ضمنا تازه ویندوز عوض کردم والان یه پارتیشن 100 مگی به پارتیشنام عوض شده . قبلا قابل رویت نبود ولی الان قابل رویته . نمیشه مخفی کرد ؟سلام . لپتاپ دل 5110 دارم با هارد 750 توشیبا حدود پنج سال پیش گرفتم. مشکلی با دستگاه نداشتم تا اینکه شارژر خراب شد و من از یه شارژر دیگه که برا این لپتاپ نبود استفاده کزدم حدود ۶ ماه. دستگاه در این مدت کند بود و گاهی اوقات فایلهای هارد بالا نمیومدن . چند روز قبل یه شارژر مخصوص دستگاه گرفتم ولی بازم همون مشکل با هارد برام پیش اومد. مشکل از چی میتونه باشه؟
ولتاژ نیم ولت کمتر - امپر 0.4 کمتر . برند LITEONشارژر مورد استفاده مشخصات با مدل خودش چه تفاوتی داشت ؟
یک بنچمارک از هارد با hdtune از هارد و یک اسکرین شات با hwmonitorولتاژ نیم ولت کمتر - امپر 0.4 کمتر . برند LITEON
دمای پردازنده بالاست . احتمالا دمای چیپ هم بالاست . اگر تهرانی ببر افق IRANFSO براتون دستگاه رو سرویس کنند . چون بعد از چندسال پدها و خمیر سیلیکون ها خاصیتشون رو از دست میدن .
ولتاژ و دما و کلاک خیلی تغییر میکنن . این عادیه ؟دمای پردازنده بالاست . احتمالا دمای چیپ هم بالاست . اگر تهرانی ببر افق IRANFSO براتون دستگاه رو سرویس کنند . چون بعد از چندسال پدها و خمیر سیلیکون ها خاصیتشون رو از دست میدن .
این دستگاه به همراه 5010 یکی از بدترین لپتاپ های ساخته شده توسط دل هستند . تلورانس دما مهم نیست . ماکزیمم مهمه . این دستگاه اگر سرویس نشه به مشکل خرابی چیپ گرافیکی دچار میشه .ولتاژ و دما و کلاک خیلی تغییر میکنن . این عادیه ؟
این MY DOC هست نه MY COMP
این مشکل نرم افزاری هست ربطی به مشکل حرارتی دستگاه نداره . آنتی ویروس حتما نصب کنید روی سیستم . برنامه asuslogic boost speed هم نصب کنید .داخل هرکدوم میرم سمت چپ چیزی نمیاد ولی نرم افزارهای داخل منو استارت قابل اجرا هستن !
چی دیسک منیجمنت چک کنم؟
مشاهده پیوست 946380
ممنون . انتی ویروس شید نصبه. ویندوزم تازه عوض کردم بعد دوسالاین مشکل نرم افزاری هست ربطی به مشکل حرارتی دستگاه نداره . آنتی ویروس حتما نصب کنید روی سیستم . برنامه asuslogic boost speed هم نصب کنید .
شید !!!! من شید رو آنتی ویروس نمیدونم . باز میل خودتون هست . به هر حال این مشکل نرم افزاریه .ممنون . انتی ویروس شید نصبه. ویندوزم تازه عوض کردم بعد دوسال
Sent From My XPERIA M4