برگزیده های پرشین تولز

پرسش و پاسخ در مورد vBulletin

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AGATE

Registered User
تاریخ عضویت
15 می 2007
نوشته‌ها
319
لایک‌ها
186
رو لوکال ویبولتین ندارم دقیق بهتون بگم. متوجه نشدید بگید نصب کنم.

1. تو قسمت "ویرایش مجوز های مدیریت" میتونید تغییر بدید سطح دسترسی ایشون رو . فکرکنم زیر مجوعه "مدیریت گروه های کاربری" باشد.
2. متوجه نشدم ، یعنی لینکتون رو وارد میکنید http به خودش میگیره ؟!
هک خاصی نصب نکردید یا تغییری ؟!

3. فکر کنید یکی نوشته تاپیک اختصاصی شما رو توی فروم یا وبلاگ خودش میذاره و اخرش هم منبع پست شما رو مینویسه .. با اینکار linkback چک میکنه و ورودی های اون سایت به لینک شما رو بهتون اطلاع میده.
1- ببینم چی میشه :)
2- دیدی مثلا تو جیمیل تا ادرس تایپ میکنی اتومات هایپرلینک میشه اینم اینجوریه ... کلا براش تعریف شده @ که دید این ادرس ایمیل هستش
3- چه باحال :)

سوال جدید : این امکانات توپ جدیدی که تو ورژن جدید پرشین تولز اومده مربوط به هک های ویبولیتن هم میشه ??? مثلا :

1- همین ادامه مطلب که کامل نشون نمیده باید کلیک کنی
2- این که کسی اگه پاسخ با نقل قول کنه پستتو بهت خبر میده
3- اینکه کسی رو میتونی دعوت کنی به دیدن یک بحث خصوصی یا تاپیک
4- دنبال شوندگان , ...

خیلی خیلی ممنون
 

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
تاریخ عضویت
26 اکتبر 2009
نوشته‌ها
2,167
لایک‌ها
734
محل سکونت
Land of the Dead !
1- ببینم چی میشه :)
2- دیدی مثلا تو جیمیل تا ادرس تایپ میکنی اتومات هایپرلینک میشه اینم اینجوریه ... کلا براش تعریف شده @ که دید این ادرس ایمیل هستش
3- چه باحال :)

سوال جدید : این امکانات توپ جدیدی که تو ورژن جدید پرشین تولز اومده مربوط به هک های ویبولیتن هم میشه ??? مثلا :

1- همین ادامه مطلب که کامل نشون نمیده باید کلیک کنی
2- این که کسی اگه پاسخ با نقل قول کنه پستتو بهت خبر میده
3- اینکه کسی رو میتونی دعوت کنی به دیدن یک بحث خصوصی یا تاپیک
4- دنبال شوندگان , ...

خیلی خیلی ممنون

بله تقریبا

1. برای ورژن 4 ندیدم باشه . یه هکی بود قبلا تنظیمات هم نداشت ! برای مهمان ها چندخط نشون میداد و مینوشت برای خواندن ادامه مطلب باید عضو شید.
2 و 3 . بله با استفاده از هک [DBTech] Advanced User Tagging v3 (vB4)
4. دنبال شوندگان همون لیست دوستان هست.
 

aasemi

Registered User
تاریخ عضویت
31 دسامبر 2009
نوشته‌ها
844
لایک‌ها
112
سلام

اگه بخوایم وقتی تاپیک باز میشه یه فایل ویدئوئی باز بشه باید چکار کرد ؟ من یه فایلو تو آپارات آپلود کردم لینکشو گذاشتم تو جعبه ارسال پست
ولی فقط لینکو نشون میده... من می خوام مستقیما صفحه اون فایل ویدئوئی تو اون پست باز بشه...
 

LordShadows

Registered User
تاریخ عضویت
30 نوامبر 2012
نوشته‌ها
570
لایک‌ها
853
محل سکونت
Tabriz
سلام

اگه بخوایم وقتی تاپیک باز میشه یه فایل ویدئوئی باز بشه باید چکار کرد ؟ من یه فایلو تو آپارات آپلود کردم لینکشو گذاشتم تو جعبه ارسال پست
ولی فقط لینکو نشون میده... من می خوام مستقیما صفحه اون فایل ویدئوئی تو اون پست باز بشه...
از ادمین سی پی به قسمت اضافه کردن بی بی کد جدید برید
عنوان: هر چی دلتون میخواد ولی چیزی بنویسید که بعدا اگه باز بی بی کد اضافه کردید بتونید تشخیص بدید از هم
برچسب بی بی کد: aparat
جایگزینی: تو این قسمت هم کد زیر رو قرار بدید
کد:
<embed height="400" width="600" flashvars="config=http://www.aparat.com/video/video/config/videohash/{param}" allowfullscreen="true" quality="high" name="aparattv" id="aparattv" style="" src="http://www.aparat.com/public/public/player/aparattv" type="application/x-shockwave-flash">
مثال: [aparat]sd65dsg54fh54fh64hfdfh4+fh4231fh67fh[/aparat]
واسه تصویر دکمه هم میتونید از این استفاده کنید که مال خود آپارات هست
http://www.aparat.com/public//public/images/icon/favicon2.gif
فقط دقت کنید که موقع اضافه کردن لینک تو ادیتور به این صورت عمل کنید و قسمت مشخص شده رو فقط بزارید
http://www.aparat.com/v/sd65dsg54fh54fh64hfdfh4+fh4231fh67fh
 

aasemi

Registered User
تاریخ عضویت
31 دسامبر 2009
نوشته‌ها
844
لایک‌ها
112
از ادمین سی پی به قسمت اضافه کردن بی بی کد جدید برید
عنوان: هر چی دلتون میخواد ولی چیزی بنویسید که بعدا اگه باز بی بی کد اضافه کردید بتونید تشخیص بدید از هم
برچسب بی بی کد: aparat
جایگزینی: تو این قسمت هم کد زیر رو قرار بدید
کد:
<embed height="400" width="600" flashvars="config=http://www.aparat.com/video/video/config/videohash/{param}" allowfullscreen="true" quality="high" name="aparattv" id="aparattv" style="" src="http://www.aparat.com/public/public/player/aparattv" type="application/x-shockwave-flash">
مثال: [aparat]sd65dsg54fh54fh64hfdfh4+fh4231fh67fh[/aparat]
واسه تصویر دکمه هم میتونید از این استفاده کنید که مال خود آپارات هست
http://www.aparat.com/public//public/images/icon/favicon2.gif
فقط دقت کنید که موقع اضافه کردن لینک تو ادیتور به این صورت عمل کنید و قسمت مشخص شده رو فقط بزارید
http://www.aparat.com/v/sd65dsg54fh54fh64hfdfh4+fh4231fh67fh

خیلی ممنون
 

bl4ck3urn

Registered User
تاریخ عضویت
13 فوریه 2012
نوشته‌ها
2,173
لایک‌ها
481
سن
28
محل سکونت
iran
درود دوستان
heart.gif


اساتید بعد از انتقال فول بک اپ از سرورX به سرورY خطای 500 مشاهده شد
بعداز حذف فایل اچ تی اکسس انجمن لود میشه ولی ناقص و همه تصاویر مشکل دارن
وارد ادمین سی پی هم نمیشه که بتونیم لینک هارو تصحیح کنیم

سایت 1 : http://dustane.ir
سایت 2 : http://do3tane.ir/

که در سایت دوم یه سیستم دیگه هست وربطی به گفته های ما نداره..... فقط جهت درک بیشتر موضوع دامین ها درج شدند
الان ما سایت دو رو اوردیم روی دامین دوم ولی همه جزییات ناقص هستن(بک اپ با موفقیت ریستور شده) مشکلی از جانب بک اپ نیست
smilingsmiley.gif


خب چه پیشنهادی دارید؟؟؟
 

::..::..::..::

Registered User
تاریخ عضویت
13 می 2012
نوشته‌ها
103
لایک‌ها
37
سوال (شاید مبتدیانه باشه!)
آیا میشه بدون خرید لایسنس وی-بی انجمن راه اندازی کرد؟ (اگر بشه چه اتفاقی ممکنه بیفته!)
بهترین محل برای خرید قالبهای متنوع کجا هست؟
چطور میتونم قابلیتهای وی-بی رو ببینم؟(بصورت کامل!)
 

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2003
نوشته‌ها
2,685
لایک‌ها
1,856
سوال (شاید مبتدیانه باشه!)
آیا میشه بدون خرید لایسنس وی-بی انجمن راه اندازی کرد؟ (اگر بشه چه اتفاقی ممکنه بیفته!)
بهترین محل برای خرید قالبهای متنوع کجا هست؟
چطور میتونم قابلیتهای وی-بی رو ببینم؟(بصورت کامل!)

مشکلی ندارد.

completevb.com
vbulletin.org
iranexplorer.net
 

::..::..::..::

Registered User
تاریخ عضویت
13 می 2012
نوشته‌ها
103
لایک‌ها
37
مشکلی ندارد.

completevb.com
vbulletin.org
iranexplorer.net
ممنونم دوست عزیز
یکی از دوستان میگفت بدون لایسنس راه اندازی کنی و هاست خارجی باشه اخطار به تعطیل شدنش میدن!!درسته چنین چیزی؟
(سوال مبتدیانه دیگه: آِا نیازی به فارسی کردن قالبهای خارجی هست؟ یا زبان فارسی روی وی-بی جواب میده و قالب رو فارسی میکنه؟ (اصلا زبان فارسی ساپورت میکنه؟))
 

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2003
نوشته‌ها
2,685
لایک‌ها
1,856
ممنونم دوست عزیز
یکی از دوستان میگفت بدون لایسنس راه اندازی کنی و هاست خارجی باشه اخطار به تعطیل شدنش میدن!!درسته چنین چیزی؟
(سوال مبتدیانه دیگه: آِا نیازی به فارسی کردن قالبهای خارجی هست؟ یا زبان فارسی روی وی-بی جواب میده و قالب رو فارسی میکنه؟ (اصلا زبان فارسی ساپورت میکنه؟))

اخطار هم بدن میری لایسنس میخری (احتمالش هست اما 1 درصد).
بله نیاز هست برای قالب های نسخه 3. اما برای 4 کمی با تغییرات و اصلاح کدها.
 

::..::..::..::

Registered User
تاریخ عضویت
13 می 2012
نوشته‌ها
103
لایک‌ها
37
اخطار هم بدن میری لایسنس میخری (احتمالش هست اما 1 درصد).
بله نیاز هست برای قالب های نسخه 3. اما برای 4 کمی با تغییرات و اصلاح کدها.
خیلی ممنونم دوست عزیز
پس فکر کنم همون قالبهای فارسی رو بخرم بهتره!
 

Ghost+Killer

Registered User
تاریخ عضویت
7 جولای 2014
نوشته‌ها
335
لایک‌ها
77
سن
25
سلام دوستان یه مشکلی دارم و اونم این که
وقتی یه موضوع ارسال میکنم باید عنوان رو در حد دو سه کلمه بزنم و اگه بیشتر از این باشه وقتی روی موضوع کلیک می کنی دوباره انجمن رفرش میشه و وارد موضوع نمیشه...
یه فردی هست که بتونه کمک کنه؟
ممنون میشم خیلی ضروریه
 

Mr Mehdi

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 می 2015
نوشته‌ها
5
لایک‌ها
0
سن
30
سلام
مشکل از فایل htaccess هست .
 

Ghost+Killer

Registered User
تاریخ عضویت
7 جولای 2014
نوشته‌ها
335
لایک‌ها
77
سن
25
سلام
مشکل از فایل htaccess هست .
خیر اونو به گفته ی خودتون حذف هم کردم اما درست نشد اینبار یه ارور 505 میده
عنوان انگلیسی میزنی مشکلی نیست اما عنوان فارسی بزنی اینجوری میشه
 

gravity

Registered User
تاریخ عضویت
9 دسامبر 2013
نوشته‌ها
802
لایک‌ها
98
خب من لایسنس دارم اما پسوردش گم شده و به ایمیل بازیابیش هم دسترسی ندارم فایل های ارجینال نصبش را میخوام ورژن 4 دارم آخرین نسخه ارجینال را بزارین لطفا احتمالا مشکلم اینطوری حل بشه
 

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
9,552
لایک‌ها
10,862
محل سکونت
❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️
پشت پنل مدیریتی وی بی و زنفرورو چه جوری میشه فهمید چه تاپیک هایی ویرایش شده؟ و چه جوری میشه پیام ها(پ خ) کاربران را خواند؟
 

LordShadows

Registered User
تاریخ عضویت
30 نوامبر 2012
نوشته‌ها
570
لایک‌ها
853
محل سکونت
Tabriz
پشت پنل مدیریتی وی بی و زنفرورو چه جوری میشه فهمید چه تاپیک هایی ویرایش شده؟ و چه جوری میشه پیام ها(پ خ) کاربران را خواند؟
وی بولتین یه هک داره پخ کاربرا رو میشه خوند ادمین میتونه بدونه اینکه یوزر پسورد رو بزنه از صفحه کاربرا لاگین کنه و پخ هارو بخونه
 

Gladiator19

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
10 می 2017
نوشته‌ها
79
لایک‌ها
25
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا