Killer
کاربر تازه وارد
با این حساب مشکل نرم افزاری است.
می بایست اول یکبار یا نصب مجدد ویندوز از سالم بودن ویندوز مطمئن شوید.
مطمئنین خوب نشد!!!
با این حساب مشکل نرم افزاری است.
می بایست اول یکبار یا نصب مجدد ویندوز از سالم بودن ویندوز مطمئن شوید.
مطمئنین خوب نشد!!!
سلام لپ تاپی دارم که از دیروز دیگر هیچ سی دی و دی وی دی را نمیخواند
dell xps m1530 مدلش هست
لطفا دوستان راهنمایی کنند
متاسفانه اپتیکال درایوهای لپ تاپهای dell بعد از مدتی هرچند کم دچار این مشکل می شوند.
چاره اش تنها تعویض دی وی دی رایتر است.
مکشی است یا معمولی؟
باید نمایندگی برم تعویضش کنه؟چقدر هزینش میشه؟(هزینه تعویض+درایو جدید)
مکشی هست
آقا الآن به یه مشکل دیگه برخوردم ،لپ تاپ اصلا دی وی دی رام رو نمی شناسه ! چی کار کنم؟
احتمالا محل اتصال دی وی دی رایتر به مادربرد لپ تاپ شل شده است.
شاید علت هنگ کردن هم مربوط به همین مسئله باشد.
پیچ محل اتصال انتهای دی وی دی رایتر به مادربرد را محکم کنید.
لپ تاپ من (DELL 6400) وقتی روشن می شه روی صفحه اش خطو سیاه روی زمینه سفید دیده می شه که هیچ تغییری نمی کنه و ثابت هست مثل شیشه ای که شکسته شده باشه. خود ال سی دی نشکسته. یکی می گفت بایستی کارت گرافیک رو نصب کنم اما چطوری ؟ آخه هیچ چیز دیگه ای رو روی مانیتور نمی تونم ببیینم.اگه راهنمایی کنین ثواب داره به خدا.
سلام
یکی از اقوام سال قبل یک لپتاپ dell studio 1535 خرید. بعد از یکی دو ماه درایوش دی وی دی ها را نمی تونست بخونه و سی دی ها را به سختی. چند ماهی این مشکل را داشت تا اینکه من لپتاپ را بردم شرکت گارانتی کنندش و چند هفته ای اونجا موند تا درایوش تعویض شد. تست هم کردم دیدم درست کار میکنه. ولی بعد از 1 ماه دوباره اون بنده خدا گفت که درایو مشکل داره و ایندفعه دیگه نه سی دی میشناسه نه دی وی دی. گارانتیش هم تموم شده. چند روز پیش رفتم بازار از یک فروشگاه قطعات لپتاپ پرسیدم, بمن گفت هزینه درایو مکشی و تعویضش حدود 100 هزار تومن میشه. در مورد ضمانت کارایی درایو پرسیدم که گفت هیچ تضمینی نمیدم و این درایوهای مکشی زود خراب میشن و ... !
حالا میخواستم نظر دوستان را در این باره بدونم که آیا واقعا درایوهای مکشی اینقدر ضعیفند ؟! امکان گذاشتن درایو معمولی روی لپتاپ ( بصورت اینترنال ) بجای این درایو فعلی وجود داره ؟
ممنون
سلام
بله متاسفانه درایوهای مکشی مشکل دارند. البته خوب بو بد دارند. ولی تشخیص آن هنگام خرید مشکل است.
تنها راه منطقی استفاده از دی وی دی رایتر اکسترنال است.
سلام
ممنون از پاسختون
در بین درایوهای اکسترنال لپتاپ سه تا مارک panasonic , suzuki , Iomega دیدم. بنظرتون کدوم بهتر یا بدتره ؟