منتخب بازارچه

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

chemst2067

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
15 آپریل 2010
نوشته‌ها
6
لایک‌ها
0
سلام، یه لپ تاپ ایسوز ( مدل x541uv) به تازگی خریدم که از همون ابتدا بخصوص تو محیط های بی سر و صدا یه صدای تق تق ضعیفی ازش میشنوم که مثلا موقعی که میخوام فایلی رو از رو فلش کپی کنم تو هاردم اینا صدا بیشترم شنیده میشه. این صدا طبیعی هست با توجه به اینکه دستگاه نو هست یا اینکه احتمالا ایرادی داره؟
 

mozaso0

Registered User
تاریخ عضویت
8 ژوئن 2005
نوشته‌ها
1,013
لایک‌ها
27
محل سکونت
at power mind
سلام، یه لپ تاپ ایسوز ( مدل x541uv) به تازگی خریدم که از همون بخصوص تو محیط های بی سر و صدا یه صدای تق تق ضعیفی ازش میشنوم که مثلا موقغی که میخوام فایلی رو از رو فلش کپی کنم تو هاردم اینا صدا بیشتر شنیده میشه. این صدا طبیعی هست با توجه به اینکه دستگاه نو هست یا اینکه احتمالا ایرادی داره؟
دوست عزيز اگر زماني كة فايل از فلش يا هارداكسترنال كپي ميكني اين صدا مياد مطمئن باش از هارد لپتاپت هستش،يكبار هم يك فايل حجبم رو هارد لپتاپ رو از يه درايو بة درايو ديگة كپي كن ببين كة اين صدا دوباره مياد، برنامة هايي هستن كة سكتور به سكتور هارد رو چك ميكنه و بهت ميگة ايراد داره يا نه، برنامة HD Tune رو نصب كن و يبار هاردت رو چك كن
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,401
لایک‌ها
22,840
سن
39
محل سکونت
طهران
سلام، یه لپ تاپ ایسوز ( مدل x541uv) به تازگی خریدم که از همون ابتدا بخصوص تو محیط های بی سر و صدا یه صدای تق تق ضعیفی ازش میشنوم که مثلا موقعی که میخوام فایلی رو از رو فلش کپی کنم تو هاردم اینا صدا بیشترم شنیده میشه. این صدا طبیعی هست با توجه به اینکه دستگاه نو هست یا اینکه احتمالا ایرادی داره؟
با برنامه HD senitel از قسمت overview اسکرین شات بگیر و در همین تاپیک قرار بده .
 

seza33

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 نوامبر 2016
نوشته‌ها
65
لایک‌ها
9
محل سکونت
تهران
سلام لپتاپ روش ویندوز 10 نصبه وقتی شات داون میزنم خاموش نمیشه ینی تصویر میره ولی صفه کلید روشنه . هیچ کاری همنمیشه کرد صفش نمیاد و باید دکمه پاورو نگه دارم تا خاموش بشه
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,401
لایک‌ها
22,840
سن
39
محل سکونت
طهران
سلام لپتاپ روش ویندوز 10 نصبه وقتی شات داون میزنم خاموش نمیشه ینی تصویر میره ولی صفه کلید روشنه . هیچ کاری همنمیشه کرد صفش نمیاد و باید دکمه پاورو نگه دارم تا خاموش بشه
باید هیبرید شات دان را غیر فعال کنید . اگر لپتاپ قدیمی هست میتونه به دلیل عدم سازگار باشه
 

shahnam86

Registered User
تاریخ عضویت
12 سپتامبر 2007
نوشته‌ها
162
لایک‌ها
2
سن
40
محل سکونت
انگلستان
با درود به دوستان
بنده یک لب تاب LATITUDE 3550 دارم قصد دارم برای افزایش کارایی لب تاب یک هاردیسک 1 ترابایتی اس اس دی جایگزین هارد فابریک اش کنم ، پارسال که خریدمش ویندوز 8 روش بود که بعد از مدتی آنلاین از سایت مایکروسافت به ویندوز 10 ارتقا یافت
حال چگونه می توانم لایسنس ویندوزم را بعد از جابجایی هارد حفظ کنم؟
آیا لایسنس ویندوز مرتبط به سریال لب تاب است و اتوماتیک ویندوز بعد از نصب لب تاب نسخه اورجینال شناسایی می کنه؟
 

Bergkamp

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2016
نوشته‌ها
125
لایک‌ها
68
سن
39
با درود به دوستان
بنده یک لب تاب LATITUDE 3550 دارم قصد دارم برای افزایش کارایی لب تاب یک هاردیسک 1 ترابایتی اس اس دی جایگزین هارد فابریک اش کنم ، پارسال که خریدمش ویندوز 8 روش بود که بعد از مدتی آنلاین از سایت مایکروسافت به ویندوز 10 ارتقا یافت
حال چگونه می توانم لایسنس ویندوزم را بعد از جابجایی هارد حفظ کنم؟
آیا لایسنس ویندوز مرتبط به سریال لب تاب است و اتوماتیک ویندوز بعد از نصب لب تاب نسخه اورجینال شناسایی می کنه؟
دقیق نمیدونم دوستان باید نظر بدن
اما فکر میکنم ویندوزهای اورجینال روی لپ تاپ ها OEM باشند و شما موفق نشی بعد از جابجایی هارد اورجینال بودن ویندوز رو حفظ کنی
با تعمیر یا تغییر تو سخت افزار لپ تاپ هم شاید اورجینال بپره
بازم باید اساتید بیان نظر بدن
 

m.k.a.19

Registered User
تاریخ عضویت
28 آگوست 2012
نوشته‌ها
411
لایک‌ها
78
سن
26
محل سکونت
شهسوار
·
سلام بع همه دوستان پرشین تولز

aser E1-572g

یه لپ تاپی دارم که جدیدا روشن نمیشه .یعنی روشن میشه چند ثانیه , فن میچرخه چندتانیه بعد خاموش میشه. تو این چند ثانیه تصویرم نمیده

کابل و باطری رو به صورت با هم و مجزا وصل کردم جواب نداد.انتی ویروس نود هم ارور boot sector میداد قبلش



اوایل چندبار روشن نشد ولی بعدچند بار زدن روشن شد .ایندفع دیگه اصن روشن نمیشه



یه چراغش که قبلا روشن میشد الان روشن نمیشه. فک کنم برا هاردش باشه اون چراغ(عکس از چراغ تو لیون
.
http://forum.lioncomputer.ir/index.php?/topic/68010-کمک-دوستان-مشکل-روشن-شدن-لب-تاپ/#comment-826667

)

من هارد رو هم یا hd tune تست زدمکاملا سالم بود.





دوستان لطفا راهنمایی
 
Last edited:

m.k.a.19

Registered User
تاریخ عضویت
28 آگوست 2012
نوشته‌ها
411
لایک‌ها
78
سن
26
محل سکونت
شهسوار
·
سلام بع همه دوستان پرشین تولز

aser E1-572g

یه لپ تاپی دارم که جدیدا روشن نمیشه .یعنی روشن میشه چند ثانیه , فن میچرخه چندتانیه بعد خاموش میشه. تو این چند ثانیه تصویرم نمیده

کابل و باطری رو به صورت با هم و مجزا وصل کردم جواب نداد.انتی ویروس نود هم ارور boot sector میداد قبلش



اوایل چندبار روشن نشد ولی بعدچند بار زدن روشن شد .ایندفع دیگه اصن روشن نمیشه



یه چراغش که قبلا روشن میشد الان روشن نمیشه. فک کنم برا هاردش باشه اون چراغ(عکس از چراغ تو لیون
.
http://forum.lioncomputer.ir/index.php?/topic/68010-کمک-دوستان-مشکل-روشن-شدن-لب-تاپ/#comment-826667

)

من هارد رو هم یا hd tune تست زدمکاملا سالم بود.





دوستان لطفا راهنمایی
کسی نبود ،دوستان کجیین؟
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,401
لایک‌ها
22,840
سن
39
محل سکونت
طهران
·
سلام بع همه دوستان پرشین تولز

aser E1-572g

یه لپ تاپی دارم که جدیدا روشن نمیشه .یعنی روشن میشه چند ثانیه , فن میچرخه چندتانیه بعد خاموش میشه. تو این چند ثانیه تصویرم نمیده

کابل و باطری رو به صورت با هم و مجزا وصل کردم جواب نداد.انتی ویروس نود هم ارور boot sector میداد قبلش



اوایل چندبار روشن نشد ولی بعدچند بار زدن روشن شد .ایندفع دیگه اصن روشن نمیشه



یه چراغش که قبلا روشن میشد الان روشن نمیشه. فک کنم برا هاردش باشه اون چراغ(عکس از چراغ تو لیون
.
http://forum.lioncomputer.ir/index.php?/topic/68010-کمک-دوستان-مشکل-روشن-شدن-لب-تاپ/#comment-826667

)

من هارد رو هم یا hd tune تست زدمکاملا سالم بود.





دوستان لطفا راهنمایی
باید بفرستید پیش تعمیرکار . موردی نیست که توسط خودتون قابل حل باشه .
 

aliandre

Registered User
تاریخ عضویت
23 آگوست 2012
نوشته‌ها
1,433
لایک‌ها
735
سن
27
محل سکونت
Arak
سلام.
یه لپ تاپ hp دارم درایوراشو گم کردم
الآن ویندوزش 8 نسخه 64بیت روشه
میخام ویندوز 10 روش نصب کنم
خواهش میکنم کمکم کنید درایورامو انتخاب کنم
لپتاپم اینه
http://support.hp.com/us-en/drivers/selfservice/hp-15-r100-notebook-pc-series/7234951/model/7467886#Z7_3054ICK0K8UDA0AQC11TA930O2
با مشخصات
PRODUCT: K1R79EA#ABV
waeeanty: 1y1y0y
Model: 15-r111ne -------------------Rev: 2212-110 ------------- PCID: 0990110000000000000600087
Serial: CND4351QHC
INTEL CORE I5
NVIDIA GEFORCE
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,401
لایک‌ها
22,840
سن
39
محل سکونت
طهران
نصب کنید . هر کدوم که نصب نشده بود اعلام کنید .
 

divar68

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2012
نوشته‌ها
184
لایک‌ها
16
دوستان واقعا به کمکتون نیاز فوری دارم.
لپ تاپم کارت گرافیکش نصب نمیشه ، دهنمو سرویس کرده ... هر پنج دقیقه ریستارت میشه (صفحه ابی مرگ ) میاد .
حداقل 5 مدل درایو گرافیک گرفتم بازم نصب نمیشه باز همون علامت خطر زرد نشون میده ، با درایو پک سولیشن هم کار کردم اول نصب میشه اوکی میزنه بعد که لپ تاپ ریستارت می کنه باز روز از نوع ...!

مدل لپ تاپ اینه : HP 355 G2
مدل کارت گرافیک : AMD Radeon R5 M200 2GB موقع نصب اینو میزنه
ولی توی مشخصات خود لپ تاپ توی دیجی که خریدم M240
https://www.digikala.com/Product/DKP-59656/لپ-تاپ-اچ-پی-355-g2#!/tab-techspecs/

قبلا هم این مشکل پیش میومد ولی متوجه شدم باید کارت گرافیک اپدیت بشه انجام دادم حل شد الان دیگه هر کاری می کنم نمیشه هر پنج دقیقه ریستارت میشه!
ممنون میشم دوستان کمک کنند

توی نت چه سایت خارجی چه فارسی هر چی گشتم هیچی به کمکم نیومده
 

divar68

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2012
نوشته‌ها
184
لایک‌ها
16
ویندوز 8.1 32 بیت هم روش نصب کردم
الانم با یه سیستم دیگه اومدم نت ، با اون تا به نت وصل میشم بازم ریستارت میشه
 

aliandre

Registered User
تاریخ عضویت
23 آگوست 2012
نوشته‌ها
1,433
لایک‌ها
735
سن
27
محل سکونت
Arak
سلام، یه لپ تاپ ایسر e5 575g نو گرفتم، وقتی که به شارژه، بدنش برق داره وقتی بهش دست میزنی، مشکل داره؟
از دیجی کالا خریدم
 

poriaaa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
3 مارس 2015
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
0
سن
50
سلام، من اشتباهی سیم هندزفری را در ورودی یو اس بی کردم و لپتابم خاموش شد و ازاون موقع نه روشن میشه و نه شارژ می شه می خواستم بدانم
مشکل قابل حله یا نه؟
Asus tp500l اینم مدل لپتابمه
 
بالا