• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

masoud74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ال سی دی لپ تاپ Dell 6400 خودم رو باز کردم و متاسفانه متوجه شدم که پشتش شکسته. یعنی یکی از دوستان این کار رو کرد. و اون شیشه نازک پشتی شکست. می خواستم بدونم برای تعمیر ای سی دی بایستی چکار کنم. کل ال سی دی عوض بایستی بشه یا اون تلق شیشه ای پشتی؟
مدل ال سی دی:
4/15 inch
WXGA
LTN154X3-L09
SAMSUNG
قیمتش چند می شه. خود ال سی دی و هزینه تعویضش؟
بازم اگه جواب بدین صواب بیشتری می برین به خدا.

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
ال سی دی لپ تاپ Dell 6400 خودم رو باز کردم و متاسفانه متوجه شدم که پشتش شکسته. یعنی یکی از دوستان این کار رو کرد. و اون شیشه نازک پشتی شکست. می خواستم بدونم برای تعمیر ای سی دی بایستی چکار کنم. کل ال سی دی عوض بایستی بشه یا اون تلق شیشه ای پشتی؟
مدل ال سی دی:
4/15 inch
WXGA
LTN154X3-L09
SAMSUNG
قیمتش چند می شه. خود ال سی دی و هزینه تعویضش؟
بازم اگه جواب بدین صواب بیشتری می برین به خدا.

کلا باید LCD تعویض شود.
هزینه LCD + تعویض = 150 تومان.

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
من یک لپ تاپ HP dv2000 دارم، متاسفانه کارت گرافیکش مشکل پیدا کرده و وقتی روشن می کنم بعد از چند دقیقه کارکرد تصویر کلا میره اما لپ تاپ روشنه

به یک تعمیر کار ماهر نیاز هست که بتونه این مشکلو درست کنه تا به حال به دو نفر دادم اما نتونستن، جایی رو می شناسین که هم انصاف داشته باشه هم واقعا کارش خوب باشه؟

Bell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آقا مشکل ما اینه که حرف فارسی P رو نمیتونم روی کیبرد مک بوک بیدا کنم!
کجاس این P

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

Bell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6

آره کیبوردم عین همینه
ولی سوال اینه که حرف P فارسی رو چطور تایب کنم ؟
دوتا فارسی اضافه کرده ام یکی ISIRI 2901 یکی هم اون یکی . اون یکی فایده نداره چون نگاشت تمام کلیدهای فرق داره . ولی این ۲۹۰۱ استاندارد هست و همه بهش عادت دارد . توی این حرف P فارسی کجاست !

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
سلام دوستان
من به تازگی یک Lenovo Ideapad Y550 خریدم. همه جوره سیستم خوب و عالیی هست و ویندوز 7 ارجینال هم روش نصبه. تنها مشکلی که باهاش دارم اینه که نمی‌تونم به اینترنت وصل بشم. و مشکل عجیبی هست.
مودم من ADSL USRobotics 9112 هست که هم پورت شبکه داره و هم پورت یو‌اس‌بی. با هر کدوم که امتحان کردم. به من خطای 691 می‌ده و می‌گه که یوزنیم و پسوردت غلطه. در حالی که هر دوتاش درسته.
ممنون می‌شم کمکم کنید.

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
سلام دوستان
من به تازگی یک Lenovo Ideapad Y550 خریدم. همه جوره سیستم خوب و عالیی هست و ویندوز 7 ارجینال هم روش نصبه. تنها مشکلی که باهاش دارم اینه که نمی‌تونم به اینترنت وصل بشم. و مشکل عجیبی هست.
مودم من ADSL USRobotics 9112 هست که هم پورت شبکه داره و هم پورت یو‌اس‌بی. با هر کدوم که امتحان کردم. به من خطای 691 می‌ده و می‌گه که یوزنیم و پسوردت غلطه. در حالی که هر دوتاش درسته.
ممنون می‌شم کمکم کنید.

شما بهتره برید به بخش اینترنت و مشکلات نرمافزاری!
اگه تنظیمات رو درست انجام بدید بعیده این ارور رو بده البته اگه یوزر پسورد درست باشه!

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
شما بهتره برید به بخش اینترنت و مشکلات نرمافزاری!
اگه تنظیمات رو درست انجام بدید بعیده این ارور رو بده البته اگه یوزر پسورد درست باشه!

یوزر پسورد رو که مطمئنم درسته. چون توی همون لحظه با سیستم رومیزیم وصل می‌شم به اینترنت! تنظیمات هم که والله تنظیماتی نداره که! نمی‌دونم شاید هم داره.
ممنونم.

ehsan_1029

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من یک لپ تاپ توشیبا دارم که هاردش قفل شده. چجوری میشه قفل هارد رو باز کرد.مرسی

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
سلام بولوتوث لپتاپ dell 1510 من نصب نمیشه

باید چه کنم؟

وفتی درایور رو اجرا میکنم میگه سخت افزاری یافت نشد !

درایورم اینه :

Dell_Wireless-360-Module-wit_A01_R155395

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
سلام بولوتوث لپتاپ dell 1510 من نصب نمیشه

باید چه کنم؟

وفتی درایور رو اجرا میکنم میگه سخت افزاری یافت نشد !

درایورم اینه :

Dell_Wireless-360-Module-wit_A01_R155395

عزیز ویندوز 7 نصب کن خلاص! نه درایو میخواد نه هیچ چیز دیگه! مثل بلبل کار میکنه(البته بلبل ها معمولا میخونن ولی اینجا کار میکنن، چی میشه کرد!:D)

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
عزیز ویندوز 7 نصب کن خلاص! نه درایو میخواد نه هیچ چیز دیگه! مثل بلبل کار میکنه(البته بلبل ها معمولا میخونن ولی اینجا کار میکنن، چی میشه کرد!:D)

ویندوزم 7 هست !

Shayan.rich

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من جدیدا vaio fw590 fzb خریدم البته با گارانتی امرتات که خودشونم روش xp سوار کردن حالا مشکلم اینه که به محض این که کابل برق رو جدا میکنم و لپتاپ رو باتری میره سرعتش خیلی افت میکنه در صورتی که با برق اصلا مشکلی نداره تنظیماتشم تو power options دستکاری کردم و تمام تنظیماتو در حالت باتری رو performance گذاشتم ولی بازم درست نشد :( :(
باتریم تا 3 ساعت شارژو نگه میداره که فکر نمیکنم واسه باتریش باشه
درضمن دگمه Fn هم واسه کم و زیاد کردن نور lcd کار نمیکنه که اگه کسی برنامشو میدونه معرفی کنه البته فکر میکنم اسم برنامش vaio Lancher باشه که نتونستم نسخه مروط به xp و لپتابم رو پیدا کنم
ممنون میشم راهنمایی کنین

behradyusefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
inspiron 1564 . core i3 and core i4 چنده؟
و core i4 نسبت به قیمتش به core i3 می ارزه یا نه؟

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
با سلام
با سلام
عنوان تاپیک:
پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ.

............
نرم افزاری که روی VAIO برای کنترل شاسی ها یا همون باتن های صدا، S1- S2 هست کدومه؟ مدل: http://esupport.sony.com/US/perl/swu-list.pl?mdl=VGNFE855E

sub

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

حواسم نبود، دستم رو گذاشتم کنار TochPad روی هارد و فشار دادم، بعدش ویندوز هنگ کرد و قتی با دکمه power خاموش کردم و روشنش کردم، هارد رو نمی شناخت و هارد صدای تیک تیک می داد!!!

لپ تاپم Dell Inspiron 1525 هست. میشه تعمیرش کرد؟ میشه اطلاعاتش رو برگردونم؟

در ضمن از کجا میشه فهمید که |IDE هست یا SATA یا SATA II ?

بالا