• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام لپ تاپی دارم که از دیروز دیگر هیچ سی دی و دی وی دی را نمیخواند
dell xps m1530 مدلش هست
لطفا دوستان راهنمایی کنند

متاسفانه اپتیکال درایوهای لپ تاپهای dell بعد از مدتی هرچند کم دچار این مشکل می شوند.
چاره اش تنها تعویض دی وی دی رایتر است.
مکشی است یا معمولی؟

amiro63

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من هر کاری کردم نتونستم درایورهای VGN-FW35Gرو برای xp پیدا کنم
ممنون میشم راهنمایی بفرماید

SABZ_MIRHOSSEIN

Registered User
لایک‌ها
83
متاسفانه اپتیکال درایوهای لپ تاپهای dell بعد از مدتی هرچند کم دچار این مشکل می شوند.
چاره اش تنها تعویض دی وی دی رایتر است.
مکشی است یا معمولی؟

باید نمایندگی برم تعویضش کنه؟چقدر هزینش میشه؟(هزینه تعویض+درایو جدید)
مکشی هست

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
باید نمایندگی برم تعویضش کنه؟چقدر هزینش میشه؟(هزینه تعویض+درایو جدید)
مکشی هست

اگر لپ تاپتان گارانتی دارد به نمایندگی بدهید در غیر اینصورت فرقی نمی کند که در کجا تعویض انجام شود.
هزینه دی وی دی رایتر همراه با تعویض آن در حدود 120 تومان می شود.

sobijoon

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام من مدتیه تویه اکسپلورر کلیک راست که میکنم رویه گزینه ها با موس نمیتونم برم یعنی وقتی روشون میرم مثلا میخوام یه متنی رو کپی کنم با موس که میرم رو کپی نمیتونم کلیک کنم و باید با دکمه های جهت بیام روش و اینتر کنم کسی میدونه مشکل چیه؟؟؟ممنون

یه سوال دیگه هم داشتم لپ تاپ من سونی مدل bz560-n34 هست کانفیک خوبی داره فقط کارت گرافیکم اینتل 4500 ام اچ دی هست میخواستم بدونم این کارت گرافیکی چطوره؟؟؟آخه یکی دوتا بازی رو نتونست خوب اجرا کنه یا راهی داره که این مشکل اجرای بازی ها حل بشه؟؟؟البته من زیاد احل بازی نیستم ولی میخوام بدونم چاره چیه؟؟؟

Killer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آقا الآن به یه مشکل دیگه برخوردم ،لپ تاپ اصلا دی وی دی رام رو نمی شناسه ! چی کار کنم؟

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
آقا الآن به یه مشکل دیگه برخوردم ،لپ تاپ اصلا دی وی دی رام رو نمی شناسه ! چی کار کنم؟

احتمالا محل اتصال دی وی دی رایتر به مادربرد لپ تاپ شل شده است.
شاید علت هنگ کردن هم مربوط به همین مسئله باشد.
پیچ محل اتصال انتهای دی وی دی رایتر به مادربرد را محکم کنید.

Killer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
احتمالا محل اتصال دی وی دی رایتر به مادربرد لپ تاپ شل شده است.
شاید علت هنگ کردن هم مربوط به همین مسئله باشد.
پیچ محل اتصال انتهای دی وی دی رایتر به مادربرد را محکم کنید.

می شه یک لطف عظیم بکنید و بگید چه جوری ؟:blink:

maedeh_t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
من یک ماهی می شه که یه لپ تاپ dell vostro 1510 خریدم.
وقتی روشنش می کنم از ناحیه باطریش یه صدای خر خر خفیفی میاد. البته من یه مدت یه جای آروم کار می کردم که متوجه این صدا شدم ولی الآن که تو اتاقمم باید گوشمو به لپ تاپ بچسبونم تا صداشو بشنوم. نمی دونم قبلاً هم این صدا رو می داده و من متوجه نمی شدم؟!
البته من یه خورده وسواس دارم و می ترسم مشکل سخت افزاری باشه. اما در کل می خواستم ببینم اگه کسی این مدل رو داره، این صدا عادیه یا نه؟

در ضمن ویندوز 7 روی لپ تاپ نصب کردم که اونم خیلی مشکل داره. مثلاً اوایل خیلی از نرم افزارهایی که نصب کرده بودم، با startup ویندوز run می شد. مثل: آنتی ویروسم(node32) ، نرم افزار suncalendar و ... به علاوه آیکونشون هم می اومد توی tray اما الآن نه دیگه با شروع ویندوز اجرا می شن و نه آیکونشون میاد توی tray
یا مثلاً babylon نصب کرده بودم که با ctrl+rc ترجمه می کرد. اما الآن دیگه کار نمی کنه و آیکونشم نمیاد توی tray
با ورد هم مشکل دارم. وقتی فارسی تایپ می کنم، بین کلمه ها که فاصله می زنم، کلمه بعدی می ره سمت چپ. یعنی کلمه ها رو از چپ به راست می نویسه!!!

و کلی مشکلات دیگه .....
کسی تا حالا با همچین مشکلاتی مواجه نشده؟؟
ببخشید که من همه سؤالامو همین جا پرسیدم اما خواهشاً اگه می تونید جواب بدید.

یه سؤال دیگه هم دارم. چه طوریه که مدل لپ تاپ من ساخت مالزی و لهستان با هم فرق داره؟؟؟؟؟:blink:
لپ تاپ من finger print نداره اما ساخت لهستان داره، مشخصاتشونم کلاً فرق داره. مگه می شه؟؟!!!! :hmm:

lifework

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
من با نصب درایو وایرلس لپتاپم مشکل دارم.مدل Dell Vostro 1520 -Cpu 2.5 -RAM 4-GForce 9300
اصلان وقتی کلید وایرلس رو می زنم چراغ روشن نمیشه و فقط چراغ بلوتوث روشن می شه.
الان کلا فرمت کردم و با پارتیشن بندی جدید ویندوز XP نصب کردم.روی سی دی ویندوز نوشته بود که از هار دهای AHCI هم پشتیبانی می کنه ولی وقتی توی بایوس از ATA به ACHI تغییر دادم ویندوز نصب نشد.
دوستانی که تجربه دارند لطفا یه راهنمایی بکنند.
سی دی درایور هم همراه لپتاپ هست.
با تشکر

mojtabamo

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
روی کیبورد لپ تاپ یک مقداری آب ریخت، و بعد از اینکه خاموش و روشن کردنش چند تا کلیدش درست کار نمیکنن و بعضی ها هم اصلا کار نمی کنن!
سشوار هم ظاهرا گرفتن روش!
چکار باید کرد؟
اگر نیاز به تعویض کیبورد بود، حدودا چه قیمتیه؟ نوت بوکش دل از سری xps‌هست

masoud74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لپ تاپ من (DELL 6400) وقتی روشن می شه روی صفحه اش خطو سیاه روی زمینه سفید دیده می شه که هیچ تغییری نمی کنه و ثابت هست مثل شیشه ای که شکسته شده باشه. خود ال سی دی نشکسته. یکی می گفت بایستی کارت گرافیک رو نصب کنم اما چطوری ؟ آخه هیچ چیز دیگه ای رو روی مانیتور نمی تونم ببیینم.اگه راهنمایی کنین ثواب داره به خدا.

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
لپ تاپ من (DELL 6400) وقتی روشن می شه روی صفحه اش خطو سیاه روی زمینه سفید دیده می شه که هیچ تغییری نمی کنه و ثابت هست مثل شیشه ای که شکسته شده باشه. خود ال سی دی نشکسته. یکی می گفت بایستی کارت گرافیک رو نصب کنم اما چطوری ؟ آخه هیچ چیز دیگه ای رو روی مانیتور نمی تونم ببیینم.اگه راهنمایی کنین ثواب داره به خدا.

تصویر خروجی لپ تاپ را روی مانیتور دیگری بیاندازید. اگر تصویر OK بود یعنی گرافیک لپ تاپ سالم است. در غیر این صورت کارت گرافیک لپ تاپتان خراب شده است.

hasanh

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

یکی از اقوام سال قبل یک لپتاپ dell studio 1535 خرید. بعد از یکی دو ماه درایوش دی وی دی ها را نمی تونست بخونه و سی دی ها را به سختی. چند ماهی این مشکل را داشت تا اینکه من لپتاپ را بردم شرکت گارانتی کنندش و چند هفته ای اونجا موند تا درایوش تعویض شد. تست هم کردم دیدم درست کار میکنه. ولی بعد از 1 ماه دوباره اون بنده خدا گفت که درایو مشکل داره و ایندفعه دیگه نه سی دی میشناسه نه دی وی دی. گارانتیش هم تموم شده. چند روز پیش رفتم بازار از یک فروشگاه قطعات لپتاپ پرسیدم, بمن گفت هزینه درایو مکشی و تعویضش حدود 100 هزار تومن میشه. در مورد ضمانت کارایی درایو پرسیدم که گفت هیچ تضمینی نمیدم و این درایوهای مکشی زود خراب میشن و ... !
حالا میخواستم نظر دوستان را در این باره بدونم که آیا واقعا درایوهای مکشی اینقدر ضعیفند ؟! امکان گذاشتن درایو معمولی روی لپتاپ ( بصورت اینترنال ) بجای این درایو فعلی وجود داره ؟

ممنون

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام

یکی از اقوام سال قبل یک لپتاپ dell studio 1535 خرید. بعد از یکی دو ماه درایوش دی وی دی ها را نمی تونست بخونه و سی دی ها را به سختی. چند ماهی این مشکل را داشت تا اینکه من لپتاپ را بردم شرکت گارانتی کنندش و چند هفته ای اونجا موند تا درایوش تعویض شد. تست هم کردم دیدم درست کار میکنه. ولی بعد از 1 ماه دوباره اون بنده خدا گفت که درایو مشکل داره و ایندفعه دیگه نه سی دی میشناسه نه دی وی دی. گارانتیش هم تموم شده. چند روز پیش رفتم بازار از یک فروشگاه قطعات لپتاپ پرسیدم, بمن گفت هزینه درایو مکشی و تعویضش حدود 100 هزار تومن میشه. در مورد ضمانت کارایی درایو پرسیدم که گفت هیچ تضمینی نمیدم و این درایوهای مکشی زود خراب میشن و ... !
حالا میخواستم نظر دوستان را در این باره بدونم که آیا واقعا درایوهای مکشی اینقدر ضعیفند ؟! امکان گذاشتن درایو معمولی روی لپتاپ ( بصورت اینترنال ) بجای این درایو فعلی وجود داره ؟

ممنون

سلام
بله متاسفانه درایوهای مکشی مشکل دارند. البته خوب بو بد دارند. ولی تشخیص آن هنگام خرید مشکل است.
تنها راه منطقی استفاده از دی وی دی رایتر اکسترنال است.

hasanh

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
بله متاسفانه درایوهای مکشی مشکل دارند. البته خوب بو بد دارند. ولی تشخیص آن هنگام خرید مشکل است.
تنها راه منطقی استفاده از دی وی دی رایتر اکسترنال است.

سلام
ممنون از پاسختون

در بین درایوهای اکسترنال لپتاپ سه تا مارک panasonic , suzuki , Iomega دیدم. بنظرتون کدوم بهتر یا بدتره ؟

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
ممنون از پاسختون

در بین درایوهای اکسترنال لپتاپ سه تا مارک panasonic , suzuki , Iomega دیدم. بنظرتون کدوم بهتر یا بدتره ؟

با گارانتی ایران بگیرید. فرقی نمی کند چه مارکی باشد.

بالا