست میشن که به گیم شما میخوره!
 

enep2008

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2016
نوشته‌ها
5
لایک‌ها
0
سن
50
سلام
من لپ تاپ Asus G551vw رو مدتی ست که خریدم. از روز اول، هنگام پخش فیلم یا در هنگام بازی کردن، جاهایی که صحنه فیلم یا بازی تاریک بود، مثلا در هنگام شب، لپ تاپ خودش صفحه رو میومد روشن تر کنه، ولی بصورتی که یک لایه نور روی صفحه قرار میداد و تصویر اصلی خیلی بد دیده میشد. انگار که لباس مشکی رو بد شسته باشن و بور شده باشه. چندجا تو اینترنت هم سرچ کردم، همه power saving , auto balance ویندوز و درایور اdنتل و انویدیا رو هم غیرفعال کردم. ولی درست نشد. درایور ها هم به اخرین ورژن اپدیت هستن. بایوس هم اخرین ورژن کردم، باز هم درست نشد. ویندوز نصب رو لپتاپ هم 10 64 بیت هست.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
 

Max.Pain

Registered User
تاریخ عضویت
11 آپریل 2010
نوشته‌ها
1,140
لایک‌ها
690
محل سکونت
Into the Wild !!!
سلام
من لپ تاپ Asus G551vw رو مدتی ست که خریدم. از روز اول، هنگام پخش فیلم یا در هنگام بازی کردن، جاهایی که صحنه فیلم یا بازی تاریک بود، مثلا در هنگام شب، لپ تاپ خودش صفحه رو میومد روشن تر کنه، ولی بصورتی که یک لایه نور روی صفحه قرار میداد و تصویر اصلی خیلی بد دیده میشد. انگار که لباس مشکی رو بد شسته باشن و بور شده باشه. چندجا تو اینترنت هم سرچ کردم، همه power saving , auto balance ویندوز و درایور اdنتل و انویدیا رو هم غیرفعال کردم. ولی درست نشد. درایور ها هم به اخرین ورژن اپدیت هستن. بایوس هم اخرین ورژن کردم، باز هم درست نشد. ویندوز نصب رو لپتاپ هم 10 64 بیت هست.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
پلیر دیگه ای رو هم امتحان کردید؟
Codec ها رو هم آپدیت کنید
 

enep2008

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2016
نوشته‌ها
5
لایک‌ها
0
سن
50
پلیر دیگه ای رو هم امتحان کردید؟
Codec ها رو هم آپدیت کنید
با سلام و تشکر از توجهتون
با تمام پلیر ها این مشکل وجود داره. حتی در بازی هم، هنگامی که صفحه تیره تر میشه، این مشکل بوجود میاد.
 
بالا