بچه ها تو عکس هم مشکل رو دورش رو قرمز کردم می خواستم بدونم چرا این گذینه برای کاربرانه سایت بسته شده؟ فقط واسه ادمین فعال شده از کجا برم درستش کنم؟
بچه ها تو عکس هم مشکل رو دورش رو قرمز کردم می خواستم بدونم چرا این گذینه برای کاربرانه سایت بسته شده؟ فقط واسه ادمین فعال شده از کجا برم درستش کنم؟
دوستان در یک پدیده نادر مشکل نمایش ندادن تعداد نمایش های تاپیک های انجمنم خود به خود بعد از 3 سال حل شد!!!×!!!
فکر کنم جنی چیزی داشته :دی
سلام بچه ها
من می خوام تو فروم ویبیلتونم چند انجمنم رو توی یک تایپیک انتقال بدم
مثلا تو سایتم تمام انجمن های سایر رشته ها رو تو یک تایپیک قرار بدم
isports.ir/forum
لطف می کنید راهنمایی کنید
امکان قرار دادن تو یه تاپیک نیست ! اما میتونید مثلا تاپیک های بخش "سایر رشته ها" رو با هم ادغام کنید که همه بشن یه تاپیک !
پ.ن : انجمن ها هیچوقت باهم ترکیب نمیشن ! این تاپیک ها هستن که باهم ترکیب میشن.
راستی سایتم هر چند دقیقه رفرش میشه ، کدش رو چطوری پیدا کنم تا عوض کنم (لطفا دقیق توضیح بدید)؟
این مورد رو از مسیر زیر درست کنید :
تنظیمات سیستم / تنظیمات ظاهر صفحه ارسال پست
همون اول نوشته تنظیم ادیتور و کنترلهای آن که باید هر سه تا گزینه رو بذاری روی ادیتور استاندارد با تنظیمات پیشرفته
بعدشم برو اینجا :
تنظیمات سیستم / تنظیمات عضویت کاربران
در قسمت آخر تنظیمات پیش فرض عضویت رو حالت نمایش ویرایشگر رو بذارید رو ادیتور پیشرفته که موقعی که کاربرا عضو میشن ادیتور پیشرفته براشون فعال باشه.
خدا رو شکر :دی
دستت رو میبوسم کارم راه افتاد واقعا مرسی
یه مشکل بزرگ دیگه هم دارم و اون اینکه پست های اول هر تایپسک بعد از دادن پست های بعدی میره به آخر :wacko:
مخلصیم:دی
از کجا دست زدی ؟
ببین تو تنظیمات سیستم / تنظیمات حالت رشته ای ترکیبی
طبق این عکس اگر هست که هیچ ، اگر نه مثل عکس زیر ادیت کن :
+
همونجایی که تو پست قبلی گفتم واسه ادیتور پیشرفته ( قسمت آخر تنظیمات پیش فرض عضویت )برای کاربرای جدید که عضو میشن حالت نمايش تاپيك رو روی خطی ابتدا قدیمی تر بذارید.
حمید جان درست نشد که نشد برای ادمین درست نمایش میدها اما برای یوزر های کاربران پست های اول هر تایپیک میره آخر تایپیک
http://www.farsforum.com/showthread.php?t=14690 اینم نمونش عضو بشو ببین مشکل رو بسنج
کارت درسته ممنون
منتظرم
Warning: include_once([path]/includes/class_modpm_checker.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/editpost.php(616) : eval()'d code on line 3
Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '[path]/includes/class_modpm_checker.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in [path]/editpost.php(616) : eval()'d code on line 3
Warning: include_once([path]/includes/functions_modpm.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/editpost.php(616) : eval()'d code on line 4
Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '[path]/includes/functions_modpm.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in [path]/editpost.php(616) : eval()'d code on line 4
Fatal error: Call to undefined function mod_pm() in /home/host/public_html/site .com/forum/editpost.php(616) : eval()'d code on line 6
درود
یه مشکلی هست که موقع ويرايش پست اين ارور مياد :
دوستان این مشکل رو چگونه برطرف کنم.
ورژن وی بی : vBulletin Version 4.1.3
باتشکر
حمید برادر یه مشورتی میخواستم ازت
یه نگاه میتونی بندازی ببینی قالبه این انجمن سنگینه یا نه؟
http://metal-station1.tk/forum
لامصب ویبولتین هم خیلی بد قلقه
اصلا به طراح جای مانور نمیده
والا من که adsl دارم داریوش جان.. الان که باز کردم راحت لود شد..
شایدم قبلا سایتت رو باز کرده بودم تو کش مرورگرم ذخیره شده ..
بنظرم اگر خودت فکر میکنی انجمنت سنگین شده یا قالب دیفالت ویبولتین (بدون تغییرات) رو نصب کن ، یا اینکه کدها و عکسهای سایتت رو کمتر کن ولی قشنگی قالبت به همین تغییرات کدی هست که روی کلیک و... گذاشتی.
پ.ن : فروم رو هم یه اپگرید کنی کنی بد نیستاا الان 3.8.0 هستی